sana yorum yapmaktan hicap ediyorum.maşallah sondasın artkGunaydin kizlar :) Dunku gunahlarimi yazayim
Sabah 10:00
1 dilim tam bugday ekmek
2 dilim beyaz peynir
Domates salatalik
Ara 12:30
1 fistikli kurabiye
1ev yapimi kucuk pogaca
1 dilim karpuz
Akşam 18:00
4 kaşik taze barbunya
1 küçük poğaça
Su : 2,5 lt
Spor yok
Günaydın kizlar nasılsiniz?
Benim kendimi dövesim var siz anlayın!
Bu aralar yogunum gelmiycem bir süre daha. Ama bildirimde bulunurum mutlaka.
Evde tadilat ve boya işlerimiz başlayacak. Eşimle malzeme filan bakıyoruz. Bu arada ctesi gunu kızıma dogum gunu yapıcam. Bı yandan ona hazırlık yapmam lazım. Nasil yetistiricem bilemiyorum.
Bu arada Anadolu yakasında oturup da özel günler icin palyaço çağıran var mı?
tamam canım teşekkürler haber verdiğin içinkizlar iyi aksamlar netim bitmisti haber veremedm yarin yeniliom paketi kbakmayin teyzemin telinden girdim haber verim dedm
aynen canım bildiğin su kaybetmiş vücut kilo falan değilmişo değil de cuma günü + çıkacağım mutlaka ona üzülüyorum. Ben de kendi bildiğimden şaşmam bundan sonra şok diyetler bana gore değilmiş
Malesef fantaya çok direndim ama kaybeden ben oldum
Yok canım ya ben bugün çoştum yarın var görürsünüz çerezler cheetoslar filan :) Doyurucuda değiller kalorileri fazla neyse yarın spor yapmaya azmettim. Gitsin şu kilolar bir an önce hepimiz için.sana yorum yapmaktan hicap ediyorum.maşallah sondasın artk
Tamam canım yarın yazarım gerçi başarı mı başarısızlık mıS sevili6163 tatlim nasil birinci oldugunu anlatman gerekiyor birinciler sirrini paylasiyor bolumunde
Canım valla sen bilirsin belki senin bünyen farklıdır almazsın geriyesevilii ve ispanyol sizde durum böyleyse geriye dönüş olduysa ben hurma diyetimi bırakıyorum artık
ilk günler müthiş tok tuttu 4 günde 2 kilo gidince olacak bu iş dedimÜzülme şok diyetler evet çok dayası olmaz ama gene de dikkat edersen sonuç alırsın. Bazen vücut su toplar adet öncesi dönemdeysen filan su toplamaya başlar moralini bozma.
Yok canım ya ben bugün çoştum yarın var görürsünüz çerezler cheetoslar filan :) Doyurucuda değiller kalorileri fazla neyse yarın spor yapmaya azmettim. Gitsin şu kilolar bir an önce hepimiz için.
ip atlama özel bir bölgeye mi etki ediyor yoksa tüm vücut için mi.. yani mesela squat kalçaya göre ya bu da bacaklara göre mi .. bence baya yorucu tüm vücuda iyi gelir ama senin fikrini öğrenemk istedim
tatlım harikasın özellikle spor ve su mükemmeeelll
Olsun yavaş yavaş atla.30 yap ,daha sonra 35.İlla iki ayağınla zıplamaya çalışma.Ben video ekleyeyim bu şekilde daha rahat atlanıyor ama ben ikisini de karıştırıyorum.maşallh ben 25 li atlayabildim ancak zamanla alışırım heralde
kızlar sabahın nurunda 6 da uyandım.güya spor yapcam.dedim değişiklil olsun jillian yapayım.ayyyyyyyyyy 9. dk da pes ettirdi.zormus.ablalar nasıl yapıyo bravo.ben bisüre daha leslie bacıyla takılıcam galiba
Merhabalar :)
Bugün işten güçten çok geç gelebildim malesef dünkü menümü paylaşayım hemen
Sabah 9:00 civarı kahvaltı (peynir, domates, bir buçuk dilim ekmek ve 1 bardak şekersiz çay)
13:40 civarı Ara öğün (bir kase yoğurt)
16:00 civarı (fırında patlıcan kebabı 4kaşık)
18:00 civarı (salata )
20:05 civarı (germeç)
22:30 civarı (3 dilim karpuz)
3 litre su 40 dakika egzersiz 5 km. Yürüyüş
İp atlama yürüyüşe göre vücutta daha çok kas çalıştırıyormuş.Sitede ip atlayanların topikleri var.Ben de orandan öğrendim.Karnım toparlandı diyenler de var.Hem çabuk nabız hızlanıyor.Hiç bir şey yapmamaktansa ip atlıyorum.Benim troidler az çalışıyor ilaç kullanıyorum ama terleyemiyorum.Ama bu şekilde terliyorum hem de metabolizmam harekete geçiyor.Benim bildiklerim bunlar.
Olsun yavaş yavaş atla.30 yap ,daha sonra 35.İlla iki ayağınla zıplamaya çalışma.Ben video ekleyeyim bu şekilde daha rahat atlanıyor ama ben ikisini de karıştırıyorum.
Ben jillianı düzenli yapamadım.İlk gün beş dakika yaptım.İkinci gün 10 dakika,bu şekilde vücudum alıştı.Yaptıkça vücudun alışıyor .Kan ter içinde kalıyorsun ama bitirince endorfin tavan yapıyor.
Merhaba canım.Germeç nedir?İnternette baktım tavuklu bir yemek mi?
yk canım bayram oncese yapıyordum 71 gördüm hala 74-75 arası gıdıp gelıyorum banada ters teptiTamam canım yarın yazarım gerçi başarı mı başarısızlık mıgiden iki kiloyu da geri aldım
Canım valla sen bilirsin belki senin bünyen farklıdır almazsın geriyebenim için tam bir hüsran hiç verdin mi şimdiye kadar
ilk günler müthiş tok tuttu 4 günde 2 kilo gidince olacak bu iş dedimsonra haftasını normal diyetime döndüm hooop hepsi yerine geri geldi ve iki gün balon gibi dolaştım yoğurt şişliş yaptı neyse önümüze bakacağız adetim yakın değil ama anlamadım bakalım belki cumaya kadar farkı kapatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?