Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım iki kilo gitmiş süpersin 70 i mi bekliyodun izne ayrılmak için? Yoğunluk bitince gel ama buraları sensiz birakma

S sevili6163 asıl sen süpersin o nasıl kilo veriş valla sadece
devam et heee sakın şımarma verdim diye daha önünde koskocaman verilecek gramlar var

Slm herkese. Aranıza yeni katıldım. 64.5 kiloyum. 13 aylık bir bebeğim var hamilelikte 22 kilo adım. 63 le hamile kalmıştım 85 le doğum yaptım. Emzirme çalışma biraz da diyetle 64.5 oldum. Aslında iki hafta önce 61i görmüştüm ama bayram annemi ziyarete geldim yediriyor.hedefim 58 kilo olmak.

Kuralları okudum oldukça disiplinli ve sağlıklı uygulamalar yapmaya yönlendiriyorsunuz üyeleri anladığım kadarıyla bu benim en çok ihtiyacım olan şey. Aranıza katılmak isterim, en azından deneme süresi boyunca birlikte ne yapabiliyoruz denemiş oluruz sizin için de uygun olursa.

Bu arada bazı şeyleri anlayamadım ;

Kilo yüzdesi hesaplamak nasıl oluyor bildiğimiz matematiksel yöntem mi yoksa başka bir yöntem var mı?
Kilo bildirimi yapmak örn: hafta başında x kiloydum y kadar kilo verdim z kiloyum gibi mi oluyor?
Ve mesaj bildirimi de asgari olarak günlük 5 mesaj, haftalık 35 mesaja ulaşmak üzerinden mi belirtiliyor? Kusura bakmayın ne yazık ki hiç bilmiyorum nasıl yürütülüyor o yüzden herşeyi sordum sanırım :)

Hoşgeldin
İlk sayfada kurallarımız var okursun canım eğer sanada uyarsa beraberce devam ederiz.Zaten iki hafta deneme süren var , listemize girmen için.Zamanla burada işler nasıl yürür , öğrenirsin canım kolay gelsin
Ben kaptan yardımcısıyım deadline 'le beraber ,kaptanımız sosyestetik istediğin şeyleri bizlere sorabilirsin yardımcı oluruz

S sevili6163 asıl sen süpersin o nasıl kilo veriş valla sadece
devam et heee sakın şımarma verdim diye daha önünde koskocaman verilecek gramlar var
ayy teşekkür ederim tatlım sayende hurma diyetinde gaza getiren sendin bu arada ben hurma ve yoğurttan sıkıldım haftasonu kahvaltımı yapıp akşam hurma yoğurda devam edim diyorum sen ne dersinçünkü zorla yiyorum midem bulandi

Aklımdayken O Otimoti S sevili6163 artık grupta ben yokum birbirinize sahip çıkın heeesakın takibinizi bırakmayın kulaklar çekilsin
tabi tatlım sen merak etme gerçi oti kararlı bir şekilde yarin sahalara geri dönüyor kızmaya fırsat vermicek bence

Çok teşekkür ederim.

tamam canım bırak artık en azından zincirleri kırdın veremiyordun başladın,devamı gelecek artık. sabahları iki dilim ekmek klasik kahvaltı yap,öğle bir parça et ve ya iki köfte çorba salata 1 dilim ekmekten fazlası yokakşamlarıda tek çeşit sebze yemeği ye yanında yoğurtla ekmek yeme ama akşamlarıbol su bol spor hergün olsun ne kilo alırsın ve de verirsin he tabi ara öğünde yap meyveler ve kavrulmamış kuruyemişlerle işte buuu
Oticim İnşaAllah bu sefer kararlıdır kızmazsın o zaman tabikide

tatlım bunları listeye gireceğin zaman hatta girdikten sonra öğretiriz biz sana, nasıl hesaplanacak diye.
msj sayısı konusu ise illa 5 olcak diye bişey yok zaten sen hergün buraya uğrarsan, oooo ne çok msjlar çıkar.ayrıca o eski kural haftalık msj sayısı bildirmiyoruzonu geçelim canım

Selam kuslar
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz, lutfen bir gorunup kaybolmayin. Kararli ve azimliyseniz memnun oluruz birlikte olmaktan, tekrar hosgeldiniz herkese basarilar diliyorum

Pekala o halde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…