Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben 2.5 yaşına kadar küçük oğlumu emzirdim.Ama bir yaşından itibaren sütü sulandırıp veriyordum.Keçi sütü anne sütüne yakın bir sütmüş.Aslında bulabilsen onu verirdin.

Allah ağız tadıyla oturmayı ve kolay ödemeyi nasip etsin.Bebek konusunda hakkınızda hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun. Sende haklısın ama ben de önceden çalışıyordum.Çalışmakta ayrı bir güzel.

Menün güzel bravo.

Al benden de o kadar! sıcaklar bunalttı ahh evimizde olsak püfür püfür esse şöyle , insan dırdırından da uzaklaşsak ne de güzel olurdu dimeeeeOnun haricinde iyiyim bebem sen nasılsın?

Hayat evde olan çalışmak ister,çalışan evde olmak ister. Sen ne iş yapıyorsun?

ayy ben evdeyim de ev çok sıcak güneş içinde ya güneybatı cephe tüm odalara saat 3 ten sonra bir güneş giriyor bayılıyorum evde april erimek üzereyim evde ya yapış yapış oldum

Kıyamam ya gerçekten çekilmez.Hele bu sıcaklarda.Biz de neredeyse dağın tepesinde oturuyoruz.Bu seneki gibi sıcak görmedim.Burada yayla havası var diye klimayı da sattım.Bugün gittik büyüklerden vantilatör aldık.

Bu sıcakta Jillianı nasıl yapıyorsun?

Sana da bravo .İradene hayran kaldım.Kaç gün oldu?Ben bu kadar uzun süre bu şekilde beslenemem.Bana çeşit lazım.

Dunku menum
Sabah 07:40 2 kucuk pogaca - peynir - domates -salatalik
Ögle 15 :30 karisik cerez karpuz
Aksam 18;00 1 kase mercimek corbasi
Spor : 50 mekik
Su :4 lt
Bu sekilde dun az oz 830 kalori :)

Sen yarın istediğin kiloyu göreceksin sanki.

Ayyy yaz yaz sonunda bitirdim.

Kızlar bugün nöroloji bölümüne gittim.Orada tanıdık vardı bir günde tahlil ve mr çekildim sağ olsun.Ben de altı ay süren çift görme ve üç aydırda baş dönmesi varAtak şeklinde gelip gidiyor.Üç gün dönüyor,iki gün duruyor.En uzun 11 gün sürdü.Kulaklarımda da çınlama.KBB devlet hastanesine gittim.Çok yoğundu vertigo dedi.Ama bu sefer öylee olmadığını biliyordum.Yorulunca ertesi gün bakıyorum tekrar dönme başlıyor.MS hastalığından şüphelenmeye başladık.Belirtiler benziyordu.Sol elimde kavrama sorunu var.Ben söylemeden doktor ms den şüphelendi mr istedi.Şükür mr temiz çıktı.Senin hastalığım meniere dedi.İnanın sevindim.Tuzu azalt ve k.b.b git dedi.Başka hastaneye randevu aldım.En azından tedavisi olan bir hastalıkmış.Üzerimden büyük bir yük kalktı.

Yeşil çay,rezene içsen hem ödem varsa atarsın,hem de metabolizman hızlanır.

Cok gecmis olsun sevindim ms olmadigina bende de risk var ms icin su an olmasa da Allah korusu cok beter bi hastalik Form
cay iciyorum bakalim etkisi olur.

Cok gecmis olsun sevindim ms olmadigina bende de risk var ms icin su an olmasa da Allah korusu cok beter bi hastalik Form
cay iciyorum bakalim etkisi olur.
Nasıl bir risk var? Ben form çaylarından çok içtim.Onlarda şişkinlik yapıyor.Ama uzun zamandır içmiyorum.Çünkü bağırsak sendromu var onu içince karnım kocaman oluyor ve sancım oluyor.Geçenlerde eşim bulmuş bir tane içti sabaha kadar kıvrandı.Hepsini attım.Acaba şişliğin ondan olmasın.İçeriğinde ne var?

Ha yok form cay icin demedim bende de ms riski var ama su an sorun yok. Esinin ictigi cayda sinameki filan varsa o dokunmustur cok etkili sokturucu cunku

Amann sorun olmasın.Allah nerede hasta varsa şifa versin.

Senin kullandığın form çayın markası nedir?

ay dün yaptım zaten ama normaldede terliyorum ev sıcak jillian yaparken tüm hücrelerimdeki suyu kaybettim herhalde öyle böyle ıslanmadım ya bugün hiç bişey yapamadım zaten dahada sıcakk bayılcam

benımkı hıc emmedı tutmadı 7 aylıktan verdım sut bısey olmadı kan degerıde ıyı ver gıtsın bence
Canım benimki de 5,5 aya kadar yine mama takviyeli emdi işe başlayınca bıraktı tamamen.tamam canım teşekkür ederim

Dimi yaaa bir ayın hesabını mı yapacağız zaten benim oğlan biraz tosuncuk 1,5 2 yas gibi duruyotamam canım sulandırırım mutlaka
canım ben sormustum sen sevimle karıştırdın keci sütünü duydum ama taze alabileceğimiz biyer yok pastörize de vermedim. Pirinç unuyla yaptım birara ama çok kilo aldırıyor diyorlar onun için de süt daha masum geliyor.

Evet canım baslayayim süte artık burda inek bakanlar var hazır vermeyi düşünmüyorum zaten kendim alıp piliricem yoğurdu da kendim mayalıyorum 6 ayından beri yiyor..
teşekkürler tatlım darısı başına

İşte bu yaaa süpersin canım yeşil cay ben de içiyorum aklıma geldikçe kilo vermeni kolaylaştırır
Canım keçi sütü bulamadım soruşturdum ama neyse bir ay erken başlıycaz napalım mamadan daha iyidir

Canım ben bir ihracat firmasında üretimplanlama bölümünde çalışıyorum 13 küsür senedir

9 gün oldu cnm

Canım ben bir ihracat firmasında üretimplanlama bölümünde çalışıyorum 13 küsür senedir

9 gün oldu cnm

Zor iş kolay gelsin canım.Bravo 9 gün çok iyi.bU ŞEKİLDE Mİ DEVAM EDECEKSİN?

gulfuren geçmiş olsun cnm , sevindim sonuçların temiz çıkmasına sen de artık gönlünü ferah tut

Sağol canım .Üç aydır o mu bumu yoruldum.K.B.B doktoru da inşallah bu dönmelerden kurtarır beni.

canım geçmiş olsun ms olmadığına sevindim yengem ms hastası ne olduğunu çok iyi bilirimAllah şifa versin bütün hastalara

Canim icmeye calisyorm insallah yukselicek

Dunku menum
10:00 limonlu su 1 sb

12:00
3 ince dilim kasarpeynir
4 ince dilim salam
1 tane yagda yumurta
1 catal labne
1 adet domates
1 bardak cay az sekerli
1 normal dilim ekmek

15:00
Sutlac 1 kase

19:00
1 tabak sehriye corbasi

21:00
1 bardak cay

2 litreye yakin su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…