0.6 yi 76.6 ya bölüp yuzle çarp yuzdeni bulursun onuda eklemen lazımhesaplamayi yapicam unuttm ama yardimci olurmusunuz
76.6/76.0/0.6 sonra napicm
Hayırlı cumalar.Güzel bir gün olsun inşallah.günaydın minnoşlar
Geçmis olsun inşallah önemli bir şey yoktur.Kilo vermişsin kutlarım.Günaydın canlarr kilo bildirimi yaptım erkenden gün içinde daha giremeyebilirim oğlumu hastaneye götüreceğiz... Hayırlı cumalar herkesesabah sabah yanlış hesaplamış olabilirim yanlışsa düzeltin lütfen bu arada deadline çarş perş sporumu yaptım canım + koymayı unuttum
Uykusuzum uyumak istiyorum
.Annemlerdeyim esim yanimda degil calisiyyo.ah burda olsaydi kizlari ona satardim
Gunaydinnnnn.günümüz bereketli huzurlu km tlu geçsin inş
diyet listem bu şekilde
Kahvaltı (aynı): 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates ,salatalık
Ara 1(10:00): 1 taze meyve
Ara 2 (15:00):1 porsiyon kuru meyve, 5-6 adet badem/fındık
Ara3 (17:00): 1 bardak süt ürünü(süt,ayran,yoğurt,cacık )
Akşam : 1 kase çorba/yarım kase bulgur pilavı, 4-5 kaşık etli sebze yemeği, 1-2 kaşık yoğurt, bol salata
(doymazsan 1 dilim ekmek, yemek etsizse yoğurdu arttır veya ton balığı ye)
Ara4 (21:00): 1 porsiyon taze meyve)
ÖĞLE:
13.08.2015 Perşembe: Yarım kase çorba, 2 biber dolma, salata
14.08.2015 Cuma:1 kase çorba, tavuk yemeği, salata
15.08.2015 Cumartesi: patates yemeği, 1 bardak yoğurt, domates salatalık (evden)
17.08.2015 Pazartesi:1 kase çorba, köfte , 1 dilim ekmek
18.08.2015 Salı: evden getir veya dışarıda ızgara,salata,ayran
19.08.2015 Çarşamba: 1 kase çorba, piliç yemeği, salata
20.08.2015 Perşembe: 1 kapya dolma, yoğurt-salata (ikisi de evden)
21.08.2015 Cuma:1 kase çorba, 3 köfte, salata (evden)
22.08.2015 cumartesi:6 kaşık nohut, 1 kase cacık, 1 dilim ekmek
Günaydın kızlar,
Sabah 10:00 civarı kahvaltı (1 ince dilim peynir, 1domates, 2 biber, bir haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek )
Öğle yemeği 13:00 civarı (3adet orta boy biber dolması)
Akşam yemeği 19:30 civarı (3 adet orta boy biber dolması 1.5 dilim ekmek)
21:30 civarı yarım mısır
4 km. Yürüyüş 30 dakika egzersiz 3 litre su
Bu arada bugün tekrar tartıldım 68.5 çıktım :/
kizlar cok iyi durumdayiz sankim ben 76 olmusum yaaaa0.6 gitmis.d mornar tebrik ederim cok iyi vermissin ve hayirli cumalar
Yok canim sadece %0ve kilosu sabit yazacagz canm yazdm ben sorun dglMalesef kilo verememişim.56.9 kilom sabit.Listeye ekledim ama yanlışlık var mısosyestetik ?
Teşekkürler canım.Yok canim sadece %0ve kilosu sabit yazacagz canm yazdm ben sorun dgl
kaptancım listeye sabit olduğu içşn gulfureni alamıyor muyuz bu hafta listeye girecek ama kilo veremeyeince listeye alınmıyordu sanki kurallar göre gerççi kaptan sensinYok canim sadece %0ve kilosu sabit yazacagz canm yazdm ben sorun dgl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?