Evet ya 12 filan hatirliyorum hele unutmus gitmisim zaten mezun olmaya hazir degilim var yolum gidim gidim veriyorum zatenapril geçmişini bulmuş senin kız aprilden kaçmaz bak bu şekilde 12.takımda başlamışsın, 6 Eylül 2013 başlangıç kilo: 56.4 hedef kilo :46 sonra 12. takım kapanmış 8. takımda devam etmişsin
tamma canım renkli yapmanıza gerek yok artı koyun yeter
tamam canım
yok canım hedef kilona %80 yaklaşman lazım yani 47 kiloya inince mezun olablirsin sanırım hesaplamamız lazım tabi
3 gün yaptım 1 kilo verdim , haftasonu normal beslendim diyete uygun yani... verdiğim 1 kilonun 800 gramı artı olarak döndü maalesef..hurma diyetini bitirip normal düzene geçildiğinde geriye dönüş falan olur mu acaba.sonuçta giden daha çok ödem
ver,rs,n canım rahat ol ne kaldı ki 3 kilo kalmış bak sen yaparsın inanıyorum ben sonrada korursun güzelce bizimle burda olmaya devam öyle gitmek yok zatenEvet ya 12 filan hatirliyorum hele unutmus gitmisim zaten mezun olmaya hazir degilim var yolum gidim gidim veriyorum zaten( gitsin su kilolar
De bir turlu de hedefe ulasamiyorum poffKaptanım senin çok kilo derdin yok bozman normal.
Artk bu tkima transfer oldun canim hedefine ulasinca tabi ki mezun olacaksin eger gecmiste hedefin farkliysa guncelleriz olur biterMezun olabiliyor muyum bu şekliyle peki ?
Bugun ilk gunse ben kaytardimdiğer kızlar nerdesiniz bakalım hani sporlar ilk günden kaytarmayın bakayım
tamam kaptan zaten tam herkesin haberi de yok sanki bu hafta alisma haftası cok ısrar yok yavaştan ısınıyoruzBugun ilk gunse ben kaytardim
Yarin telafi ederim kusum tsk listeyi duzenlemissin
200 atlıyorum iki dakika dinleniyorum bir daha 200 atlıyorum.Benim de dizimin altındaki kemiğin bileğe doğru olan yeri ağrıyor.800 ip atlama çok iyi ya.ben bugün ilk kez denedihiç basit değilmiş yorucu gerçekten
ip atlama özel bir bölgeye mi etki ediyor yoksa tüm vücut için mi.. yani mesela squat kalçaya göre ya bu da bacaklara göre mi .. bence baya yorucu tüm vücuda iyi gelir ama senin fikrini öğrenemk istedim200 atlıyorum iki dakika dinleniyorum bir daha 200 atlıyorum.Benim de dizimin altındaki kemiğin bileğe doğru olan yeri ağrıyor.
tatlım harikasın özellikle spor ve su mükemmeeelllgünaydın canlar
dunku menu
7.00 1 dilim gözleme (el kadar)
9.00 1 nescafe sade
12.30 1 kase yogurt+6 hurma
14.00 1 sade soda
19.30 1 snitzel+2 karnıyarık+salata +2 karpuz
21.00 1 armut+1 şeftali+20 kadar uzum (oğlumla yemıstık tabagımız bu kadardı ama berarber yıyınce mıktarları belli değil)
4 lt su+3 mil lesslei+75 squat 15 dk yuruyus
Sende supersin tatlim masallah takimimizadünkü menüm
10:30 20 gr salam 20 gr kaşar 60 gr peynir 2 yumurta
15:00 nescafe 2si birarada , 20 gr badem , 20 gr fındık
19:00 7 tane köfte, salata, 20 gr peynir
su 3.5 lt
spor jillian level 1, 45 dk yürüyüş
maşallh ben 25 li atlayabildim ancak zamanla alışırım heralde200 atlıyorum iki dakika dinleniyorum bir daha 200 atlıyorum.Benim de dizimin altındaki kemiğin bileğe doğru olan yeri ağrıyor.
günaydın kaptanımgünaydın fıstıklaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?