Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben geldim beybisiler cok sukur ya net yaptim kbakmayin bugun diyetisyene gittim ayrica kan tahlilinde b12 vitamini az ckti oyuzden basim donuomus halsizmisim megerse sizler naptniz ayrica tartim yanlismis benim neyapicm moralim bozuldu 900gr az gosteriomus

kizlar dunku menum
sabah 10 hastanede kan verdim
1 tane acma pogaca
1 bardak sekersiz cay
ara 12
2 tane kayisi yaş
ogle 1.30
1 kase bol salatali kisir
ara 3
2 kayisi 1 sekersiz osmanli kahvesi
aksam 6.30
5ymk kasigi zytin yagli yesil fasulye
su 2lt
spor jillian 10/1

Tarti degisikliginden 1 kilo ekleriz canim ne dedi diyetisyen? Senin kilon kacti bi de?

gerçekten de çok dengesiz olmuş.. hadi silkelen kuzummm

Spor yaptım sonunda şeytanın bacağını kırdım ex aşkım Leslie yle 3 mile yaptım yıllar sonra hatırlar mısın hani tombul yuvarlark 65 kilo ama gururlu bir genç kız vardı hatırlar mısınn ey Leslie dedim işte o kız şimdi 49 kilo 5 sene öncesine kadar 60-65 kilo aralığında dolanırdım sonra 53 kiloya kadar düştüm 59-52 aralığında gezindim son 5 senedirde şimdi şeytanın bacağını kırdım 50 eşiğini aştım.

Masallah canim ya ben hala ayni yerdeee

Tarti degisikliginden 1 kilo ekleriz canim ne dedi diyetisyen? Senin kilon kacti bi de?
tmmdir tatlm
diyetisyen b12 vitaminin eksk ckmis halsizlik bunama bas agrisi yorgunluk bundn dolayi dedi
liste verdi kepek ekmek yerine cavdar ve yulaf ekmegi tercihet ve surekli bitek ekmekte takili kalma dedi 1 kg sebze yemegine 3 kask yag koy en fazla dedi ve6 ogun sistemiyle vercksin dedi 3ara 3ana olmk uzere dedi sut meyve yogurtla ara ogununu tmmla dedi ve 1 ayda 2ile 4 kilo arsnda vermek normalmis

Gecmis olsUn canim tarti degisikligini bildirim gunu bana hatirlat lutfen olur mu? Hadi bakalim haydi zayiflamayaa

tarif isterim tarif isterimm

gerçekten de çok dengesiz olmuş.. hadi silkelen kuzummm

Seve seve :)

Yoğurtlu Meyveli Parfe

300 gram süzme veya Light yoğurt
1 çay bardağı file veya çekilmiş badem
1 elma
50 gram çilek
1 muz
50 gram kayısı
1 kivi

Yoğurdu mikser ile çarpıyoruz bi kaç dakika ve dolaba alıyoruz soğuması için
Çilekleri , muzu, elmayı, kiviyi ve kaysıyı ayrı rondoda püre haline getiriyoruz , dolaptan Yoğurdu çıkarıp meyveleri ve file bademi ilave ediyoruz iyice karıştırıp içini streç filmle kapladığımız muffin kalıplarına yerleştirip dondurucuda 1 gece bekletiyoruz. Servis yapmadan 5-10 dakika evvel dolabın alt kısmına alıyoruz ki kalıplardan kolay çıksın canım ben çilek, muz ve kayısı ile yaptım bademi de yarım çay bardağı kadar ilave ettim.

Canim o istedigimiz kilonun sonu yok ki 60 oluyoruz ah bi 55 olsak diyoruz 55 oluyoruz aman bi 50 olsak ben bazen 70 mi olsam rahat rahat sonra 60 falan olunca mutlu olurum demiyor degilim yani

Ben istediğim kiloya inince kas oranımı artırıp sıkılaşmak istiyorum.Sırf kilo vermek ile olmuyor.O yüzden verdiğimiz kilolardan memnun olmuyoruz.

Harikasın İşte olay bu.Şunu her gün yapsak istediğimiz kiloya çabuk ineriz.

İspanyol yarın kesin eksi de çıkacaksın.Menüde sporda güzel.

Diyet parfe yaptım canım, çok lezzetli oldu yoğurtlu, meyveli birazda badem ekledim
Tam parfe mi diyecektim baktım ki diyetmiş.Afiyet olsun.
Geçmis olsun.İyiki de diyetisyene gitmişsin.Olsun 900 gramıda çabuk verirsin üzülme.

Listede Osmanlı kahvesi dikkati çekti.Nasıl bir kahve öğrenebilir miyim?

Ne mutlu darısı başımıza inşallah.

Öğle14.00
iki dilim tam tahıl ekmeği
3 kaşık biberli domates
2 dilim peynir
3 çay

Ara 15.00
2 nektarin

Akşam 20.30
6-7 kaşık kıymalı oturtma
Salata
1 kaşık bulgur pilavı

Ara 22.30
Kahve
2 küçük kare bitter çikolata.

2.5 litre su.
Spor yok

Bence mantıklı :)

1. F fenbilgini
2. sosyestetik +
3. ispanyol +
4. S sevili6163 + + +
5. D derinsu27
6. sevim_mrt
7. haticend
8. deadline +
9. mornar [/USER] ++++
10. sevilay80 +
11. gulfuren

Son düzenleme:
Günaydın bebekler, hayırlı cumalar bildirimler nerdeee bakalım kimler verdi , kimler aldı ?

günaydın dünkü menu
8.00 yarım domates+1 yk. peynır+2 zeytin el kadar ekmek
9.00 turk kahve
10.00 soda sade
12.30 1 tabak yesıl mercımek yemegı
14.00 1 soda sade
15.00 hurma kuru kayısı 3+2
19.00 1 tabak mercımek +karpuz
3,5 lt su yarım saat yuruyus

kılo veremedım aynıyım sporda yaptım ama adetımde bıttı bugun aynı cıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…