Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar sabahın nurunda 6 da uyandım.güya spor yapcam.dedim değişiklil olsun jillian yapayım.ayyyyyyyyyy 9. dk da pes ettirdi.zormus.ablalar nasıl yapıyo bravo.ben bisüre daha leslie bacıyla takılıcam galiba

Günaydın kizlar nasılsiniz?

Benim kendimi dövesim var siz anlayın!

Bu aralar yogunum gelmiycem bir süre daha. Ama bildirimde bulunurum mutlaka.

Evde tadilat ve boya işlerimiz başlayacak. Eşimle malzeme filan bakıyoruz. Bu arada ctesi gunu kızıma dogum gunu yapıcam. Bı yandan ona hazırlık yapmam lazım. Nasil yetistiricem bilemiyorum.

Bu arada Anadolu yakasında oturup da özel günler icin palyaço çağıran var mı?

3 gün yaptım 1 kilo verdim , haftasonu normal beslendim diyete uygun yani... verdiğim 1 kilonun 800 gramı artı olarak döndü maalesef..
Canım yaa ben de ayni dertten muzdaribim cuma günü bıraktım hurma diyetini haftasonu dengeli beslenip spor yapmama rağmen verdiğim iki kiloyu da geri aldım ne istir anlamadım hayır ben zayıfladığımı hissediyorum ama tartı öyle demiyo niye boyle olduk biz ispanyol yaa aprile de durum ayni mi acaba
günaydın fıstıklaaarrr
Günaydın tatlimmmm napıyorsun bugün

dünkü menüm
10:30 20 gr salam 20 gr kaşar 60 gr peynir 2 yumurta
15:00 nescafe 2si birarada , 20 gr badem , 20 gr fındık
19:00 7 tane köfte, salata, 20 gr peynir
su 3.5 lt
spor jillian level 1, 45 dk yürüyüş
Güzel canım gayet ölçülü su çok iyi spor da var daha ne olsun
Günaydın canım kolay gelsin islerin baya yoğun Allah kolaylık versin diyetini çok aksatma bak bu yoğunlukta güzel verirsin dikkat edersen..

Günaydın canlar
Dünkü menüm
9 da bir dilim ekmek
bir dilim kaşar
Aksamdan kalan sebze buğulamadan
3 kaşık

2 de öğlen yemeği
6 köfte 2 dilim ekmek
salata 1 bardak fanta

Aksam hicbir şey yemedim dengelemek için
2 litre su bir saat yürüyüş

kızlar sabahın nurunda 6 da uyandım.güya spor yapcam.dedim değişiklil olsun jillian yapayım.ayyyyyyyyyy 9. dk da pes ettirdi.zormus.ablalar nasıl yapıyo bravo.ben bisüre daha leslie bacıyla takılıcam galiba
ben daha önce senin gibiydim.. baktım olmuyo.. bir haftadır ara ara 10 dk falan yaptım.. dün tam anlamıyla yaptım çook yoruldum ama pes etmedim en azından 10 gün yapıcam basenlerimin gitmesi lazım..
ev işleri 2 hamile ziyaretri kuaför sonrada spor beni bekler ben kaçayım
kolay gelsin canım
oyy kolay gelsin sana canımm. kuzucuğuna mutlu musmutlu yaşlar dilerimm
demekkki verdiğimiz kilo değilmiş ama dediğin gibi biraz göbeğim küçülmüştü benim de.. zaten bu detokslar bana yaramıyor eski diyetime döndüm onla güzel veriyorum..
fanta dışında harika olmuş

aynen canım bildiğin su kaybetmiş vücut kilo falan değilmiş o değil de cuma günü + çıkacağım mutlaka ona üzülüyorum. Ben de kendi bildiğimden şaşmam bundan sonra şok diyetler bana gore değilmiş
Malesef fantaya çok direndim ama kaybeden ben oldum

Gunaydin kizlar :) Dunku gunahlarimi yazayim
Sabah 10:00
1 dilim tam bugday ekmek
2 dilim beyaz peynir
Domates salatalik

Ara 12:30
1 fistikli kurabiye
1ev yapimi kucuk pogaca
1 dilim karpuz

Akşam 18:00
4 kaşik taze barbunya
1 küçük poğaça

Su : 2,5 lt
Spor yok

dünkü menüm
10:30 20 gr salam 20 gr kaşar 60 gr peynir 2 yumurta
15:00 nescafe 2si birarada , 20 gr badem , 20 gr fındık
19:00 7 tane köfte, salata, 20 gr peynir
su 3.5 lt
spor jillian level 1, 45 dk yürüyüş
Supersin canim kilo ne alemde donuuorsun bu hafta di mi?
maşallh ben 25 li atlayabildim ancak zamanla alışırım heralde
cocukken nasil atliyorduk bende hayret ediyorum simdi yapamayinca

Plates oyle canim hundred falan mi yaptin naptin
kolay gelsin kusum okula falan sor istersen reklam yapanlar vardir
kiz hurma su mu kaybettirdi sadece tuh canim ya neyse toparlarsin
spor neden yoookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…