tabi korkarım zor gelir benim gibi koca popolu birineGünaydın.
İnşallah.Sabahtan beri kendime konuşuyorum.
Harikasın erkenden güzel spor yapmışsın.İp atlamaktan korktun değil mi?
süper cezaaaBencede böyle olsun.Cezada olsun.İp atlama cezası nasıl olur?
tamam canım olur cezanı da yarın yaparsın o halde ama kaçamazsınkizlar neler yapiosunuz regl oldm ve cok agrim var spor yapmaya kalkamiyorum bile ne yapicam
yarin duzene binip jillian baslamaya caliscm abimin dugunune 25 gun kaldi
hava sıcak ya akşamı bekliyorlarır diye düşünüyorum ben inşallah öyledir10 kişiden daha sadece 2 kişimi? yaptı! kızlar neredesiniz?
Çok iyi bravospor yaptım orataya karışık videolarla toplam 50 dkcardiyo karın ve bacak hareketleriyle ilgili videolar yaptım birde strech videosun yaptım birde zumba yaptım
Az önce 50 dk hızlı tempo 4 km yuruyus yaptım
Eğer ki geçen cuma kg bildirimi yaptılarsa giriyorlar evetApriL_2007 gulfuren ve mornar bu hafya listeye giriyormu sen not ettin mi onların bilgileri varsa bana atsana bir yoksa ben bulayımda hazır olsun cumaya
bide benim görünmez artım varçok iyi bence zaten şimdilik bir tek ikimizin artısı var
yaptılar canım fenbilgini vardıya spor listesinde o hiç gelmedi geçen hafta bildirimde yapmadı o giremiyor bir tek listeye
olur tabi canım senin görünmez artın herkese örnek olsun izinde ama hiç aksatmıyor sporunu bakın diycembide benim görünmez artım var
tamam zaten bildirim yapmayanı listeye alma!rica ederim ne demekyaptılar canım fenbilgini vardıya spor listesinde o hiç gelmedi geçen hafta bildirimde yapmadı o giremiyor bir tek listeyetamam bu bilgiiler güzel olduk çok teşekkürler
olur tabi canım senin görünmez artın herkese örnek olsun izinde ama hiç aksatmıyor sporunu bakın diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?