@sevili6163 D derinsu27mornar gulfuren 10 ağustos pazartesi spor yapmayanlar cezanız 200 ip atlama yada isteğe göre 200 mekik yada 100 mekik 100 ip atlama sayısı 200 olacak şekilde ayarlayabilirsin hadi benden iyilik derinsu27 reglin bitince toplu ip atlama yaparsın artık bu arada ip atlamanınrahim sarkması yaptığı konusuyla ilgili bilgim yok ama öyle bişey olsa o kadar insan spor salonunda ip atlar mı kafam karıştı bilen varsa cevabı bekleriz
Dun
sabah 08:40
1 peynirli sıkma
Domates salatalik
12:20
1 burger king kulah dondurma
16:30
1/2 kase cekirdek soslu misir
1 sise limonlu soda
18:00
1 tabak manti
Spor : 6 km yuruyus
Su : 3,5 lt
Dun cok gezdim dolastim yurudum bugun kiloma hic yansımasa da neyse artik dun siparis vermistim bekliyorum baskulumu kasimi yagimi kemigimigoregim bakalimm :))
Ha hayyy .istemem ceza ben paşa paşa sporumu yaptım
dur toplu ceza töreni yapcam birazdan
Aslinda kalori olcumune gore 800 u gecmedim 700 de kaldimiktar olarak ama adet 10 gun kalmaya baslayinca benim vucuda bisey oluyor mubarek buyuk kitliga hazirlaniyor sanki su topluyor. Fakir hercules siparis ettim baktim yorumlar fena degil memnunlar cok pahali da degildi 36 tl kargo dahil ins sorun cikmazsa :)
Tamam 200 ip atlama cezama razıyım.Şimdi spor olarak ip atlasam kabul mü?Bugün için misafirim var baska bir sey yapamıyorum.@sevili6163 D derinsu27mornar gulfuren 10 ağustos pazartesi spor yapmayanlar cezanız 200 ip atlama yada isteğe göre 200 mekik yada 100 mekik 100 ip atlama sayısı 200 olacak şekilde ayarlayabilirsin hadi benden iyilik derinsu27 reglin bitince toplu ip atlama yaparsın artık bu arada ip atlamanınrahim sarkması yaptığı konusuyla ilgili bilgim yok ama öyle bişey olsa o kadar insan spor salonunda ip atlar mı kafam karıştı bilen varsa cevabı bekleriz
Bugün annemler hamur işi yakıldılar.ben de bugunluk ayran aşı içtim durdum.
Tarçınlı bitki çayları için ama iki gün ne yaparsan yap krizi tam engellemiyor.benimde bu aralar canım tatlı çekiyor ya az kaldı sanırım çok fena oluyor bu kriz zamanlarıama dünü başarıyla atlattıysan artık kriz çok olmaz ben regl olunca kriz falan kalmıyorda
Ohhh yandan yandan.Kaptan kendine gelmeye başladın.Spor düzene girdi.Selam tekrar kuslar bugun yne 45 dk tempolu yurudum
Simdi de dugunde oynuyorum ohhh kiskansin spor yapmayanlarr
anladm canm sok oldumda kullananlari gorunce sorayim dedimBen kullandım fark eden bir şey olmadı.
kesinlikle su ctesini bulayim o gunu ip atlayarak spor yazicam agrim cok fazla oluo yksa sporu biraktigima cok uzuldm@sevili6163 D derinsu27mornar gulfuren 10 ağustos pazartesi spor yapmayanlar cezanız 200 ip atlama yada isteğe göre 200 mekik yada 100 mekik 100 ip atlama sayısı 200 olacak şekilde ayarlayabilirsin hadi benden iyilik derinsu27 reglin bitince toplu ip atlama yaparsın artık bu arada ip atlamanınrahim sarkması yaptığı konusuyla ilgili bilgim yok ama öyle bişey olsa o kadar insan spor salonunda ip atlar mı kafam karıştı bilen varsa cevabı bekleriz
cok saol canm ctesi toplu atlama yapivamkimse yok mu spor yapmayanlar nerde hadi bakalım cezalar geliyorcezalarını yapanlar beni etiketlesin derinsu hariç cezasını gününde yapmayana cezanın cezası yaptırımlar uygulayacağim derinsuda özel durum nedeniyle izinli her zaman değil şimdi torpil yapmıyorum yanlış anlaşılmasın
anladm canm sok oldumda kullananlari gorunce sorayim dedim
kesinlikle su ctesini bulayim o gunu ip atlayarak spor yazicam agrim cok fazla oluo yksa sporu biraktigima cok uzuldm
ama cezama raziyim saol canim kolaylik sagladigin icin
cok saol canm ctesi toplu atlama yapivam
Dugundeyim bitanem bakarim eve gecince veririm ceza da sknti yok
tabi kii iyiyim napim bekliyoruz taki toreni modudökülsün kurtlar benim yerime de oynacezaları verdim kaptan dün yapmayanlara arada gelince sende kontrol edermisin şu an edemezsinde düğünde sonra
supeerrr hemen basllaa[Q
Hemen başlıyorum :)
aynen canim yavas yavas duzelcm insallah bu arada su tarti konusunun dogru olctugunu ben de dusunmuyorum internette epey arastirdim en bu konuyu ortalama bi deger veriyormus yas boy kilo verilerine gore. Sonucta 40-40 tllik bi alet boyle olcumler yapiyorsa neden 10.000 civari fiyati olan aletler var. bkz hepsi burada da satilior tanita marka bi de omron du sanirim fiyatlarindan yanina yaklasilmiyor yanisonuc diyetisyenlerde olanlar ve spor salonlarindaki ellerinle biseyler tuttugun daha gercekci olcumler veriyor sanirimBaskülümüz aynı.Ama ben gercek anlamda yağ,su,kas ölçtüğünü düşünmüyorum.Gerçekten doğrumudur ki?
Ha hayyy .
Ben mrmnunum yere koyduğun zaman kenarlarından bak tık tık yapıyor mu? Dört ayağı yere tam otursun.Birde hep aynı yerde tartıl farklı çıkabiliyor.
Tamam 200 ip atlama cezama razıyım.Şimdi spor olarak ip atlasam kabul mü?Bugün için misafirim var baska bir sey yapamıyorum.
Ayran aşı dediğin yoğurtlu buğday,nohut olan mı?Ben onu yapınca yağdan gidiyor gerçekten.
Tarçınlı bitki çayları için ama iki gün ne yaparsan yap krizi tam engellemiyor.
Ohhh yandan yandan.Kaptan kendine gelmeye başladın.Spor düzene girdi.
Yorumlara baktigimda diyetisyende spor salonunda tartidiklariyla benzer sonuclar olduklarini soylemisler zaten bende oyle milim gram olcsun demiyorum yaklasik bir deger iyi olur su anki felix tam 12 senelik tartim ya 200 gr olcuyor mesela tartil ya 49.4 sundur ya 49.6 49.5 olcmez garip bi tarti ve bazen takiliyor eskidi yani mecbur alacaktim yorumlara bakinca yagi kasi da olcsun dedim ama maksat kilo olcsun gerisi onemli degilDugundeyim bitanem bakarim eve gecince veririm ceza da sknti yok
tabi kii iyiyim napim bekliyoruz taki toreni modu
supeerrr hemen basllaa
aynen canim yavas yavas duzelcm insallah bu arada su tarti konusunun dogru olctugunu ben de dusunmuyorum internette epey arastirdim en bu konuyu ortalama bi deger veriyormus yas boy kilo verilerine gore. Sonucta 40-40 tllik bi alet boyle olcumler yapiyorsa neden 10.000 civari fiyati olan aletler var. bkz hepsi burada da satilior tanita marka bi de omron du sanirim fiyatlarindan yanina yaklasilmiyor yanisonuc diyetisyenlerde olanlar ve spor salonlarindaki ellerinle biseyler tuttugun daha gercekci olcumler veriyor sanirim
güzel olmuş bence o zaman 200 gr veremezsen vermemiş oluyorsun bazen 100 gr bile benim için harika oluyor yaniYorumlara baktigimda diyetisyende spor salonunda tartidiklariyla benzer sonuclar olduklarini soylemisler zaten bende oyle milim gram olcsun demiyorum yaklasik bir deger iyi olur su anki felix tam 12 senelik tartim ya 200 gr olcuyor mesela tartil ya 49.4 sundur ya 49.6 49.5 olcmez garip bi tarti ve bazen takiliyor eskidi yani mecbur alacaktim yorumlara bakinca yagi kasi da olcsun dedim ama maksat kilo olcsun gerisi onemli degil
ederim makul sayıda olursadeadline ip atlamamı spor olarak kabul edecek misin?Cezamın haricinde.
Haha aynenederim makul sayıda olursabirde yanına mekik çekersen daha iyi olur
Cezamı yaptım.200 kere ip atladım.450 de bugünün sporu.Mekik çekemem banyom büyük Allahtan orda atladım.ederim makul sayıda olursabirde yanına mekik çekersen daha iyi olur
Siz de coşdunuz ama yazık değil mi bana?Haha aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?