- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Sağol cnm bi de kacamaklarim olmasaydı iyiydiçok iyi bence zaten şimdilik bir tek ikimizin artısı var
Bende yaptim kiii10 kişiden daha sadece 2 kişimi? yaptı! kızlar neredesiniz?
supersin tatlimmmspor yaptım orataya karışık videolarla toplam 50 dkcardiyo karın ve bacak hareketleriyle ilgili videolar yaptım birde strech videosun yaptım birde zumba yaptım
kizlar neler yapiosunuz regl oldm ve cok agrim var spor yapmaya kalkamiyorum bile ne yapicam
yarin duzene binip jillian baslamaya caliscm abimin dugunune 25 gun kaldi
süper cezaaa
cezalara raziyimm valla canm ama benm hep aklmda bu soru var ip atlamak afedersiniz ama rahimi kaydiriomu bide regl iken yapilmasi dogrumu bunlari merak ediyorum acikcasi bilgisi olan varmi kizlartamam canım olur cezanı da yarın yaparsın o halde ama kaçamazsıntabi herkese soralım yok ceza vermeyelim derlerse vermeyiz
sporun super rakibem yarin bende tam gaz geliyorum reglden once 75.6 geldm regl bitince merak ediyorum neler olacak .d ayrica tatli krizlerini onlemek icin ne yapmaliyiz kizlarBugünkü mnm
Kahvaltı 1 omlet.domates. peynir. 2 zeytin.2 dilim tam buğday ekmeği. 1 tatlı KS.pekmez.
Ara 1 mini hurma.1 mini lokum.şekersiz turk kahvesi
OGLE 1 kepçe tarhana çorbası
4 ymk ks. Yumurtası menemen
1 brdk ayran
ARA yarım cy brd ay çekirdeği
1 brdk tarcinli süt
Seyyyyy 1 lokum yine
AKŞAM 1 küçük kase tarhana çorbası
1 brdk ayran.1 tatlı KS tahinli pekmez ( şeker krizim tuttu yine adetim geliyor galiba)
2.5 lt su
Sabah 2.5 km 30 dk yuruyus
Akşam 4 km 50 dk yuruyus
hm bunu ogrendigim cok iyi oldu ya yarin annemi kadin doguma goturucem bir ayda 4 kez regl oldu korkuyorum kizlar kotu bisi cikacak diye dua edin bize olurmuGeçmiş olsun.Regl ağrısı için ben magnezyum,kalsiyum ikisi birlikte tablet kullanıyorum.Reglden 3-4 gün önce bir tane ve çok rahat geçiyor.Geçmis olsun.
Bak nasıl hosuna gidiyor.
sporda olsa on numara olurmusYememi düzene soktum şükür.
Sabah 13.30
Bir dilim tahıl ekmeği
Kendim yaptım
Bir dilim peynir
Biberli domates
3 bardak çay
Ara 15.30
1 ayran
Aksam 20.00
Ton balıklı salata
Ara 22.00
2 nektarin
2.5 lt su
Bugün spor yok.
Selam canım şöyle özetleyeyim sana:he bide S sevili6163sevim_mrt ispanyol O Otimoti D derinsu27 sizler sormuşsunuz sanırım hurma diyetiyle ilgili bişeyler; ben verdiğim kiloyu almadım üstünede şuanda 500 gr daha verdim ama tabi hurma bittikten sonra çok dikkat ettim yediklerime almamak için , sizi gidi cısçılar siz var ya kimbilir ne ziyafetler çektiniz de geri geldi kilolar
Ben varim canimSelam kızlaaaar kimler var bakım?
İp atlamayla ilgili bu konularda bilgim yok malesef.Annene geçmiş olsun miyom yada kis olabilir.Bende yumurta büyüklüğünde miyom vardı.Bir ay hiç regl durmuyordu.Ameliyat oldum .Üstüne de hamile kaldım.Kötü düşünme ama hemen kontrole götür tabi.Solgarın magnezyum calsiyum tableti canım.Sen yinede doktora sor öyle kullan.cezalara raziyimm valla canm ama benm hep aklmda bu soru var ip atlamak afedersiniz ama rahimi kaydiriomu bide regl iken yapilmasi dogrumu bunlari merak ediyorum acikcasi bilgisi olan varmi kizlar
sporun super rakibem yarin bende tam gaz geliyorum reglden once 75.6 geldm regl bitince merak ediyorum neler olacak .d ayrica tatli krizlerini onlemek icin ne yapmaliyiz kizlar
hm bunu ogrendigim cok iyi oldu ya yarin annemi kadin doguma goturucem bir ayda 4 kez regl oldu korkuyorum kizlar kotu bisi cikacak diye dua edin bize olurmu
bunuda kendim iicin sorayim bi ilacin ismi ne olrak geciyor acaba canim
Bende varım.Ben varim canim
Dün spor vardı.Listem dünün.3.5 km yürüyüş birde ev temizliği.sporda olsa on numara olurmus
Cok gecmis olsun canim insallah bisey cIknazcezalara raziyimm valla canm ama benm hep aklmda bu soru var ip atlamak afedersiniz ama rahimi kaydiriomu bide regl iken yapilmasi dogrumu bunlari merak ediyorum acikcasi bilgisi olan varmi kizlar
sporun super rakibem yarin bende tam gaz geliyorum reglden once 75.6 geldm regl bitince merak ediyorum neler olacak .d ayrica tatli krizlerini onlemek icin ne yapmaliyiz kizlar
hm bunu ogrendigim cok iyi oldu ya yarin annemi kadin doguma goturucem bir ayda 4 kez regl oldu korkuyorum kizlar kotu bisi cikacak diye dua edin bize olurmu
bunuda kendim iicin sorayim bi ilacin ismi ne olrak geciyor acaba canim
Selam canim nasilsinBende varım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?