Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ne bileyim cok değişik bı şey yiyelim diye dedim

Bak baskuldas çıktık ucumuz. Ben de fakir. Hercules aldım ama daha inceleyemedim yağımı kasımı. Bı ara bakarım.

Ha hayyy aynen ya basküllerimiz de aynı.Sizde sonuçlar nasıl olacak merak ettim.

O ayran nasil bı şey? Ne ise yarıyor?

Cok güzel canım eline saglik

Ben de iki gündür içiyorum.Yogurt,limon,pulbiber yapıyorlar bende bibersiz çörekotu yağı ile deneyeyim dedim bakalım fark olacak mı?
Sodalı,limonlu,ayran da göbek yağlarını yakıyormuş.Zayıflama küründe bir bayan paylaşmış.Birde onu deneyeyim diyorum.

Takıların çok güzel emeğine sağlık.Sonuncuyu nasıl yaptın?

Kizlar cok koptm sizden farkndayim bu abimin telasiyla kendimide tutamadim iki gundur ama skmaya basliyorum burayada yazamadm ve sporumu yaptim 300 ip atladim cezalarimi cekiyorum yarina hirsla baslicam hedef kilolar yazalimmi

Kizlar cok koptm sizden farkndayim bu abimin telasiyla kendimide tutamadim iki gundur ama skmaya basliyorum burayada yazamadm ve sporumu yaptim 300 ip atladim cezalarimi cekiyorum yarina hirsla baslicam hedef kilolar yazalimmi

mornar takilarina bayildim canim
oti bende suşiyi merak ettm hosgeldin bu arada tatlim
ispanyolcum senden iyi haberler bekliyorum beni kendime getirin nolu

Kizlar 2 gundur Dogru duzgun giris yapamadim.evime geldim.yolculuk.cocuk Ev telasi derken duzensiz beslendim accik.ama evdeyim yeniden bomba gibi hissediyorum kendimi

2 eylul e kadar 75 olmaliyim.kendime Surekli kisa vadeli hedefler koyuyorum.bazen hedefi zamaninda gerceklestiremesem de yeniden basliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…