- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
GüzelllDunku menum
İlik limonlu su saat 11:00
12:00
1 haslanmis yunurta
1 kase yogurt
14:00
1 ince dilim karpuz
16 00
1 kase sutlac
18:00
1 kase corba
20:00
1 adet kozlenmis patlican
1 adet kozlnms biber
1 ince dilimekmek
1 bucuk litre su
neyseki spor vargünaydın dunku sacma menum
sabah
8.00
1 domates
2 t.k vişne reçeli
1 dilim ekmek
1 kup suzme peynır
10.00
2 kek kakaolu
11.00
bitki çayı
12.30
1 paket çiviç
19.30
2 kase yogurt çorbası
4 dilim karpuz
10 tane üzüm
2 kasık fasulye
21.00
1 küçük paket chetos (şu 50 kuruşluktan )
3 lt su
3 mil lessi
100 sqaut
yarım saat yuruyus
biliyoruzda sen yine artıdamısın? bu akşam yemek yeme cezaaynen ama dün den yoldan çıktıgımı bılıyorlar
bu hafta sen bırıncısınn ben hala + dayım
ohh keyff menüsü olmuş , o nasıl yürüyüşdünkü menüm
sabah
kahvaltı yok
bir tane salatalık
öğle
bir tane iskender
bir ayran
akşam
bir tabak salata
yarım avuç antep fıstığı
bir top vanilyalı dondurma
2 lt su
sabahtan akşama kadar yürüyüş
güzell canımdünkü mnm
aç karnına 1 brdk ılık su
kahvaltı 9.00 yarım domates .yarım salatalık .2 k.k. peynir. 2 dilim tam bugday ekmeği.dereotu.
ara şkrsz kahve.3 kiraz
öğle 13.00 5 ymk kş. yesil fasulye.
1 kase yoğurt
ARA 5 kiraz.yarım brdk doğl erik suyu
AKŞM 18.30 4 ymk kş. bulgur pilavı
yarım tabk yeşil fasulye
1 küçük kase cacık
ARA 1 erik
3 lt den gfazla su
spor yok
oldum olası sevmemişimdir,öğlen güneşi vuran eviayy ben evdeyim de ev çok sıcak güneş içinde ya güneybatı cephe tüm odalara saat 3 ten sonra bir güneş giriyor bayılıyorum evde aprilerimek üzereyim evde ya yapış yapış oldum
canım çok güzel menün ama sabah kahvaltını güzel yap yinededünkü menüm
kahvaltı 8.30 : 1 çay bardağı süt
öğle 12.30 : 1 kase mercimek çorbası 5 kaşık mantı şekersiz çay
akşam 17.30 : 1 kase yeşilmercimek çorbası 5 minik biber dolması domates salatalık
ara 21.00 3 küçük kırmızı erik
15 dk zumba jillian level 1 2.5 lt su
banyoda yaşıycam bu gidişle zatenoldum olası sevmemişimdir,öğlen güneşi vuran evihaklısın canım bol bol duş başka çare yok.
april bir önceki gün ne yediklerim çok tok tutmuştu sabah midem ağrıyordu birde acayip toktum ondan sütle geçiştirdimcanım çok güzel menün ama sabah kahvaltını güzel yap yinedegerisi süperr hadi olacak vereceksin bu yaz bu kiloyu sana inanıyorum
Ayy benimde en sevdiğim öğün kahvaltı bayılırımbanyoda yaşıycam bu gidişle zaten
april bir önceki gün ne yediklerim çok tok tutmuştu sabah midem ağrıyordu birde acayip toktum ondan sütle geçiştirdimnormalde kahvaltısız evden çıkmamaya çalışıyorum
bendeeee kahvaltıyı birde uzun uzun yapacaksın varya harika yaAyy benimde en sevdiğim öğün kahvaltı bayılırımen çok onda doyuyorum biliyormusun,yaklaşık bir senedir
aprill hayranım sana iradene ben maşallah sanadünkü menüm;
21 hurma/3 kase yoğurt/4 litre su/15 dk yürüyüş/3 mile leslie
(kızlar ayrıca ben hergün 2veya3 bardak yeşil çay içiyorum onu pek belirtmiyorum haberiniz olsun)
S sevili6163 O Otimoti bilginizee
Üstünede şöyle bardak,bardak çay keyfi ohh ne güzel oluyordu,şimdiyse kaçar adımlarla uzaklaşıyorum masadan yoksaa yeriim!bendeeee kahvaltıyı birde uzun uzun yapacaksın varya harika ya
Tatlım çok tŞk ederim bir amacıma ulaşayım başka da bişey istemiyorumaprill hayranım sana iradene ben maşallah sana
ayy bendeeÜstünede şöyle bardak,bardak çay keyfi ohh ne güzel oluyordu,şimdiyse kaçar adımlarla uzaklaşıyorum masadan yoksaa yeriim!
bensıkılırım ya aynı şeyleri yemekten sabah akşam hurmaTatlım çok tŞk ederim bir amacıma ulaşayım başka da bişey istemiyorumzaten hurma diyeti çok güzelmiş tavsiye ederim sıkılmıyorsun,doyuyorsun oyüzden işim kolaydı...
yaparsın canım nasılsa uzun süre beraberiz dimibensıkılırım ya aynı şeyleri yemekten sabah akşam hurmaama biraz daha vereyim son zamanlara geleyim yaparım olmadı
yaparsın canım nasılsa uzun süre beraberiz dimi
Zevkleee canımsınnn...sen 2. hurma diyeti turuna çıkarsın belki o zamana eşlik edersin bana dimii
GüzellDunku menum
Sabah 07:40 2 kucuk pogaca - peynir - domates -salatalik
Ögle 15 :30 karisik cerez karpuz
Aksam 18;00 1 kase mercimek corbasi
Spor : 50 mekik
Su :4 lt
Bu sekilde dun az oz 830 kalori :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?