Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhaba arkadaşlar nasılsınız .. geçmişi okudum ama alıntı yapamadım maaşallah motivasyon tavan yapmış durumda hepimize..
hafatsonu pek bozmadım diyetimi ama yine de bu sabah artı çıktım.. hurma diyetine ara verdim biraz düşük karbonhşdrat diyetime devam edeyim dedim onla çok güzel vermiştim kilo.. jilliana da başladım bugün hadi bakalım cumaya listede olmak istiyorum

Dünkü menüm
Sabah
Bir yumurta
Bir tabak salata
Bir avuç peynir
İki bardak cay

Öğle
İki tane fırında kaşarlı patates
Bir bardak ayran

Akşam
Bir tane fırında kaşarlı patates
Bir tabak salata

Ara
Bir bardak kahve
Bir lokum

Yarım saat egzersiz
2.5 lt su

Selam kızlar :)
Bugün yoğun bir gündü nihayet yazmaya fırsat buldum, işte dünkü menüm

Sabah 10:00 civarı (fırında patates tava, şekersiz çay, peynir ve domates)

14:30 civarı beyaz peynirli tost

18:40 civarı çoban salata ve bir kase yoğurt

21:30 bir top dondurma

35 dakika egzersiz, 6,5 km. Yürüyüş
3 litre su içtim

yuruyuş çok iyi masallahh

evet kaptancım çok iyi olur bencede birde herkes eşini takip etsin ekstradan daha kontrollü olur

Amor-a tatlim sen daha once 8. Takimda yarisip izne ayrildin mi hatirliyor musun?

sorunu hallettim kaptan paylaşım alanına açıklama yapıp sonuç listelerini düzelttim tabi dereceler falan değişti ikinci olmuş olduk takımcak bireysel birincide yine bizden ama değişti tabi aprilde 3. oldu bu arada
Ama ne zamandi unuttum bile o yuzden tekrar girdim gruplara hatta aklimda 9 ya da 12. Grup diye kalmis
canım sana izinden dönen üye protokolü uygulanıyormuş ben değiştim ama yüzden 74 e bölündü 350 etapta izne ayrılmışsın ona göre işlem yaptım birinciğini kaptırmış oldun ama olsun sen gönlümüzün birincisisin

Hiç sorun degil :) sorun çözülsün de ya çok önce kısa süre bir gruba girdim baktım aksine kilo aldım ayrıldım grup filan hic hatırlamıyorum o yüzden tekrar katılırken belirtip belirtmeme de tereddüt ettim keşke yazsaymış hay benim üşengeçliğime Size de ayıp oldu öyle.

yok canım bizde sormalıyız aslında unutuyoruz yada arada kaynıyor çoğu zaman april soruyor aslında ama bu kez arada unutmuşuz galiba olur böyle şeyler sıkıntı yapma ama çok iyi kilo vermişsin sen bu hafta hedefinede az kalmış oldu önceden hedefine kaç demiştin mezun olurken o zamanki başlangıç kilon ve hedefin üzerinden mezun olacaksın haberin olsun 60 küsür bişeyle başlamışsın ya 60 tan aşağı düşmüşsün gibi olacak yani

Maşallah canım ya ne güzel spor yapmışsın. Tebrikler.

Teşekkür ediyorum .

Çok güzel bir menü. Tebrikler.

Sağol inşallah böyle devam edebilirim.Canım dondurma istiyor.

Patates ,pizza oh oh afiyet olsun.Ama akşam dengelemişsin.

İyiyiz sen nasılsın? Kaç gün hurma diyetini yaptın? Hurma diyetini yaparken mi artı çıktın?

Kumpir gibi olmuştur.Afiyet olsun.Ben montignac diyeti yapmaya çalışıyorum.Patates yasak.

Güzel spor yapmışsın.Kutlarım.

esim olmayacak 1 de gelecek bende yeşilmercımeklı salata gıbı bısey yapım tam dıyetlık :)

Afiyet olsun.

seni listeye alayım mı canım sende hergün spor yaparmısın bizimle

Sabah 14.00
1.5 dilim tam tahıl ekmeği
2 dilim peynir
3 kaşık domatesli biber
3 çay

Ara 17.30

2 nektarin
6 tane kiraz

Akşam 20.00
2 kase mercimek çorbası

Ara 22.30
3 küçük hurma
3 ceviz
5 fındık
yeşil çay,tarçın,rezene,karanfil çayı
2.5 litre su

Spor
800 ip atlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…