- 23 Ağustos 2013
- 295
- 213
- 53
Anlamadım canım niye kusura bakmayayimKusura bakma hassas bir konu.
Canım kesinlikle tavsiye ediyorum hic açlık hissi yokhanımlar bugün sizin hurma grubuna ben de dahil olcm.bugün ben de başlıyorum
Canım biliyorum ama pastorize vermek istemedim taze bulabilseydim verecektim ama yok ama inek sütü taze alabilirim onu vericem artikcnm keçi sütü mi...s ta var. şey ismini verebiliyormuyduk.
Anlamadım canım niye kusura bakmayayim
Canım kesinlikle tavsiye ediyorum hic açlık hissi yok
Canım biliyorum ama pastorize vermek istemedim taze bulabilseydim verecektim ama yok ama inek sütü taze alabilirim onu vericem artik
Canım yaa ne düşüncelisin malesef alıştık artık o da alıştı bu hastalıkla yasamayaYengenin hastalığını hatırlattım sana.O yüzden kusura bakma dedim canım.Şişelerde günlük süt bulabilirsen ondan al.Kutudakilere göre daha iyi.
tsk ederim canım ilgilendigin için ellerine saglıkKilo Verme Yüzdesi Hesaplama
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Başka grupta hesaplamayı buldum.
yogun sanırım april onun da gitmiştir bayaBen listeyi bulup paylaşacaktım ama bu hafta listeye girecek olanlar var o yüzden sadece kilomu paylaşayım 86.6
tsk tatlm
ApriL_2007 nerelerdesin kuzummm kaç kilo gitti? Hangimiz daha çok verdi merak ediyorum
yüzdeyi ikiye bölüyoruz canımyukarıdaki hesaplamayı gördüm ama 2 haftalık nasıl hesalicktık,
Amor-a spor yaptın mı tatlim ben dun 1.30 dk yurudum
Ben listeyi bulup paylaşacaktım ama bu hafta listeye girecek olanlar var o yüzden sadece kilomu paylaşayım 86.6
ApriL_2007 nerelerdesin kuzummm kaç kilo gitti? Hangimiz daha çok verdi merak ediyorum
tsk ederim canım ilgilendigin için ellerine saglık
çok geçmiş olsun canım ..ms çıkmamasına çok sevindim.. meniere için en önemli şey stresten uzak olacaksın, kafein sgara tuzdan uzak duracaksın çok yorulmayacaksın..kesin tedavisi yok bildiğim kadarıyla ama kontrol altına alınabiliyor ilaçla.. hipertansiyon gibi düşün ..sen biran önce KBB ye git kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?