Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dünkü menümmm
sabah bir haşlanmış yumurta
bir kepekli ekmek ile pizzacık :)
2 bardak çay
bir avuç kadar çeçil peynir

öğle
bir fırında but
bir dilim ekmek
bir avuç çekirdek

3 lt su bir saat spor

çalıştığım merkezde diyetisyen var birara gidip yağ-kas ölçümü yaptırayım diyorum
Bence de yaptir canim iyi olur senin icin, nasil isin alisabildin mi
ENEEEE SAATLER OLDU KİMSECİKLER GİRİP İKİ KELAM ETMEMİİŞŞ
ben geldmm ama nnetim cok azzz
dünkü menümmm
sabah bir haşlanmış yumurta
bir kepekli ekmek ile pizzacık :)
2 bardak çay
bir avuç kadar çeçil peynir

öğle
bir fırında but
bir dilim ekmek
bir avuç çekirdek

3 lt su bir saat spor
cekirdek olmasaymis iyiymis sanki
Ben de istiyorum.Spor salonlarında ölçen var mı acaba?İspanyol video ekledim gördün mü?
ben olcturdum canim daha once ama bazisi guvenilir degil falan diyor simdi hatirlamiyorum kacti ama

Yeni eklemelere gore pazartesi 6 arkadasimiz spor yapmis nerde o hevesli 10 kisi noldu bizeee

[QUOgeldim spanyol, post: 42115349, member: 632103"]ENEEEE SAATLER OLDU KİMSECİKLER GİRİP İKİ KELAM ETMEMİİŞŞ[/QUOTE]
Ben geldim misafirler falan anca gelebildim

cok saol canim benim coksukur doktir bisi yom demis menopoza girio galiba 20gun sonra kontrole cagirdi ins hallolur canim

Dün spor vardı.Listem dünün.3.5 km yürüyüş birde ev temizliği.
ozaman 10 numarasin

cok saol canim benim coksukur doktir bisi yom demis menopoza girio galiba 20gun sonra kontrole cagirdi ins hallolur canim

ozaman 10 numarasin

İyi çok sevindim.Geçmiş olsun.

kizlar videolar icin tesekur ederim
peki evde taptiginiz kalorisi az tatli tarifiniz varmi

Tatlı krizin mi tuttu.Hurma,ceviz,fındık ya da badem,tarçın,zencefil az süt ile rondoda çek.Bitter çikolatayı erit.Rondoda çektiktan sonra erimiş çikolataya bulayıp yağlı kağıdın üzerine koyup donmasını bekle.Afiyet olsun.

Birde şimdi meyvaları buzluğa koyuyorkar.Donunca da süt ile rondoda çek afiyet olsun.

cok saol canim ya regl donemindeyim ya canim cok istio tatli felan .d cok iyi oldu bu

selam kızlar bir uyuyşukluk çöktü kiüstüme sıcaktan uykum geldi ya üşeniyorum spor yapmaya neyse kalkayımda leslie yapayım bari 2 3 mil bişeyler tembellik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…