Hoş geldin.Seni özledik.
Hayırlı olsun sevindim.Ne evrakmış gelsinde sende rahatla artık.Kutlarım çok iyi.Ama listeye neden giremiyorsun kilo vermişsin.
Kutlarım canım.
Şimdi anladım önceden listedeydin.Kesin haftaya girersin o zaman.[/QUOTE]izne ayrılırken 69 kiloydum canım..73 oldum izinde.. kurallar gereği aldığım kiloyu verene kadar listeye giremem ..haftaya kesin girerim ama..
batmışık yawww.. sen gittin diye olduKızlar bu ne hal?
sen bu hafta girecek misin listeye 2 hafta deneme süren bitti mi.. eklemedim ben[/QUOTE] Girmem lazım heralde.Şimdi anladım önceden listedeydin.Kesin haftaya girersin o zaman.
Kızlar bu ne hal?
Ya ben pzt den beri spor yapıyorum.sadece dün yapamadı.annemlere geldim.yolculuk nedeniyle yapamadim1. F fenbilgini
2.sosyestetik +
3.ispanyol ++++
4. S sevili6163 + + +
5. D derinsu27
6. @sevim_mrt++++
7.haticend
8.deadline +
9.mornar ++++
10.sevilay80 +
11.gulfuren
Tatlım şuanda bilgim yok akşam eve gidince bakarım bilgiler evdeAprilcim giremedim mi hala listeye
Tesadüf olmuştur ama , herkes tam yapmamış bozmuş diyeti falan anlaşılan ! Toparlanın kızlar olmazki böyle diyet falan . Hırslarınız mı bitti ?batmışık yawww.. sen gittin diye oldu
Tesadüf olmuştur ama , herkes tam yapmamış bozmuş diyeti falan anlaşılan ! Toparlanın kızlar olmazki böyle diyet falan . Hırslarınız mı bitti ?
Sevilay toplam üç gün değil mi?Ben ekledim.Ya ben pzt den beri spor yapıyorum.sadece dün yapamadı.annemlere geldim.yolculuk nedeniyle yapamadim
canim benim tartm900 gr yanlismis diyetisyene gttm 76.600 cktim oyuzden haftaya duzelrim insTesadüf olmuştur ama , herkes tam yapmamış bozmuş diyeti falan anlaşılan ! Toparlanın kızlar olmazki böyle diyet falan . Hırslarınız mı bitti ?
bende bugunle birlkte 3 kez spor yaptm ekledm1. F fenbilgini
2.sosyestetik +
3.ispanyol ++++
4. S sevili6163 + + +
5. D derinsu27 +++
6. @sevim_mrt++++
7.haticend
8.deadline +
9.mornar ++++
10.sevilay80 +++
11.gulfuren +++
Canım evet geçmişi okuyunca farkettimcanim benim tartm900 gr yanlismis diyetisyene gttm 76.600 cktim oyuzden haftaya duzelrim ins
bende bugunle birlkte 3 kez spor yaptm ekledm
Tesekkur ederim cnmSevilay toplam üç gün değil mi?Ben ekledim.
eline sağlık canım***1.TAKIM 425.ETAP***
sosyestetik (56.9///%)
deadline (62.2//%)
Otimoti (71///%)
sevili6163 (86.6/87.4/+0.8/%-0.92)
Sevim_mrt (74.6/74.6/0/%0)kilosu sabit
haticend (80.6//%)
tweety23 (66.7//%)
derinsu27 (75.7/76.6/+0.9/%-1.18)
maviaşk (49.8//%)
1. Takım Ortalaması: %
aprilcim hurm diyetinden sonra kızlar kilo aldı biraz sende durumlar nasılKızlar bu ne hal?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?