Geçmiş olsun.Hastaneye gitseydin.merhaba kizlar benim tatil kotu geciyor bende ishal kusma
mide bulantisi
deniz carpti galiba
o listeyi unutmuşuz bugün liste telaşına kimsede sormamış senden başkaSpor artılarını nereye ekliyoruz:/
o listeyi unutmuşuz bugün liste telaşına kimsede sormamış senden başkabirde tebrik ederim bu hafat bireysel sıralamada 3. olmuşsun canım dünkü bildirimin bugünde aynı olsaymış 1. olurdun ama 3. te güzel tebrikler
artınıda ekledim canımmiyi geceler
Bende katilabilir miyim
merhaba cnm hosgeldin. ilk sayfada kurallar var oku bi uysrsa tabikiBende katilmak istiyorum
geçmiş olsun canımm.. besinlerden olmuştur tahmişnim bol sıvı almaya çalışmerhaba kizlar benim tatil kotu geciyor bende ishal kusma
mide bulantisi
deniz carpti galiba
umarım canımcıımmm.. tartılmak da yasak sadece diyetisyenin tartısında tartılcam perşembe günleri.ispanyolcum sen varya bu liste ile çok güzel kilo verirsin , lütfen harfi harfine uygula ne eksik ne fazla olsunçok da güzel gayet doyurucu
çok çok güzel olmuş afiyet olsunÖğle 13.30
Bir dilim tahıllı ekmek
Elimin yarısı kadar peynir
Yarım domates,salatalık
3 çay
Ara 17.30
Bir bardak ayran
Aksam 20.00
Sebze çorbası
(Kabak,domates,acı biber,kırmızı biber,sarımsak)
İki kaşık hindi sote
Bir kaşık pilav
2 kaşık cacık
2.5 litre su
Sporu yazmıştım.
Beşi biryerde çay
canımmm tebrik ederimmm dercen içinSpor artılarını nereye ekliyoruz:/
evet tatlım aldığın kiloları vermek zorundasın.. ben de bekliyorum hala 69 göreyim de listeye grieyim diyeİyi geceler kizlar
Özledim sizi ya. Bugün bozulan tartımın yerine yenisini aldım. Yarın tartilcam bakalım neler değişmiş. Cok yogunum ama hemen de dönmek istiyorum aranıza. Artı çıkmazsam tabi.. Ne diycem? Mesela artı çıkarsam ya tartı degisikligindense? Onu bilemeyiz tabi. Bıraktığım kiloda donmeliyim dımı?
merhaba canım hoşgeldin.. takım kaptanımızBende katilmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?