Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

he bide S sevili6163 sevim_mrt ispanyol O Otimoti D derinsu27 sizler sormuşsunuz sanırım hurma diyetiyle ilgili bişeyler; ben verdiğim kiloyu almadım üstünede şuanda 500 gr daha verdim ama tabi hurma bittikten sonra çok dikkat ettim yediklerime almamak için , sizi gidi cısçılar siz var ya kimbilir ne ziyafetler çektiniz de geri geldi kilolar

Bugünkü mnm
Kahvaltı 1 omlet.domates. peynir. 2 zeytin.2 dilim tam buğday ekmeği. 1 tatlı KS.pekmez.
Ara 1 mini hurma.1 mini lokum.şekersiz turk kahvesi
OGLE 1 kepçe tarhana çorbası
4 ymk ks. Yumurtası menemen
1 brdk ayran
ARA yarım cy brd ay çekirdeği
1 brdk tarcinli süt
Seyyyyy 1 lokum yine
AKŞAM 1 küçük kase tarhana çorbası
1 brdk ayran.1 tatlı KS tahinli pekmez ( şeker krizim tuttu yine adetim geliyor galiba)
2.5 lt su
Sabah 2.5 km 30 dk yuruyus
Akşam 4 km 50 dk yuruyus

kizlar neler yapiosunuz regl oldm ve cok agrim var spor yapmaya kalkamiyorum bile ne yapicam
yarin duzene binip jillian baslamaya caliscm abimin dugunune 25 gun kaldi

Geçmiş olsun.Regl ağrısı için ben magnezyum,kalsiyum ikisi birlikte tablet kullanıyorum.Reglden 3-4 gün önce bir tane ve çok rahat geçiyor.Geçmis olsun.

Bak nasıl hosuna gidiyor.

Ben cezama razıyım.Eşimin teyzesi var bütün gün ayaktaydım.Daha simdi oturdum.Oda geç yatıyor sağ olsun.

tamam canım olur cezanı da yarın yaparsın o halde ama kaçamazsın tabi herkese soralım yok ceza vermeyelim derlerse vermeyiz
cezalara raziyimm valla canm ama benm hep aklmda bu soru var ip atlamak afedersiniz ama rahimi kaydiriomu bide regl iken yapilmasi dogrumu bunlari merak ediyorum acikcasi bilgisi olan varmi kizlar

sporun super rakibem yarin bende tam gaz geliyorum reglden once 75.6 geldm regl bitince merak ediyorum neler olacak .d ayrica tatli krizlerini onlemek icin ne yapmaliyiz kizlar
Geçmiş olsun.Regl ağrısı için ben magnezyum,kalsiyum ikisi birlikte tablet kullanıyorum.Reglden 3-4 gün önce bir tane ve çok rahat geçiyor.Geçmis olsun.

Bak nasıl hosuna gidiyor.
hm bunu ogrendigim cok iyi oldu ya yarin annemi kadin doguma goturucem bir ayda 4 kez regl oldu korkuyorum kizlar kotu bisi cikacak diye dua edin bize olurmu
bunuda kendim iicin sorayim bi ilacin ismi ne olrak geciyor acaba canim

Son düzenleme:
Yememi düzene soktum şükür.
Sabah 13.30
Bir dilim tahıl ekmeği
Kendim yaptım
Bir dilim peynir
Biberli domates
3 bardak çay

Ara 15.30
1 ayran

Aksam 20.00
Ton balıklı salata

Ara 22.00
2 nektarin

2.5 lt su
Bugün spor yok.

Selam canım şöyle özetleyeyim sana:
Cuma hurma diyetini bıraktım haftasonu dikkat etmeme rağmen ptesi badlafıgım kiloya döndüm ve müthiş bir ödem iki gün şiş dolaştım bütün hafta çok çok dikkat ettim spor da yaptım ki cuma + cıkmayayım diye 1200 verdim 800 ü kaldı veremedim..ama şimdi o da gitti anlayacagın ben kendi düşük kalorili diyetimle verebiliyorum...öyle tatlımm

İp atlamayla ilgili bu konularda bilgim yok malesef.Annene geçmiş olsun miyom yada kis olabilir.Bende yumurta büyüklüğünde miyom vardı.Bir ay hiç regl durmuyordu.Ameliyat oldum .Üstüne de hamile kaldım.Kötü düşünme ama hemen kontrole götür tabi.Solgarın magnezyum calsiyum tableti canım.Sen yinede doktora sor öyle kullan.

Cok gecmis olsun canim insallah bisey cIknaz
Selam canim nasilsin

Kizlar pazartesi gunu toplam 4 kisi spor yaptik,(listeye gore)
Neden bu kadar azz ?!?
Simdi sali gunu listesini paylasiyorum lutfen yapalim spor her gun yapmaya calisalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…