çalıştığım merkezde diyetisyen var birara gidip yağ-kas ölçümü yaptırayım diyorum
Bence de yaptir canim iyi olur senin icin, nasil isin alisabildin miçalıştığım merkezde diyetisyen var birara gidip yağ-kas ölçümü yaptırayım diyorum
ben geldmm ama nnetim cok azzzENEEEE SAATLER OLDU KİMSECİKLER GİRİP İKİ KELAM ETMEMİİŞŞ
cekirdek olmasaymis iyiymis sankidünkü menümmm
sabah bir haşlanmış yumurta
bir kepekli ekmek ile pizzacık :)
2 bardak çay
bir avuç kadar çeçil peynir
öğle
bir fırında but
bir dilim ekmek
bir avuç çekirdek
3 lt su bir saat spor
ben olcturdum canim daha once ama bazisi guvenilir degil falan diyor simdi hatirlamiyorum kacti amaBen de istiyorum.Spor salonlarında ölçen var mı acaba?İspanyol video ekledim gördün mü?
GÖRDÜM AMA AÇAMADIM İŞYERİNDEYİM ..EVDE BAKARIMBen de istiyorum.Spor salonlarında ölçen var mı acaba?İspanyol video ekledim gördün mü?
cok saol canim benim coksukur doktir bisi yom demis menopoza girio galiba 20gun sonra kontrole cagirdi ins hallolur canimİp atlamayla ilgili bu konularda bilgim yok malesef.Annene geçmiş olsun miyom yada kis olabilir.Bende yumurta büyüklüğünde miyom vardı.Bir ay hiç regl durmuyordu.Ameliyat oldum .Üstüne de hamile kaldım.Kötü düşünme ama hemen kontrole götür tabi.Solgarın magnezyum calsiyum tableti canım.Sen yinede doktora sor öyle kullan.
ozaman 10 numarasinDün spor vardı.Listem dünün.3.5 km yürüyüş birde ev temizliği.
cok saol canim benim coksukur doktir bisi yom demis menopoza girio galiba 20gun sonra kontrole cagirdi ins hallolur canim
ozaman 10 numarasin
kizlar videolar icin tesekur ederim
peki evde taptiginiz kalorisi az tatli tarifiniz varmi
cok saol canim ya regl donemindeyim ya canim cok istio tatli felan .d cok iyi oldu buİyi çok sevindim.Geçmiş olsun.
Tatlı krizin mi tuttu.Hurma,ceviz,fındık ya da badem,tarçın,zencefil az süt ile rondoda çek.Bitter çikolatayı erit.Rondoda çektiktan sonra erimiş çikolataya bulayıp yağlı kağıdın üzerine koyup donmasını bekle.Afiyet olsun.
Birde şimdi meyvaları buzluğa koyuyorkar.Donunca da süt ile rondoda çek afiyet olsun.
ben bilmiyorum canım hiç kullanmadımkizlar bir yazidagordum goji cilegini kullananlar varmi aramizda .d
Ben kullandım fark eden bir şey olmadı.kizlar bir yazidagordum goji cilegini kullananlar varmi aramizda .d
Spor yapna uzat ayaklarını dinlen ki ceza verebilelim.selam kızlar bir uyuyşukluk çöktü kiüstüme sıcaktan uykum geldi yaüşeniyorum spor yapmaya neyse kalkayımda leslie yapayım bari 2 3 mil bişeyler tembellik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?