hoşgeldin canım katılabilirsin tabi öncelikle kendini tanıtırmısın kaç kilosun buyun yaşın hedef kilon falan birde kilo alma nedenini falan öğrenebilir miyizBende katilmak istiyorum
farkettim canım napalım bu hafta öyle oldu haftaya yüzdeni ikiye bölmemiz gerekiyorArkadaslar maalesef tamda o gun ban yedim saka gibi ya kusura bakmayin bildirimde bulunamadim(((
hoşgeldin canım katılabilirsin tabi öncelikle kendini tanıtırmısın kaç kilosun buyun yaşın hedef kilon falan birde kilo alma nedenini falan öğrenebilir miyizbirde ilk sayfada kurallar var tabi onuda okursan iyi olur
farkettim canım napalım bu hafta öyle oldu haftaya yüzdeni ikiye bölmemiz gerekiyorpeki tartıldın mı dün durum ne kilon kaç
boşver arada oluyor öyle benimde reglime az kaldı dün sabittim kilom bugün 62.6çıktım 400 gr fazlayım yani çok dengesiz benimde kilom anlayamıyorumO gece hic uyumadim su vs ictim kilomda 49.8 cikti bir ondan once 50.2 cikti iki tartiyla tartildim cok karisti. Aslinda bildirim olmamasi da iyi oldu 22 si adet on gun onceden direk odem olusuyor bende ve adet bitiminde hemen iki kilo fark ediyor bakalim boylecarsamba persembe kaloriyi iyice dusurdugum halde dun ve bugun cok gorunuyor adete de 7 gun kaldi normal yani (
ya bende aynı yemeklerden sıkıldım yemek olarak katılıyorum bende bulamadım henüzSelam kizlar. Bu sabah tartildim 71.9 çıktım. 71 ile ayrılmıştım. Kısa zamanda toparlarım inşallah.
Kizlar siZde de yiyeceklerden sıkılma durumu olmuyor mü? Bıktım aynı seyleri yemekten. corba salata görmek istemiyorum mesela. O yüzden de açlığımı farklı kalorili şeylerle bastırıyorum. Ne yapsak ki yaa
Teşekkür ederim canım :)geçmiş olsun canımm.. besinlerden olmuştur tahmişnim bol sıvı almaya çalış
umarım canımcıımmm.. tartılmak da yasak sadece diyetisyenin tartısında tartılcam perşembe günleri.
çok çok güzel olmuş afiyet olsun
canımmm tebrik ederimmm dercen için
evet tatlım aldığın kiloları vermek zorundasın.. ben de bekliyorum hala 69 göreyim de listeye grieyim diye
merhaba canım hoşgeldin.. takım kaptanımız @sosyestetik ve yardımcısıdeadline sana bilgi vereceklerdir
ya bende aynı yemeklerden sıkıldım yemek olarak katılıyorum bende bulamadım henüzbu arada çok yokkilon bverirsin 900 gr ı zaten bir kısmıda ödemdir bence
Dünkü menüm,
9:30 civarı kahvaltı (beyaz peynirli tost evde sıkılmış erik suyu şekersiz)
15:50 civarı öğle yemeği (ızgara et bir parça, 1 köz patlıcan, 2 köz biber ve 1 bardak ayran)
20:30 civarı akşam yemeği ( bir kase yoğurt, 4 kaşık kabak yemeği)
22:30 civarı 2 küçük boy salatalık
6 km yürüyüş 3 litre su
çin yemeği nerden çıktı kız kalorisine bakalımda ona göre isteyelimİnşallah canım dediğin gibidir.
Çin yemeği mı sipariş edek naapak?
İyi geceler kizlar
Özledim sizi ya. Bugün bozulan tartımın yerine yenisini aldım. Yarın tartilcam bakalım neler değişmiş. Cok yogunum ama hemen de dönmek istiyorum aranıza. Artı çıkmazsam tabi.. Ne diycem? Mesela artı çıkarsam ya tartı degisikligindense? Onu bilemeyiz tabi. Bıraktığım kiloda donmeliyim dımı?
ben şu an işteyim ve hasta gelsin diyeeee bekliyorummm..
çok da uykum var
Beşi bir yerde çay al iç ödemi atıyor.Tartıldığın zaman yağ,su,kas,kemik ölçtün mü? Kaç çıktı merak ediyorum.Basküllerimiz aynı marka.O gece hic uyumadim su vs ictim kilomda 49.8 cikti bir ondan once 50.2 cikti iki tartiyla tartildim cok karisti. Aslinda bildirim olmamasi da iyi oldu 22 si adet on gun onceden direk odem olusuyor bende ve adet bitiminde hemen iki kilo fark ediyor bakalim boylecarsamba persembe kaloriyi iyice dusurdugum halde dun ve bugun cok gorunuyor adete de 7 gun kaldi normal yani (
Ben de kilo veremedim haftaya insallah beraber listeye girerizSelam kizlar. Bu sabah tartildim 71.9 çıktım. 71 ile ayrılmıştım. Kısa zamanda toparlarım inşallah.
Kizlar siZde de yiyeceklerden sıkılma durumu olmuyor mü? Bıktım aynı seyleri yemekten. corba salata görmek istemiyorum mesela. O yüzden de açlığımı farklı kalorili şeylerle bastırıyorum. Ne yapsak ki yaa
Dünkü menüm,
9:30 civarı kahvaltı (beyaz peynirli tost evde sıkılmış erik suyu şekersiz)
15:50 civarı öğle yemeği (ızgara et bir parça, 1 köz patlıcan, 2 köz biber ve 1 bardak ayran)
20:30 civarı akşam yemeği ( bir kase yoğurt, 4 kaşık kabak yemeği)
22:30 civarı 2 küçük boy salatalık
6 km yürüyüş 3 litre su
Yeni tartın hayırlı olsun.
Şimdi eve gelmişsindir.Ben bugün bütün gün uyusam uyurum o kadar yani.Hava İzmirde çok boğucu ve aşırı nem var.Yağmurda yağdı.
Beşi bir yerde çay al iç ödemi atıyor.Tartıldığın zaman yağ,su,kas,kemik ölçtün mü? Kaç çıktı merak ediyorum.Basküllerimiz aynı marka.
Ben de kilo veremedim haftaya insallah beraber listeye gireriz
Hiç kaçamağın yok ve akşam menülerin hafif.Sporda çok iyi.Seni yakından takip ediyorum.Bu hafta güzel kilo verdin.Gecen hafta kaç kilo vermiştin canım.
çin yemeği nerden çıktı kız kalorisine bakalımda ona göre isteyelim
Yeni tartın hayırlı olsun.
Şimdi eve gelmişsindir.Ben bugün bütün gün uyusam uyurum o kadar yani.Hava İzmirde çok boğucu ve aşırı nem var.Yağmurda yağdı.
Beşi bir yerde çay al iç ödemi atıyor.Tartıldığın zaman yağ,su,kas,kemik ölçtün mü? Kaç çıktı merak ediyorum.Basküllerimiz aynı marka.
Ben de kilo veremedim haftaya insallah beraber listeye gireriz
Hiç kaçamağın yok ve akşam menülerin hafif.Sporda çok iyi.Seni yakından takip ediyorum.Bu hafta güzel kilo verdin.Gecen hafta kaç kilo vermiştin canım.
Öğle 13.30
bir yumurta, 2 kaşık çökelek ile omlet
bir dilim peynir
çeyrek domates
yarım salatalık
3 çay
Akşam 20.00
Bir kase evde yaptığım sebze çorbası
2 kaşık tavuk ciğer
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
Ara 22.00
10-12 tane antep fıstığı
iki küçük kare bitter çikolata
Ara 24.00
çay bardağı ile ayran,limon,çörek otu yağı
2.5 litre su
Dün spor yok.
Takılarla yürümüyorum o kadar yolu tabi :) atarım resimlerini hatta buraya eklediklerim de vardı. Tekrar atıyorum bunlar küçük bir kısmı, tamamı gümüş rengi olan dışında 3ü benim yaptığım takılar
ya sushi yiyelim hiç denemedim nasıl bişey acebaO ayran nasil bı şey? Ne ise yarıyor?
Cok güzel canım eline saglik
ya sushi yiyelim hiç denemedim nasıl bişey aceba
bilmem hiç yemedim bir çin mantısı tarzı bişey vardı tadı güzelmiş onu söyleriz olmadıKokar o yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?