Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dünkü menüm
11de kahvaltı 1kk beyaz peynir
5 zeytin 1,5 salatalık 1 domates
1dilim ekmek yeşil çay
15 te öğle yemeği
1 kase şehriye çorbası
18 de aksam yemeği bir tabak taze fasulye
Ara 21 de çeyrek muz 1 armut

2 litre su 1 saat yürüyüş

Kızlar Merhaba,

Hemen dünkü menümü paylaşayım,

Sabah 9:30 civarı kahvaltı (bir kibrit kutusu peynir, bir domates, tere otu bir kaç dal, bir buçuk dilim ekmek, 2 bardak şekersiz çay)

15:45 civarı öğle yemeği 5 kaşık bamya yemeği, 2 kaşık pilav

18:00 civarı bir top dondurma

20:00 civarı akşam yemeği (bir kase yoğurt)

23:00 civarı bir mürdüm eriği

5km. Yürüyüş 3 litre su

Dün spor yaptım artı da koydum fakat fark ettim ki ileti gönderilmemiş internetimden dolayı sanırım :/

Dun
sabah 08:40
1 peynirli sıkma
Domates salatalik
12:20
1 burger king kulah dondurma
16:30
1/2 kase cekirdek soslu misir
1 sise limonlu soda
18:00
1 tabak manti

Spor : 6 km yuruyus
Su : 3,5 lt

Dun cok gezdim dolastim yurudum bugun kiloma hic yansımasa da neyse artik dun siparis vermistim bekliyorum baskulumu kasimi yagimi kemigimigoregim bakalimm :))

aslında bişey yememişsin ama dünyayıda yemişsin gibi az ama etkili yiyecekler yani spor güzel hadi bakalım yağını kasını kemiğini ölç bizede haber ver ne marka tartı aldın

aslında bişey yememişsin ama dünyayıda yemişsin gibi az ama etkili yiyecekler yani spor güzel hadi bakalım yağını kasını kemiğini ölç bizede haber ver ne marka tartı aldın

Aslinda kalori olcumune gore 800 u gecmedim 700 de kaldimiktar olarak ama adet 10 gun kalmaya baslayinca benim vucuda bisey oluyor mubarek buyuk kitliga hazirlaniyor sanki su topluyor. Fakir hercules siparis ettim baktim yorumlar fena degil memnunlar cok pahali da degildi 36 tl kargo dahil ins sorun cikmazsa :)

S sevili6163 D derinsu27 mornar gulfuren 10 ağustos pazartesi spor yapmayanlar cezanız 200 ip atlama yada isteğe göre 200 mekik yada 100 mekik 100 ip atlama sayısı 200 olacak şekilde ayarlayabilirsin hadi benden iyilik derinsu27 reglin bitince toplu ip atlama yaparsın artık bu arada ip atlamanınrahim sarkması yaptığı konusuyla ilgili bilgim yok ama öyle bişey olsa o kadar insan spor salonunda ip atlar mı kafam karıştı bilen varsa cevabı bekleriz

kimse yok mu spor yapmayanlar nerde hadi bakalım cezalar geliyor cezalarını yapanlar beni etiketlesin derinsu hariç cezasını gününde yapmayana cezanın cezası yaptırımlar uygulayacağim derinsuda özel durum nedeniyle izinli her zaman değil şimdi torpil yapmıyorum yanlış anlaşılmasın

Bugünkü menüm
Kahvaltı 1 omlet.peynir.domates.3 zeytin.2 dilim tam buğday ekmeği. 1 tatlı KS.reçel
Ara. 8 kuru uzum
Ogle 1 kase ayran aşı
Akşam 21 e kadar aralıklarla çorbayı içtim.
Ara 5 üzüm 5 kiraz
2.5 lt su
45 dk leslie 3 miles

Selam tekrar kuslar bugun yne 45 dk tempolu yurudum
Simdi de dugunde oynuyorum ohhh kiskansin spor yapmayanlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…