mecburen cnm moral bozsam da bi işe yaramick.
tabiki tatlim ama moral bozmak yok daha hirslan
çok geçmiş olsun canım ..ms çıkmamasına çok sevindim.. meniere için en önemli şey stresten uzak olacaksın, kafein sgara tuzdan uzak duracaksın çok yorulmayacaksın..kesin tedavisi yok bildiğim kadarıyla ama kontrol altına alınabiliyor ilaçla.. hipertansiyon gibi düşün ..sen biran önce KBB ye git kuzumAyyy yaz yaz sonunda bitirdim.
Kızlar bugün nöroloji bölümüne gittim.Orada tanıdık vardı bir günde tahlil ve mr çekildim sağ olsun.Ben de altı ay süren çift görme ve üç aydırda baş dönmesi varAtak şeklinde gelip gidiyor.Üç gün dönüyor,iki gün duruyor.En uzun 11 gün sürdü.Kulaklarımda da çınlama.KBB devlet hastanesine gittim.Çok yoğundu vertigo dedi.Ama bu sefer öylee olmadığını biliyordum.Yorulunca ertesi gün bakıyorum tekrar dönme başlıyor.MS hastalığından şüphelenmeye başladık.Belirtiler benziyordu.Sol elimde kavrama sorunu var.Ben söylemeden doktor ms den şüphelendi mr istedi.Şükür mr temiz çıktı.Senin hastalığım meniere dedi.İnanın sevindim.Tuzu azalt ve k.b.b git dedi.Başka hastaneye randevu aldım.En azından tedavisi olan bir hastalıkmış.Üzerimden büyük bir yük kalktı.
bence bir b-hcg baktır sen ya ya hamileysen..bıgun once cok abartıgım için dün boyle yaptım ama
yıne +dayım hala şiş bı gobegım var :)
çatlayacam resmen yaa ne adetmiş gelemedı gıttı
3 günün sonucu 1 kilo .. kaçamaklarım da olduuhurma diyeti yapanlarrrrr merak ediyoruym sonuçlarınızı
55 mi çok hoşsun inş o günler de gelckSelam kizlar. Ben izmite gidiyorum ablama. Otobusteyim su an. Evden çıkmadan Tartilmak istedim ama biri tartımı düşürmüş anlaşılan; bı tarafı çıkmış ve tartmıyor tabi. Bı ara 55 gösterdi kabul ederseniz ben okeyim
Dünkü kilom 71. Gecen haftaya göre 0.5 artiyim. Su an misafirimi de izmite götürüyorum ve aksam geri donüyorum. Yarindan itibaren diyetime devam edicem inşallah.
April kilonu cok merak ediyoruuuum
canımkizlar listeyi kim hazirliyor biri kendinden ornekk verip hesaplamayi anlatabilirmi?
darısı bana olursam eger adet bıtınce bende 70 görürmüyumkı 4 kılo-Sukurler olsun 49 lari gordum :)) Sabah tartildim adetim de bugun bitti 49.8 ciktim gecen hafta 51.6 ydim tam adet baslangicimda
darısı bana olursam eger adet bıtınce bende 70 görürmüyumkı 4 kılo-
kilzar benim 77 den 75.7ye dustu kilom hesaplamayi bilen burda yok galiba ben carsiya cikiyorum benim yerime hesaplarmisiniz?
maviaycim cok sevndm senin adinada.d
Güzelllsuyu yükseltirsen senin için çok iyi olacak canım hersaat başı 2 bardak iç. 3 ltyi bulunca dur benden sana tavsiye
neyseki spor var
biliyoruzda sen yine artıdamısın? bu akşam yemek yeme ceza
ohh keyff menüsü olmuş , o nasıl yürüyüş
güzell canım
Ben 77 kg dan 75,7 olmusumiki haftadir cokc sıktm kendimi diyetsyene gdiyorum haftaya
günaydın canlar
Seni de kutlarım.kilom 70.1.. 3 günlük kaçamaklı hurma diyetiyle 1 kilo gitti.. bugün de devM edicem.. belki haftasonu yarım yaparım.. yani kahvalt-ıyı tam yaparım diğer öğünlerde hurma yerim.. ama haftaya listede olmalıyımmm
Selam kizlar. Ben izmite gidiyorum ablama. Otobusteyim su an. Evden çıkmadan Tartilmak istedim ama biri tartımı düşürmüş anlaşılan; bı tarafı çıkmış ve tartmıyor tabi. Bı ara 55 gösterdi kabul ederseniz ben okeyim
Dünkü kilom 71. Gecen haftaya göre 0.5 artiyim. Su an misafirimi de izmite götürüyorum ve aksam geri donüyorum. Yarindan itibaren diyetime devam edicem inşallah.
April kilonu cok merak ediyoruuuum
Sukurler olsun 49 lari gordum :)) Sabah tartildim adetim de bugun bitti 49.8 ciktim gecen hafta 51.6 ydim tam adet baslangicimda
insallahhhhhh :) Benim kaldi simdi 3kilocukBaskasi icin ne kolay ya tukurse veriyor 3 5 kilo ben boyle gidim gidim
Tesrkkurler nerdeyse 15 sene olmustur 49 lu kilolari gormeyeli cok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?