Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hahahaaa maniye bayıldım menüye de tabi gayet ölçülü su ve spor da var daha ne olsun

Hoşbuldum kızlar gulfuren haticend S sevili6163 :) ah kiloları geri almalar olmasa ne güzel olurdu  bu defa verip almamaya çalışacağım :)

Dün yediklerim konusuna gelince

10.30 kahvaltı (şekersiz çay, 1 domates, 1 salatalık, 1 biber 2 dilim ekmek ve 1çay kaşığı tereyağı ve bal)

15:00 öğle yemeği (bir tabak yağsız kaşık salata, 6 yemek kaşığı patates yemeği, yarım dilim ekmek)

18:45 akşam yemeği (5 yemek kaşığı taze fasulye, bir tabak kaşık salata ve 1 dilim ekmek)
21:00 4 küçük dilim karpuz

2 litre su içtim totalde de

20 mekik ve 35 dakika yürüyüş yaptım

Motiveyim tabi. Hurmaya başlamadım, normal besleniyorum. Bugün bı tartı aldım ama cok dandikmis her seferinde farklı tarttı. Geri vericiiim

Dunku menu
Sabah 10: 30
Tam bugday ekmeginde kasarli tost

Ogle 14:40
1 kase cekirde fistik
1 sise maden suyu
1 dilim karpuz

Aksam 18:00
1 firin kofte
1 dilim ekmek

Spor: 40 dk yuruyus
Su :4 lt

Bugün cumanın rahatlığıyla biraz çizgi dışına çıktım.

Sabah 14.00

1,5 yumurta ile yapılmış omlet
2 dilim domates
yarım salatalık
3 bardak çay
çeyrek pizza ( oğlanlar çok ısrar etti kıramadım )

Akşam 20.30

Bir tabak fırında kızartma
Sarımsaklı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 22.30

2 nektarin
6 tane kiraz

3 litre su
Aralarda yeşil çay
Spor yok

Cok abarti da degilmis aslinda :) Ya su yumurtayi bende yiyebilsem bi var ya iki haftada 5 kilo verirum yiyemiyorum tiksiniyorum ancak bol ekmekle o da olmuyor iste. Az haslanmis yumurtayi yiyeyim dedim yarisi icin 2 dilim ekmek gitti yok tmm dedim olmuyor :) fFirinda kizirtma kizartma miktar olarak cok degilse gunluk kalori olarak abarti degil iyi olsun Cuma az kutlama yapalim

selamlar kızlar... alıntılarımın hepsi kayboldu tekrar alıntılayamadım..
birinci olmamıza çok sevindiiimmmm.. hepinizi tebrik ederim..@sevili6163 Amor-a ayrıca tebrikler harikasınız..
ApriL_2007 süper vermişsin kuzum.. ama ben yeni geldim sen izne mi ayrılıyorsun arada gelirsin di mi

Harika ya bireyselde 1.olmusum takim olarakta süper buuuuu yasasinnn

kızlar supersiniz yaaaa 1. olmusuz maviay sevili tebrikler ben tekrar başladım bugun bu dugun alışverişleri beni çok yordu yeni gelen arkdslar hosgeldiniz :) jillian yapanlar kimler
apricim çok özletme kendini :) oticim super bi hızla basla sende :) ve bennn sahalara geri döndum:)

Boyum 1.62 canim hedefim de 53 1 yilin uzerindedir de ulasmaya calisiyorum

Super
mani icin tsk tatlim, icli kofteye dikkaylt onun kalorisi coook Geri kalani cok iyi cnm
Hosgeldin canimmm hadi bakalim kolay gelsn

Bende su diyetisyenlerden olanlardan almayi dusunuyorum ama pahali galiba , iyi hadi bakalim ins bulursun ben sevmiyorum yuruyus bandini ama kisin oyle yapcm Insllah

Dünkü menüm
11 de 5 hurma 1 kase yoğurt
15 te bir domates bir salatalik( hurma diyetini bozdum midem bulandı)
19 da bir kase mercimek çorbası
Yarim kase cacık

3 litre su 45 dk tempolu yürüyüş
Guzel tatlim
Super tatlim
kizartmaaa pizzaaaa aaaaa ben gormeyeli cok uzun zaman olduuu
Ben 4 5 litre yi zorluyorum
vay ben de oyleyim bana rakip mi cikti nee? Benim de 3 3.5 falandir ama yaz kis icerim

Kötü olmuş ne güzel niyetlenmişsin.Koşu bandında hiit şeklinde çalışırsan 20 dakika yetiyor.Yani ilk 5 dakika yürü 1 dakika koş tekrar 3 dakika yürü 1 dakika koş 3+1 bu şekilde 3 yada 4 set yap son beş dakika yürü ve bitir.Toplamda 20-25 dakika oluyor.Bu şekilde yapınca vücut 24 saat kalori yakıyormuş.

Kabağı rendele,maydonoz,dereotu ,peynir koy üstüne de yumurtayı koy ve fırına at canım.Yumurtanın tadını çok almazsın.Melemen yaparak da yiyemiyor musun?Sade yemen gerekmiyor.

Ben 4 5 litre yi zorluyorum

Nasıl içiyorsunuz maşallah.Ben 2.5 litreyi anca tamamlıyorum.

Boyum 1.62 canim hedefim de 53 1 yilin uzerindedir de ulasmaya calisiyorum

Senin boyun benden uzunmuş.Doğal olarak benden incesin.Benim boyumda kısa yağ oranım kas oranımdan fazla.Boyum 1.55 Aslında 1.58 di şimdi ölçüyorum 1.54-1.55 ay insan yaşlandıkça kısalıyormuş ya ben daha ne kadar kısalacağım merak ediyorum?

İstediğim kiloya ineceğim.Pilates kursun gideceğim.Omurlar açılıyormuş2-3 cm uzama oluyormuş.

Evet canm izne ayrildi ama duramaz o gelir yine

Guzel tatlim

Super tatlim

kizartmaaa pizzaaaa aaaaa ben gormeyeli cok uzun zaman olduuu

vay ben de oyleyim bana rakip mi cikti nee? Benim de 3 3.5 falandir ama yaz kis icerim

Arada bünyeyi şaşırtmak iyidir.Kızartma fırında yaptım diğeri gibi çok yağ olmuyor.Bunlara rağmen sabah eksideydim.Bugün spor da ekleyeceğim.Cumaya hedefim 56.300 inşallah.

Yaslandikca ne kadar yaslandikcaaa ben 28 im sen kacsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…