Kusura bakma hassas bir konu.canım geçmiş olsun ms olmadığına sevindim yengem ms hastası ne olduğunu çok iyi bilirimAllah şifa versin bütün hastalara
dünkü mnm
aç karnına 1 brdk ılık su
kahvaltı 9.00 yarım domates .yarım salatalık .2 k.k. peynir. 2 dilim tam bugday ekmeği.dereotu.
ara şkrsz kahve.3 kiraz
öğle 13.00 5 ymk kş. yesil fasulye.
1 kase yoğurt
ARA 5 kiraz.yarım brdk doğl erik suyu
AKŞM 18.30 4 ymk kş. bulgur pilavı
yarım tabk yeşil fasulye
1 küçük kase cacık
ARA 1 erik
3 lt den gfazla su
spor yok
bende katılıyorum pırınç unu bı kere verdım tok tutuyor ama kılo yapar dıye vermedım suan bıle yemek yerken içne ekmek falan katmam sütüne şeker çay yaparım bıtkı ona bıle atmadan verıyorum şekeriCanım benimki de 5,5 aya kadar yine mama takviyeli emdi işe başlayınca bıraktı tamamen.tamam canım teşekkür ederim
Dimi yaaa bir ayın hesabını mı yapacağız zaten benim oğlan biraz tosuncuk 1,5 2 yas gibi duruyotamam canım sulandırırım mutlaka
canım ben sormustum sen sevimle karıştırdınkeci sütünü duydum ama taze alabileceğimiz biyer yok pastörize de vermedim. Pirinç unuyla yaptım birara ama çok kilo aldırıyor diyorlar onun için de süt daha masum geliyor.
Evet canım baslayayim süte artık burda inek bakanlar var hazır vermeyi düşünmüyorum zaten kendim alıp piliricem yoğurdu da kendim mayalıyorum 6 ayından beri yiyor..
teşekkürler tatlım darısı başına
İşte bu yaaa süpersin canımyeşil cay ben de içiyorum aklıma geldikçe kilo vermeni kolaylaştırır
Canım keçi sütü bulamadım soruşturdum amaneyse bir ay erken başlıycaz napalım mamadan daha iyidir
tatlim kahvalti yapsaydin cok iyi olurdu yaaagüanaydın dunku menu
8.00
1 şeftali
9.00
yesilçay
12.30 yarim kase yogurt +2 avuç leblebi
19.30
2 kofte tavuk
salata
2 kase corba (hazır)
6dilim karpuz
21.00
1 kase kiraz
3 lt su
50 sqaut
1 saat yuruyus
bıgun once cok abartıgım için dün boyle yaptım amatatlim kahvalti yapsaydin cok iyi olurdu yaaa
Anladim canim ya olsaydin kurtulsaydinbıgun once cok abartıgım için dün boyle yaptım ama
yıne +dayım hala şiş bı gobegım var :)
çatlayacam resmen yaa ne adetmiş gelemedı gıttı
haklısın cnm ben hakettim cezayıgunaydin benim f'it ailem dun kbakmayin netim btmisti yazamadin kimler verdi kimler kilo aldi bir gorelim rakipler cezalari belirlesin
evvvvettt hesaplama nasıl oluyoduHesaplama nasil oluyor ki
Oo rakibem bu hafta inat etcekmisin ceza olarak her gun spor disinda 15dklik slim 6pack yapmani istiyorum79.2 kilom.+ 0.4 çok üzgünüm
gittiğinde listeni paylaşırmısınBen 77 kg dan 75,7 olmusumiki haftadir cokc sıktm kendimi diyetsyene gdiyorum haftaya
79.2 kilom.+ 0.4 çok üzgünüm
tabiki tatlim ama moral bozmak yok daha hirslangittiğinde listeni paylaşırmısın
cnm keçi sütü mi...s ta var. şey ismini verebiliyormuyduk.Canım benimki de 5,5 aya kadar yine mama takviyeli emdi işe başlayınca bıraktı tamamen.tamam canım teşekkür ederim
Dimi yaaa bir ayın hesabını mı yapacağız zaten benim oğlan biraz tosuncuk 1,5 2 yas gibi duruyotamam canım sulandırırım mutlaka
canım ben sormustum sen sevimle karıştırdınkeci sütünü duydum ama taze alabileceğimiz biyer yok pastörize de vermedim. Pirinç unuyla yaptım birara ama çok kilo aldırıyor diyorlar onun için de süt daha masum geliyor.
Evet canım baslayayim süte artık burda inek bakanlar var hazır vermeyi düşünmüyorum zaten kendim alıp piliricem yoğurdu da kendim mayalıyorum 6 ayından beri yiyor..
teşekkürler tatlım darısı başına
İşte bu yaaa süpersin canımyeşil cay ben de içiyorum aklıma geldikçe kilo vermeni kolaylaştırır
Canım keçi sütü bulamadım soruşturdum amaneyse bir ay erken başlıycaz napalım mamadan daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?