- 3 Eylül 2013
- 299
- 199
- 303
Belki de ben kizicam sana yihahahagaaa
Hosgeldin canım. Hikayen güzel, azımlisin belli. Senden öğreneceklerimiz vardır mutlaka
Tekrar hosgeldin canimHoşbulduk. Inşallah birbirimizden öğreneceğiz bir şeyler.
***1.TAKIM 424.ETAP***
sosyestetik (57/56.9/0.1/0.18)
ApriL_2007 (72.0/70/2/%2.78)
deadline (62.4/62.2/0.2/%0.32)
TuTii (61.5/61.5/0/%0)kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
Otimoti (70.5/71/-0.5/%-0.70)
sevili6163 (89.7/86.6/3.1/%3.46)
Sevim_mrt (74.4/74.6/-0.2/%-0.27)
haticend (81/80.6/0.4/%0.49)yeni üye baş. tarihi: 1 Tem başlangıç: 81 kg hedef: 60 kg
derinsu27 (75.8/75.7/0.1/%0.13)yeni üye baş. tarihi: 14 Tem başlangıç: 77 kg hedef: 65 kg
maviaşk (51.6/49.8/1.8/%3.49)yeni üye baş. tarihi: 14 Tem başlangıç: 51.2 kg hedef: 46 kg
1. Takım Ortalaması: % 0.99
kızlar supersiniz yaaaa1. olmusuz maviay sevili tebrikler ben tekrar başladım bugun bu dugun alışverişleri beni çok yordu yeni gelen arkdslar hosgeldiniz :) jillian yapanlar kimler
apricim çok özletme kendini :) oticim super bi hızla basla sende :) ve bennn sahalara geri döndum:)
Guzel tatlim
Super tatlim
kizartmaaa pizzaaaa aaaaa ben gormeyeli cok uzun zaman olduuu
vay ben de oyleyim bana rakip mi cikti nee? Benim de 3 3.5 falandir ama yaz kis icerim
Kötü olmuş ne güzel niyetlenmişsin.Koşu bandında hiit şeklinde çalışırsan 20 dakika yetiyor.Yani ilk 5 dakika yürü 1 dakika koş tekrar 3 dakika yürü 1 dakika koş 3+1 bu şekilde 3 yada 4 set yap son beş dakika yürü ve bitir.Toplamda 20-25 dakika oluyor.Bu şekilde yapınca vücut 24 saat kalori yakıyormuş.
Kabağı rendele,maydonoz,dereotu ,peynir koy üstüne de yumurtayı koy ve fırına at canım.Yumurtanın tadını çok almazsın.Melemen yaparak da yiyemiyor musun?Sade yemen gerekmiyor.
Nasıl içiyorsunuz maşallah.Ben 2.5 litreyi anca tamamlıyorum.
O super ben de su icen arkadas buldumEvet kisinda 3 litre civari icerim :) Simdi yaz vakti olunca 5 de dur diyorum artik su zehirlenmesi olacak
Yumurta arada sekilde yenir sorun degilde ben sabah tok tutsun diye yemek istiyorum keske yiyebilsem haslanmis yumurta yiyemiyorum onun yerine peynir tuketiyorum fark ediyor peynirsiz dusunemiyorum kahvaltiSu icin bu bir litrelik siseler oluyor onlardan al elinde gezdir illaki iciyorsun.
Su candir ya icilmez mi damacana su siparisi biraz gecikince ortami çöl gibi algiliyorum :) Su aliskanligim var bu saatte 2 litre bitti aksam yatana kadar 5 lt yi bulurO super ben de su icen arkadas buldum
Kendimee benim de sulugum var hem de birden cok icip icip duruyorum iste kendi kendime
Spor nasil gidiyor spor partnerimmSu candir ya icilmez mi damacana su siparisi biraz gecikince ortami çöl gibi algiliyorum :) Su aliskanligim var bu saatte 2 litre bitti aksam yatana kadar 5 lt yi bulur
Spor yapmadim isteSpor nasil gidiyor spor partnerimm
39 yaşındayım.Yaslandikca ne kadar yaslandikcaaa ben 28 im sen kacsin canim
Iyiyim çok teşekkür ederim. Sen nasılsın?Tekrar hosgeldin canim
Nasilsin
Benim de kalcam var yaa gobek pek degil de kemigim genis herhaldeSpor yapmadim isteBirazdan mekik cekeyim benim gobek duzlesmesi lazim.
Profildeki yakisikli senin o zaman, masallah39 yaşındayım.
Ne yapayim bende diyet yapmaya calisiyorum spor yapma yapmama arasi kararsizlikIyiyim çok teşekkür ederim. Sen nasılsın?
Adet oncesindeysen maalesef siskinlik basliyor benim adet bitti birden gitti kiloispanyol sayın partnerim ben niçin kilo veremiyorum ya o kadar spor yaptım dikkat ettim de onu ragmen200 gr gitmiş cok moralim bozuldu ya kaldım bu kiloda ben
yok canım ya adetim yeni bitti zaten gitmiyor bayadir sabitim sporda yapsam böyle tiroidlerim normal ama test yaptırdım niye bu kadar savaş veriyorum bilmiyorum ki verdigim 10 kiloyu bile zor verdim şimdiye kadar bir haftada en fazla 500 gr vermisligim var ozeniyorum fazla verenlereAdet oncesindeysen maalesef siskinlik basliyor benim adet bitti birden gitti kilo
yok canım ya adetim yeni bitti zaten gitmiyor bayadir sabitim sporda yapsam böyle tiroidlerim normal ama test yaptırdım niye bu kadar savaş veriyorum bilmiyorum ki verdigim 10 kiloyu bile zor verdim şimdiye kadar bir haftada en fazla 500 gr vermisligim var ozeniyorum fazla verenlereartık kilolarım nasıl butunlestiyse benle kaynasmislar
manüel alacağım diyodun ona rahmen mi herdefasinda farklı tartiyoMotiveyim tabi. Hurmaya başlamadım, normal besleniyorum. Bugün bı tartı aldım ama cok dandikmis her seferinde farklı tarttı. Geri vericiiim
çok ta aşmamışsın canım iyi bence spor olsaydı hic öyle düşünmezdin varyaaBugün cumanın rahatlığıyla biraz çizgi dışına çıktım.
Sabah 14.00
1,5 yumurta ile yapılmış omlet
2 dilim domates
yarım salatalık
3 bardak çay
çeyrek pizza ( oğlanlar çok ısrar etti kıramadım)
Akşam 20.30
Bir tabak fırında kızartma
Sarımsaklı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 22.30
2 nektarin
6 tane kiraz
3 litre su
Aralarda yeşil çay
Spor yok
Canım ben zaten kilolu hamile kaldım 87 ile hamile kaldım 98 ile doğurdum. 91 e düştüm doğumdan sonra ama emzirirken 99 oldumhoşgeldin caniiim bebisini sağlıkla büyüt tatlım benim de 11 aylık bir oğlum var
Vermissin kilonun çoğunu çok bisey kalmamış onu da verirsin inş
Inşallah zorlanıyorum bu aralar baştaki gibi gitmiyor. Sen de bebişini sağlıkla ve incecik büyüt canım. Sen verdin mi hamilelik kilolarını?
Evet canım benim büyük oğlumun küçüklüğü.Bayadır buralardayım yani.O zaman kilom 45-48 arası değişiyordu.Birde dört yaşında oğlum var.Büyüğü 14 yaşında.Benim de kalcam var yaa gobek pek degil de kemigim genis herhalde
Profildeki yakisikli senin o zaman, masallah
ispanyol sayın partnerim ben niçin kilo veremiyorum ya o kadar spor yaptım dikkat ettim de onu ragmen200 gr gitmiş cok moralim bozuldu ya kaldım bu kiloda ben
manüel alacağım diyodun ona rahmen mi herdefasinda farklı tartiyo
çok ta aşmamışsın canım iyi bence spor olsaydı hic öyle düşünmezdin varyaa
Canım ben zaten kilolu hamile kaldım 87 ile hamile kaldım 98 ile doğurdum. 91 e düştüm doğumdan sonra ama emzirirken 99 oldumnisanda başladım diyete 86 yim şuan hedefim 75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?