- 23 Ağustos 2013
- 295
- 213
- 53
hahahaaasüpersinnn :) özelikkle su ve spor çok iyi :)
mornar hoşgeldin canımm
ApriL_2007 oo çok sevindim birinci olmamıza
Bizim takım için yazdığım maniyi tekrar hatırlatayımm
Birinci takım birinci
buradakiler bir inci
kilolar verilsin hele
gör o zaman sevinci
Dünkü menümü de veriyim
sabah
bir haşlanmış yumurta
bir salatalık
bir avuç çeri domates
iki parmak peynir
öğle
3 tane içli köfte
bir tabak salata
bir kase yoğurt
akşam
bir tabak salata
bir dilim karpuz
4 tane hurma
bir kase yoğurt
2.5 lt su yarım saat egzersiz yarım saat yürüyüş
hoşgeldin tatlım kilo vermekte baya tecrübelisin ne kadar güzel vermişsin zamanında ah bide şu geri almalar olmasaneyse tatlım geriye bakma tekrar vereceksin hep beraber vereceğiz inş
hoşgeldin caniiim bebisini sağlıkla büyüt tatlım benim de 11 aylık bir oğlum var
Vermissin kilonun çoğunu çok bisey kalmamış onu da verirsin inş
hahaaahurmaciiii başladın mi sen bakim baya motive gördüm seni
Simdi paylaşıyorum menümü takipte kal
Cok abarti da degilmis aslinda :) Ya su yumurtayi bende yiyebilsem bi var ya iki haftada 5 kilo verirum yiyemiyorum tiksiniyorum ancak bol ekmekle o da olmuyor iste. Az haslanmis yumurtayi yiyeyim dedim yarisi icin 2 dilim ekmek gitti yok tmm dedim olmuyor :) fFirinda kizirtma kizartma miktar olarak cok degilse gunluk kalori olarak abarti degil iyi olsun Cuma az kutlama yapalimBugün cumanın rahatlığıyla biraz çizgi dışına çıktım.
Sabah 14.00
1,5 yumurta ile yapılmış omlet
2 dilim domates
yarım salatalık
3 bardak çay
çeyrek pizza ( oğlanlar çok ısrar etti kıramadım)
Akşam 20.30
Bir tabak fırında kızartma
Sarımsaklı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 22.30
2 nektarin
6 tane kiraz
3 litre su
Aralarda yeşil çay
Spor yok
Ben 4 5 litre yi zorluyorum2.5 lt suyu bitirdim. sizde durumlar nasıl
selamlar kızlar... alıntılarımın hepsi kayboldu tekrar alıntılayamadım..
birinci olmamıza çok sevindiiimmmm.. hepinizi tebrik ederim..@sevili6163Amor-a ayrıca tebrikler harikasınız..
ApriL_2007 süper vermişsin kuzum.. ama ben yeni geldim sen izne mi ayrılıyorsun arada gelirsin di mi
Boyum 1.62 canim hedefim de 53 1 yilin uzerindedir de ulasmaya calisiyorumSağol canım.Aramızda 1.400 gram var.Senin boyun kaç?Aslında evde koşubandı da var.Akşamları yürüyüş yapılabilec bir yer değil benim evimin olduğu yer.Dağın tepesinde site de oturuyorum.Rahatsızlığım düzene girsin de tekrar devam edeceğim.Yada lesliye başlarım.
SuperGÜNAYDIN
tebrikler kızlar yenıler ho gelmısler
dunku menu
8.00
yarım kase yogurt 2 avuç leblebi
ara:2 hurma
12.30
2 kase tavuk corba (hazır)
yarım kase yogurt+yarim domates
ara:1 sade soda
20.30
3 yemek kasıgı humus
1 dılımekmek
5 dılım karpuz
4lt su
100 sqaut
3 mil leslie
2 top kadar dondurma
mani icin tsk tatlim, icli kofteye dikkaylt onun kalorisi coook Geri kalani cok iyi cnmsüpersinnn :) özelikkle su ve spor çok iyi :)
mornar hoşgeldin canımm
ApriL_2007 oo çok sevindim birinci olmamıza
Bizim takım için yazdığım maniyi tekrar hatırlatayımm
Birinci takım birinci
buradakiler bir inci
kilolar verilsin hele
gör o zaman sevinci
Dünkü menümü de veriyim
sabah
bir haşlanmış yumurta
bir salatalık
bir avuç çeri domates
iki parmak peynir
öğle
3 tane içli köfte
bir tabak salata
bir kase yoğurt
akşam
bir tabak salata
bir dilim karpuz
4 tane hurma
bir kase yoğurt
2.5 lt su yarım saat egzersiz yarım saat yürüyüş
Hosgeldin canimmm hadi bakalim kolay gelsnkızlar supersiniz yaaaa1. olmusuz maviay sevili tebrikler ben tekrar başladım bugun bu dugun alışverişleri beni çok yordu yeni gelen arkdslar hosgeldiniz :) jillian yapanlar kimler
apricim çok özletme kendini :) oticim super bi hızla basla sende :) ve bennn sahalara geri döndum:)
Bende su diyetisyenlerden olanlardan almayi dusunuyorum ama pahali galiba , iyi hadi bakalim ins bulursun ben sevmiyorum yuruyus bandini ama kisin oyle yapcm InsllahBen eski kafalıyim, bozulan tartımdan alıcam. Manuel yani. Daha once aldığım iki dijitali çöpe atmıştım. Manuel gramlari gostermiyor ama hic şaşmıyor en azından
Ya ben de bu sabah erken kalktım, cocuklardan once kosu bandında yürüteyim dedim. Su mıknatısli seysini bulup da calistiramadim. Kv saklamış cocuklar kaybetmesin diye ama ararken bayağı efor sarfettim. Umarım bulurum sonra
Guzel tatlimDünkü menüm
11 de 5 hurma 1 kase yoğurt
15 te bir domates bir salatalik( hurma diyetini bozdum midem bulandı)
19 da bir kase mercimek çorbası
Yarim kase cacık
3 litre su 45 dk tempolu yürüyüş
Super tatlimHoşbuldum kızlargulfuren haticend S sevili6163 :) ah kiloları geri almalar olmasa ne güzel olurdu  bu defa verip almamaya çalışacağım :)
Dün yediklerim konusuna gelince
10.30 kahvaltı (şekersiz çay, 1 domates, 1 salatalık, 1 biber 2 dilim ekmek ve 1çay kaşığı tereyağı ve bal)
15:00 öğle yemeği (bir tabak yağsız kaşık salata, 6 yemek kaşığı patates yemeği, yarım dilim ekmek)
18:45 akşam yemeği (5 yemek kaşığı taze fasulye, bir tabak kaşık salata ve 1 dilim ekmek)
21:00 4 küçük dilim karpuz
2 litre su içtim totalde de
20 mekik ve 35 dakika yürüyüş yaptım
kizartmaaa pizzaaaa aaaaa ben gormeyeli cok uzun zaman olduuuBugün cumanın rahatlığıyla biraz çizgi dışına çıktım.
Sabah 14.00
1,5 yumurta ile yapılmış omlet
2 dilim domates
yarım salatalık
3 bardak çay
çeyrek pizza ( oğlanlar çok ısrar etti kıramadım)
Akşam 20.30
Bir tabak fırında kızartma
Sarımsaklı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 22.30
2 nektarin
6 tane kiraz
3 litre su
Aralarda yeşil çay
Spor yok
vay ben de oyleyim bana rakip mi cikti nee? Benim de 3 3.5 falandir ama yaz kis icerimBen 4 5 litre yi zorluyorum
Ben eski kafalıyim, bozulan tartımdan alıcam. Manuel yani. Daha once aldığım iki dijitali çöpe atmıştım. Manuel gramlari gostermiyor ama hic şaşmıyor en azından
Ya ben de bu sabah erken kalktım, cocuklardan once kosu bandında yürüteyim dedim. Su mıknatısli seysini bulup da calistiramadim. Kv saklamış cocuklar kaybetmesin diye ama ararken bayağı efor sarfettim. Umarım bulurum sonra
Cok abarti da degilmis aslinda :) Ya su yumurtayi bende yiyebilsem bi var ya iki haftada 5 kilo verirum yiyemiyorum tiksiniyorum ancak bol ekmekle o da olmuyor iste. Az haslanmis yumurtayi yiyeyim dedim yarisi icin 2 dilim ekmek gitti yok tmm dedim olmuyor :) fFirinda kizirtma kizartma miktar olarak cok degilse gunluk kalori olarak abarti degil iyi olsun Cuma az kutlama yapalim
Ben 4 5 litre yi zorluyorum
Boyum 1.62 canim hedefim de 53 1 yilin uzerindedir de ulasmaya calisiyorum
Evet canm izne ayrildi ama duramaz o gelir yineselamlar kızlar... alıntılarımın hepsi kayboldu tekrar alıntılayamadım..
birinci olmamıza çok sevindiiimmmm.. hepinizi tebrik ederim..@sevili6163Amor-a ayrıca tebrikler harikasınız..
ApriL_2007 süper vermişsin kuzum.. ama ben yeni geldim sen izne mi ayrılıyorsun arada gelirsin di mi
Guzel tatlim
Super tatlim
kizartmaaa pizzaaaa aaaaa ben gormeyeli cok uzun zaman olduuu
vay ben de oyleyim bana rakip mi cikti nee? Benim de 3 3.5 falandir ama yaz kis icerim
Yaslandikca ne kadar yaslandikcaaa ben 28 im sen kacsin canimKötü olmuş ne güzel niyetlenmişsin.Koşu bandında hiit şeklinde çalışırsan 20 dakika yetiyor.Yani ilk 5 dakika yürü 1 dakika koş tekrar 3 dakika yürü 1 dakika koş 3+1 bu şekilde 3 yada 4 set yap son beş dakika yürü ve bitir.Toplamda 20-25 dakika oluyor.Bu şekilde yapınca vücut 24 saat kalori yakıyormuş.
Kabağı rendele,maydonoz,dereotu ,peynir koy üstüne de yumurtayı koy ve fırına at canım.Yumurtanın tadını çok almazsın.Melemen yaparak da yiyemiyor musun?Sade yemen gerekmiyor.
Nasıl içiyorsunuz maşallah.Ben 2.5 litreyi anca tamamlıyorum.
Senin boyun benden uzunmuş.Doğal olarak benden incesin.Benim boyumda kısa yağ oranım kas oranımdan fazla.Boyum 1.55 Aslında 1.58 di şimdi ölçüyorum 1.54-1.55 ay insan yaşlandıkça kısalıyormuş ya ben daha ne kadar kısalacağım merak ediyorum?
İstediğim kiloya ineceğim.Pilates kursun gideceğim.Omurlar açılıyormuş2-3 cm uzama oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?