Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dünkü mnm
kahvaltı 8.30 1 domates .2 k.k. peynir.2 dilim tam buğday.1 tatlı kş. reçel,
ara şekersiz turk kahvesi 2 kiraz
ÖĞLE 13.00 7 hurma 1 kase yoğurt
ARA 1 brdk doğal vişne suyu
akşam 19.00 2 kşk pilav
2 brdk ayran.salata. 1avuç içinden az fazla tuzda tavuk
3 lt den fazla su
spor yok akşama kadar ev işi kapı cam duvar vs.....

çok geçmiş olsun canım ..ms çıkmamasına çok sevindim.. meniere için en önemli şey stresten uzak olacaksın, kafein sgara tuzdan uzak duracaksın çok yorulmayacaksın..kesin tedavisi yok bildiğim kadarıyla ama kontrol altına alınabiliyor ilaçla.. hipertansiyon gibi düşün ..sen biran önce KBB ye git kuzum
bıgun once cok abartıgım için dün boyle yaptım ama
yıne +dayım hala şiş bı gobegım var :)
çatlayacam resmen yaa ne adetmiş gelemedı gıttı
bence bir b-hcg baktır sen ya ya hamileysen..
hurma diyeti yapanlarrrrr merak ediyoruym sonuçlarınızı
3 günün sonucu 1 kilo .. kaçamaklarım da olduu

kilom 70.1.. 3 günlük kaçamaklı hurma diyetiyle 1 kilo gitti.. bugün de devM edicem.. belki haftasonu yarım yaparım.. yani kahvalt-ıyı tam yaparım diğer öğünlerde hurma yerim.. ama haftaya listede olmalıyımmm

Selam kizlar. Ben izmite gidiyorum ablama. Otobusteyim su an. Evden çıkmadan Tartilmak istedim ama biri tartımı düşürmüş anlaşılan; bı tarafı çıkmış ve tartmıyor tabi. Bı ara 55 gösterdi kabul ederseniz ben okeyim

Dünkü kilom 71. Gecen haftaya göre 0.5 artiyim. Su an misafirimi de izmite götürüyorum ve aksam geri donüyorum. Yarindan itibaren diyetime devam edicem inşallah.

April kilonu cok merak ediyoruuuum

55 mi çok hoşsun inş o günler de gelck

kilzar benim 77 den 75.7ye dustu kilom hesaplamayi bilen burda yok galiba ben carsiya cikiyorum benim yerime hesaplarmisiniz?
maviaycim cok sevndm senin adinada.d

darısı bana olursam eger adet bıtınce bende 70 görürmüyumkı 4 kılo-

insallahhhhhh :) Benim kaldi simdi 3kilocuk Baskasi icin ne kolay ya tukurse veriyor 3 5 kilo ben boyle gidim gidim

kilzar benim 77 den 75.7ye dustu kilom hesaplamayi bilen burda yok galiba ben carsiya cikiyorum benim yerime hesaplarmisiniz?
maviaycim cok sevndm senin adinada.d

Tesrkkurler nerdeyse 15 sene olmustur 49 lu kilolari gormeyeli cok mutlu oldum

Düğün alışverişi için evden 9 da cıktık akşam 8 gibi döndük :) Kuzenimin düğünü var da biraz dar bi elbise seçtim bilerek. belki iyice hırs yaparım elbisenin tam oturması için kilo veririm 20 günü var :)

Dünkü menüm
sabah
yarım tabak fırında patates
bir tane haşlanmış yumurta
bir salatalık
bir domates
iki bardak çay
bir dilim kepekli ekmek

öğle
iki tane kabak dolması
bir kase yoğurt
bir bardak ıce tea
4 çatal fasulye
bir tane küçük kurabiye

akşam
bir tabak salata
3 hurma
bir kase yoğurt

3 bardak buzlu yeşilçay
2,5 lt su
yarım saat egzersiz yarım saat yürüyüş

Kilom da çok bi değişme yok ama yine dee 81.0 idi 80. 6 olmuş bi adet olsam rahatlıycaam da ...

Ben 77 kg dan 75,7 olmusumiki haftadir cokc sıktm kendimi diyetsyene gdiyorum haftaya

1.300 gram az mı?Bence iyi kutlarım canım.

günaydın canlar

Tünaydın.

Seni de kutlarım.

Tamam sen mezun oldun 55 kilo ile.
Yarım kilo çabuk gider.

Sukurler olsun 49 lari gordum :)) Sabah tartildim adetim de bugun bitti 49.8 ciktim gecen hafta 51.6 ydim tam adet baslangicimda

Ben sana söyledim 50 göreceksin diye.Aslında içimden 49'lu rakamlar da geçmişti ama neyse.

insallahhhhhh :) Benim kaldi simdi 3kilocuk Baskasi icin ne kolay ya tukurse veriyor 3 5 kilo ben boyle gidim gidim

Tesrkkurler nerdeyse 15 sene olmustur 49 lu kilolari gormeyeli cok mutlu oldum

Son kilolar zor verilen kilolardır.Acaba sen de hurma- yoğurt diyetini mi yapsan.Artık darısı başıma.

Kilo Verme Yüzdesi Hesaplama
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor

Başka grupta hesaplamayı buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…