Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Vayyyy çok iyiii gidiyorsun muhteşem

selamlar fıstıklar

kız yaptığın spora da acımıyorsun.. hadi toparlan kuzuuummm
ayy adet olamıyorum 10 gecti
kızken gunu guneydı sımdı 10 gun 5 gun gecyor dr. gıtmedım hıc
eski usul dr. annem hap verdı onu içtim bende
canımcım hamile değilsindir di mi.. emin olmadan ilaç içme olur mu..benim de doğumdan sonra düzensiz gidiyor.. ya 1 hafta erken ya 1 hafta geç .. ama daha 4-5 aydır adet oluyorum ..yaz bitsin ria taktırmak için gidicem zaten o zaman onu da sorucam ..
oyy maaşallah çok iyi gidiyorsun çok merak ediyorum ne kadar vereceğiz acaba
günaydııın kızlaar
tünaydııınn

degılımdır cok dıkkat edıyoruz borc yıgınla cocuk kucuk
ben korkuyorum taktırmaya ya aslında anastezi ile yaptırdı kız kardesım

Vayyyy çok iyiii gidiyorsun muhteşem
sağol tatlimmm senden naber menünü paylaştın mi yoksa ben mi kaçırdım

ben çaktırmadan tartılıyorum ispanyol 2 kilo gitti bile

Topigimizin tecrübeli anneleri sizlere birşey danışmak istiyorum oğlum bugün tam 11 aylık anne sütü almıyor 6 aydır devam sütü kullanıyorum sadece gece uykuya geçerken
Bır yaşından önce inek sütünü önermiyor ya doktorlar bır yaşını beklemeden başlasam mı süte?mama vermek istemiyorum artık ne önerirsiniz
ispanyol sevim_mrt O Otimoti gulfuren sevilay80 (şimdilik aklıma gelen anneler bunlar etiketleyemediklerimin yorumlarını da bekliyorum)

Son düzenleme:
benımkı hıc emmedı tutmadı 7 aylıktan verdım sut bısey olmadı kan degerıde ıyı ver gıtsın bence

Ne borcunuz var canım? Amannn korkma ne varki onda sen doğum yapmış kadınsın ...
ev aldık bız 90m2 küçük bı yer
evleneli 3 yıl oldu onun ailesinde yok maddıyat bende yok bız pesınatsız krediyle kalkıstık bu işe annem ogluma bakarak destek oluyor onun ailesi koyde kalıyor ikimizde calısırken hm yatırım olsun dedık hem de israf etmeyelım dıye yaptık bısey 3 yıl sonra 2. bebegı dusunuyorum kısmet olursa

ispanyol ne zaman işe başlıyosun belli oldumu? dagatesi naber kuzum ayy ben yoğunum offf...

bende bu aralar iş yüzünden yogunum.bu sıcaklarda hiç iyi olmuyor yogunluk

Allah kolaylık versin canım.

1 yaş sayılır artık..sulandırarak kullanabilirsin .. ben im oğlan 2 yaşıa kadar emdi. kızda 10.5 aylık emiyor hala... ama mesela ben hiç emmemişim hep süt vermişler sulandırıp.. sütün içinde kazein var ciddi gaz yapıyor bebeklerde o yüzden sulandırmak gerekiyor
ispanyol ne zaman işe başlıyosun belli oldumu? dagatesi naber kuzum ayy ben yoğunum offf...
haftaya diyorlar ama belli değil.. bir işyerine başladım ama işyeri hekimi olarak haftada 3 gün 1 saat gidicem.. dün ve bu sabah gittim..bir yandan çalışsam artık diyorum bir yandan hava sıcak istemiyorum ..manyak ruh hali içindeyim

dünkü mnm
aç karnına 1 brdk ılık su
kahvaltı 9.00 yarım domates .yarım salatalık .2 k.k. peynir. 2 dilim tam bugday ekmeği.dereotu.
ara şkrsz kahve.3 kiraz
öğle 13.00 5 ymk kş. yesil fasulye.
1 kase yoğurt
ARA 5 kiraz.yarım brdk doğl erik suyu
AKŞM 18.30 4 ymk kş. bulgur pilavı
yarım tabk yeşil fasulye
1 küçük kase cacık
ARA 1 erik
3 lt den gfazla su
spor yok

sevimmrt cnm bebeğim 1 hafta sonra 5. ayını bitiriyo.ben aynı problemi büyük kızımda da şuanda da yaşıyorum.ne yaparsam yapayım sütüm yeterli gelmiyo.ne yazık ki 4. aydan sonra ek gıdaya başlıyorum.hazır mama veya besin kullanmıyorum.bi dr arkadaşım nişasta ve pirinç ununu karıştr onunla mama yap dedi.ben de keçi sütüyle evbde mama yapıyorum. keçi sütü bulamadığımda inek sütüne birAZ su katıp öyle kullanıyorum.çok şükür bi sıkıntı olmadı

ayy adet olamıyorum 10 gecti
kızken gunu guneydı sımdı 10 gun 5 gun gecyor dr. gıtmedım hıc
eski usul dr. annem hap verdı onu içtim bende

Canım bence de bilmeden ilaç içme. Gebelik varsa zarar verebilir.

degılımdır cok dıkkat edıyoruz borc yıgınla cocuk kucuk
ben korkuyorum taktırmaya ya aslında anastezi ile yaptırdı kız kardesım

Ben ria degil de deri altına implanon taktirdim. Biraz masraflı gibi ama 3 yıl çıkarmıyorsun. Doktorum en koruyucu ve yan etkisi en az olarak onu önermişti. Onu da düşünebilirsiniz

Zaten 1 yasında sayılır. Hazır mamalar kullanacağına inek sutu kullan bence. Hatta bulursan dışarıdan alıp pişir. Kizim 16 aylıktan beri oyle iciyor. Oğlum sut icmiyor.

Bu arada cok kıskandım ne güzel kilo vermissin oyle maasallahhh. Size özenip ben de gaza gelirim inşallah

selammm kuşlar nasılsınız bakalımm hava çok sıcak ölüyorum bugünn
Al benden de o kadar! sıcaklar bunalttı ahh evimizde olsak püfür püfür esse şöyle , insan dırdırından da uzaklaşsak ne de güzel olurdu dimeeeeOnun haricinde iyiyim bebem sen nasılsın?

Canım hayırlı uğurlu olsun eviniz , güle güle oturun.En güzelini yapmışsınız bizde aldık kira kira nereye kadar dedik! Allah ödeme kolaylığı versin canım hepimize

Canımm boş durmamışsın , hayırlı olsun.Durdun durdun biraz ters havalara denk geldi işe başlaman ama alışırsın bebemmm,herşey yoluna girer

Al benden de o kadar! sıcaklar bunalttı ahh evimizde olsak püfür püfür esse şöyle , insan dırdırından da uzaklaşsak ne de güzel olurdu dimeeeeOnun haricinde iyiyim bebem sen nasılsın?
ayy ben evdeyim de ev çok sıcak güneş içinde ya güneybatı cephe tüm odalara saat 3 ten sonra bir güneş giriyor bayılıyorum evde april erimek üzereyim evde ya yapış yapış oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…