Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sıcaklardandır tatlım..akşam serinlikte çıkabilri misin yürüyüşe.. ben 8 civarı kızımı koyuyorum arabasına geziyoruz beraber.. gündüz çok zor zaten spor yapmak
Soyle diyeyim gecen Cuma dan beri evden cikmadim Nasil bir usengeclik geldiyse uzerime ölü topragi var resmen.

ben sporumu yaptım 30 dk start it up slim in 6
Slim in 6 cok guzel terletiyor inceltiyor ozellikle baldirlari kalcayi Debbie cok sempatik ya su sicaklar olmasa yapacagim da klimali oda da yapamiyorum millet mecbur orda oturuyor

Kizlar, yogun oldugumu söylemiştim giremedim. Bugün de esimin dayısını genc yasta kalp krizinden kaybettik. Buralar karisik. Bütün akrabalarımız yolda buraya geliyorlar. Sizleri öpüyorum. Cuma gunu bildirim yapamayabilirim. Tartı alamamıştım henuz. Şimdiden sizden izin istiyorum

Basiniz sagolsun oticim allah sabir versin yazariz izinli ama cok gec kalma don lutfeennn

Selam kızlar,

Nasılsınız ? april izne ayrılmış sanırım. keyifler moraller nasıl ?
Evet canim april izinde biz de ugrasiyoruz ne yapalim
Hava sıcak kimsecikler yok.Bayanlar nasılsınız?
iyiyiz canm naptin spor yaptin mi bugunn
afiyet olsun canim
tsk ederiz baharcim emegine saglikk
canim bende de oluyor ama disari cikinca geciyor o mod, aksam saattleri ozellikle yuruyus icin ideal ayni yerden skldm ben farkli guzergahlara yuruyorum artk

Menü güzel,sporda yapılmış.Ne mutlu sana.

Hava çok sıcak ve maalesef ev işini zor yapıyorum.Yine de ne yaparsam kardır diyorum.Kalk bari iki üç zıpla.İnsan durdukça hareket edesi kalmıyor canım.

a

ynen cnm çok sıcak .sıcaktan spotumu yaparken nefes nefese kaldım

Yine yapmışsın bravo.

Çok üzüldüm başınız sağ olsun.Allah rahmet eylesin.Kalanlara sabır versin.

ben sporumu yaptım 30 dk start it up slim in 6
Alkis sanaa
zor mu tatlim slim in 6 youtube dan mi bakiyorsun
kızlar bugün spor yapanlar kimler acaba artı koyabilirseniz artınızı koyun yoksa bana haber verin ben koyarım F fenbilgini sana buralarda h,ç rastlamıyorun bana ses ver bakayım
ben yaptim kiii sen yaptin mi kusum

sosyestetik dün ve bugün spor yok.Hava çok sıcak ev işlerini zor yapıyorum vallahi.Yarın kaldığım yerden devam.Sen spora başlamışsın kutlarım.

sosyestetik dün ve bugün spor yok.Hava çok sıcak ev işlerini zor yapıyorum vallahi.Yarın kaldığım yerden devam.Sen spora başlamışsın kutlarım.
Ya canm nasil bir psikolojodeysem yiyorum mutsuzum yemiyorum yine mutsuzum yani vicdanen rahat dglm anlaminda bu mutsuzluk. Evet basladm canm yarin devam insallah

Ya canm nasil bir psikolojodeysem yiyorum mutsuzum yemiyorum yine mutsuzum yani vicdanen rahat dglm anlaminda bu mutsuzluk. Evet basladm canm yarin devam insallah
Merak etme bu şekilde hisseden sadece sen değilsin.Bilinç altımız çok kirli kilo konusunda,aslında onu temizleyebilsek her şey daha kolay olacak.Ben canım bir şey istediğinde her zaman yiyebilirsin istdiğin kiloya gel suçluluk duymadan rahat rahat ye diyorum.Ama şaşıyor muyum evet hem de çok güzel şaşıyorum.

Canim o istedigimiz kilonun sonu yok ki 60 oluyoruz ah bi 55 olsak diyoruz 55 oluyoruz aman bi 50 olsak ben bazen 70 mi olsam rahat rahat sonra 60 falan olunca mutlu olurum demiyor degilim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…