Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Valla o dönemi hiç hatırlamıyorum desem yeridir 53 lü bişeyle başladım sanırım ama gruba başladım baktım kilo alıyorum aksine dedim ben izin alıyorum yaramadı :) Normalde kaçla başladım eski mesajlarda da göremiyorum en fazla 10 sayfa cıkıyor.

Ama ne zamandi unuttum bile o yuzden tekrar girdim gruplara hatta aklimda 9 ya da 12. Grup diye kalmis
Tamam canim sonuc listelerini tekrar guncelledi deadline ya mezun oluyorsun ya izinli olarak ayriliyorsun yarismadan daha once 8. Takimda yarismissin canim

gerçekten öyle şeker ve ekmek daha çok yeme hissi veriyo.hiç doyum da yok

hanımlar leslie 3mil yaptım
bi de bugünkü kaçamağımın cezası için 110 yarım mekik 110 ip atlama yaptım

bugünkü menüm
kahvaltı 8.30 1 kase yogurt
7 hurma
ARA şekersiz kahve
ÖĞLE13.15 semizotlu salaata.2 brdk ayran.3.5 ymk kş antep patatesli köfte.şeyy arkadaşımdaydım.bırakmadı bi türlü.
ara 3 küçük nizip kahke kurabiye
akşam 19.00 1 kase yoğurt.7 hurma
su yatana kadar 3 lt yi geçer
spor leslie 3 miles
110 yarım mekik
110ip atlama

hafta shonu sııntılı geçmiş anlaşılan

hurma diyetini bitirip normal düzene geçildiğinde geriye dönüş falan olur mu acaba.sonuçta giden daha çok ödem

spor süper olmuş

800 ip atlama çok iyi ya.ben bugün ilk kez denedihiç basit değilmiş yorucu gerçekten

april geçmişini bulmuş senin kız aprilden kaçmaz bak bu şekilde 12.takımda başlamışsın, 6 Eylül 2013 başlangıç kilo: 56.4 hedef kilo :46 sonra 12. takım kapanmış 8. takımda devam etmişsin

Nasıl renkli yapacağız onu anlamadım.
tamma canım renkli yapmanıza gerek yok artı koyun yeter

hanımlar leslie 3mil yaptım
bi de bugünkü kaçamağımın cezası için 110 yarım mekik 110 ip atlama yaptım
tamam canım

Mezun olabiliyor muyum bu şekliyle peki ?
yok canım hedef kilona %80 yaklaşman lazım yani 47 kiloya inince mezun olablirsin sanırım hesaplamamız lazım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…