- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Nasilsin canim? Az once yazdm ama gitmedi sanirimBende varım.
İyiyim kaptan sen nasılsın?Nasilsin canim? Az once yazdm ama gitmedi sanirim
Dizi izliyorum napiyim sen neler yapiyorsun?İyiyim kaptan sen nasılsın?
aynen uykusuzlar olarakBu saatte ikimiz burda oluyoruz.
tsk video icin canim ben denkafama gore atliyorum iste bi tatil bitsin duzene gircm insallah spor salonu arti diyet planim varEvet ip atlama konusunda bilgi amaçlı bu videoyu paylaşmak istiyordum.Ben bu tekniği kullanıyorum ve arada normal zıplıyorum.
Aslında bende okullar açılsın diye bekliyorum.Yoga kursuna yada pilatese gitmek istiyorum.İkisi bir arada daha güzel olur ama.Dizi izliyorum napiyim sen neler yapiyorsun?
aynen uykusuzlar olarak
tsk video icin canim ben denkafama gore atliyorum iste bi tatil bitsin duzene gircm insallah spor salonu arti diyet planim var
Eskisehirdeydin di mi canim? Yogaya gitmeyi bende dusunuyorum platesi cok yaptim gecmiste ama bende yemeye basladim mi tam yeme gibi bir sknti var bakalim ama yoga da aklimda yani.Aslında bende okullar açılsın diye bekliyorum.Yoga kursuna yada pilatese gitmek istiyorum.İkisi bir arada daha güzel olur ama.
Eskisehir doğmluyum ama İzmirde yaşıyorum.Yeme olayı bende de var merak etme.Sizin sayeninizde dağıtınca çabuk topluyorum.Eskisehirdeydin di mi canim? Yogaya gitmeyi bende dusunuyorum platesi cok yaptim gecmiste ama bende yemeye basladim mi tam yeme gibi bir sknti var bakalim ama yoga da aklimda yani.
Bayanlar olarak hepimizde var demekki neyse duzeliriz insallahEskisehir doğmluyum ama İzmirde yaşıyorum.Yeme olayı bende de var merak etme.Sizin sayeninizde dağıtınca çabuk topluyorum.
Rica ederm canim ben de bi bakayim baslangic videolarina tsk ettim iyi gecelerrrYoga ara sıra yapıyorum kasları çok rahatlatıyor.Zamanın varsa git evde boşlayabiliyor insan.Ben yatıyorum canım sana iyi geceler.Sohbet için teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?