iyiyim canım bende yuvarlanıp gidiyorumPes etmek yok canım Allah ın izniyle kararlı bir şekilde devam ediyorum
Belim deki sorun olmasa daha iyiyim sen nasılsın alıştın mi yeni düzenine
Halledmeye çalışıyoruz canım ama ben artık hiçbir şeyin beni hedefimden caydirmasina müsade etmiyorum bu konuda kararlıyımmlyt cım 415.etapta kilo bildirimi yaparak 73 kg'la izne ayrılmışsın
yanii anlıyacağın o kiloyu verene kadar listeye dahil olamayacaksın ama takımda olursun yine beraberce veririz kuzumm
evet o sendrom tehlikeli ol da kurtul cancazımmmbu sabah tartıldığıma göre sabitim aprilzaten bu tartı beni hep sabit gösteriyor yok ya duygusalım bu aralar sevgiye muhtaç hissediyorum yok yada sevgi dolu ama isyankarda olabilir ay bende bilmiyorum bu aralar çok değişik hissediyorum diyorum sana regl öncesi sendroma girdim
Gerçekten de öyle yük bindikce fena oluyoriyiyim canım bende yuvarlanıp gidiyorumdikkat et canım kendine aslında kilo verdikçe rahatlarsın bele binen yük azalıyor yani azimle devam o kilolar gidecek bu sefer gelmeyecek değil mi
sevindim kararlı olmana ,göndereceğiz hepsini birbirr sen meraklanmaHalledmeye çalışıyoruz canım ama ben artık hiçbir şeyin beni hedefimden caydirmasina müsade etmiyorum bu konuda kararlıyım
Olsun canım bende listeye girmek için daha çok ugrasirim sen kac oldun canım
Supersin april çok güzel vermişsinsevindim kararlı olmana ,göndereceğiz hepsini birbirr sen meraklanmaeski mlyt geri döndü
bende bu aralar 69.5 /70 kg arasında gidip geliyorum canım
evet o sendrom tehlikeli ol da kurtul cancazımmmyada yakışıklı bir prensde her derde deva olabilir İnşaAllah
evet canım verdim hedefe kaldı 10 kg bakalımSupersin april çok güzel vermişsin
o zorlu yolun sonunda güzelliğe kavuşacağı için dert etmiyormuş bana öyle dedibenim prens yolu şaşırmış galiba april yolu bulursa bir gün haber veririm kaybolmuş diye düşünüyorum inşallah diyelim ben çıkıyorum görüşürüz aprilcim
Çok sevindim denk geldigineevet canım verdim hedefe kaldı 10 kg bakalımşuanda bende izinliyim çok yoğunum ara ara geliyorum buraya şansa denk geldik iyide oldu sende sık sık buralarda ol tamammı? yarından itibaren tüm fırsatlarda burda ol menünü yaz , o kilolar gidecek
o zorlu yolun sonunda güzelliğe kavuşacağı için dert etmiyormuş bana öyle dedisabret gelecek prenses grsrzzzz bende çıkıyorum çok geç oldu hadi yatalım kızlar leptin kaçmadan iyi geceler herkeseeee,tatlı rüyalar
Gorusuruz canim iyi geceler netim
Günaydınn çok güzel vermişsin tebriklerGünaydın canlarr kilo bildirimi yaptım erkenden gün içinde daha giremeyebilirim oğlumu hastaneye götüreceğiz... Hayırlı cumalar herkesesabah sabah yanlış hesaplamış olabilirim yanlışsa düzeltin lütfen bu arada deadline çarş perş sporumu yaptım canım + koymayı unuttum
.Annemlerdeyim esim yanimda degil calisiyyo.ah burda olsaydi kizlari ona satardimHosgeldin canim nasilsin
Gunaydinnnnn.günümüz bereketli huzurlu km tlu geçsin inşgünaydın minnoşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?