yok canım bizde sormalıyız aslında unutuyoruz yada arada kaynıyor çoğu zaman april soruyor aslında ama bu kez arada unutmuşuz galiba olur böyle şeyler sıkıntı yapmaama çok iyi kilo vermişsin sen bu hafta hedefinede az kalmış oldu önceden hedefine kaç demiştin mezun olurken o zamanki başlangıç kilon ve hedefin üzerinden mezun olacaksın haberin olsun 60 küsür bişeyle başlamışsın ya 60 tan aşağı düşmüşsün gibi olacak yani
Tamam canim sonuc listelerini tekrar guncelledi deadline ya mezun oluyorsun ya izinli olarak ayriliyorsun yarismadan daha once 8. Takimda yarismissin canimAma ne zamandi unuttum bile o yuzden tekrar girdim gruplara hatta aklimda 9 ya da 12. Grup diye kalmis
Kaptanım senin çok kilo derdin yok bozman normal.Nabersiniz kizlarr ay ben iki gundur bozdum duzeni yarin yine basliyorum insallah
Nasıl renkli yapacağız onu anlamadım.1.ApriL_2007 (+++++++)
2. F fenbilgini
3.sosyestetik
4.ispanyol ($++++++)
5. S sevili6163
6. D derinsu27
7.sevim_mrt
8.haticend
9,deadline
10.mornar
11.sevilay80
12.gulfuren
gerçekten öyle şeker ve ekmek daha çok yeme hissi veriyo.hiç doyum da yokKahvaltıda reçeli balı tamamen bırak canım 1 çay kaşığı yesen doymazsın bari kalori alma boş ver. Çok fark eder. Şeker erken acıkmana ve iştahını kontrol edememene sebep olur bir çay kaşığı yüzünden iştahın açılır.
hanımlar leslie 3mil yaptımSpor yapan arkadaslar beni ve deadline i etiketlerseniz takip edebilir haliyle zor oluyor ben bugun avm gezdim kocamann tOpuklu ayakkabilarla sayilmaz ama olsun yarin yuruyus yineee siz neler yaptiniz spor grubu?deadline etiklenelim di mi ccm takip edebilelimmm
hafta shonu sııntılı geçmiş anlaşılanGünaydın kizlaaar
Çalışmayınca pazartesiler seviyoruuuum
Dünkü menüm
11 de Dolu dolu bir pazar kahvaltısı
4 kaşık menemen
5 çatal patates kızartma
2 mini pizza( şu hazır olanlar var ya el kadar bir tanesi)
2 zeytin
1 salatalık
Cay
Öğlen yok kahvaltı geç olunca
Akşam 19 da bir kase yayla çorba
5 çatal sebze bugulama
Ara bir küçük salkım üzüm
2 litre su spor yok
hurma diyetini bitirip normal düzene geçildiğinde geriye dönüş falan olur mu acaba.sonuçta giden daha çok ödemmerhaba arkadaşlar nasılsınız .. geçmişi okudum ama alıntı yapamadım maaşallah motivasyon tavan yapmış durumda hepimize..
hafatsonu pek bozmadım diyetimi ama yine de bu sabah artı çıktım.. hurma diyetine ara verdim biraz düşük karbonhşdrat diyetime devam edeyim dedim onla çok güzel vermiştim kilo.. jilliana da başladım bugün hadi bakalım cumaya listede olmak istiyorum
spor süper olmuşSelam kızlar :)
Bugün yoğun bir gündü nihayet yazmaya fırsat buldum, işte dünkü menüm
Sabah 10:00 civarı (fırında patates tava, şekersiz çay, peynir ve domates)
14:30 civarı beyaz peynirli tost
18:40 civarı çoban salata ve bir kase yoğurt
21:30 bir top dondurma
35 dakika egzersiz, 6,5 km. Yürüyüş
3 litre su içtim
800 ip atlama çok iyi ya.ben bugün ilk kez denedihiç basit değilmiş yorucu gerçektenSabah 14.00
1.5 dilim tam tahıl ekmeği
2 dilim peynir
3 kaşık domatesli biber
3 çay
Ara 17.30
2 nektarin
6 tane kiraz
Akşam 20.00
2 kase mercimek çorbası
Ara 22.30
3 küçük hurma
3 ceviz
5 fındık
yeşil çay,tarçın,rezene,karanfil çayı
2.5 litre su
Spor
800 ip atlama.
Tamam canim sonuc listelerini tekrar guncelledi deadline ya mezun oluyorsun ya izinli olarak ayriliyorsun yarismadan daha once 8. Takimda yarismissin canim
april geçmişini bulmuş senin kız aprilden kaçmaz bak bu şekilde 12.takımda başlamışsın, 6 Eylül 2013 başlangıç kilo: 56.4 hedef kilo :46 sonra 12. takım kapanmış 8. takımda devam etmişsinValla o dönemi hiç hatırlamıyorum desem yeridir 53 lü bişeyle başladım sanırım ama gruba başladım baktım kilo alıyorum aksine dedim ben izin alıyorum yaramadı :) Normalde kaçla başladım eski mesajlarda da göremiyorum en fazla 10 sayfa cıkıyor.
tamma canım renkli yapmanıza gerek yok artı koyun yeterNasıl renkli yapacağız onu anlamadım.
tamam canımhanımlar leslie 3mil yaptım
bi de bugünkü kaçamağımın cezası için 110 yarım mekik 110 ip atlama yaptım
yok canım hedef kilona %80 yaklaşman lazım yani 47 kiloya inince mezun olablirsin sanırım hesaplamamız lazım tabiMezun olabiliyor muyum bu şekliyle peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?