canım listeye alalım mı seni ? ne dersin devammı acil cvpp!!arkadaşlar ben 1 kaç gün yokum şehirdısında olucam hepinizi öptüm
başlangıc kilom 69 500
suan 66 ,7
Devam canimcanım listeye alalım mı seni ? ne dersin devammı acil cvpp!!
çok sevindimmm hemen ekliyorumDevam canim
Evet canım doğru yerSanırım doğru yere geldim :)
Aramiza hosgeldin canim :) nasil diyet yaptin bize bahsedermisin biraz:)Hoşbuldum, 27 yaşındayım daha evvel 25 ve 16 kilo verdim diyet + spor yaparak. 25 kilo (73 kilodan 48 kiloya düşmüştüm yaklaşık 5 ayda) verdikten sonra 7-8 ay içinde 30 kilo aldım yani 48'den 78 'e çıktım. Çok fazla kiloyu hızlı alıp vermem dolayısıyla mide fıtığı oldum ameliyat gereken bir rahatsızlık olduğu için doktorum benden ameliyat öncesi ve sonrasında çok yavaş kilo vermemi istedi spor yaparak 16 kilo verdim 5ay zarfında, hemen hemen 12 km yürüdüm günlük olarak. 78 kilodan 62 kiloya düştüm. Bu kilomdan memnundum ancak oturarak çalıştığım ve fastfood beslendiğim için 71 kiloya yükseldim şu anda ,yaklaşık 3 aydır aynı kilodayım kilo vermek istiyorum bugün itibariyle diyete başladım. Bir düzen ve motivasyon olması amacıyla da psikohayris 'in önerisi sonucu sizlere ulaşmış oldum.
Anladığım kadarıyla zaten tecrübelisin diyet konusunda,sadece azim ve istikrar önemli senin için canım.Burada eğer aradığını bulursan inanıyorum ki , yine gidecek kilolar.Hoşbuldum, 27 yaşındayım daha evvel 25 ve 16 kilo verdim diyet + spor yaparak. 25 kilo (73 kilodan 48 kiloya düşmüştüm yaklaşık 5 ayda) verdikten sonra 7-8 ay içinde 30 kilo aldım yani 48'den 78 'e çıktım. Çok fazla kiloyu hızlı alıp vermem dolayısıyla mide fıtığı oldum ameliyat gereken bir rahatsızlık olduğu için doktorum benden ameliyat öncesi ve sonrasında çok yavaş kilo vermemi istedi spor yaparak 16 kilo verdim 5ay zarfında, hemen hemen 12 km yürüdüm günlük olarak. 78 kilodan 62 kiloya düştüm. Bu kilomdan memnundum ancak oturarak çalıştığım ve fastfood beslendiğim için 71 kiloya yükseldim şu anda ,yaklaşık 3 aydır aynı kilodayım kilo vermek istiyorum bugün itibariyle diyete başladım. Bir düzen ve motivasyon olması amacıyla da psikohayris 'in önerisi sonucu sizlere ulaşmış oldum.
kilom 70.1.. 3 günlük kaçamaklı hurma diyetiyle 1 kilo gitti.. bugün de devM edicem.. belki haftasonu yarım yaparım.. yani kahvalt-ıyı tam yaparım diğer öğünlerde hurma yerim.. ama haftaya listede olmalıyımmm
Düğün alışverişi için evden 9 da cıktık akşam 8 gibi döndük :) Kuzenimin düğünü var da biraz dar bi elbise seçtim bilerek. belki iyice hırs yaparım elbisenin tam oturması için kilo veririm 20 günü var :)
Dünkü menüm
sabah
yarım tabak fırında patates
bir tane haşlanmış yumurta
bir salatalık
bir domates
iki bardak çay
bir dilim kepekli ekmek
öğle
iki tane kabak dolması
bir kase yoğurt
bir bardak ıce tea
4 çatal fasulye
bir tane küçük kurabiye
akşam
bir tabak salata
3 hurma
bir kase yoğurt
3 bardak buzlu yeşilçay
2,5 lt su
yarım saat egzersiz yarım saat yürüyüş
Kilom da çok bi değişme yok ama yine dee 81.0 idi 80. 6 olmuş bi adet olsam rahatlıycaam da ...
derinsu27 (75.8/75.7/0.1/%0.13)yeni üye baş. tarihi: 14 Tem başlangıç: 77 kg hedef: 65 kgAprilcim benimgecen verdigim 1.2 kg yazilmamista neden acaba? Anlamadim
Aramiza hosgeldin canim :) nasil diyet yaptin bize bahsedermisin biraz:)
Başlangıç Kilom :59
Bugünkü Kilom : 57.3
Verilen Kilo :1.7
Yüzde : 2.43
1.300 gram az mı?Bence iyi kutlarım canım.
Tünaydın.
Seni de kutlarım.
Tamam sen mezun oldun 55 kilo ile.
Yarım kilo çabuk gider.
Ben sana söyledim 50 göreceksin diye.Aslında içimden 49'lu rakamlar da geçmişti ama neyse.
Son kilolar zor verilen kilolardır.Acaba sen de hurma- yoğurt diyetini mi yapsan.Artık darısı başıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?