- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İyiyim bendeeeİyiyim caniiim sen nasılsın yuvaya döndüm sizi cok özlemişim ben yaaa
canımeski tartında duruyorsa yarın sabah bir onda birde yenide tartıl farklı tartabilir aradaki farkı listee ekleriz tartı değişimi farkı diye geçen hafta derinsuya yaptık ya öyle
tebrikler gerçekten yarın birdaha tartılır mısın yoksa listeye bu kiloyla mı ekleyelim
Hayırlı olsun canım. Zamanla bir düzen oturtursun tabi. Bu tadilat isleri canımı sıkıyor. Biz de duvarlarda renk denedik hep, salonu da boyadık. Her şey uyumsuz. Boyacı gelicek tabi ama ne zaman? Ben de temizlik yapmıyorum o yüzden
Hem birlikteyiz hem değiliz. Mustakil evde altli ustlu oturuyoruz. Aslında kv bana hep yardimcidir, annemden iyi anlar beni ama gelen gideni işi cok olan bir ev burası. Onlar gittiğinde ben tatile çıkmışim gibi hissetmiştim
Tokken sonuç iyiyse açken daha iyi olur merak etme.Yarın kas oranı yağ oranı kaç çıkacak yazar mısın?Yarin belli olacak gec geldigi icin tokken tartildim asil kilodegil yani bakalim bekliyorum ne cikacak kotu bi supriz yapmasa bari :)
Ben geçen haftaki kilomdan hesaplayacağım değil mi?Aprilde yazmış ama yine de sorayım dedimSimdi kizlar yarin listeye kendi kilomuzu ve yuzdemizi ekleyelim lutfen
(Etap baslangic kilosu - etap bitis kilosu)
/etap baslangic kilosu x 100 bu sekilde formul
Sknti yaratacak bisey yok ortada birbirimize yardimci olmaya calisiriz zaten
Harikasın çok iyi vallahi.Herkese merhaba,
Çok yoğun bir gündü ancak yazabildim,
Dünkü menüm
10:00 civarı kahvaltı (1salatalık, Beyaz peynir 1 dilim, 1domates)
15:30 civarı (yarım dilim ekmek, börülce salatası 1 tabak)
21:30 civarı (bir nektarin, küçük bir salkım üzüm)
3km yürüyüş, 3,5 litre su
Ve 68 kilo 39 gr. Olmuşum kızlar :)
1kg 911 gr. Vermişim
İyiyiz sen nasılsın.Özledik.Slm kızlar umarım herkes iyidir
yaşasın baharrKesinlikle bir bahar çocuu olarak heppp bahar olsun
Süpersin! Çok güzel vermişsin başarılarının devamını dilerim ekledim seni listeye gururlayalnız birAzcık küsuratlarından kırptım yuvarladım rakamı haberin olsun ...
Hos buldum canim kilom berbat vaziyette bazı ailevi meseleler moral bozukluğu ramazan derken 89 u buldum neyse ki ramazandan sonra sıkı bir şekilde başladım şimdi 82de durdu bende durumlar böyle sizde nasılİyiyim bendeeetekrar hoşgeldin ne iyi ettin de geldin , yaaa bende seni çok özledim .
Eeeee ne yaptın kilon kaç ?
Huzurlu olduktan sonra sorun yok.Ben aynı evde sekiz sene kayınvalideme ve annesine baktım.Aynı ev zor oluyor.Allah huzurunuzu daim etsin.
Tokken sonuç iyiyse açken daha iyi olur merak etme.Yarın kas oranı yağ oranı kaç çıkacak yazar mısın?
Ben geçen haftaki kilomdan hesaplayacağım değil mi?Aprilde yazmış ama yine de sorayım dedim
Harikasın çok iyi vallahi.
İyiyiz sen nasılsın.Özledik.
bende aynı yerdeyim iki ileri bir geri devam ediyorum canımHos buldum canim kilom berbat vaziyette bazı ailevi meseleler moral bozukluğu ramazan derken 89 u buldum neyse ki ramazandan sonra sıkı bir şekilde başladım şimdi 82de durdu bende durumlar böyle sizde nasıl
Tşk ederim canım bende iyiyim , ben de özlüyorum ama inanılmaz yoğunum fırsat buldukça geliyorum :)))) yoksaaaa hep aklımda burasıHuzurlu olduktan sonra sorun yok.Ben aynı evde sekiz sene kayınvalideme ve annesine baktım.Aynı ev zor oluyor.Allah huzurunuzu daim etsin.
Tokken sonuç iyiyse açken daha iyi olur merak etme.Yarın kas oranı yağ oranı kaç çıkacak yazar mısın?
Ben geçen haftaki kilomdan hesaplayacağım değil mi?Aprilde yazmış ama yine de sorayım dedim
Harikasın çok iyi vallahi.
İyiyiz sen nasılsın.Özledik.
Vurdum yaaa hiç sorma neyseki ipleri aldım elime güç bende artikbende aynı yerdeyim iki ileri bir geri devam ediyorum canımhala burdayım gördüğün gibi napalım işte herşey aynı buralarda kilonu tekrar verdiğin iyi olmuş 89 a vurmuşsun neyse başlangıca gelmiş sayılırsın geri
aferin sana kaldığın yerden devam et mlyt pes etmeVurdum yaaa hiç sorma neyseki ipleri aldım elime güç bende artik
Bende seni seviyorum bahardaŞım benim,özledin ya beni ağlayasın geldi ben de öyle oluyorum bazennyaşasın baharrayy april ya seviyorum seni ben ya sevgi kelebeği oldum sana olan sevgimden ağlayasım geldi ay kesin regl yaklaşıyor tüm belirtiler mevcut niye ağlıyom ben ya
Neyseki düşmüşsün ben bi bakayım kaçla izne cıktın sen? ailevi meseleler haloldumu peki kuzum?Hos buldum canim kilom berbat vaziyette bazı ailevi meseleler moral bozukluğu ramazan derken 89 u buldum neyse ki ramazandan sonra sıkı bir şekilde başladım şimdi 82de durdu bende durumlar böyle sizde nasıl
deadlinecim yoksa kilomu aldın senay efkarlı şarkılar dinleyesim varyok yok dinlemiyim ben hareketli bişeyler açayım bariikeyfim yerine gelsin
Pes etmek yok canım Allah ın izniyle kararlı bir şekilde devam ediyorumaferin sana kaldığın yerden devam et mlyt pes etmesağlık durumların nasıl canım iyi misin
Bende seni seviyorum bahardaŞım benim,özledin ya beni ağlayasın geldi ben de öyle oluyorum bazennseviliyorsun daima
Neyseki düşmüşsün ben bi bakayım kaçla izne cıktın sen? ailevi meseleler haloldumu peki kuzum?
deadlinecim yoksa kilomu aldın senhep bir ağlama modundasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?