Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kızlar :)

Dünkü menüm

9:30 civarı kahvaltı (bir kibrit kutusu peynir, bir domates, 1 salatalık, bir dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay )

Ara öğün 13:00 civarı (bir bardak ayran)

15:30 civarı öğle yemeği 3-4 kaşık sebzeli tavuk sote

20:00 akşam yemeği (bir domates, bir salaklık, bir dilim ekmek)

21:30 civarı Ara öğün (1 dilim karpuz 1 incir)

3 litre su 4km. Yürüyüş 30 dakika egzersiz

Günaydın kizlarrrr
Dünkü menüm
10 da kahvaltı (3 yk lor 5 zeytin domates salatalık avuç ici kadar ekmek yeşil çay)
13 te öğlen yemeği (1 güveçte tavuk sote
2 yk pilav)
16 da ara (yarim şeftali bir küçük salkım üzüm)
20 de akşam yemeği (bir kase sıkıcık corba 1 kase salata 2 yk sebze bugulama)

4 litre su 70 dk tempolu yürüyüş

Canım menun çok güzel kilo veremediğin için üzülme belli ki sen de benim gibi duraklama evresindesin. Belki de bir anda gidecek kilolar sakin veremedim diye haftasonu boşlama

Canım harika aksam yemeğini hafif tutmuşsun ne güzel nasıl kilo verebildin mi?

Kilo bildirimi....
Hurma diyetinden sonra Ptesi 88.6 ile başladım 5 gün boyunca cuma + çıkmayayım diye çabaladım ama 87.4 e inebildim ancak

Canım 1kg 50 gram vermişim bu kadar yürüyüşe az oldu gibi sanki ne dersiniz?

Canım ben de 1 200 vermişim bana da az geliyo ama normal sanirim aslında spor yaptığımız için vücut sıkilaştı ve daha fazla vermişim gibi hissediyorum
Az olsun ama kalıcı olsun canim

merhabalar kzlar.. bugün nihayet çalışmöak için çağrıldım ama hala başlayamadım imzaya takıldı benim evraklar..
listeye maalesef giremiyorum 69.6 .. ptesi 71 dim..aslında 1.400 vermişm 4 günde..

***1.TAKIM 425.ETAP***
sosyestetik (56.9///%)
deadline (62.2//%)

Otimoti (71///%)
sevili6163 (86.6//%)
Sevim_mrt (74.6//%)
haticend (80.6//%)

tweety23 (66.7//%)
derinsu27 (75.7//%)
maviaşk (49.8//%)

1. Takım Ortalaması: %

***1.TAKIM 425.ETAP***
sosyestetik (56.9///%)
deadline (62.2//%)

Otimoti (71///%)
sevili6163 (86.6/87.4/+0.8/%-0.92)
Sevim_mrt (74.6/74.6/0/%0)kilosu sabit
haticend (80.6//%)

tweety23 (66.7//%)
derinsu27 (75.7/76.6/+0.9/%-1.18)
maviaşk (49.8//%)

1. Takım Ortalaması: %

kızlar herkes kendininkini kontrol etsin..
sonuncu olcaz galiba

Reglimin ikinci günü ama 400 gram vermişim.56 yı ucundan gördüm çok mutluyum.

Başlangıç 59
Geçen hafta 57.3
Bu hafta 56.9

Günaydın bebekler, hayırlı cumalar bildirimler nerdeee bakalım kimler verdi , kimler aldı ?

Hoş geldin.Seni özledik.

Sende benim gibi montignac diyeti yapsana en azından bir hafta dene bakalım fark olacak mı?Şekeri dengede tutuyor.Kilo vermen kolaylaşıyor.

Menünde güzel sporun da harika.

Kilo bildirimi....
Hurma diyetinden sonra Ptesi 88.6 ile başladım 5 gün boyunca cuma + çıkmayayım diye çabaladım ama 87.4 e inebildim ancak

Yani buna ragmen kilo verdin.Çok iyi

Spor yapınca yağlar gidiyor kaslar artırıyor.Bence bunun da etkisi var.

merhabalar kzlar.. bugün nihayet çalışmöak için çağrıldım ama hala başlayamadım imzaya takıldı benim evraklar..
listeye maalesef giremiyorum 69.6 .. ptesi 71 dim..aslında 1.400 vermişm 4 günde..

Hayırlı olsun sevindim.Ne evrakmış gelsinde sende rahatla artık.Kutlarım çok iyi.Ama listeye neden giremiyorsun kilo vermişsin.

76.600 kizlar tarti degisimi ile 1 kg degisti
Kutlarım canım.

Hayırlı olsun sevindim.Ne evrakmış gelsinde sende rahatla artık.Kutlarım çok iyi.Ama listeye neden giremiyorsun kilo vermişsin.

Kutlarım canım.[/QUOTE]
izne ayrılırken 69 kiloydum canım..73 oldum izinde.. kurallar gereği aldığım kiloyu verene kadar listeye giremem ..haftaya kesin girerim ama..

Kutlarım canım.
izne ayrılırken 69 kiloydum canım..73 oldum izinde.. kurallar gereği aldığım kiloyu verene kadar listeye giremem ..haftaya kesin girerim ama..[/QUOTE]
Şimdi anladım önceden listedeydin.Kesin haftaya girersin o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…