ben artk şaştım kendimi.. samasapan besleniyorum.. sabah kalkıyorum diyet moduna giriyorum akşam kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum.. diyetisyen çalışma arkadaşım da olduğundan bırakmam diye düşünüyorum. bir yola girsem ahh bir yola girsemmmm
kıııızzz nerelerdesiinnn
umarım yarın girebilirim listeye..
***1.TAKIM 426.ETAP***
sosyestetik (56.9///%)
deadline (62.2///%)
sevili6163 (87.4///%)
Sevim_mrt (74.6///%)
haticend (80.6///%)
tweety23 66.7///%) Gecen hafta bildirimde bulunmadı
derinsu27 (76.6///%)
maviaşk (49.4///%)
sevilay 80 (78.4///%)
gulfuren (59///%) 25 temmuz/ başlangıç kg: 59 kg/ hedef kg:52 kg
mornar(71///%) 31 temmuz / başlangıç kg:71 kg / hedef kg:59 kg
1. Takım Ortalaması: %
canımm .. sabret biraz daha ..yoluna girer herşey yakında..Bu cenaze durumları cok yordu beni. Git gel, gelen giden, stresi.. Ondan mı bilmem. Bu saatlerde bir uyku hali geliyo bana anlatam.
Bütün planlarımız iptal oldu, oyle havadayiz sanki. Ne güzel kv ve k.peder koye gitmişti, onların ardından evin tadını çıkartacaktım olmadı 5 güne geri dondülerbu akraba muhabbetlerinden cok sikildimmm. Kilo da aldım mutlaka
Sen başladın mı ise?
hadi gözünaydın inşallah yüzünü güldürürTartimmmm geldi :)))
Kizlarm 3.15 te uyandilar.uykulari kacmis yaramazlarin
güünaaayydıınnnn
Ne güzel diyestisyene gitmişsin.Maşallah sende de kas az yağ çok.Kas ne kadarmış?Listelerini daha iyi takip edelim.dün öğleden sonra diyetiseyen gittim ..
70.3 kiloyum.. 40 kilosu da yağ.. beden yaşım 40 çıktıı..
listeyi aldık bakalım.. bundan sonra detoks yok saçmasapan diyetlerle vücudumu yormuycam..yaşasın sağlıklı zayıflamaaaa
Bende mi gitsem ki ya klasik bi liste verir diye gitmek istemiyorum acikcasi
Poff efkar basti yineee
Kizlar carsamba sporunu da toplam 5 kisi yapmisiz yine soruyorum kararli 10 kisiye ne olduu?? Bu arada pek bi sessiziz kizlar hayir mi? Benim netim cok az olmasina ragmen geliyorum aaahh
Tabiki bildirim yapacağım.İlk amacım liste.
Allah kolaylık versin.Kayınvaliden ile birlikte mi yaşıyorsunuz?Bu cenaze durumları cok yordu beni. Git gel, gelen giden, stresi.. Ondan mı bilmem. Bu saatlerde bir uyku hali geliyo bana anlatam.
Bütün planlarımız iptal oldu, oyle havadayiz sanki. Ne güzel kv ve k.peder koye gitmişti, onların ardından evin tadını çıkartacaktım olmadı 5 güne geri dondülerbu akraba muhabbetlerinden cok sikildimmm. Kilo da aldım mutlaka
Sen başladın mı ise?
Gözün aydın.Kaç çıktın?Tartimmmm geldi :)))
canımm .. sabret biraz daha ..yoluna girer herşey yakında..
evet ben başladım işe yarın 1 hafta olacak ..işe alıştım da ev düzenini oturtamadım.. eve gidince çocukar üstüme atlıyor.. yemek yapmam gecikiyor ev işlerim kaldı .. bir de yarın çatı yapmaya gelecekler ev batacak diye de yapmıyorum temizlk..3 gün tamirat var yani.. pazar günü bitirirlerse eğer pazartesi temizlikçi aırım inşallah
hadi gözünaydın inşallah yüzünü güldürür
Kıyamam ya kalitesiz uyuyoruz.Benim de misafirim var küçük oğlumun yeri değisti.Sabah beste uyandı tekrar yedide uyudu.Sersem sersem dolanıyorum.
Merhaba canım.
Ne güzel diyestisyene gitmişsin.Maşallah sende de kas az yağ çok.Kas ne kadarmış?Listelerini daha iyi takip edelim.
Yapmayanlar cezalarını da yapmıyor kaptanımm.
Allah kolaylık versin.Kayınvaliden ile birlikte mi yaşıyorsunuz?
Gözün aydın.Kaç çıktın?
Yarin belli olacak gec geldigi icin tokken tartildim asil kilodegil yani bakalim bekliyorum ne cikacak kotu bi supriz yapmasa bari :)Gözün aydın.Kaç çıktın?
Yapmaz yapmaz bu hafta iyiydinYarin belli olacak gec geldigi icin tokken tartildim asil kilodegil yani bakalim bekliyorum ne cikacak kotu bi supriz yapmasa bari :)
teNidün öğleden sonra diyetiseyen gittim ..
listeyi aldık bakalım.. bundan sonra detoks yok saçmasapan diyetlerle vücudumu yormuycam..yaşasın sağlıklı zayıflamaaaa
listeni gorebilirmiyiz arkadasimdün öğleden sonra diyetiseyen gittim ..
Geldim arkadasim beni bugun kizlar mHvettiler gece birinin mamasi otekinin tuvaleti.ancak gelebildimBende mi gitsem ki ya klasik biancak gelebildimr diye gitmek istemiyorum acikcasi
Poff efkar basti yineee
Kizlar carsamba sporunu da toplam 5 kisi yapmisiz yine soruyorum kararli 10 kisiye ne olduu?? Bu arada pek bi sessiziz kizlar hayir mi? Benim netim cok az olmasina ragmen geliyorum aaahh
O Sacma sapan tarz bende de var canim, bi cok ski yapiyorum sonra bozuyorum verdigimi hemen geri aliyorum dalgalandikca kilo sinirm bozuluyor hep dikkat etmek zorunda miyim vs diyorum kafamda deli sorular anlayacagin Tatlimben artk şaştım kendimi.. samasapan besleniyorum.. sabah kalkıyorum diyet moduna giriyorum akşam kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum.. diyetisyen çalışma arkadaşım da olduğundan bırakmam diye düşünüyorum. bir yola girsem ahh bir yola girsemmmm
kıııızzz nerelerdesiinnn
umarım yarın girebilirim listeye..
canim yapmiyorlar valla kotu kaptani mi oynasam bilemiyorum bi gorunup bi kaybolanlara hele hepten deli oluyorum, bazen diyorum sanane kizim kim ne yaparsa yapsin ama oyle olmuyor iste. Valla yapanlar iyi ki varlar seviyorum yapmaya calisan ve yaPanlari gerisi de kendi bilir picaklayacak halim yok yaKıyamam ya kalitesiz uyuyoruz.Benim de misafirim var küçük oğlumun yeri değisti.Sabah beste uyandı tekrar yedide uyudu.Sersem sersem dolanıyorum.
Merhaba canım.
Ne güzel diyestisyene gitmişsin.Maşallah sende de kas az yağ çok.Kas ne kadarmış?Listelerini daha iyi takip edelim.
Yapmayanlar cezalarını da yapmıyor kaptanımm.
Allah kolaylık versin.Kayınvaliden ile birlikte mi yaşıyorsunuz?
Gözün aydın.Kaç çıktın?
otim skna canini yoruldun tabi yaz da yogun gecti artk kisa gezme planlari yaparsinHayırlı olsun canım. Zamanla bir düzen oturtursun tabi. Bu tadilat isleri canımı sıkıyor. Biz de duvarlarda renk denedik hep, salonu da boyadık. Her şey uyumsuz. Boyacı gelicek tabi ama ne zaman? Ben de temizlik yapmıyorum o yüzden
Hem birlikteyiz hem değiliz. Mustakil evde altli ustlu oturuyoruz. Aslında kv bana hep yardimcidir, annemden iyi anlar beni ama gelen gideni işi cok olan bir ev burası. Onlar gittiğinde ben tatile çıkmışim gibi hissetmiştim
zaten azsin kizzz surpriz falan yapmaaaYarin belli olacak gec geldigi icin tokken tartildim asil kilodegil yani bakalim bekliyorum ne cikacak kotu bi supriz yapmasa bari :)
aynen katiliyorumYapmaz yapmaz bu hafta iyiydin
Hosgeldin canim nasilsinGeldim arkadasim beni bugun kizlar mHvettiler gece birinin mamasi otekinin tuvaleti.ancak gelebildim
Gecmis olsun canim, regl oldugun icin30 dk yuruyebilirsen ne mutlu bizeeArkadaslar ben bugun sporimu yapamadim.hem uykusuzluk hem de regl agrisi mani oldu.cezami soyleyin yarin yapayim ins
canımeski tartında duruyorsa yarın sabah bir onda birde yenide tartıl farklı tartabilir aradaki farkı listee ekleriz tartı değişimi farkı diye geçen hafta derinsuya yaptık ya öyleYarin belli olacak gec geldigi icin tokken tartildim asil kilodegil yani bakalim bekliyorum ne cikacak kotu bi supriz yapmasa bari :)
tebrikler gerçekten yarın birdaha tartılır mısın yoksa listeye bu kiloyla mı ekleyelimHerkese merhaba,
Çok yoğun bir gündü ancak yazabildim,
Dünkü menüm
10:00 civarı kahvaltı (1salatalık, Beyaz peynir 1 dilim, 1domates)
15:30 civarı (yarım dilim ekmek, börülce salatası 1 tabak)
21:30 civarı (bir nektarin, küçük bir salkım üzüm)
3km yürüyüş, 3,5 litre su
Ve 68 kilo 39 gr. Olmuşum kızlar :)
1kg 911 gr. Vermişim
canımeski tartında duruyorsa yarın sabah bir onda birde yenide tartıl farklı tartabilir aradaki farkı listee ekleriz tartı değişimi farkı diye geçen hafta derinsuya yaptık ya
tartı çok zorlu deseneOyle yapacagim zaten ikisi de yanyana duruyor arada deniyorum mesela tuvalete gitmisim yeni tarti hemen fark gosterirken eski tarti da milim kiprama yok ne tartiysam o bizde yalan yok tarzi takiliyor artist hic ole ibresini kolay degistiremiyorsun ne cektim ben ne cektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?