Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim cokabartmamismisin faslye bir tabak yeterdi
Nesfiti yedin yemek yemeyeblrdin biraz daha dkkt et april gorse bu menuyu cok kizardi

Ogle biraz fazla olmus ama aksamla dengelemissin canim sporunda gzel suyu birz arttir derimben :)

Günaydın kuşlar!

Pazar gunu herkesler sessiz tabi. Biz kahvaltımızı yaptık cocukları denize götürüyoruz. Umarım güzel bı yer bulabiliriz. Hava da kapalı bugün şansımıza

Cekirdej hic olmamis sankim

Regl oldum sonundaaaaaa
Gozun aydin tatlim:))

Hsklisin canim benimde bu ara kilo vermem milim milim uyguulayacagim bunu

Su yu unutmadin ins canim

hadi gozun aydin canim

super canim menulerini bekliyoruz. Diyet paikolojini bozuyor mu senin de? Ben az yiyince acaip gergin oluyorum

İstediğimi yiyemeyince biraz huysuz oluyorum sanırım :) Onun dışında sevdiğim giysilerimi giyebilme fikri beni mutlu ediyor ne zaman gerilsem aklıma bunu getiriyorum dün de böyle yaptım sakinleştim sonra :)

Dün
Sabah 09:30
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates peynir

Ara 12:30
1 şişe maden suyu
1 kurabiye

Öğle13:30
1,5 dilim ekmek
1/2 yumurta

Akşam 17:30
1 kıymalı pide
1 çay bardağı kola

Spor yok
Su : 4 lt
Kalorisi bol bir gün oldu.

Ne guzel esim de dedi gidelim diye ama ben deniz piknik rezillik yorgunuk diye gitmemm
Kurulu ev olmassa gunu birlik gidemmm

Oo pek nazliyiz. Ama cocuk küçükken her şey zor. Gerci ben de yemek hazirligi yapmadim. Biskuvi kuruyemis filan aldik. Planli gidilirse guzel olabilir. Deniz cok dalgaliydi ama cocuklarin şişme havuzunu götürmüştüm kovayla su doldurduk kumda filan cok eğlendiler.

Regl oldum sonundaaaaaa

Aynen! Rn don Ramazan'ın ilk haftasi olmuştum. Kiloma yansıyacak mı merak ettim. Keske bozulmasaydı tartım

Evet ben de gecen yıl diyetisyenimin menüsünü paylaşırken herkes cok yemişsin diyordu ama cok da güzel zayıflıyordum

Ayy bana göre sadece patates fazlaydı. Ne cok kusur buldun menumdee

Otiiii bence menun biraz agir olmuş tatlım spor da yok biraz daha dikkat şekerim

Canım menülerin düzeldi tebrikler yoğurda dikkat bende fena gaz yaptı iki gündür balon gibiyim bugün düzeldi biraz.birdaha tek tip beslenme diyeti mi aslaaa

Canım ne güzel böyle paylaş arada grubun motivasyonu yükselir ben okuyunca çok hak verdim gerçekten kek börek yok bundan sonra dun kek yaptım mesela ama bur dilim bile yemedim

Harika bir menü sağlıklı ve hafif spor da var ama suyu biraz yüksel tatlim
pide aksam değil de öğlen olsaydı hic sorun yoktu aslında spor da yok noldu bizim kızlara yaa hani sporlar aprilin listesine herkes adini yazditiyodu hani kaldırın totişleri ve spor yapın başka turlu kilo verilmez tatlişlerim

hu huuu kimsecikler yok muuu :)
ben geldim canım naber?

selam kızlar ben geldim buralarda olmaya çalışacağım bişeye ihtiyaç olursa beni etiketleyebilirisiniz bazen kaçırıyorumda aprilciğim izne çıkmış bundan sonra tepenizdeyim onun yerine onun yerini tutamam ama idare ederiz artık işten 5 gibi çıkıyorum 5 ten sonra uğrayabiliyorum haberiniz olsun ApriL_2007 haketmiştin izni sende ama özlerim seni ben çok kaybolma olur mu cuma listeler bende rahat ol işten gelince yaparım ben yapamazsam kaptancım var gerçi haberleşiriz onla duruma göre ama çabukkk gellll

Dünkü menüm
10.30 da kahvalti
5 zeytin 4 çatal patates kızartma
Yarim haşlanmış yumurta
Bolll domates salatalık
Avuç ici kadar ekmek
yeşil çay

Ara yarım şeftali

15 te bir kase yayla çorbası

19 da 5 kaşık bulgur pilavı bir kase salata

3 litre su bir saat tempolu yürüyüş

deadline Canım su aprilin yaptığı spor listesini bi hayata geçirsek mi tatlim? Yapanlara yarın si gün artı konulacaktı ya motivasyonu artırır belki millet yapar sporunu

deadline Canım su aprilin yaptığı spor listesini bi hayata geçirsek mi tatlim? Yapanlara yarın si gün artı konulacaktı ya motivasyonu artırır belki millet yapar sporunu
tamam canım listeyi bulmuşsun aprilin alıntısını silersen listeyi başkası alıntılayabilir baştaki ve sondaki quote leri sileceksin birde başta isim yazan yer varya mesela aprilin ismi yazıyor onu silersen sendende başkası alıntı yapabilir spor olayını yarın başlatıyoruz o zaman katılanlara haber vereyim etiketleyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…