Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım teşekkür ederim :)tartılırım yarın tekrar ama istersen ekle böyle nasıl uygun olursa

Huzurlu olduktan sonra sorun yok.Ben aynı evde sekiz sene kayınvalideme ve annesine baktım.Aynı ev zor oluyor.Allah huzurunuzu daim etsin.

Yarin belli olacak gec geldigi icin tokken tartildim asil kilodegil yani bakalim bekliyorum ne cikacak kotu bi supriz yapmasa bari :)
Tokken sonuç iyiyse açken daha iyi olur merak etme.Yarın kas oranı yağ oranı kaç çıkacak yazar mısın?

Simdi kizlar yarin listeye kendi kilomuzu ve yuzdemizi ekleyelim lutfen
(Etap baslangic kilosu - etap bitis kilosu)
/etap baslangic kilosu x 100 bu sekilde formul
Sknti yaratacak bisey yok ortada birbirimize yardimci olmaya calisiriz zaten
Ben geçen haftaki kilomdan hesaplayacağım değil mi?Aprilde yazmış ama yine de sorayım dedim
Harikasın çok iyi vallahi.

Slm kızlar umarım herkes iyidir
İyiyiz sen nasılsın.Özledik.

Süpersin! Çok güzel vermişsin başarılarının devamını dilerim ekledim seni listeye gururla yalnız birAzcık küsuratlarından kırptım yuvarladım rakamı haberin olsun ...

Tamam canım, teşekkür ederim hep birlikte veriyoruz siz olmadan başlayamazdım gerçekten motive kaynaklarım :)

İyiyim bendeee tekrar hoşgeldin ne iyi ettin de geldin , yaaa bende seni çok özledim .
Eeeee ne yaptın kilon kaç ?
Hos buldum canim kilom berbat vaziyette bazı ailevi meseleler moral bozukluğu ramazan derken 89 u buldum neyse ki ramazandan sonra sıkı bir şekilde başladım şimdi 82de durdu bende durumlar böyle sizde nasıl

Teşekkür ederim canım :)

Hos buldum canim kilom berbat vaziyette bazı ailevi meseleler moral bozukluğu ramazan derken 89 u buldum neyse ki ramazandan sonra sıkı bir şekilde başladım şimdi 82de durdu bende durumlar böyle sizde nasıl
bende aynı yerdeyim iki ileri bir geri devam ediyorum canım hala burdayım gördüğün gibi napalım işte herşey aynı buralarda kilonu tekrar verdiğin iyi olmuş 89 a vurmuşsun neyse başlangıca gelmiş sayılırsın geri

Tşk ederim canım bende iyiyim , ben de özlüyorum ama inanılmaz yoğunum fırsat buldukça geliyorum :)))) yoksaaaa hep aklımda burası

Vurdum yaaa hiç sorma neyseki ipleri aldım elime güç bende artik

yaşasın baharr ayy april ya seviyorum seni ben ya sevgi kelebeği oldum sana olan sevgimden ağlayasım geldi ay kesin regl yaklaşıyor tüm belirtiler mevcut niye ağlıyom ben ya
Bende seni seviyorum bahardaŞım benim,özledin ya beni ağlayasın geldi ben de öyle oluyorum bazenn seviliyorsun daima

Neyseki düşmüşsün ben bi bakayım kaçla izne cıktın sen? ailevi meseleler haloldumu peki kuzum?

ay efkarlı şarkılar dinleyesim var yok yok dinlemiyim ben hareketli bişeyler açayım bariikeyfim yerine gelsin
deadlinecim yoksa kilomu aldın senhep bir ağlama modundasın

mlyt cım 415.etapta kilo bildirimi yaparak 73 kg'la izne ayrılmışsın
yanii anlıyacağın o kiloyu verene kadar listeye dahil olamayacaksın ama takımda olursun yine beraberce veririz kuzumm

aferin sana kaldığın yerden devam et mlyt pes etme sağlık durumların nasıl canım iyi misin
Pes etmek yok canım Allah ın izniyle kararlı bir şekilde devam ediyorum
Belim deki sorun olmasa daha iyiyim sen nasılsın alıştın mi yeni düzenine

bu sabah tartıldığıma göre sabitim aprilzaten bu tartı beni hep sabit gösteriyor yok ya duygusalım bu aralar sevgiye muhtaç hissediyorum yok yada sevgi dolu ama isyankarda olabilir ay bende bilmiyorum bu aralar çok değişik hissediyorum diyorum sana regl öncesi sendroma girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…