Topigimizin tecrübeli anneleri sizlere birşey danışmak istiyorum oğlum bugün tam 11 aylık anne sütü almıyor 6 aydır devam sütü kullanıyorum sadece gece uykuya geçerken
Bır yaşından önce inek sütünü önermiyor ya doktorlar bır yaşını beklemeden başlasam mı süte?mama vermek istemiyorum artıkne önerirsiniz
@ispanyol @sevim_mrt @Otimotigulfuren @sevilay80 (şimdilik aklıma gelen anneler bunlar etiketleyemediklerimin yorumlarını da bekliyorum)
ev aldık bız 90m2 küçük bı yer
evleneli 3 yıl oldu onun ailesinde yok maddıyat bende yok bız pesınatsız krediyle kalkıstık bu işe annem ogluma bakarak destek oluyor onun ailesi koyde kalıyor ikimizde calısırken hm yatırım olsun dedık hem de israf etmeyelım dıye yaptık bısey 3 yıl sonra 2. bebegı dusunuyorum kısmet olursa
1 yaş sayılır artık..sulandırarak kullanabilirsin .. ben im oğlan 2 yaşıa kadar emdi. kızda 10.5 aylık emiyor hala... ama mesela ben hiç emmemişim hep süt vermişler sulandırıp.. sütün içinde kazein var ciddi gaz yapıyor bebeklerde o yüzden sulandırmak gerekiyor
haftaya diyorlar ama belli değil.. bir işyerine başladım ama işyeri hekimi olarak haftada 3 gün 1 saat gidicem.. dün ve bu sabah gittim..bir yandan çalışsam artık diyorum bir yandan hava sıcak istemiyorum ..manyak ruh hali içindeyim
dünkü mnm
aç karnına 1 brdk ılık su
kahvaltı 9.00 yarım domates .yarım salatalık .2 k.k. peynir. 2 dilim tam bugday ekmeği.dereotu.
ara şkrsz kahve.3 kiraz
öğle 13.00 5 ymk kş. yesil fasulye.
1 kase yoğurt
ARA 5 kiraz.yarım brdk doğl erik suyu
AKŞM 18.30 4 ymk kş. bulgur pilavı
yarım tabk yeşil fasulye
1 küçük kase cacık
ARA 1 erik
3 lt den gfazla su
spor yok
Al benden de o kadar! sıcaklar bunalttı ahh evimizde olsak püfür püfür esse şöyle , insan dırdırından da uzaklaşsak ne de güzel olurdu dimeeeeOnun haricinde iyiyim bebem sen nasılsın?
ayy ben evdeyim de ev çok sıcak güneş içinde ya güneybatı cephe tüm odalara saat 3 ten sonra bir güneş giriyor bayılıyorum evde aprilerimek üzereyim evde ya yapış yapış oldum
dünkü menüm
kahvaltı 8.30 : 1 çay bardağı süt
öğle 12.30 : 1 kase mercimek çorbası 5 kaşık mantı şekersiz çay
akşam 17.30 : 1 kase yeşilmercimek çorbası 5 minik biber dolması domates salatalık
ara 21.00 3 küçük kırmızı erik
15 dk zumba jillian level 1 2.5 lt su
dünkü menüm;
21 hurma/3 kase yoğurt/4 litre su/15 dk yürüyüş/3 mile leslie
(kızlar ayrıca ben hergün 2veya3 bardak yeşil çay içiyorum onu pek belirtmiyorum haberiniz olsun)
S sevili6163 @Otimoti bilginizee
Dunku menum
Sabah 07:40 2 kucuk pogaca - peynir - domates -salatalik
Ögle 15 :30 karisik cerez karpuz
Aksam 18;00 1 kase mercimek corbasi
Spor : 50 mekik
Su :4 lt
Bu sekilde dun az oz 830 kalori :)
Yeşil çay,rezene içsen hem ödem varsa atarsın,hem de metabolizman hızlanır.gulfuren yok canim ya bi siskinlik vsr bilmiyorum kalori de cok yuksek almiyorum ama fazla gibi sanki yarin ne olur bilemem.
Ayyy yaz yaz sonunda bitirdim.
Kızlar bugün nöroloji bölümüne gittim.Orada tanıdık vardı bir günde tahlil ve mr çekildim sağ olsun.Ben de altı ay süren çift görme ve üç aydırda baş dönmesi varAtak şeklinde gelip gidiyor.Üç gün dönüyor,iki gün duruyor.En uzun 11 gün sürdü.Kulaklarımda da çınlama.KBB devlet hastanesine gittim.Çok yoğundu vertigo dedi.Ama bu sefer öylee olmadığını biliyordum.Yorulunca ertesi gün bakıyorum tekrar dönme başlıyor.MS hastalığından şüphelenmeye başladık.Belirtiler benziyordu.Sol elimde kavrama sorunu var.Ben söylemeden doktor ms den şüphelendi mr istedi.Şükür mr temiz çıktı.Senin hastalığım meniere dedi.İnanın sevindim.Tuzu azalt ve k.b.b git dedi.Başka hastaneye randevu aldım.En azından tedavisi olan bir hastalıkmış.Üzerimden büyük bir yük kalktı.
Yeşil çay,rezene içsen hem ödem varsa atarsın,hem de metabolizman hızlanır.
Nasıl bir risk var? Ben form çaylarından çok içtim.Onlarda şişkinlik yapıyor.Ama uzun zamandır içmiyorum.Çünkü bağırsak sendromu var onu içince karnım kocaman oluyor ve sancım oluyor.Geçenlerde eşim bulmuş bir tane içti sabaha kadar kıvrandı.Hepsini attım.Acaba şişliğin ondan olmasın.İçeriğinde ne var?Cok gecmis olsun sevindim ms olmadigina bende de risk var ms icin su an olmasa da Allah korusu cok beter bi hastalikForm
cay iciyorum bakalim etkisi olur.
Ha yok form cay icin demedim bende de ms riski var ama su an sorun yok. Esinin ictigi cayda sinameki filan varsa o dokunmustur cok etkili sokturucu cunkuNasıl bir risk var? Ben form çaylarından çok içtim.Onlarda şişkinlik yapıyor.Ama uzun zamandır içmiyorum.Çünkü bağırsak sendromu var onu içince karnım kocaman oluyor ve sancım oluyor.Geçenlerde eşim bulmuş bir tane içti sabaha kadar kıvrandı.Hepsini attım.Acaba şişliğin ondan olmasın.İçeriğinde ne var?
ay dün yaptım zaten ama normaldede terliyorum ev sıcak jillian yaparken tüm hücrelerimdeki suyu kaybettim herhalde öyle böyle ıslanmadım yaKıyamam ya gerçekten çekilmez.Hele bu sıcaklarda.Biz de neredeyse dağın tepesinde oturuyoruz.Bu seneki gibi sıcak görmedim.Burada yayla havası var diye klimayı da sattım.Bugün gittik büyüklerden vantilatör aldık.
Bu sıcakta Jillianı nasıl yapıyorsun?
Sana da bravo .İradene hayran kaldım.Kaç gün oldu?Ben bu kadar uzun süre bu şekilde beslenemem.Bana çeşit lazım.
Sen yarın istediğin kiloyu göreceksin sanki.
Lipton form aliyorum dogadani botanyi sevemedim hic.Amann sorun olmasın.Allah nerede hasta varsa şifa versin.
Senin kullandığın form çayın markası nedir?
Canım benimki de 5,5 aya kadar yine mama takviyeli emdi işe başlayınca bıraktı tamamen.tamam canım teşekkür ederimbenımkı hıc emmedı tutmadı 7 aylıktan verdım sut bısey olmadı kan degerıde ıyı ver gıtsın bence
Dimi yaaa bir ayın hesabını mı yapacağız zaten benim oğlan biraz tosuncuk 1,5 2 yas gibi duruyo1 yaş sayılır artık..sulandırarak kullanabilirsin .. ben im oğlan 2 yaşıa kadar emdi. kızda 10.5 aylık emiyor hala... ama mesela ben hiç emmemişim hep süt vermişler sulandırıp.. sütün içinde kazein var ciddi gaz yapıyor bebeklerde o yüzden sulandırmak gerekiyor
haftaya diyorlar ama belli değil.. bir işyerine başladım ama işyeri hekimi olarak haftada 3 gün 1 saat gidicem.. dün ve bu sabah gittim..bir yandan çalışsam artık diyorum bir yandan hava sıcak istemiyorum ..manyak ruh hali içindeyim
canım ben sormustum sen sevimle karıştırdınsevimmrt cnm bebeğim 1 hafta sonra 5. ayını bitiriyo.ben aynı problemi büyük kızımda da şuanda da yaşıyorum.ne yaparsam yapayım sütüm yeterli gelmiyo.ne yazık ki 4. aydan sonra ek gıdaya başlıyorum.hazır mama veya besin kullanmıyorum.bi dr arkadaşım nişasta ve pirinç ununu karıştr onunla mama yap dedi.ben de keçi sütüyle evbde mama yapıyorum. keçi sütü bulamadığımda inek sütüne birAZ su katıp öyle kullanıyorum.çok şükür bi sıkıntı olmadı
Evet canım baslayayim süte artık burda inek bakanlar var hazır vermeyi düşünmüyorum zaten kendim alıp piliricem yoğurdu da kendim mayalıyorum 6 ayından beri yiyor..Canım bence de bilmeden ilaç içme. Gebelik varsa zarar verebilir.
Ben ria degil de deri altına implanon taktirdim. Biraz masraflı gibi ama 3 yıl çıkarmıyorsun. Doktorum en koruyucu ve yan etkisi en az olarak onu önermişti. Onu da düşünebilirsiniz
Zaten 1 yasında sayılır. Hazır mamalar kullanacağına inek sutu kullan bence. Hatta bulursan dışarıdan alıp pişir. Kizim 16 aylıktan beri oyle iciyor. Oğlum sut icmiyor.
Bu arada cok kıskandım ne güzel kilo vermissin oyle maasallahhh. Size özenip ben de gaza gelirim inşallah
İşte bu yaaa süpersin canımdünkü menüm;
(kızlar ayrıca ben hergün 2veya3 bardak yeşil çay içiyorum onu pek belirtmiyorum haberiniz olsun)
Canım keçi sütü bulamadım soruşturdum amaBen 2.5 yaşına kadar küçük oğlumu emzirdim.Ama bir yaşından itibaren sütü sulandırıp veriyordum.Keçi sütü anne sütüne yakın bir sütmüş.Aslında bulabilsen onu verirdin.
Allah ağız tadıyla oturmayı ve kolay ödemeyi nasip etsin.Bebek konusunda hakkınızda hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun. Sende haklısın ama ben de önceden çalışıyordum.Çalışmakta ayrı bir güzel.
Menün güzel bravo.
Hayat evde olan çalışmak ister,çalışan evde olmak ister.Sen ne iş yapıyorsun?
Canım ben bir ihracat firmasında üretimplanlama bölümünde çalışıyorum 13 küsür senedirBen 2.5 yaşına kadar küçük oğlumu emzirdim.Ama bir yaşından itibaren sütü sulandırıp veriyordum.Keçi sütü anne sütüne yakın bir sütmüş.Aslında bulabilsen onu verirdin.
Allah ağız tadıyla oturmayı ve kolay ödemeyi nasip etsin.Bebek konusunda hakkınızda hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun. Sende haklısın ama ben de önceden çalışıyordum.Çalışmakta ayrı bir güzel.
Menün güzel bravo.
Hayat evde olan çalışmak ister,çalışan evde olmak ister.Sen ne iş yapıyorsun?
9 gün oldu cnmKıyamam ya gerçekten çekilmez.Hele bu sıcaklarda.Biz de neredeyse dağın tepesinde oturuyoruz.Bu seneki gibi sıcak görmedim.Burada yayla havası var diye klimayı da sattım.Bugün gittik büyüklerden vantilatör aldık.
Bu sıcakta Jillianı nasıl yapıyorsun?
Sana da bravo .İradene hayran kaldım.Kaç gün oldu?Ben bu kadar uzun süre bu şekilde beslenemem.Bana çeşit lazım.
Sen yarın istediğin kiloyu göreceksin sanki.
Canım ben bir ihracat firmasında üretimplanlama bölümünde çalışıyorum 13 küsür senedir
9 gün oldu cnm
canım geçmiş olsun ms olmadığına sevindim yengem ms hastası ne olduğunu çok iyi bilirimAyyy yaz yaz sonunda bitirdim.
Kızlar bugün nöroloji bölümüne gittim.Orada tanıdık vardı bir günde tahlil ve mr çekildim sağ olsun.Ben de altı ay süren çift görme ve üç aydırda baş dönmesi varAtak şeklinde gelip gidiyor.Üç gün dönüyor,iki gün duruyor.En uzun 11 gün sürdü.Kulaklarımda da çınlama.KBB devlet hastanesine gittim.Çok yoğundu vertigo dedi.Ama bu sefer öylee olmadığını biliyordum.Yorulunca ertesi gün bakıyorum tekrar dönme başlıyor.MS hastalığından şüphelenmeye başladık.Belirtiler benziyordu.Sol elimde kavrama sorunu var.Ben söylemeden doktor ms den şüphelendi mr istedi.Şükür mr temiz çıktı.Senin hastalığım meniere dedi.İnanın sevindim.Tuzu azalt ve k.b.b git dedi.Başka hastaneye randevu aldım.En azından tedavisi olan bir hastalıkmış.Üzerimden büyük bir yük kalktı.
Canim icmeye calisyorm insallah yukselicekGüzelllsuyu yükseltirsen senin için çok iyi olacak canım hersaat başı 2 bardak iç. 3 ltyi bulunca dur benden sana tavsiye
neyseki spor var
biliyoruzda sen yine artıdamısın? bu akşam yemek yeme ceza
ohh keyff menüsü olmuş , o nasıl yürüyüş
güzell canım
Canim hirma sekerli oldugindan kilo aldirmiuormudünkü menüm;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?