Ohhh nutellalar falan kiz hem sen niye ban yedin bakimmDun misafirim vardi costum resmen( Gezdim dolastim vs ama menum berbat azcik azarlayip kulagimi cekin
Sabah 09: 30
3 pankek nutella surulmus
1 dilim peynir
domates salatalik
Ara 12:40
2 lokum
Öğle 14:50
1 porsiyon kebap
1 kutu ayran
Ara 16:20
1 külah dondurma
spor : 2, 5 saat yuruyus
su : 3 litre
super canimGünaydın kızlar :)
Dünkü menüm
9:30 civarı kahvaltı (bir dilim ekmek, 2 salatalık, 1 biber, 1 domates, ince 1 dilim peynir, bir çay kaşığı bal)
13:00 civarı ara öğün (2 adet yağsız küçük mısır - pirinç patlağı)
15 civarı öğle yemeği (ızgara tavuk bir parça, domates - maydanoz garnitürü 1 dilim ekmek )
20:30 civarı akşam yemeği (bir kase bamya çorbası, bir tabak çoban salata yağsız)
3 litre su 3 km. Yürüyüş 25 mekik
Ohhh nutellalar falan kiz hem sen niye ban yedin bakimm
Harika no menuGünaydın kızlar :)
Dünkü menüm
9:30 civarı kahvaltı (bir dilim ekmek, 2 salatalık, 1 biber, 1 domates, ince 1 dilim peynir, bir çay kaşığı bal)
15 civarı öğle yemeği (ızgara tavuk bir parça, domates - maydanoz garnitürü 1 dilim ekmek )
20:30 civarı akşam yemeği (bir kase bamya çorbası, bir tabak çoban salata yağsız)
Gecmis olsunSelam kuslar gelemedim kusura bakmayin netim cok az hastaym bi de gribal arti reglm yatiyorum paso anlamadim
Yogurt biber Limon kurune Ben de basliyorum.cooooook ihtiyacim varHa hayyy aynen ya basküllerimiz de aynı.Sizde sonuçlar nasıl olacak merak ettim.
Ben de iki gündür içiyorum.Yogurt,limon,pulbiber yapıyorlar bende bibersiz çörekotu yağı ile deneyeyim dedim bakalım fark olacak mı?
Sodalı,limonlu,ayran da göbek yağlarını yakıyormuş.Zayıflama küründe bir bayan paylaşmış.Birde onu deneyeyim diyorum.
Olur arkadasim yeter ki pes etmeyelimKizlar cok koptm sizden farkndayim bu abimin telasiyla kendimide tutamadim iki gundur ama skmaya basliyorum burayada yazamadm ve sporumu yaptim 300 ip atladim cezalarimi cekiyorum yarina hirsla baslicam hedef kilolar yazalimmi
Sagol canimGecmis olsun
Coşmuşsun ama akşam dondurmadan başka bir şey yememişsin.Verdiğini de geri alma canım.Dun misafirim vardi costum resmen( Gezdim dolastim vs ama menum berbat azcik azarlayip kulagimi cekin
Sabah 09: 30
3 pankek nutella surulmus
1 dilim peynir
domates salatalik
Ara 12:40
2 lokum
Öğle 14:50
1 porsiyon kebap
1 kutu ayran
Ara 16:20
1 külah dondurma
spor : 2, 5 saat yuruyus
su : 3 litre
Günaydın kızlar :)
Dünkü menüm
Selam kuslar gelemedim kusura bakmayin netim cok az hastaym bi de gribal arti reglm yatiyorum paso anlamadim
Yogurt biber Limon kurune Ben de basliyorum.cooooook ihtiyacim var
Cok sagol canimCoşmuşsun ama akşam dondurmadan başka bir şey yememişsin.Verdiğini de geri alma canım.
Bu hafta da bayrak sende olacak sanırım.
Çok geçmiş olsun.İkisi bir arada geçmiş olsun kaptanım.
Başla bakalım durum ne olacak?Yapanlar memnun ama kısa süre de etkisi olmuyormuş.
Cekirdek cekirdek:)) corek otu yagi ne ise yariyormus canim tadi nasil bi de?Öğle 13.30
Bir dilim tahıllı ekmek
bir dilim süzme peynir
Domates,salatalık
3 çay
Ara 17.00
1 bardak ayran
Ara 18.00
1 nektarin
yarım şeftali
Akşam 20.00
Nohutlu,yeşil mercimekli,salatalıklı yoğurt çorbası
Ara 21.30
2 çay
yarım avuç çekirdek
2.5 litre su
Beşi bir arada bitki çayı
Yatarken de yoğurt,soda,limon,çörek otu yağı
Azıcık yedim.Eşim yerken çıt çıt sesine gıcık oluyorum.Beraber çıt çıt yaparsak sorun yok.Mecbur kaldım yani.Cekirdek cekirdek:)) corek otu yagi ne ise yariyormus canim tadi nasil bi de?
canım memleketteydim annemlerde internetim yoktu bildirim yapamadım kilo 1 haftadır 66 ama zayıflamam durdu bir grm veremedim 1 haftadırsualp27 slm tatlım , kg bildirimi yapmamışsın nerelerdesin ?
Iyi de canm cok merak ettk iki hafta bildirimde bulunmadin diskalifiye yazdk bizde kurallar geregi.canım memleketteydim annemlerde internetim yoktu bildirim yapamadım kilo 1 haftadır 66 ama zayıflamam durdu bir grm veremedim 1 haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?