yuruyuş çok iyi masallahhSelam kızlar :)
Bugün yoğun bir gündü nihayet yazmaya fırsat buldum, işte dünkü menüm
Sabah 10:00 civarı (fırında patates tava, şekersiz çay, peynir ve domates)
14:30 civarı beyaz peynirli tost
18:40 civarı çoban salata ve bir kase yoğurt
21:30 bir top dondurma
35 dakika egzersiz, 6,5 km. Yürüyüş
3 litre su içtim
esim olmayacak 1 de gelecek bende yeşilmercımeklı salata gıbı bısey yapım tam dıyetlık :)Gideyim aksama barbunyamı yapayım :) Çok aç degilim ama yerim gene de.
evet kaptancım çok iyi olur bencede birde herkes eşini takip etsin ekstradan daha kontrollü olurSpor yapan arkadaslar beni ve deadline i etiketlerseniz takip edebilir haliyle zor oluyor ben bugun avm gezdim kocamann tOpuklu ayakkabilarla sayilmaz ama olsun yarin yuruyus yineee siz neler yaptiniz spor grubu?deadline etiklenelim di mi ccm takip edebilelimmm
Amor-a tatlim sen daha once 8. Takimda yarisip izne ayrildin mi hatirliyor musun?
canım sana izinden dönen üye protokolü uygulanıyormuş ben değiştim ama yüzden 74 e bölündü 350 etapta izne ayrılmışsın ona göre işlem yaptım birinciğini kaptırmış oldunAma ne zamandi unuttum bile o yuzden tekrar girdim gruplara hatta aklimda 9 ya da 12. Grup diye kalmis
evet kaptancım çok iyi olur bencede birde herkes eşini takip etsin ekstradan daha kontrollü olur
sorunu hallettim kaptan paylaşım alanına açıklama yapıp sonuç listelerini düzelttim tabi dereceler falan değişti ikinci olmuş olduk takımcakbireysel birincide yine bizden ama değişti tabi aprilde 3. oldu bu arada
canım sana izinden dönen üye protokolü uygulanıyormuş ben değiştim ama yüzden 74 e bölündü 350 etapta izne ayrılmışsın ona göre işlem yaptım birinciğini kaptırmış oldunama olsun sen gönlümüzün birincisisin
yok canım bizde sormalıyız aslında unutuyoruz yada arada kaynıyor çoğu zaman april soruyor aslında ama bu kez arada unutmuşuz galiba olur böyle şeyler sıkıntı yapmaHiç sorun degil :) sorun çözülsün de ya çok önce kısa süre bir gruba girdim baktım aksine kilo aldım ayrıldım grup filan hic hatırlamıyorum o yüzden tekrar katılırken belirtip belirtmeme de tereddüt ettim keşke yazsaymış hay benim üşengeçliğimeSize de ayıp oldu öyle.
Maşallah canım ya ne güzel spor yapmışsın. Tebrikler.
Çok güzel bir menü. Tebrikler.
Günaydın kizlaaar
Çalışmayınca pazartesiler seviyoruuuum
Dünkü menüm
11 de Dolu dolu bir pazar kahvaltısı
4 kaşık menemen
5 çatal patates kızartma
2 mini pizza( şu hazır olanlar var ya el kadar bir tanesi)
2 zeytin
1 salatalık
Cay
Öğlen yok kahvaltı geç olunca
Akşam 19 da bir kase yayla çorba
5 çatal sebze bugulama
Ara bir küçük salkım üzüm
2 litre su spor yok
merhaba arkadaşlar nasılsınız .. geçmişi okudum ama alıntı yapamadım maaşallah motivasyon tavan yapmış durumda hepimize..
hafatsonu pek bozmadım diyetimi ama yine de bu sabah artı çıktım.. hurma diyetine ara verdim biraz düşük karbonhşdrat diyetime devam edeyim dedim onla çok güzel vermiştim kilo.. jilliana da başladım bugün hadi bakalım cumaya listede olmak istiyorum
Dünkü menüm
Sabah
Bir yumurta
Bir tabak salata
Bir avuç peynir
İki bardak cay
Öğle
İki tane fırında kaşarlı patates
Bir bardak ayran
Akşam
Bir tane fırında kaşarlı patates
Bir tabak salata
Ara
Bir bardak kahve
Bir lokum
Yarım saat egzersiz
2.5 lt su
Selam kızlar :)
Bugün yoğun bir gündü nihayet yazmaya fırsat buldum, işte dünkü menüm
Sabah 10:00 civarı (fırında patates tava, şekersiz çay, peynir ve domates)
14:30 civarı beyaz peynirli tost
18:40 civarı çoban salata ve bir kase yoğurt
21:30 bir top dondurma
35 dakika egzersiz, 6,5 km. Yürüyüş
3 litre su içtim
esim olmayacak 1 de gelecek bende yeşilmercımeklı salata gıbı bısey yapım tam dıyetlık :)
3.08.15 spor listesisporunu yapanlar artısını koysun bakalım
1.ApriL_2007 (+++++++)
2. F fenbilgini
3.sosyestetik
4.ispanyol
5. S sevili6163
6. D derinsu27
7.sevim_mrt
8.haticend
9,deadline
10.mornar
11.sevilay80
seni listeye alayım mı canım sende hergün spor yaparmısın bizimleTeşekkür ediyorum .
Sağol inşallah böyle devam edebilirim.Canım dondurma istiyor.
Patates ,pizza oh oh afiyet olsun.Ama akşam dengelemişsin.
İyiyiz sen nasılsın? Kaç gün hurma diyetini yaptın? Hurma diyetini yaparken mi artı çıktın?
Kumpir gibi olmuştur.Afiyet olsun.Ben montignac diyeti yapmaya çalışıyorum.Patates yasak.
Güzel spor yapmışsın.Kutlarım.
Afiyet olsun.
Aynı zamanda yazmışız.seni listeye alayım mı canım sende hergün spor yaparmısın bizimle
olsun canım spor sonuçta ekleyeyim senide maksat spor yapmış olmak düzenliBen jillian,leslie yapmıyorum ama ağırlık ile çalışıyorum yada ip atlıyorum beni de eklesem gerekiyor mu acaba?
Tamam canım sevinirim.olsun canım spor sonuçta ekleyeyim senide maksat spor yapmış olmak düzenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?