- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Vayyyy çok iyiii gidiyorsun muhteşemGunaydinlaaaar
Dünkü menüm
10 hurma iki kase yoğurt
Aksam yürüyüşe çıkmıştık bir meyveli soda ictim dönüşte de hurma ve yoğurt yemedim hem geç olmuştu hem de canım istemedi
Hurmadan mi bilmiyorum hic açlık hissetmiyorum hatta zorla yiyorumhic böyle ilginç bi diyet yapmamistim
3 litre su 1 saat yürüyüş
kız yaptığın spora da acımıyorsun.. hadi toparlan kuzuuummmgünaydın dunku sacma menum
sabah
8.00
1 domates
2 t.k vişne reçeli
1 dilim ekmek
1 kup suzme peynır
10.00
2 kek kakaolu
11.00
bitki çayı
12.30
1 paket çiviç
19.30
2 kase yogurt çorbası
4 dilim karpuz
10 tane üzüm
2 kasık fasulye
21.00
1 küçük paket chetos (şu 50 kuruşluktan )
3 lt su
3 mil lessi
100 sqaut
yarım saat yuruyus
canımcım hamile değilsindir di mi.. emin olmadan ilaç içme olur mu..benim de doğumdan sonra düzensiz gidiyor.. ya 1 hafta erken ya 1 hafta geç .. ama daha 4-5 aydır adet oluyorum ..yaz bitsin ria taktırmak için gidicem zaten o zaman onu da sorucam ..ayy adet olamıyorum 10 gecti
kızken gunu guneydı sımdı 10 gun 5 gun gecyor dr. gıtmedım hıc
eski usul dr. annem hap verdı onu içtim bende
oyy maaşallah çok iyi gidiyorsun çok merak ediyorum ne kadar vereceğiz acabaGunaydinlaaaar
Dünkü menüm
10 hurma iki kase yoğurt
Aksam yürüyüşe çıkmıştık bir meyveli soda ictim dönüşte de hurma ve yoğurt yemedim hem geç olmuştu hem de canım istemedi
Hurmadan mi bilmiyorum hic açlık hissetmiyorum hatta zorla yiyorumhic böyle ilginç bi diyet yapmamistim
3 litre su 1 saat yürüyüş
tünaydııınngünaydııın kızlaar
degılımdır cok dıkkat edıyoruz borc yıgınla cocuk kucukselamlar fıstıklar
kız yaptığın spora da acımıyorsun.. hadi toparlan kuzuuummm
canımcım hamile değilsindir di mi.. emin olmadan ilaç içme olur mu..benim de doğumdan sonra düzensiz gidiyor.. ya 1 hafta erken ya 1 hafta geç .. ama daha 4-5 aydır adet oluyorum ..yaz bitsin ria taktırmak için gidicem zaten o zaman onu da sorucam ..
oyy maaşallah çok iyi gidiyorsun çok merak ediyorum ne kadar vereceğiz acaba
tünaydııınn
sağol tatlimmmVayyyy çok iyiii gidiyorsun muhteşem
ben çaktırmadan tartılıyorum ispanyol 2 kilo gitti bileselamlar fıstıklar
kız yaptığın spora da acımıyorsun.. hadi toparlan kuzuuummm
canımcım hamile değilsindir di mi.. emin olmadan ilaç içme olur mu..benim de doğumdan sonra düzensiz gidiyor.. ya 1 hafta erken ya 1 hafta geç .. ama daha 4-5 aydır adet oluyorum ..yaz bitsin ria taktırmak için gidicem zaten o zaman onu da sorucam ..
oyy maaşallah çok iyi gidiyorsun çok merak ediyorum ne kadar vereceğiz acaba
tünaydııınn
iyidir canım benimsağol tatlimmmsenden naber menünü paylaştın mi yoksa ben mi kaçırdım
ben çaktırmadan tartılıyorum ispanyol 2 kilo gitti bile
Ne borcunuz var canım? Amannn korkma ne varki onda sen doğum yapmış kadınsın ...degılımdır cok dıkkat edıyoruz borc yıgınla cocuk kucuk
ben korkuyorum taktırmaya ya aslında anastezi ile yaptırdı kız kardesım
benımkı hıc emmedı tutmadı 7 aylıktan verdım sut bısey olmadı kan degerıde ıyı ver gıtsın benceTopigimizin tecrübeli anneleri sizlere birşey danışmak istiyorum oğlum bugün tam 11 aylık anne sütü almıyor 6 aydır devam sütü kullanıyorum sadece gece uykuya geçerken
Bır yaşından önce inek sütünü önermiyor ya doktorlar bır yaşını beklemeden başlasam mı süte?mama vermek istemiyorum artıkne önerirsiniz
ispanyol sevim_mrt O Otimoti gulfuren sevilay80 (şimdilik aklıma gelen anneler bunlar etiketleyemediklerimin yorumlarını da bekliyorum)
ev aldık bız 90m2 küçük bı yerNe borcunuz var canım? Amannn korkma ne varki onda sen doğum yapmış kadınsın ...
ev aldık bız 90m2 küçük bı yer
evleneli 3 yıl oldu onun ailesinde yok maddıyat bende yok bız pesınatsız krediyle kalkıstık bu işe annem ogluma bakarak destek oluyor onun ailesi koyde kalıyor ikimizde calısırken hm yatırım olsun dedık hem de israf etmeyelım dıye yaptık bısey 3 yıl sonra 2. bebegı dusunuyorum kısmet olursa
1 yaş sayılır artık..sulandırarak kullanabilirsin .. ben im oğlan 2 yaşıa kadar emdi. kızda 10.5 aylık emiyor hala... ama mesela ben hiç emmemişim hep süt vermişler sulandırıp.. sütün içinde kazein var ciddi gaz yapıyor bebeklerde o yüzden sulandırmak gerekiyorTopigimizin tecrübeli anneleri sizlere birşey danışmak istiyorum oğlum bugün tam 11 aylık anne sütü almıyor 6 aydır devam sütü kullanıyorum sadece gece uykuya geçerken
Bır yaşından önce inek sütünü önermiyor ya doktorlar bır yaşını beklemeden başlasam mı süte?mama vermek istemiyorum artıkne önerirsiniz
ispanyol sevim_mrt O Otimoti gulfuren sevilay80 (şimdilik aklıma gelen anneler bunlar etiketleyemediklerimin yorumlarını da bekliyorum)
haftaya diyorlar ama belli değil.. bir işyerine başladım ama işyeri hekimi olarak haftada 3 gün 1 saat gidicem.. dün ve bu sabah gittim..bir yandan çalışsam artık diyorum bir yandan hava sıcak istemiyorum ..manyak ruh hali içindeyim
ayy adet olamıyorum 10 gecti
kızken gunu guneydı sımdı 10 gun 5 gun gecyor dr. gıtmedım hıc
eski usul dr. annem hap verdı onu içtim bende
degılımdır cok dıkkat edıyoruz borc yıgınla cocuk kucuk
ben korkuyorum taktırmaya ya aslında anastezi ile yaptırdı kız kardesım
Topigimizin tecrübeli anneleri sizlere birşey danışmak istiyorum oğlum bugün tam 11 aylık anne sütü almıyor 6 aydır devam sütü kullanıyorum sadece gece uykuya geçerken
Al benden de o kadar! sıcaklar bunalttı ahh evimizde olsak püfür püfür esse şöyle , insan dırdırından da uzaklaşsak ne de güzel olurdu dimeeeeselammm kuşlar nasılsınız bakalımm hava çok sıcak ölüyorum bugünn
Canım hayırlı uğurlu olsun eviniz , güle güle oturun.ev aldık bız 90m2 küçük bı yer
evleneli 3 yıl oldu onun ailesinde yok maddıyat bende yok bız pesınatsız krediyle kalkıstık bu işe annem ogluma bakarak destek oluyor onun ailesi koyde kalıyor ikimizde calısırken hm yatırım olsun dedık hem de israf etmeyelım dıye yaptık bısey 3 yıl sonra 2. bebegı dusunuyorum kısmet olursa
Canımm boş durmamışsın , hayırlı olsun.Durdun durdun biraz ters havalara denk geldi işe başlaman ama alışırsın bebemmm,herşey yoluna girer1 yaş sayılır artık..sulandırarak kullanabilirsin .. ben im oğlan 2 yaşıa kadar emdi. kızda 10.5 aylık emiyor hala... ama mesela ben hiç emmemişim hep süt vermişler sulandırıp.. sütün içinde kazein var ciddi gaz yapıyor bebeklerde o yüzden sulandırmak gerekiyor
haftaya diyorlar ama belli değil.. bir işyerine başladım ama işyeri hekimi olarak haftada 3 gün 1 saat gidicem.. dün ve bu sabah gittim..bir yandan çalışsam artık diyorum bir yandan hava sıcak istemiyorum ..manyak ruh hali içindeyim
ayy ben evdeyim de ev çok sıcak güneş içinde ya güneybatı cephe tüm odalara saat 3 ten sonra bir güneş giriyor bayılıyorum evde aprilAl benden de o kadar! sıcaklar bunalttı ahh evimizde olsak püfür püfür esse şöyle , insan dırdırından da uzaklaşsak ne de güzel olurdu dimeeeeOnun haricinde iyiyim bebem sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?