Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sana yorum yapmaktan hicap ediyorum.maşallah sondasın artk

nice yıllara cnm ç yaş bitti

sevilii ve ispanyol sizde durum böyleyse geriye dönüş olduysa ben hurma diyetimi bırakıyorum artık

bugünkü mnm
kahvaltı 1 kase yoğurt.6 hurma
ara 1 şekersiz turk kahvesi.çeyrek elma
ÖĞLE 1 kase yoğurt 7 hurma
ara kızımın pankek inden 2 küçük ısırık
AKŞAM 1 kase yoğurt 7 hurma.1 mini kabak mücver
su 2.5 lt oldu spor leslie 2 miles. 30 dk yürüyüş.koca evin işi

Üzülme şok diyetler evet çok dayası olmaz ama gene de dikkat edersen sonuç alırsın. Bazen vücut su toplar adet öncesi dönemdeysen filan su toplamaya başlar moralini bozma.
sana yorum yapmaktan hicap ediyorum.maşallah sondasın artk
Yok canım ya ben bugün çoştum yarın var görürsünüz çerezler cheetoslar filan :) Doyurucuda değiller kalorileri fazla neyse yarın spor yapmaya azmettim. Gitsin şu kilolar bir an önce hepimiz için.

Merhabalar :)

Bugün işten güçten çok geç gelebildim malesef dünkü menümü paylaşayım hemen

Sabah 9:00 civarı kahvaltı (peynir, domates, bir buçuk dilim ekmek ve 1 bardak şekersiz çay)

13:40 civarı Ara öğün (bir kase yoğurt)

16:00 civarı (fırında patlıcan kebabı 4kaşık)

18:00 civarı (salata )

20:05 civarı (germeç)

22:30 civarı (3 dilim karpuz)

3 litre su 40 dakika egzersiz 5 km. Yürüyüş

S sevili6163 tatlim nasil birinci oldugunu anlatman gerekiyor birinciler sirrini paylasiyor bolumunde
Tamam canım yarın yazarım gerçi başarı mı başarısızlık mı giden iki kiloyu da geri aldım

sevilii ve ispanyol sizde durum böyleyse geriye dönüş olduysa ben hurma diyetimi bırakıyorum artık
Canım valla sen bilirsin belki senin bünyen farklıdır almazsın geriye benim için tam bir hüsran hiç verdin mi şimdiye kadar
ilk günler müthiş tok tuttu 4 günde 2 kilo gidince olacak bu iş dedim sonra haftasını normal diyetime döndüm hooop hepsi yerine geri geldi ve iki gün balon gibi dolaştım yoğurt şişliş yaptı neyse önümüze bakacağız adetim yakın değil ama anlamadım bakalım belki cumaya kadar farkı kapatırım

İp atlama yürüyüşe göre vücutta daha çok kas çalıştırıyormuş.Sitede ip atlayanların topikleri var.Ben de orandan öğrendim.Karnım toparlandı diyenler de var.Hem çabuk nabız hızlanıyor.Hiç bir şey yapmamaktansa ip atlıyorum.Benim troidler az çalışıyor ilaç kullanıyorum ama terleyemiyorum.Ama bu şekilde terliyorum hem de metabolizmam harekete geçiyor.Benim bildiklerim bunlar.

maşallh ben 25 li atlayabildim ancak zamanla alışırım heralde
Olsun yavaş yavaş atla.30 yap ,daha sonra 35.İlla iki ayağınla zıplamaya çalışma.Ben video ekleyeyim bu şekilde daha rahat atlanıyor ama ben ikisini de karıştırıyorum.

kızlar sabahın nurunda 6 da uyandım.güya spor yapcam.dedim değişiklil olsun jillian yapayım.ayyyyyyyyyy 9. dk da pes ettirdi.zormus.ablalar nasıl yapıyo bravo.ben bisüre daha leslie bacıyla takılıcam galiba

Ben jillianı düzenli yapamadım.İlk gün beş dakika yaptım.İkinci gün 10 dakika,bu şekilde vücudum alıştı.Yaptıkça vücudun alışıyor .Kan ter içinde kalıyorsun ama bitirince endorfin tavan yapıyor.

Merhaba canım.Germeç nedir?İnternette baktım tavuklu bir yemek mi?

Pazartesi menüm
Sabah 14.00
(Buna öğlen yazayım olmazsa )
1 haşlanmış yumurta
peynirli,biberli domates
3 bardak çay

Ara 15.00

2 nektarin

Akşam 20.00
Fırında kabak-patlıcan oturtma
Cacık

Ara 22.30

2 ceviz
5 fındık
2 hurma

2.5 litre su
(pet şişeye koydum ama bundan fazla içemiyorum)

Yeşil çay,rezene,tarçın çayı
ağırlık programı 12 tekrar bir set yapabildim.550 kere ip atlama

Bugün hastaneye gittik.Büyük oğlumun alt diş teli takılacaktı.Ben de K.B.B gittim.Sabah iyiydi ama sonrası hiç iyi değil.Regl de olacağım.Hem şiştim hem coştum.
Bugün kahvaltı yapıp,nohutlu,yeşil mercimekli,yoğurtlu,salatalı çorbamı yapacağım.Ödemi de atıyor yağ da yaktırıyor.

Günaydın canım. Tavuklu ve kırmızı etli olarak iki türlü yapılıyor. Ben kırmızı etli yaptım. bir adet köz patlıcanı küçük doğruyoruz, isteğe göre yoğurt ilave edip patlıcan ile karıştırıyoruz, üzerine de ızgara da yaptığımız eti ekleyip servis yapıyoruz. Normalde tırnaklı pide ve tereyağlı sos ile servis yapılıyor ben yağ ve pide kullanmadım diyeti bozmamak için :)

yk canım bayram oncese yapıyordum 71 gördüm hala 74-75 arası gıdıp gelıyorum banada ters tepti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…