Ohh sen yeterince spor yapmışsındır.Canlar herkes ne durumda jillian yapcm ama halim kalmadi dugune gttk bu topuklular bitirdi beni
Dünkü menüm
11 de 5 hurma 1 kase yoğurt
15 te bir domates bir salatalik( hurma diyetini bozdum midem bulandı)
19 da bir kase mercimek çorbası
Yarim kase cacık
3 litre su 45 dk tempolu yürüyüş
Cok abarti da degilmis aslinda :) Ya su yumurtayi bende yiyebilsem bi var ya iki haftada 5 kilo verirum yiyemiyorum tiksiniyorum ancak bol ekmekle o da olmuyor iste. Az haslanmis yumurtayi yiyeyim dedim yarisi icin 2 dilim ekmek gitti yok tmm dedim olmuyor :) fFirinda kizirtma kizartma miktar olarak cok degilse gunluk kalori olarak abarti degil iyi olsun Cuma az kutlama yapalim
Bende su diyetisyenlerden olanlardan almayi dusunuyorum ama pahali galiba , iyi hadi bakalim ins bulursun ben sevmiyorum yuruyus bandini ama kisin oyle yapcm Insllah
Kötü olmuş ne güzel niyetlenmişsin.Koşu bandında hiit şeklinde çalışırsan 20 dakika yetiyor.Yani ilk 5 dakika yürü 1 dakika koş tekrar 3 dakika yürü 1 dakika koş 3+1 bu şekilde 3 yada 4 set yap son beş dakika yürü ve bitir.Toplamda 20-25 dakika oluyor.Bu şekilde yapınca vücut 24 saat kalori yakıyormuş.
Kabağı rendele,maydonoz,dereotu ,peynir koy üstüne de yumurtayı koy ve fırına at canım.Yumurtanın tadını çok almazsın.Melemen yaparak da yiyemiyor musun?Sade yemen gerekmiyor.
Nasıl içiyorsunuz maşallah.Ben 2.5 litreyi anca tamamlıyorum.
Senin boyun benden uzunmuş.Doğal olarak benden incesin.Benim boyumda kısa yağ oranım kas oranımdan fazla.Boyum 1.55 Aslında 1.58 di şimdi ölçüyorum 1.54-1.55 ay insan yaşlandıkça kısalıyormuş ya ben daha ne kadar kısalacağım merak ediyorum?
İstediğim kiloya ineceğim.Pilates kursun gideceğim.Omurlar açılıyormuş2-3 cm uzama oluyormuş.
Su candir ya icilmez mi damacana su siparisi biraz gecikince ortami çöl gibi algiliyorum :) Su aliskanligim var bu saatte 2 litre bitti aksam yatana kadar 5 lt yi bulur
yok canım ya adetim yeni bitti zaten gitmiyor bayadir sabitim sporda yapsam böyle tiroidlerim normal ama test yaptırdım niye bu kadar savaş veriyorum bilmiyorum ki verdigim 10 kiloyu bile zor verdim şimdiye kadar bir haftada en fazla 500 gr vermisligim var ozeniyorum fazla verenlereartık kilolarım nasıl butunlestiyse benle kaynasmislar
manüel alacağım diyodun ona rahmen mi herdefasinda farklı tartiyo
çok ta aşmamışsın canım iyi bence spor olsaydı hic öyle düşünmezdin varyaa
Canım ben zaten kilolu hamile kaldım 87 ile hamile kaldım 98 ile doğurdum. 91 e düştüm doğumdan sonra ama emzirirken 99 oldumnisanda başladım diyete 86 yim şuan hedefim 75
Ne guzel esim de dedi gidelim diye ama ben deniz piknik rezillik yorgunuk diye gitmemmGünaydın kuşlar!
Pazar gunu herkesler sessiz tabi.Biz kahvaltımızı yaptık cocukları denize götürüyoruz. Umarım güzel bı yer bulabiliriz. Hava da kapalı bugün şansımıza
Ben coook uzun zamandir takilip kaldm@ispanyol sayın partnerim ben niçin kilo veremiyorum ya o kadar spor yaptım dikkat ettim de onu ragmen200 gr gitmiş cok moralim bozuldu ya kaldım bu kiloda ben
Evet birinci olduk sen nerdesinnnn april izinde yalniz kaldimm gel aradaaaselam kızlar dışardaki giremiyorum nete birinci olmusuz tebriklermaviask ve sevili derecelerinizi de tebrik ederim cok ne güzel vermişsiniz siz masallah
Masallah canim com sevimliEvet canım benim büyük oğlumun küçüklüğü.Bayadır buralardayım yani.O zaman kilom 45-48 arası değişiyordu.Birde dört yaşında oğlum var.Büyüğü 14 yaşında.
Sen daha iyi bilirsin ama acaba kas oranın mı artıyor.Ölçülerine bakıyor musun?
İyi kilo vermişsin bravo.
spor superrKizlar naberdiniz
Dunku menumu yazayim
Sabah 9:30
iki dilim kepek ekmek
1porsyon patatesli yumurta
1kase salata
Ara :yok
Ogle1.45
1kase manti
Ara 4
1 bardak taze visne receli suyu
Aksam 18
1pasta tabagi az tavuklu domatesli sote
1dlim kepek ekmek
4 tane karpuz dlimi
3lt su
Spor jillian 1. Levl
illaki vardir her seyin cogu zarar muhtemelen ama hic icmemek daha zararli diye dsunuyorum uclarda mi yasiyorum ne oti ??hahahahaCok su içmenin zararlı olduğunu söylerler faydalı minareleri de attıgı icin. Yanlis miyim?
B12 ve d vitaminin ne durumda? Onlar da cok önemli
He ya.. Manuel aldım ama bozuk demek ki. Çıkıp indikten sonra ibre hiçbir zaman sıfırı göstermiyor
Su yu unutmadin ins canimGunaydin dunku menu
Sabah8 5 hurma yogurt bi kase
Arada eti mini cin yedim 3
Oglen eve geldim temizlige girisince unuttum yemeyib
Aksam7 bi tabak patatesli tavuk firin
Karpuz 4 dilim
Ara9 cay ve yarim kase cekirdek
Spor 1 den 6 kadar temizlik 30 dkyuruyus kuafore gittim geldim
hadi gozun aydin canimRegl oldum sonundaaaaaa
super canim menulerini bekliyoruz. Diyet paikolojini bozuyor mu senin de? Ben az yiyince acaip gergin oluyorumHerkese merhaba,
Dün yediklerimi yazmak için geldim :)
Sabah 9:30 (2 bardak şekersiz çay, bir kibrit kutusu peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 biber bir çay kaşığı tereyağteve bal 2 dilim ekmek )
Öğle 15:10( 1 adet tavuk şiş, bir kaşık bulgur pilavı, şekersiz taze meyve suyu )
17.30 (3 dilim kavun)
Akşam 20:00 (3 kaşık yağsız sebze yemeği , 5 adet yaprak sarma)
2 litre su 40 dakika yürüyüş ve 30 dakika egzersiz
Helal olsun arada kuaforu de skistirmissinGunaydin dunku menu
Sabah8 5 hurma yogurt bi kase
Arada eti mini cin yedim 3
Oglen eve geldim temizlige girisince unuttum yemeyib
Aksam7 bi tabak patatesli tavuk firin
Karpuz 4 dilim
Ara9 cay ve yarim kase cekirdek
Spor 1 den 6 kadar temizlik 30 dkyuruyus kuafore gittim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?