Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar naberdiniz
Dunku menumu yazayim
Sabah 9:30
iki dilim kepek ekmek
1porsyon patatesli yumurta
1kase salata
Ara :yok
Ogle1.45
1kase manti
Ara 4
1 bardak taze visne receli suyu
Aksam 18
1pasta tabagi az tavuklu domatesli sote
1dlim kepek ekmek
4 tane karpuz dlimi
3lt su
Spor jillian 1. Levl

Dünkü menüm
11 de 5 hurma 1 kase yoğurt
15 te bir domates bir salatalik( hurma diyetini bozdum midem bulandı)
19 da bir kase mercimek çorbası
Yarim kase cacık

3 litre su 45 dk tempolu yürüyüş

Bravo. Menü de su da spor da süper! Ver elini öpeyim

Ben yumurtanın kokusuna bile tahammül edemezsen sindi severek yiyorum. Hamileliklerimde zorladım kendimi ve zamanla alıştım. Belki beyaz peynirle beraber tüketirsen daha kolay olur.

Bende su diyetisyenlerden olanlardan almayi dusunuyorum ama pahali galiba , iyi hadi bakalim ins bulursun ben sevmiyorum yuruyus bandini ama kisin oyle yapcm Insllah

Ben de hic sevmiyorum ama Zorliycam kendimi.

Aa supermis. Cok Sıkılırım zaten kosu bandında. Kısa sürmesi cok iyi. Teşekkür ederim canım; dediğin gibi yapıcam

Su candir ya icilmez mi damacana su siparisi biraz gecikince ortami çöl gibi algiliyorum :) Su aliskanligim var bu saatte 2 litre bitti aksam yatana kadar 5 lt yi bulur

Cok su içmenin zararlı olduğunu söylerler faydalı minareleri de attıgı icin. Yanlis miyim?

B12 ve d vitaminin ne durumda? Onlar da cok önemli

He ya.. Manuel aldım ama bozuk demek ki. Çıkıp indikten sonra ibre hiçbir zaman sıfırı göstermiyor

Dünkü menüm

Kahvaltı 9
Domates biber bugulama
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 başlanmış yumurta

Öğle 13:00
1 kase mercimek çorbası
2 tabak kadar etli taze fasulye

Ara 17:00
1 bardak sut
6-7 kasik nesfit
1 tatlı kasığı bal

Aksam 19 civarı
2 köfte
2-3 dilim salatalık
5-6 çatal patates kızartması
1 tatlı kasığı reçel
3 lokma ekmek

22 civarı da görümcemin yemek pişirile tadına bakmak maksatlı 2 kasik kadar patates yemeği yedim

Su 3lt üzeri
Spor yok

herkese selaaaammm :)
dünkü menüm
sabah
bir tane krep
bir haşlanmış yumurta
salatalık
domates
bir bardak çay

öğle
yarım tabak patates salatası
bir kıymalı gözleme
yarım tabak üzüm

akşam
5 çay bardağı bardak çay
2 hurma
bir salatalık
bir bardak süt
1 lokum

1 saat yürüyüş
2 lt su

Gunaydin dunku menu
Sabah8 5 hurma yogurt bi kase
Arada eti mini cin yedim 3
Oglen eve geldim temizlige girisince unuttum yemeyib
Aksam7 bi tabak patatesli tavuk firin
Karpuz 4 dilim
Ara9 cay ve yarim kase cekirdek
Spor 1 den 6 kadar temizlik 30 dkyuruyus kuafore gittim geldim

Günaydın kuşlar!

Pazar gunu herkesler sessiz tabi.Biz kahvaltımızı yaptık cocukları denize götürüyoruz. Umarım güzel bı yer bulabiliriz. Hava da kapalı bugün şansımıza
Ne guzel esim de dedi gidelim diye ama ben deniz piknik rezillik yorgunuk diye gitmemm
Kurulu ev olmassa gunu birlik gidemmm

Kızlar ben doğumdan sonra yani 1 yıl içinde 20 kilo verdim. Anlatayım size 85 le doğuma girdim ama çıktıktan bir hafta sonra 78 falandm 40 ım çıktığında 75 falan kendiliğinden gitti bebeğim 3 aylıkken işe başladım 73 kiloydum dikkat ediyordum kendimce emzirmek için gel git baya da yoğundum ama pek zayıflamıyordum en son martta kilo veremiyorum diye diyetisyene gittim. Çoğunuzun paylaştığı menüler gibiydi yediklerim zayıflamıyordum. Diyetisyenim bana şunu öğretti: ne kadar yediğinden çok ne yediğin önemli. Yani bir lokma bile kek tatlı yesek vücut için zehir gibi düşün zayıflasan bile bunlar çok zararlı dedi. Ben de arada kaçamaklar olsa da eskisi gibi evde ne kek yaptım ne başka bir şey. Her kontrolde sadece yağ kaybediyordum. Yani diyorum ki o tarz şeyler az da olsa yemeyin zaten bağımlılık yapıyor tatlılar.

Diyet dediğime de bakmayın yiyemedim bile doktorun verdiği kadar. Doğru beslenmeyi öğrenince hiç aç kalmadan çok güzel kilolar veriliyor. Şimdi tatildeyim annemde evime gidince mis gibi menüler paylaşacağım sizinle.

@ispanyol sayın partnerim ben niçin kilo veremiyorum ya o kadar spor yaptım dikkat ettim de onu ragmen200 gr gitmiş cok moralim bozuldu ya kaldım bu kiloda ben
Ben coook uzun zamandir takilip kaldm
Canim

selam kızlar dışardaki giremiyorum nete birinci olmusuz tebrikler maviask ve sevili derecelerinizi de tebrik ederim cok ne güzel vermişsiniz siz masallah
Evet birinci olduk sen nerdesinnnn april izinde yalniz kaldimm gel aradaaa

Herkese merhaba,

Dün yediklerimi yazmak için geldim :)

Sabah 9:30 (2 bardak şekersiz çay, bir kibrit kutusu peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 biber bir çay kaşığı tereyağteve bal 2 dilim ekmek )
Öğle 15:10( 1 adet tavuk şiş, bir kaşık bulgur pilavı, şekersiz taze meyve suyu )

17.30 (3 dilim kavun)

Akşam 20:00 (3 kaşık yağsız sebze yemeği , 5 adet yaprak sarma)
2 litre su 40 dakika yürüyüş ve 30 dakika egzersiz

Masallah canim com sevimli
spor superr
illaki vardir her seyin cogu zarar muhtemelen ama hic icmemek daha zararli diye dsunuyorum uclarda mi yasiyorum ne oti ??hahahaha

Su yu unutmadin ins canim
Regl oldum sonundaaaaaa
hadi gozun aydin canim
super canim menulerini bekliyoruz. Diyet paikolojini bozuyor mu senin de? Ben az yiyince acaip gergin oluyorum

Helal olsun arada kuaforu de skistirmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…