Aynen dur bakim yarin son gorevini de yerine getirsin sonra gerisin geri gonderecem memlete anne babsmin yanina onlarinkini bozmustum bu ise yarar baritartı çok zorlu desene
Canım bu listede gulfuren ve mornarın geçen haftaki kilo bildirimleri yok?***1.TAKIM 426.ETAP***
sosyestetik (56.9///%)
deadline (62.2///%)
sevili6163 (87.4///%)
Sevim_mrt (74.6///%)
haticend (80.6///%)
tweety23 (66.7///%) Gecen hafta bildirimde bulunmadı
derinsu27 (76.6///%)
maviaşk (49.4///%)
sevilay 80 (78.4///%)
gulfuren (59///%) 25 temmuz/ başlangıç kg: 59 kg/ hedef kg:52 kg
mornar(71///%) 31 temmuz / başlangıç kg:71 kg / hedef kg:59 kg
1. Takım Ortalaması: %
ben onu ayarlarım april rahat ol bende farkettimde birazdan düzeltirimCanım bu listede gulfuren ve mornarın geçen haftaki kilo bildirimleri yok?
diyordum ki düzeltmişsin bile***1.TAKIM 426.ETAP***
sosyestetik (56.9///%)
deadline (62.2///%)
sevili6163 (87.4///%)
Sevim_mrt (74.6///%)
haticend (80.6///%)
tweety23 (66.7///%) Gecen hafta bildirimde bulunmadı
derinsu27 (76.6///%)
maviaşk (49.4///%)
sevilay 80 (78.4///%)
gulfuren (56.9///%) 25 temmuz/ başlangıç kg: 59 kg/ hedef kg:52 kg
mornar(69.9///%) 31 temmuz / başlangıç kg:71 kg / hedef kg:59 kg
1. Takım Ortalaması: %
Düzelttim ki bileben onu ayarlarım april rahat ol bende farkettimde birazdan düzeltirim
Nasılsın kuzummm ?diyordum ki düzeltmişsin bile
iyiyim april bu aralar iştahım açıldı ya ay canım tatlı istiyor savaşlardayımmNasılsın kuzummm ?
Süpersin! Çok güzel vermişsin başarılarının devamını dilerim ekledim seni listeye gururlaHerkese merhaba,
Çok yoğun bir gündü ancak yazabildim,
Dünkü menüm
10:00 civarı kahvaltı (1salatalık, Beyaz peynir 1 dilim, 1domates)
15:30 civarı (yarım dilim ekmek, börülce salatası 1 tabak)
21:30 civarı (bir nektarin, küçük bir salkım üzüm)
3km yürüyüş, 3,5 litre su
Ve 68 kilo 39 gr. Olmuşum kızlar :)
1kg 911 gr. Vermişim
Benimde çok istiyor reglim yaklaştı, ye canım azcık bişeyyyy kıvranma oralarda he heeeee:)))))iyiyim april bu aralar iştahım açıldı ya ay canım tatlı istiyor savaşlardayımmreglim yaklaşıyor bana geldiler yine iki gündür son anda kendimi durduruyorum patlamazsam iyi sen nasılsın tatil nasıl gidiyor
çok tatlı değil mi ya 911 gr mı bile belli bende istiyorumSüpersin! Çok güzel vermişsin başarılarının devamını dilerim ekledim seni listeye gururlayalnız birAzcık küsuratlarından kırptım yuvarladım rakamı haberin olsun ...
evet ya off çok bunaldım bende sıcaktan çok soğuk olmasın sıcak olmasın ılık ılık olsa şu havalar yaBenimde çok istiyor reglim yaklaştı, ye canım azcık bişeyyyy kıvranma oralarda he heeeee:)))))
Bende idare ederim ona tatil demeyelimde yoğun çalışma temposu diyelim iyi gidiyor son sürattttfırsat bulunca damlıyorum hemenn buraya , ve şu havalarda bir serinlese iyi olurdu dimi yaa?
a kimler gelmiş hoşgeldin canısı nasılsınKızlar ben geldim
O nası tartı bende istiyorummmm :))))))çok tatlı değil mi ya 911 gr mı bile belli bende istiyorum
İyidir canım sen nasılsına kimler gelmiş hoşgeldin canısı nasılsın
Bakkk bak kimler gelmiş hoş gelmişKızlar ben geldim
İyiyim caniiim sen nasılsın yuvaya döndüm sizi cok özlemişim ben yaaaBakkk bak kimler gelmiş hoş gelmişhep aklımdaydın nerede mlytcım gelecekmi acaba diye napıosun kuzumm?
Kesinlikle bir bahar çocuu olarak heppp bahar olsunevet ya off çok bunaldım bende sıcaktan çok soğuk olmasın sıcak olmasın ılık ılık olsa şu havalar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?