ynen cnm çok sıcak .sıcaktan spotumu yaparken nefes nefese kaldımHava sıcak kimsecikler yok.Bayanlar nasılsınız?
Soyle diyeyim gecen Cuma dan beri evden cikmadimsıcaklardandır tatlım..akşam serinlikte çıkabilri misin yürüyüşe.. ben 8 civarı kızımı koyuyorum arabasına geziyoruz beraber.. gündüz çok zor zaten spor yapmak
Slim in 6 cok guzel terletiyor inceltiyor ozellikle baldirlari kalcayi Debbie cok sempatik ya su sicaklar olmasa yapacagim da klimali oda da yapamiyorum millet mecbur orda oturuyorben sporumu yaptım 30 dk start it up slim in 6
S sevili6163 @haticeend F fenbilgini dün spor yapmamışsınız sanırım listeyi hazırlamadım ama biliyorum@derinsu27 spor yaptın mı dün canım kaçırdım seni göremedim de
dün öyle oldu birazcıkkk :) birazdan düğüne gidicem baya bi kurtlarımı döker telafi ederim
Basiniz sagolsun oticim allah sabir versin yazariz izinli ama cok gec kalma don lutfeennnKizlar, yogun oldugumu söylemiştim giremedim. Bugün de esimin dayısını genc yasta kalp krizinden kaybettik. Buralar karisik. Bütün akrabalarımız yolda buraya geliyorlar. Sizleri öpüyorum. Cuma gunu bildirim yapamayabilirim. Tartı alamamıştım henuz. Şimdiden sizden izin istiyorum
Evet canim april izinde biz de ugrasiyoruz ne yapalimSelam kızlar,
Nasılsınız ? april izne ayrılmış sanırım. keyifler moraller nasıl ?
iyiyiz canm naptin spor yaptin mi bugunnHava sıcak kimsecikler yok.Bayanlar nasılsınız?
afiyet olsun canimoooooo hepsi süper özellikle de sporrrr
olsun canım yürüyüş yeter zaten..menün güzel olmuş canım
temizlik de egzersizden sayılıyor bizde ..menün çok güzel süpersin
canımmm iyiyiz sen nasılsın dizin nasıl
yemek yapıyorum canım ,tavuk sote yapacaktım eşim arkadşıyla buluşacakmış kendine göre yap dedi ben de sadece kavurup yiycem..kız da uyudu bir kahve keyfi iyi olurdu
tsk ederiz baharcim emegine saglikkMerhaba 1. takımcım,
407-424 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-32#post-42037434
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Eksik ve/ya yanlış bilgi varsa lütfen uyarın.
canim bende de oluyor ama disari cikinca geciyor o mod, aksam saattleri ozellikle yuruyus icin ideal ayni yerden skldm ben farkli guzergahlara yuruyorum artkYa beni spor icin motive edin kızlar kolumu kıpırtatacak gücüm yok hiç evde öle kum torbası gibiyim resmen yataktan salondaki çekyata ordan mutfağa tek hareket olayım bi iki haftadırRuh halim bozulacak dışarı çıkıp birşeyler yapayım diyorum hiç motivasyonum yok.
dünkü menüm
10:30 1 dilim peynir, 1 dilim kaşar , 2 dilim salam ve 2 yumurtayla yapılmış omlet, çay
15:30 yarım nektarin çeyrek muz 4 tane kiraz
19:00 4 köfte, salata , 1 dilim ekmek
su 3.5 lt
spor jillian level 1 (2/10)
45 dk yürüyüş
Ya beni spor icin motive edin kızlar kolumu kıpırtatacak gücüm yok hiç evde öle kum torbası gibiyim resmen yataktan salondaki çekyata ordan mutfağa tek hareket olayım bi iki haftadırRuh halim bozulacak dışarı çıkıp birşeyler yapayım diyorum hiç motivasyonum yok.
a
ynen cnm çok sıcak .sıcaktan spotumu yaparken nefes nefese kaldım
Kizlar, yogun oldugumu söylemiştim giremedim. Bugün de esimin dayısını genc yasta kalp krizinden kaybettik. Buralar karisik. Bütün akrabalarımız yolda buraya geliyorlar. Sizleri öpüyorum. Cuma gunu bildirim yapamayabilirim. Tartı alamamıştım henuz. Şimdiden sizden izin istiyorum
Alkis sanaaben sporumu yaptım 30 dk start it up slim in 6
zor mu tatlim slim in 6 youtube dan mi bakiyorsunSoyle diyeyim gecen Cuma dan beri evden cikmadimNasil bir usengeclik geldiyse uzerime ölü topragi var resmen.
Slim in 6 cok guzel terletiyor inceltiyor ozellikle baldirlari kalcayi Debbie cok sempatik ya su sicaklar olmasa yapacagim da klimali oda da yapamiyorum millet mecbur orda oturuyor
ben yaptim kiii sen yaptin mi kusumkızlar bugün spor yapanlar kimler acaba artı koyabilirseniz artınızı koyun yoksa bana haber verin ben koyarımF fenbilgini sana buralarda h,ç rastlamıyorun bana ses ver bakayım
Ya canm nasil bir psikolojodeysem yiyorum mutsuzum yemiyorum yine mutsuzum yani vicdanen rahat dglm anlaminda bu mutsuzluk. Evet basladm canm yarin devam insallahsosyestetik dün ve bugün spor yok.Hava çok sıcak ev işlerini zor yapıyorum vallahi.Yarın kaldığım yerden devam. Sen spora başlamışsın kutlarım.
Merak etme bu şekilde hisseden sadece sen değilsin.Bilinç altımız çok kirli kilo konusunda,aslında onu temizleyebilsek her şey daha kolay olacak.Ben canım bir şey istediğinde her zaman yiyebilirsin istdiğin kiloya gel suçluluk duymadan rahat rahat ye diyorum.Ama şaşıyor muyum evet hem de çok güzel şaşıyorum.Ya canm nasil bir psikolojodeysem yiyorum mutsuzum yemiyorum yine mutsuzum yani vicdanen rahat dglm anlaminda bu mutsuzluk. Evet basladm canm yarin devam insallah
Canim o istedigimiz kilonun sonu yok ki 60 oluyoruz ah bi 55 olsak diyoruz 55 oluyoruz aman bi 50 olsak ben bazen 70 mi olsam rahat rahat sonra 60 falan olunca mutlu olurum demiyor degilim yaniMerak etme bu şekilde hisseden sadece sen değilsin.Bilinç altımız çok kirli kilo konusunda,aslında onu temizleyebilsek her şey daha kolay olacak.Ben canım bir şey istediğinde her zaman yiyebilirsin istdiğin kiloya gel suçluluk duymadan rahat rahat ye diyorum.Ama şaşıyor muyum evet hem de çok güzel şaşıyorum.
evet canım dün yapamadım eşim yoktu oğlanla ilgilendim..Bugün yaptim ama bir saat tempolu yürüdümS sevili6163 @haticeend F fenbilgini dün spor yapmamışsınız sanırım listeyi hazırlamadım ama biliyorum@derinsu27 spor yaptın mı dün canım kaçırdım seni göremedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?