- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Kokos kiz demekkiHelal olsun arada kuaforu de skistirmissin
Yok kiz rutin kas biyikKokos kiz demekki
Canim cokabartmamismisin faslye bir tabak yeterdiDünkü menüm
Kahvaltı 9
Domates biber bugulama
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 başlanmış yumurta
Öğle 13:00
1 kase mercimek çorbası
2 tabak kadar etli taze fasulye
Ara 17:00
1 bardak sut
6-7 kasik nesfit
1 tatlı kasığı bal
Aksam 19 civarı
2 köfte
2-3 dilim salatalık
5-6 çatal patates kızartması
1 tatlı kasığı reçel
3 lokma ekmek
22 civarı da görümcemin yemek pişirile tadına bakmak maksatlı 2 kasik kadar patates yemeği yedim
Su 3lt üzeri
Spor yok
Ogle biraz fazla olmus ama aksamla dengelemissin canim sporunda gzel suyu birz arttir derimben :)herkese selaaaammm :)
dünkü menüm
sabah
bir tane krep
bir haşlanmış yumurta
salatalık
domates
bir bardak çay
öğle
yarım tabak patates salatası
bir kıymalı gözleme
yarım tabak üzüm
akşam
5 çay bardağı bardak çay
2 hurma
bir salatalık
bir bardak süt
1 lokum
1 saat yürüyüş
2 lt su
Günaydın kuşlar!
Pazar gunu herkesler sessiz tabi. Biz kahvaltımızı yaptık cocukları denize götürüyoruz. Umarım güzel bı yer bulabiliriz. Hava da kapalı bugün şansımıza
Cekirdej hic olmamis sankimGunaydin dunku menu
Sabah8 5 hurma yogurt bi kase
Arada eti mini cin yedim 3
Oglen eve geldim temizlige girisince unuttum yemeyib
Aksam7 bi tabak patatesli tavuk firin
Karpuz 4 dilim
Ara9 cay ve yarim kase cekirdek
Spor 1 den 6 kadar temizlik 30 dkyuruyus kuafore gittim geldim
Gozun aydin tatlim:))Regl oldum sonundaaaaaa
Hsklisin canim benimde bu ara kilo vermem milim milim uyguulayacagim bunuKızlar ben doğumdan sonra yani 1 yıl içinde 20 kilo verdim. Anlatayım size 85 le doğuma girdim ama çıktıktan bir hafta sonra 78 falandm 40 ım çıktığında 75 falan kendiliğinden gitti bebeğim 3 aylıkken işe başladım 73 kiloydum dikkat ediyordum kendimce emzirmek için gel git baya da yoğundum ama pek zayıflamıyordum en son martta kilo veremiyorum diye diyetisyene gittim. Çoğunuzun paylaştığı menüler gibiydi yediklerim zayıflamıyordum. Diyetisyenim bana şunu öğretti: ne kadar yediğinden çok ne yediğin önemli. Yani bir lokma bile kek tatlı yesek vücut için zehir gibi düşün zayıflasan bile bunlar çok zararlı dedi. Ben de arada kaçamaklar olsa da eskisi gibi evde ne kek yaptım ne başka bir şey. Her kontrolde sadece yağ kaybediyordum. Yani diyorum ki o tarz şeyler az da olsa yemeyin zaten bağımlılık yapıyor tatlılar.
evde değilim canım giremiyorum pek haftasonu ondan yokum pekBen coook uzun zamandir takilip kaldm
Canim
u
Evet birinci olduk sen nerdesinnnn april izinde yalniz kaldimm gel aradaaa
Su yu unutmadin ins canim
hadi gozun aydin canim
super canim menulerini bekliyoruz. Diyet paikolojini bozuyor mu senin de? Ben az yiyince acaip gergin oluyorum
Ne guzel esim de dedi gidelim diye ama ben deniz piknik rezillik yorgunuk diye gitmemm
Kurulu ev olmassa gunu birlik gidemmm
Regl oldum sonundaaaaaa
Diyet dediğime de bakmayın yiyemedim bile doktorun verdiği kadar. Doğru beslenmeyi öğrenince hiç aç kalmadan çok güzel kilolar veriliyor. Şimdi tatildeyim annemde evime gidince mis gibi menüler paylaşacağım sizinle.
Canim cokabartmamismisin faslye bir tabak yeterdi
Nesfiti yedin yemek yemeyeblrdin biraz daha dkkt et april gorse bu menuyu cok kizardi
Ogle biraz fazla olmus ama aksamla dengelemissin canim sporunda gzel suyu birz arttir derimben :)
Cekirdej hic olmamis sankim
Gozun aydin tatlim:))
Hsklisin canim benimde bu ara kilo vermem milim milim uyguulayacagim bunu
Dün
Sabah 09:30
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates peynir
Ara 12:30
1 şişe maden suyu
1 kurabiye
Öğle13:30
1,5 dilim ekmek
1/2 yumurta
Akşam 17:30
1 kıymalı pide
1 çay bardağı kola
Spor yok
Su : 4 lt
Kalorisi bol bir gün oldu.
emeklerin için bizde çok teşekkür ederizz424. Etap birincisi maviaşk tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Otiiii bence menun biraz agir olmuş tatlım spor da yok biraz daha dikkat şekerimDünkü menüm
Kahvaltı 9
Domates biber bugulama
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 başlanmış yumurta
Öğle 13:00
1 kase mercimek çorbası
2 tabak kadar etli taze fasulye
Ara 17:00
1 bardak sut
6-7 kasik nesfit
1 tatlı kasığı bal
Aksam 19 civarı
2 köfte
2-3 dilim salatalık
5-6 çatal patates kızartması
1 tatlı kasığı reçel
3 lokma ekmek
22 civarı da görümcemin yemek pişirile tadına bakmak maksatlı 2 kasik kadar patates yemeği yedim
Su 3lt üzeri
Spor yok
Canım menülerin düzeldi tebriklerGunaydin dunku menu
Sabah8 5 hurma yogurt bi kase
Arada eti mini cin yedim 3
Oglen eve geldim temizlige girisince unuttum yemeyib
Aksam7 bi tabak patatesli tavuk firin
Karpuz 4 dilim
Ara9 cay ve yarim kase cekirdek
Spor 1 den 6 kadar temizlik 30 dkyuruyus kuafore gittim geldim
Canım ne güzel böyle paylaş arada grubun motivasyonu yükselir ben okuyunca çok hak verdim gerçekten kek börek yok bundan sonra dun kek yaptım mesela ama bur dilim bile yemedimKızlar ben doğumdan sonra yani 1 yıl içinde 20 kilo verdim. Anlatayım size 85 le doğuma girdim ama çıktıktan bir hafta sonra 78 falandm 40 ım çıktığında 75 falan kendiliğinden gitti bebeğim 3 aylıkken işe başladım 73 kiloydum dikkat ediyordum kendimce emzirmek için gel git baya da yoğundum ama pek zayıflamıyordum en son martta kilo veremiyorum diye diyetisyene gittim. Çoğunuzun paylaştığı menüler gibiydi yediklerim zayıflamıyordum. Diyetisyenim bana şunu öğretti: ne kadar yediğinden çok ne yediğin önemli. Yani bir lokma bile kek tatlı yesek vücut için zehir gibi düşün zayıflasan bile bunlar çok zararlı dedi. Ben de arada kaçamaklar olsa da eskisi gibi evde ne kek yaptım ne başka bir şey. Her kontrolde sadece yağ kaybediyordum. Yani diyorum ki o tarz şeyler az da olsa yemeyin zaten bağımlılık yapıyor tatlılar.
Harika bir menü sağlıklı ve hafifHerkese merhaba,
Dün yediklerimi yazmak için geldim :)
Sabah 9:30 (2 bardak şekersiz çay, bir kibrit kutusu peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 biber bir çay kaşığı tereyağteve bal 2 dilim ekmek )
Öğle 15:10( 1 adet tavuk şiş, bir kaşık bulgur pilavı, şekersiz taze meyve suyu )
17.30 (3 dilim kavun)
Akşam 20:00 (3 kaşık yağsız sebze yemeği , 5 adet yaprak sarma)
2 litre su 40 dakika yürüyüş ve 30 dakika egzersiz
pide aksam değil de öğlen olsaydı hic sorun yoktu aslında spor da yokDün
Sabah 09:30
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates peynir
Ara 12:30
1 şişe maden suyu
1 kurabiye
Öğle13:30
1,5 dilim ekmek
1/2 yumurta
Akşam 17:30
1 kıymalı pide
1 çay bardağı kola
Spor yok
Su : 4 lt
Kalorisi bol bir gün oldu.
ben geldim canım naber?hu huuu kimsecikler yok muuu :)
arika bir menü sağlıklı ve hafifspor da var ama suyu biraz yüksel tatlim
listeyi buldum başka isim yazdırmak isteyen var mi kizlarrrrKızlar hergün spor yapmaya varmısınız?(Leslie,Jillian,Yürüyüş v.b.)
Katılmak isteyen arkadaşlar lütfen alta ismlerini eklesinler
1.ApriL_2007
2. @fenbilgini
3.sosyestetik
4. @ispanyol
5. S sevili6163
6. D derinsu27
7.sevim_mrt
8.haticend
listeyi buldum başka isim yazdırmak isteyen var mi kizlarrrr
tamam canım listeyi bulmuşsun aprilin alıntısını silersen listeyi başkası alıntılayabilir baştaki ve sondaki quote leri sileceksin birde başta isim yazan yer varya mesela aprilin ismi yazıyor onu silersen sendende başkası alıntı yapabilirdeadline Canım su aprilin yaptığı spor listesini bi hayata geçirsek mi tatlim? Yapanlara yarın si gün artı konulacaktı ya motivasyonu artırır belki millet yapar sporunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?