Evet canim eski kilona donmeden tekrar giremiyorsun yarismaya hadi ver gell bekliyoruzSelamm ne yapiyorsunuz bakalım .. Bu arada son yorumlari okudum da yarin a-101 e yag olcerli tarti geliyor haberiniz olsun . şey bir de geri gonerken eski kiloya dönmek hala şart mı . ben 1-1.5 kilo kadar aldim da
bekliyoruzzAma birazı şişkinlik olabilir bir kaç güne regli olucam . Umarim eski kiloma donup hemen gelirim yaninuza :)
Listeye gore sali gunu 5 kisi spor yapmis arkadaslar yapmayan diger 5 in cezasi ise leslie ile 1 mil oluyor. Yapilirsa memnun olurum yapmazsaniz siskoo olursunuz siz bilirsinizzz
Spor super canim ama beslenme bira bolca kizartmali olmus instagramda fitness spor beslenme vs sitelerini takip ediyorum genelde vurgulanan konu yanlis beslenmeyi spor ile dengeleyemeyecegimiz seklindeKızlar Merhaba,
Dünkü menüm,
Saat 9:00 civarı kahvaltı (1domates, 1 biber, yarım dilim ekmek, 3 zeytin, 1bardak şekersiz çay)
Öğle yemeği 12:30 civarı (5-6 patates kızartması, bir kaşık sebze kızartması, 1 dilim sucuk, 2 mantar yarım dilim ekmek 3 bardak şekersiz çay)
Akşam yemeği 19:00 civarı (tavuk tantuni, çeyrek tantuni ekmeği, salata)
22:00 bir küçük salkım üzüm
6km yürüyüş, 3,5 litre su, 200 ip atlama (cezamı çektim)
Sorun degil tatlimSELAM FISTIKLAR YOĞUNUM BİRAZ GİREMİYORUM
SELAM FISTIKLAR YOĞUNUM BİRAZ GİREMİYORUM
Listeye gore sali gunu 5 kisi spor yapmis arkadaslar yapmayan diger 5 in cezasi ise leslie ile 1 mil oluyor. Yapilirsa memnun olurum yapmazsaniz siskoo olursunuz siz bilirsinizzz
canlarım bende bı üsengeclık menumu yazmaya bıle dermanım yok
menuler ıyı normal ama
hp bı uyku modundayım iştede zorlanıyorum artıık
patonum senın izne ıhtıyacın var cok dustun dedı ve bana izin verdi bizde küçük çekirdek ailemle denıze gıtmeye karar verdık .......
yanı cuma bıldırıım yapamıyacam bıyuk bı ıhtımallede sabıt cıkarım + çıkmayımde aman yarabbı
hedef fos cıktı ........
Sporun cok guzel keske kurabiyeler olmasaymisÖğle 13.30
Elimin yarısı kadar peynirli börek
Yağı az ben yaptım.
Çeyrek domates
Yarım salatalık
3 çay
Ara 17.00
1 küçük elmalı kurabiye
2 tane tuzlu kurabiye
sütlü neskahve
Akşam 20.00
5 kaşık hindi sote
2 kaşık pilav
Yoğurtlu atom marul salatalık
2.5 litre su
beşi bir arada çay
450 ip atlama+200 ceza
Canım ptesi sporunu yapmıştımS sevili6163 D derinsu27mornar gulfuren 10 ağustos pazartesi spor yapmayanlar cezanız 200 ip atlama yada isteğe göre 200 mekik yada 100 mekik 100 ip atlama sayısı 200 olacak şekilde ayarlayabilirsin hadi benden iyilik derinsu27 reglin bitince toplu ip atlama yaparsın artık bu arada ip atlamanınrahim sarkması yaptığı konusuyla ilgili bilgim yok ama öyle bişey olsa o kadar insan spor salonunda ip atlar mı kafam karıştı bilen varsa cevabı bekleriz
aa ben senin artını görmedim ondan çok pardon tamam ceza yok o haldeCanım ptesi sporunu yapmıştımşimdi de kalkıp bugünkü sporumu yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?