- 23 Ağustos 2013
- 295
- 213
- 53
Canım Allah rahmet eylesin..geride kalanlara sabır versin inş.Kizlar, yogun oldugumu söylemiştim giremedim. Bugün de esimin dayısını genc yasta kalp krizinden kaybettik. Buralar karisik. Bütün akrabalarımız yolda buraya geliyorlar. Sizleri öpüyorum. Cuma gunu bildirim yapamayabilirim. Tartı alamamıştım henuz. Şimdiden sizden izin istiyorum
basın sağolsun canım ..Canım Allah rahmet eylesin..geride kalanlara sabır versin inş.
Kizlar, yogun oldugumu söylemiştim giremedim. Bugün de esimin dayısını genc yasta kalp krizinden kaybettik. Buralar karisik. Bütün akrabalarımız yolda buraya geliyorlar. Sizleri öpüyorum. Cuma gunu bildirim yapamayabilirim. Tartı alamamıştım henuz. Şimdiden sizden izin istiyorum
Guzel canim telafi edersin artikgünaydın
8.30 1 domates+1 dılım peynır+yeşilçay
10.00 1 soda meyveli
12.30 3 çiziviç
13.00 turk kahvesi
14.00 1 soda sade
20.00 1 tabak yeşil mercımek
21.00 siyah üzüm 15 tane
3 lt su +30 dk yuruuyus+50 sqaut leslei basladım ama yarım bıraktım bugun telafı ederim artık
guzel canimGünaydınlaaaaar
Dünkü menüm
10 da 3 yk lor 5 zeytin 1 salatalık
Avuç ici kadar ekmek yeşil çay
14 te bir kase yeşil mercimek çorbası
16 da yarım armut küçük bir salkım üzüm
20 de bir kase sıkıcık çorba(kütahya yöresine ait küçük bulgur köftelerinden oluşuyor) 2 yk tavuk sote
3 litre su bir saat yürüyüş 15 dk egzersiz
miktarlari da belirtirsen daha net yorum yapabiliriz canmmGünaydın kızlar :)
Hemen dünkü menümü yazayım,
Sabah 9:30 civarı kahvaltı (bir haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, salatalık, şekersiz çay)
15:00 civarı öğle yemeği (mantar sote ve bir kase yoğurt)
17:00 ara öğün (ince dilim meyveli parfe)
19:30 akşam yemeği (salata ve türlü)
2,5 litre su 45 dakika egzersiz 4 km. Yürüyüş
Supersin canimmmDün aksam tavuk soteyi güveçe koyup fırına verdim akşam yemeğinde öyle cebellestim ki onunla...eski ben olsam iki güveç yerdim ama aksam yemedim iki çatal aldım kenara koydum yememeliyim dedim yarın yerim nolcak ki...eşimin yüzündeki şaşkınlığı görmelisinizsen bu işi bitirmişsin aferin dedi o soteyi yesem bu kadar iyi hissedemezdim kendimi
başınız sağolsun canımKizlar, yogun oldugumu söylemiştim giremedim. Bugün de esimin dayısını genc yasta kalp krizinden kaybettik. Buralar karisik. Bütün akrabalarımız yolda buraya geliyorlar. Sizleri öpüyorum. Cuma gunu bildirim yapamayabilirim. Tartı alamamıştım henuz. Şimdiden sizden izin istiyorum
çiziviç dışında harikaaaagünaydın
8.30 1 domates+1 dılım peynır+yeşilçay
10.00 1 soda meyveli
12.30 3 çiziviç
13.00 turk kahvesi
14.00 1 soda sade
20.00 1 tabak yeşil mercımek
21.00 siyah üzüm 15 tane
3 lt su +30 dk yuruuyus+50 sqaut leslei basladım ama yarım bıraktım bugun telafı ederim artık
süpppersin dostummGünaydınlaaaaar
Dünkü menüm
10 da 3 yk lor 5 zeytin 1 salatalık
Avuç ici kadar ekmek yeşil çay
14 te bir kase yeşil mercimek çorbası
16 da yarım armut küçük bir salkım üzüm
20 de bir kase sıkıcık çorba(kütahya yöresine ait küçük bulgur köftelerinden oluşuyor) 2 yk tavuk sote
3 litre su bir saat yürüyüş 15 dk egzersiz
sen de süpersin ahrikasın şu parfe hariçGünaydın kızlar :)
Hemen dünkü menümü yazayım,
Sabah 9:30 civarı kahvaltı (bir haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, salatalık, şekersiz çay)
15:00 civarı öğle yemeği (mantar sote ve bir kase yoğurt)
17:00 ara öğün (ince dilim meyveli parfe)
19:30 akşam yemeği (salata ve türlü)
2,5 litre su 45 dakika egzersiz 4 km. Yürüyüş
Guzel canim telafi edersin artik
guzel canim
miktarlari da belirtirsen daha net yorum yapabiliriz canmm
başınız sağolsun canım
çiziviç dışında harikaaaa
süpppersin dostumm
sen de süpersin ahrikasın şu parfe hariç
]
zor mu tatlim slim in 6 youtube dan mi bakiyorsun
tarif isterim tarif isterimmDiyet parfe yaptım canım, çok lezzetli oldu yoğurtlu, meyveli birazda badem ekledim
gerçekten de çok dengesiz olmuş.. hadi silkelen kuzummmDün düzensizdi biraz bi de saatleri çok aklımda degil.
Sabah 11:00
Tam buğday ekmeği kaşarlı tost
Ara 12:00
1 kurabiye
1 dilim karpuz
Çekirdek
Akşam 17:00
1 mini magnum
Bişey yemedim gibi ama çok şey yedim gibi ne yedim anlamadım gibi birşey yani :) canım pek birşey istemiyor yiyesim de gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?