Canim arti da olsan bildrimde bulun lutfen yarin bulun ya da hic bulunmamandan daha iyicanlarım bende bı üsengeclık menumu yazmaya bıle dermanım yok
menuler ıyı normal ama
hp bı uyku modundayım iştede zorlanıyorum artıık
patonum senın izne ıhtıyacın var cok dustun dedı ve bana izin verdi bizde küçük çekirdek ailemle denıze gıtmeye karar verdık .......
yanı cuma bıldırıım yapamıyacam bıyuk bı ıhtımallede sabıt cıkarım + çıkmayımde aman yarabbı
hedef fos cıktı ........
Harikasın vallahi.Hanimlar sabah 40 dk tempolu yuruyus
İkindi vakti 25 dk tempplu yuruyus
Az once 8 dk start it up slim 6 yaptim deval edemedim bebegim uyandi
Evet ya misafirim var dayanamadım.Sporun cok guzel keske kurabiyeler olmasaymis
Hedefine az kaldı ne güzel.Dun
11:00
Cavdar ekmekli kasarli tost
13:00
Fistikli cikolata az bisey
1/2 kase cekirdek
17:30
6 kasik manti
Su : 3 lt
Spor yok bu sabah tartildim 48.8 i gordum sukur bakalim tartim yarin geliyor umarim o tartida abes bisey cikmazBir tartiyormus 53 ben kendimi 48 sanarken kafami duvarlara vururum artik
YOk cnm olmaz ins oyle sey.ne zaman ugurlicaz seniDun
1/2 kase cekirdek
6 kasik manti
Spor yok bu sabah tartildim 48.8 i gordum sukur bakalim tartim yarin geliyor umarim o tartida abes bisey cikmazBir tartiyormus 53 ben kendimi 48 sanarken kafami duvarlara vururum artik
alıştım da ev düzenini oturtamadım daha.. haftaya çocukları babaanneye bırakacağım ondan sonra bir düzen tuttururum artıkSorun degil tatlim
Naptin alisabildin mi
iyi tatiller canım .. bol bol dinlen ama kilo almadan gel olur möucanlarım bende bı üsengeclık menumu yazmaya bıle dermanım yok
menuler ıyı normal ama
hp bı uyku modundayım iştede zorlanıyorum artıık
patonum senın izne ıhtıyacın var cok dustun dedı ve bana izin verdi bizde küçük çekirdek ailemle denıze gıtmeye karar verdık .......
yanı cuma bıldırıım yapamıyacam bıyuk bı ıhtımallede sabıt cıkarım + çıkmayımde aman yarabbı
hedef fos cıktı ........
17 deki hariç cok güzel..Öğle 13.30
Elimin yarısı kadar peynirli börek
Yağı az ben yaptım.
Çeyrek domates
Yarım salatalık
3 çay
Ara 17.00
1 küçük elmalı kurabiye
2 tane tuzlu kurabiye
sütlü neskahve
Akşam 20.00
5 kaşık hindi sote
2 kaşık pilav
Yoğurtlu atom marul salatalık
2.5 litre su
beşi bir arada çay
450 ip atlama+200 ceza
harikasın bebbeeeemmHanimlar sabah 40 dk tempolu yuruyus
İkindi vakti 25 dk tempplu yuruyus
Az once 8 dk start it up slim 6 yaptim deval edemedim bebegim uyandi
güzel olmuş afiyet olsun..börek olmasa daha iyiydi amaBugunku menum
Kahvalti 1 omlet .2 zeytin.domateş.1 ymk ks.peynir.2 dilim cvdr.2 tatli ks.recel
Ara 1 mini hurma
Ogle semizotlu salata.4 ymk ks kabak yemegi.1 dilim cvdr
Ara 3 mini erik
İkindi avuc ici kadar 2 yogurtlu borek tabani cook cok ince kek hamuuruyduu
Spor 40 dk tempolu yuruyus
25 dkk tempolu yuruyus
8 dk start it up slim
Su yatana kadar 3 lt olur az kaldi
azıcık ama hep karbonhidratlı yemişsinnn.. bu tartıyla ilgili durum ben de oldu.. 2 kilo fazla tartıyor eskisine göre benimki. şok olmuştumDun
1/2 kase cekirdek
6 kasik manti
çok güzeeelll süpersinDünkü menüm
11 de kahvaltı (5 zeytin yarım KK beyaz peynir 4 çatal patates kızartma
bir haşlanmış yumurta yeşil çay bir dilim ekmek)
15 te öğlen yemeği (bir tabak taze fasulye)
18 de (bir kase mercimek çorba bir biber dolma)
3 litre su 1 saat yürüyüş
En guzelini yapmissin bosuna yag tasiyoruz luzumlu miktardan fazlasi zarar hemde Ipekyol Zara Ykm gibi magazalara giremiyoruz sayelerinde adam akillidün öğleden sonra diyetiseyen gittim ..
70.3 kiloyum.. 40 kilosu da yağ.. beden yaşım 40 çıktıı..
listeyi aldık bakalım.. bundan sonra detoks yok saçmasapan diyetlerle vücudumu yormuycam..yaşasın sağlıklı zayıflamaaaa
Bende mi gitsem ki ya klasik bi liste verir diye gitmek istemiyorum acikcasidün öğleden sonra diyetiseyen gittim ..
70.3 kiloyum.. 40 kilosu da yağ.. beden yaşım 40 çıktıı..
listeyi aldık bakalım.. bundan sonra detoks yok saçmasapan diyetlerle vücudumu yormuycam..yaşasın sağlıklı zayıflamaaaa
Poff efkar basti yineeeEn guzelini yapmissin bosuna yag tasiyoruz luzumlu miktardan fazlasi zarar hemde Ipekyol Zara Ykm gibi magazalara giremiyoruz sayelerinde adam akilli
Kizlar carsamba sporunu da toplam 5 kisi yapmisiz yine soruyorum kararli 10 kisiye ne olduu?? Bu arada pek bi sessiziz kizlar hayir mi? Benim netim cok az olmasina ragmen geliyorum aaahh
Yilma tabi hemen toparlan gelllCanlariiiim
Sanmayın kiii yikildiiiim
Sanmayın ki ben coktuuuum
Azucuk çiçek döktüm ya da topladım bilemiyciiiiim hala tartım yok!
O kadar merak ediyorum ki neler yaptınız. Hic girip de okumaya bile fırsatım olmadı. Şimdi bakıcam eskilere.
ben artk şaştım kendimi.. samasapan besleniyorum.. sabah kalkıyorum diyet moduna giriyorum akşam kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum.. diyetisyen çalışma arkadaşım da olduğundan bırakmam diye düşünüyorum. bir yola girsem ahh bir yola girsemmmmBende mi gitsem ki ya klasik bi liste verir diye gitmek istemiyorum acikcasi
Poff efkar basti yineee
Kizlar carsamba sporunu da toplam 5 kisi yapmisiz yine soruyorum kararli 10 kisiye ne olduu?? Bu arada pek bi sessiziz kizlar hayir mi? Benim netim cok az olmasina ragmen geliyorum aaahh
kıııızzz nerelerdesiinnnCanlariiiim
Sanmayın kiii yikildiiiim
Sanmayın ki ben coktuuuum
Azucuk çiçek döktüm ya da topladım bilemiyciiiiim hala tartım yok!
O kadar merak ediyorum ki neler yaptınız. Hic girip de okumaya bile fırsatım olmadı. Şimdi bakıcam eskilere.
umarım yarın girebilirim listeye..***1.TAKIM 426.ETAP***
sosyestetik (56.9///%)
deadline (62.2///%)
sevili6163 (87.4///%)
Sevim_mrt (74.6///%)
haticend (80.6///%)kilosu sabit
tweety23 66.7///%) Gecen hafta bildirimde bulunmadı
derinsu27 (76.6///%)
maviaşk (49.4///%)
sevilay 80 (78.4///%)
1. Takım Ortalaması: %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?