Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet ip atlama konusunda bilgi amaçlı bu videoyu paylaşmak istiyordum.Ben bu tekniği kullanıyorum ve arada normal zıplıyorum.

İyiyim kaptan sen nasılsın?
Dizi izliyorum napiyim sen neler yapiyorsun?
Bu saatte ikimiz burda oluyoruz.
aynen uykusuzlar olarak
Evet ip atlama konusunda bilgi amaçlı bu videoyu paylaşmak istiyordum.Ben bu tekniği kullanıyorum ve arada normal zıplıyorum.
tsk video icin canim ben denkafama gore atliyorum iste bi tatil bitsin duzene gircm insallah spor salonu arti diyet planim var

Dizi izliyorum napiyim sen neler yapiyorsun?

aynen uykusuzlar olarak
tsk video icin canim ben denkafama gore atliyorum iste bi tatil bitsin duzene gircm insallah spor salonu arti diyet planim var
Aslında bende okullar açılsın diye bekliyorum.Yoga kursuna yada pilatese gitmek istiyorum.İkisi bir arada daha güzel olur ama.

Aslında bende okullar açılsın diye bekliyorum.Yoga kursuna yada pilatese gitmek istiyorum.İkisi bir arada daha güzel olur ama.
Eskisehirdeydin di mi canim? Yogaya gitmeyi bende dusunuyorum platesi cok yaptim gecmiste ama bende yemeye basladim mi tam yeme gibi bir sknti var bakalim ama yoga da aklimda yani.

Eskisehirdeydin di mi canim? Yogaya gitmeyi bende dusunuyorum platesi cok yaptim gecmiste ama bende yemeye basladim mi tam yeme gibi bir sknti var bakalim ama yoga da aklimda yani.
Eskisehir doğmluyum ama İzmirde yaşıyorum.Yeme olayı bende de var merak etme.Sizin sayeninizde dağıtınca çabuk topluyorum.

Yoga ara sıra yapıyorum kasları çok rahatlatıyor.Zamanın varsa git evde boşlayabiliyor insan.Ben yatıyorum canım sana iyi geceler.Sohbet için teşekkür ediyorum.

Eskisehir doğmluyum ama İzmirde yaşıyorum.Yeme olayı bende de var merak etme.Sizin sayeninizde dağıtınca çabuk topluyorum.
Bayanlar olarak hepimizde var demekki neyse duzeliriz insallah
Yoga ara sıra yapıyorum kasları çok rahatlatıyor.Zamanın varsa git evde boşlayabiliyor insan.Ben yatıyorum canım sana iyi geceler.Sohbet için teşekkür ediyorum.
Rica ederm canim ben de bi bakayim baslangic videolarina tsk ettim iyi gecelerrr

günaydın fıstıklar..
dün sporumu yaptım ama artıyı ancak bugün koyabildim

dünkü menüm
08:00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 dilim salam, 2 dilim kaşar
12.00 minik bir karnıyarık, 1 kase cacık, 3 dilim kavun
15:00 nescafe 2 si birarada , 1 avuç badem
18:30 1 tabak patlıcan yemeği, 2 dilim ekmek, yarım kase yoğurt
21:00 2 top sütlü dondurma
su 3 lt
spor 1 saat tempolu yürüyüş

ENEEEE SAATLER OLDU KİMSECİKLER GİRİP İKİ KELAM ETMEMİİŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…