ApriL_2007 tatlim naptin hurma detoksundan memnun kaldin mi? Oti kizzz sen yapamadin herhalde
Hu huu güzeller çok güzel haber 1. Olmuşuztebrikler hepimizee...
İnşallah canım. Allan topumuzun azmini arttırsın insallahhhtamam canım bırak artık en azından zincirleri kırdın veremiyordun başladın,devamı gelecek artık. sabahları iki dilim ekmek klasik kahvaltı yap,öğle bir parça et ve ya iki köfte çorba salata 1 dilim ekmekten fazlası yok akşamlarıda tek çeşit sebze yemeği ye yanında yoğurtla ekmek yeme ama akşamları bol su bol spor hergün olsun ne kilo alırsın ve de verirsin he tabi ara öğünde yap meyveler ve kavrulmamış kuruyemişlerle işte buuu
Oticim İnşaAllah bu sefer kararlıdırkızmazsın o zaman tabikide
ayy teşekkür ederim tatlım sayende hurma diyetinde gaza getiren sendin bu arada ben hurma ve yoğurttan sıkıldım haftasonu kahvaltımı yapıp akşam hurma yoğurda devam edim diyorum sen ne dersin çünkü zorla yiyorum midem bulandi
tabi tatlım sen merak etmegerçi oti kararlı bir şekilde yarin sahalara geri dönüyor kızmaya fırsat vermicek bence
Hosgeldin canım. Hikayen güzel, azımlisin belli. Senden öğreneceklerimiz vardır mutlakaSlm herkese. Aranıza yeni katıldım. 64.5 kiloyum. 13 aylık bir bebeğim var hamilelikte 22 kilo adım. 63 le hamile kalmıştım 85 le doğum yaptım. Emzirme çalışma biraz da diyetle 64.5 oldum. Aslında iki hafta önce 61i görmüştüm ama bayram annemi ziyarete geldim yediriyor.hedefim 58 kilo olmak.
Aynenn bireyselde de birinci ve ikinci bizde tebrikleerrHu huu güzeller çok güzel haber 1. Olmuşuztebrikler hepimizee...
bilmiyorum yoğunluklar geçene kadarama fırsat buldukça gelicemmmm
Hu huu güzeller çok güzel haber 1. Olmuşuztebrikler hepimizee...
Teşekkürler, hoşbuldum :)
Vaay bireysel derecelerin de ikisi bizde
Tebrikler maviask birinci olmuşsun
Tebrikler sevili ikincilik de sende harikasınız
Gece gece cok konuştum ama. Nasılsa cok mesaj sınırı yok hihihi
Kaynanayı dün koye gönderdim
Bugün de misafirimi yolladım
Booyle bir ferahlik var!
Yarın yeni bir tartı alıp yeni bir baslangic yapıyorum
Gazamız mübarek olsun bacılar!
Hadi kolay gelsin bakalimGece gece cok konuştum ama. Nasılsa cok mesaj sınırı yok hihihi
Kaynanayı dün koye gönderdim
Bugün de misafirimi yolladım
Booyle bir ferahlik var!
Yarın yeni bir tartı alıp yeni bir baslangic yapıyorum
Gazamız mübarek olsun bacılar!
Menu guzel ama spor neden yok canim? Firsatin mi yok?Sabah 10.00
Yarım poğça
1 bardak ayran
1 bardak çay
Öğle 14.00
2 dilim tam tahıl ekmeği
2 dilim peynir
2 dilim domates
yarım salatalık
Acı yeşil biber
3 bardak çay
Akşam 19.00
Nohutlu,yeşil mercimekli,salatalıklı yoğurt
Acı yeşil biber
Ara 22.00
1 nektarin
6 tane kiraz
2.5 litre su
yeşil çay,rezene,at kuyruğu,tarçın çay
Spor yok.
Fırsattan değilde hava çok sıcak.Rahatsızlığım var.Yorulunca da başım dönmeye başlıyor.Yeni geçti tekrarlamasın diye şu sıra yapmıyorum.Menu guzel ama spor neden yok canim? Firsatin mi yok?
Anladim gecmis olsun canim, evet hava cok sicak, ama ben aksamlari cikipFırsattan değilde hava çok sıcak.Rahatsızlığım var.Yorulunca da başım dönmeye başlıyor.Yeni geçti tekrarlamasın diye şu sıra yapmıyorum.
Anladim gecmis olsun canim, evet hava cok sicak, ama ben aksamlari cikip
Yuruyus yapmaya calisiyorum
Hadi kolay gelsin bakalim
Nasil bir tarti alacaksin tatlim
Sağol canım.Aramızda 1.400 gram var.Senin boyun kaç?Aslında evde koşubandı da var.Akşamları yürüyüş yapılabilec bir yer değil benim evimin olduğu yer.Dağın tepesinde site de oturuyorum.Rahatsızlığım düzene girsin de tekrar devam edeceğim.Yada lesliye başlarım.
Canım iki kilo gitmiş süpersin 70 i mi bekliyodun izne ayrılmak için? Yoğunluk bitince gel ama buraları sensiz birakma
tamam m haklısın söylemiştinsevilay80 canım bu hafta seni listeye eklemedim çünküüüü kilo almışsın haftaya ver listeye gel bilgin olsun
GÜNAYDIN
tebrikler kızlar yenıler ho gelmısler
dunku menu
8.00
yarım kase yogurt 2 avuç leblebi
ara:2 hurma
12.30
2 kase tavuk corba (hazır)
yarım kase yogurt+yarim domates
ara:1 sade soda
20.30
3 yemek kasıgı humus
1 dılımekmek
5 dılım karpuz
4lt su
100 sqaut
3 mil leslie
2 top kadar dondurma
hoşgeldin tatlım kilo vermekte baya tecrübelisin ne kadar güzel vermişsin zamanında ah bide şu geri almalar olmasaHoşbuldum, 27 yaşındayım daha evvel 25 ve 16 kilo verdim diyet + spor yaparak. 25 kilo (73 kilodan 48 kiloya düşmüştüm yaklaşık 5 ayda) verdikten sonra 7-8 ay içinde 30 kilo aldım yani 48'den 78 'e çıktım. Çok fazla kiloyu hızlı alıp vermem dolayısıyla mide fıtığı oldum ameliyat gereken bir rahatsızlık olduğu için doktorum benden ameliyat öncesi ve sonrasında çok yavaş kilo vermemi istedi spor yaparak 16 kilo verdim 5ay zarfında, hemen hemen 12 km yürüdüm günlük olarak. 78 kilodan 62 kiloya düştüm. Bu kilomdan memnundum ancak oturarak çalıştığım ve fastfood beslendiğim için 71 kiloya yükseldim şu anda ,yaklaşık 3 aydır aynı kilodayım kilo vermek istiyorum bugün itibariyle diyete başladım. Bir düzen ve motivasyon olması amacıyla da psikohayris 'in önerisi sonucu sizlere ulaşmış oldum.
hoşgeldin caniiim bebisini sağlıkla büyüt tatlım benim de 11 aylık bir oğlum varSlm herkese. Aranıza yeni katıldım. 64.5 kiloyum. 13 aylık bir bebeğim var hamilelikte 22 kilo adım. 63 le hamile kalmıştım 85 le doğum yaptım. Emzirme çalışma biraz da diyetle 64.5 oldum. Aslında iki hafta önce 61i görmüştüm ama bayram annemi ziyarete geldim yediriyor.hedefim 58 kilo olmak.
hahaaaHeey nerdesin sevili hanım? Beni oyle dünkü menüyle oyalayamazsin, ogun ogun haberim olacak kacamaklarindan fazlalıklarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?