Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet ya 12 filan hatirliyorum hele unutmus gitmisim zaten mezun olmaya hazir degilim var yolum gidim gidim veriyorum zaten ( gitsin su kilolar

hurma diyetini bitirip normal düzene geçildiğinde geriye dönüş falan olur mu acaba.sonuçta giden daha çok ödem
3 gün yaptım 1 kilo verdim , haftasonu normal beslendim diyete uygun yani... verdiğim 1 kilonun 800 gramı artı olarak döndü maalesef..

Evet ya 12 filan hatirliyorum hele unutmus gitmisim zaten mezun olmaya hazir degilim var yolum gidim gidim veriyorum zaten ( gitsin su kilolar
ver,rs,n canım rahat ol ne kaldı ki 3 kilo kalmış bak sen yaparsın inanıyorum ben sonrada korursun güzelce bizimle burda olmaya devam öyle gitmek yok zaten

kızlar ben yatıyorum iyi geceler spor yapmayanlarla da yarın görüşcez bakalım ayrıca menüler nerde yazmayanlardan bekliyorum

günaydın canlar
dunku menu
7.00 1 dilim gözleme (el kadar)
9.00 1 nescafe sade
12.30 1 kase yogurt+6 hurma
14.00 1 sade soda
19.30 1 snitzel+2 karnıyarık+salata +2 karpuz
21.00 1 armut+1 şeftali+20 kadar uzum (oğlumla yemıstık tabagımız bu kadardı ama berarber yıyınce mıktarları belli değil)
4 lt su+3 mil lesslei+75 squat 15 dk yuruyus

200 atlıyorum iki dakika dinleniyorum bir daha 200 atlıyorum.Benim de dizimin altındaki kemiğin bileğe doğru olan yeri ağrıyor.
ip atlama özel bir bölgeye mi etki ediyor yoksa tüm vücut için mi.. yani mesela squat kalçaya göre ya bu da bacaklara göre mi .. bence baya yorucu tüm vücuda iyi gelir ama senin fikrini öğrenemk istedim
tatlım harikasın özellikle spor ve su mükemmeeelll

dünkü menüm
10:30 20 gr salam 20 gr kaşar 60 gr peynir 2 yumurta
15:00 nescafe 2si birarada , 20 gr badem , 20 gr fındık
19:00 7 tane köfte, salata, 20 gr peynir
su 3.5 lt
spor jillian level 1, 45 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…