Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selamm ne yapiyorsunuz bakalım .. Bu arada son yorumlari okudum da yarin a-101 e yag olcerli tarti geliyor haberiniz olsun . şey bir de geri gonerken eski kiloya dönmek hala şart mı . ben 1-1.5 kilo kadar aldim da
Evet canim eski kilona donmeden tekrar giremiyorsun yarismaya hadi ver gell bekliyoruz
Ama birazı şişkinlik olabilir bir kaç güne regli olucam . Umarim eski kiloma donup hemen gelirim yaninuza :)
bekliyoruzz

Spor super canim ama beslenme bira bolca kizartmali olmus instagramda fitness spor beslenme vs sitelerini takip ediyorum genelde vurgulanan konu yanlis beslenmeyi spor ile dengeleyemeyecegimiz seklinde

[QUOTE ="sosyestetik, post: 42134053, member: 583695"]Spor super canim ama beslenme bira bolca kizartmali olmus instagramda fitness spor beslenme vs sitelerini takip ediyorum genelde vurgulanan konu yanlis beslenmeyi spor ile dengeleyemeyecegimiz seklinde [/QUOTE]

Çok pişmanım bende yediğim kızartmalar dolayısıyla canım evde olamayınca kaçırdım malesef :/ bugün artık dikkat ederim yediklerime

canlarım bende bı üsengeclık menumu yazmaya bıle dermanım yok
menuler ıyı normal ama
hp bı uyku modundayım iştede zorlanıyorum artıık
patonum senın izne ıhtıyacın var cok dustun dedı ve bana izin verdi bizde küçük çekirdek ailemle denıze gıtmeye karar verdık .......
yanı cuma bıldırıım yapamıyacam bıyuk bı ıhtımallede sabıt cıkarım + çıkmayımde aman yarabbı
hedef fos cıktı ........

SELAM FISTIKLAR YOĞUNUM BİRAZ GİREMİYORUM

Kolay gelsin.

Listeye gore sali gunu 5 kisi spor yapmis arkadaslar yapmayan diger 5 in cezasi ise leslie ile 1 mil oluyor. Yapilirsa memnun olurum yapmazsaniz siskoo olursunuz siz bilirsinizzz

Ben salı 450 ip atladım + 200 de ceza için ip atladım.Benim artı silinmiş.Benim mesajlara bakarsın kaptanım.

Yoruldun demek ki.İyi tatiller.

Öğle 13.30
Elimin yarısı kadar peynirli börek
Yağı az ben yaptım.
Çeyrek domates
Yarım salatalık
3 çay

Ara 17.00
1 küçük elmalı kurabiye
2 tane tuzlu kurabiye
sütlü neskahve

Akşam 20.00

5 kaşık hindi sote
2 kaşık pilav
Yoğurtlu atom marul salatalık

2.5 litre su
beşi bir arada çay
450 ip atlama+200 ceza

Sporun cok guzel keske kurabiyeler olmasaymis

Bugunku menum
Kahvalti 1 omlet .2 zeytin.domateş.1 ymk ks.peynir.2 dilim cvdr.2 tatli ks.recel
Ara 1 mini hurma
Ogle semizotlu salata.4 ymk ks kabak yemegi.1 dilim cvdr
Ara 3 mini erik
İkindi avuc ici kadar 2 yogurtlu borek tabani cook cok ince kek hamuuruyduu
Spor 40 dk tempolu yuruyus
25 dkk tempolu yuruyus
8 dk start it up slim
Su yatana kadar 3 lt olur az kaldi

Dun
11:00
Cavdar ekmekli kasarli tost

13:00
Fistikli cikolata az bisey
1/2 kase cekirdek

17:30
6 kasik manti

Su : 3 lt
Spor yok bu sabah tartildim 48.8 i gordum sukur bakalim tartim yarin geliyor umarim o tartida abes bisey cikmaz Bir tartiyormus 53 ben kendimi 48 sanarken kafami duvarlara vururum artik

Canım ptesi sporunu yapmıştım şimdi de kalkıp bugünkü sporumu yapacağım

Dünkü menüm
11 de kahvaltı (5 zeytin yarım KK beyaz peynir 4 çatal patates kızartma
bir haşlanmış yumurta yeşil çay bir dilim ekmek)
15 te öğlen yemeği (bir tabak taze fasulye)
18 de (bir kase mercimek çorba bir biber dolma)
3 litre su 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…