Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunku menum

İlik limonlu su saat 11:00

12:00
1 haslanmis yunurta
1 kase yogurt

14:00
1 ince dilim karpuz

16 00
1 kase sutlac

18:00
1 kase corba

20:00
1 adet kozlenmis patlican
1 adet kozlnms biber
1 ince dilimekmek

1 bucuk litre su
Güzelllsuyu yükseltirsen senin için çok iyi olacak canım hersaat başı 2 bardak iç. 3 ltyi bulunca dur benden sana tavsiye
neyseki spor var
aynen ama dün den yoldan çıktıgımı bılıyorlar
bu hafta sen bırıncısınn ben hala + dayım
biliyoruzda sen yine artıdamısın? bu akşam yemek yeme ceza

ohh keyff menüsü olmuş , o nasıl yürüyüş
güzell canım

dünkü menüm
kahvaltı 8.30 : 1 çay bardağı süt
öğle 12.30 : 1 kase mercimek çorbası 5 kaşık mantı şekersiz çay
akşam 17.30 : 1 kase yeşilmercimek çorbası 5 minik biber dolması domates salatalık
ara 21.00 3 küçük kırmızı erik

15 dk zumba jillian level 1 2.5 lt su

ayy ben evdeyim de ev çok sıcak güneş içinde ya güneybatı cephe tüm odalara saat 3 ten sonra bir güneş giriyor bayılıyorum evde april erimek üzereyim evde ya yapış yapış oldum
oldum olası sevmemişimdir,öğlen güneşi vuran evihaklısın canımbol bol duş başka çare yok.

canım çok güzel menün ama sabah kahvaltını güzel yap yinedegerisi süperrhadi olacak vereceksin bu yaz bu kiloyu sana inanıyorum

oldum olası sevmemişimdir,öğlen güneşi vuran evihaklısın canımbol bol duş başka çare yok.
banyoda yaşıycam bu gidişle zaten

canım çok güzel menün ama sabah kahvaltını güzel yap yinedegerisi süperrhadi olacak vereceksin bu yaz bu kiloyu sana inanıyorum
april bir önceki gün ne yediklerim çok tok tutmuştu sabah midem ağrıyordu birde acayip toktum ondan sütle geçiştirdim normalde kahvaltısız evden çıkmamaya çalışıyorum

Ayy benimde en sevdiğim öğün kahvaltı bayılırımen çok onda doyuyorum biliyormusun,yaklaşık bir senedir

Tatlım çok tŞk ederim bir amacıma ulaşayım başka da bişey istemiyorumzaten hurma diyeti çok güzelmiş tavsiye ederim sıkılmıyorsun,doyuyorsunoyüzden işim kolaydı...
bensıkılırım ya aynı şeyleri yemekten sabah akşam hurma ama biraz daha vereyim son zamanlara geleyim yaparım olmadı

Dunku menum
Sabah 07:40 2 kucuk pogaca - peynir - domates -salatalik
Ögle 15 :30 karisik cerez karpuz
Aksam 18;00 1 kase mercimek corbasi
Spor : 50 mekik
Su :4 lt
Bu sekilde dun az oz 830 kalori :)

Sabah 14.00

Yarım yumurta
bir dilim peynir
3 dilim domates
yarım salatalık
3 barak çay

Ara 15.30

1 bardak ayran

Akşam 20.30

Nohutlu,mercimekli,salatalı,dereotlu yoğurt
Yeşil acı biber

Ara 22.30

Yarım bardak süt ile süzme kahve

SPOR

Dumbel squat
chest press
Row
Lunges
Shoulder Press
Curl
Deadlift
Crunch
20 sn plank

12 kere 2 set

2.5 litre su

Nohut, bugday, kuru fasulye bir gün önceden ıslatılıyor. ıslatılan malzemeleri tencereye koyuyoruz ve üzerine su koyuyoruz ama çok değil 1 parmak kadar. bunu ocaga koyuyoruz ve kaynamaya başlayınca 2 dk sonra altını kapıyoruz sogumasını bekliyruz. sogudukdan sonra tekrar ocaga koyuyoruz üzerine bukez göz kararı malzemelerin pişecegi kadr su ekliyoruz ve pişiyoruz.
bu pişen karışımı yogurtlayıp üzerine nane koyarak tüketiyoruz.Ben salata da koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…