- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Tarti degisikliginden 1 kilo ekleriz canim ne dedi diyetisyen? Senin kilon kacti bi de?ben geldim beybisiler cok sukur ya net yaptim kbakmayin bugun diyetisyene gittim ayrica kan tahlilinde b12 vitamini az ckti oyuzden basim donuomus halsizmisim megerse sizler naptniz ayrica tartim yanlismis benim neyapicm moralim bozuldu 900gr az gosteriomus
gerçekten de çok dengesiz olmuş.. hadi silkelen kuzummm
Masallah canim ya ben hala ayni yerdeeeSpor yaptım sonunda şeytanın bacağını kırdım ex aşkım Leslie yle 3 mile yaptımyıllar sonra hatırlar mısın hani tombul yuvarlark 65 kilo ama gururlu bir genç kız vardı hatırlar mısınn ey Leslie dedim işte o kız şimdi 49 kilo 5 sene öncesine kadar 60-65 kilo aralığında dolanırdım sonra 53 kiloya kadar düştüm 59-52 aralığında gezindim son 5 senedirde şimdi şeytanın bacağını kırdım 50 eşiğini aştım.
tmmdir tatlmTarti degisikliginden 1 kilo ekleriz canim ne dedi diyetisyen? Senin kilon kacti bi de?
Gecmis olsUn canim tarti degisikligini bildirim gunu bana hatirlat lutfen olur mu? Hadi bakalim haydi zayiflamayaatmmdir tatlm
diyetisyen b12 vitaminin eksk ckmis halsizlik bunama bas agrisi yorgunluk bundn dolayi dedi
liste verdi kepek ekmek yerine cavdar ve yulaf ekmegi tercihet ve surekli bitek ekmekte takili kalma dedi 1 kg sebze yemegine 3 kask yag koy en fazla dedi ve6 ogun sistemiyle vercksin dedi 3ara 3ana olmk uzere dedi sut meyve yogurtla ara ogununu tmmla dedi ve 1 ayda 2ile 4 kilo arsnda vermek normalmis
tarif isterim tarif isterimm
gerçekten de çok dengesiz olmuş.. hadi silkelen kuzummm
Canim o istedigimiz kilonun sonu yok ki 60 oluyoruz ah bi 55 olsak diyoruz 55 oluyoruz aman bi 50 olsak ben bazen 70 mi olsam rahat rahat sonra 60 falan olunca mutlu olurum demiyor degilim yani
Dün aksam tavuk soteyi güveçe koyup fırına verdim akşam yemeğinde öyle cebellestim ki onunla...eski ben olsam iki güveç yerdim ama aksam yemedim iki çatal aldım kenara koydum yememeliyim dedim yarın yerim nolcak ki...eşimin yüzündeki şaşkınlığı görmelisinizsen bu işi bitirmişsin aferin dedi o soteyi yesem bu kadar iyi hissedemezdim kendimi
İspanyol yarın kesin eksi de çıkacaksın.Menüde sporda güzel.dünkü menüm
08:30 1 haşlanmış yumurta, 50 gr peynir, 2d,lim salam ve 1 dilim kaşar
14:00 şekersiz türk kahvesi, 10 gr bitter çikolata
16:00 nescafe sütlü, 14 fındık
19:00 60 gr tavuk, 1 kase yoğurt
su 3 lt
spor jillian level 1 (3/10), 5 dk abs workout, 1.5 saat tempolu yürüyüş
Tam parfe mi diyecektim baktım ki diyetmiş.Afiyet olsun.Diyet parfe yaptım canım, çok lezzetli oldu yoğurtlu, meyveli birazda badem ekledim
Geçmis olsun.İyiki de diyetisyene gitmişsin.Olsun 900 gramıda çabuk verirsin üzülme.ben geldim beybisiler cok sukur ya net yaptim kbakmayin bugun diyetisyene gittim ayrica kan tahlilinde b12 vitamini az ckti oyuzden basim donuomus halsizmisim megerse sizler naptniz ayrica tartim yanlismis benim neyapicm moralim bozuldu 900gr az gosteriomus
kizlar dunku menum
sabah 10 hastanede kan verdim
1 tane acma pogaca
1 bardak sekersiz cay
ara 12
2 tane kayisi yaş
ogle 1.30
1 kase bol salatali kisir
ara 3
2 kayisi 1 sekersiz osmanli kahvesi
aksam 6.30
5ymk kasigi zytin yagli yesil fasulye
su 2lt
spor jillian 10/1
Ne mutlu darısı başımıza inşallah.Spor yaptım sonunda şeytanın bacağını kırdım ex aşkım Leslie yle 3 mile yaptımyıllar sonra hatırlar mısın hani tombul yuvarlark 65 kilo ama gururlu bir genç kız vardı hatırlar mısınn ey Leslie dedim işte o kız şimdi 49 kilo 5 sene öncesine kadar 60-65 kilo aralığında dolanırdım sonra 53 kiloya kadar düştüm 59-52 aralığında gezindim son 5 senedirde şimdi şeytanın bacağını kırdım 50 eşiğini aştım.
1. F fenbilgini
2.sosyestetik +
3.ispanyol +
4. S sevili6163 +
5. D derinsu27
6.sevim_mrt
7.haticend
8.deadline +
9.mornar +
10.sevilay80 +
11.gulfuren +
Artıları bir önceki gün mü yoksa bugün için mi koyuyorduk?
1. F fenbilgini
2.sosyestetik +
3.ispanyol +
4. S sevili6163 + + +
5. D derinsu27
6.sevim_mrt
7.haticend
8.deadline +
9.mornar +
10.sevilay80 +
11.gulfuren +
Kızlar artilari her gün yeniden yapmayalım aynı listeye bir + daha ekleyelim mi ? Bur haftada kaç gün spor yaptığımızı da görmüş oluruz. Ben sadece salı yapmadım bugünle birlikte 3 attım olacak yani.. Ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?