Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhabalar kızlar,

Dünkü menüm
10:30 civarı kahvaltı (bir adet küçük boy krep, bir biber, bir domates, bir kibrit kutusu peynir, 2 bardak şekersiz çay, biraz maydanoz )

15:00 civarı Öğle yemeği (1 dilim patatesli börek 1 kase yoğurt)

17:00 civarı Ara öğün (bir adet nektarin)

19:00 civarı akşam yemeği (Izgarada 6 adet mantar ve bir kase yoğurt 1 dilim ekmek )

22:00 civarı bir küçük salkım üzüm

4km yürüyüş 3 litre su

bu akşam kendimi zorlucaam ve 90 dk spor yapıcaam ısınma hareketleri egzersizler ve soğuma hareketleri hadi bakalıımmm:)

kizlar neler yapiosunuz regl oldm ve cok agrim var spor yapmaya kalkamiyorum bile ne yapicam
yarin duzene binip jillian baslamaya caliscm abimin dugunune 25 gun kaldi

boyle spor cok iyi olur yarindan itibaren bende katilicam kizlar spora ins
rakibem burdaym sadece dugun yogunluguyla ugrasiyorum

kizlar neler yapiosunuz regl oldm ve cok agrim var spor yapmaya kalkamiyorum bile ne yapicam
yarin duzene binip jillian baslamaya caliscm abimin dugunune 25 gun kaldi
tamam canım olur cezanı da yarın yaparsın o halde ama kaçamazsın tabi herkese soralım yok ceza vermeyelim derlerse vermeyiz

ApriL_2007 gulfuren ve mornar bu hafya listeye giriyormu sen not ettin mi onların bilgileri varsa bana atsana bir yoksa ben bulayımda hazır olsun cumaya
Eğer ki geçen cuma kg bildirimi yaptılarsa giriyorlar evet
gulfuren 25 temmuz/ başlangıç kg: 59 kg/ hedef kg:52 kg
mornar 31 temmuz / başlangıç kg:71 kg / hedef kg:59 kg(aslında hedefi sorulmamış ama katılmak isteyenlere 12 kg vermek yazdığı için bunu yazdım)

yaptılar canım fenbilgini vardıya spor listesinde o hiç gelmedi geçen hafta bildirimde yapmadı o giremiyor bir tek listeye tamam bu bilgiiler güzel olduk çok teşekkürler

bide benim görünmez artım var
olur tabi canım senin görünmez artın herkese örnek olsun izinde ama hiç aksatmıyor sporunu bakın diycem

tamam zaten bildirim yapmayanı listeye alma!rica ederim ne demek
de tabii,niye aksatacakmışımki? izinse izin spor ayrı,diyet ayrı sadece çok meşgulüm bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…