Ama ben sehirdsina cikacagim birsureyokum yazmstm giderken intwrntm yoktuIyi de canm cok merak ettk iki hafta bildirimde bulunmadin diskalifiye yazdk bizde kurallar geregi.
Merhaba canım nasılsın?merhabalaaar tatlişkolaaaar
iyiyim canımm yemeğe gitmiştim..Merhaba canım nasılsın?
SupeRsin canimgünaydın canlarım enerjımı topladım geldım
şimdilik süperim diyetime devam ediyorum tam gaz 74.2 çıktım sabah
rahatsızlıgım da gecti tatıl ıyı geldı ama mıde bul. olmasa süper olurdu......
guzel ama daha erken saatlerde yeme isini tamamlasan daha guzel olur sankiGünaydınlar :)
Dünkü menüm
10:30 civarı kahvaltı (1 dilim ekmek, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1domates, 2biber 4-5 sap tere otu)
15:30 civarı (2 kaşık pilav, 4 kaşık domates yemeği)
21:00 civarı (tonbalıklı salata 1tabak)
23:00 civarı (1 incir 1 salatalık)
50 dakika egzersiz 3 km. Yürüyüş 2,5 litre su
merhaba tatlimmmmerhabalaaar tatlişkolaaaar
bu hafta tkimin regl haftasi anlasilan, ben de ayni dertten muzdaribim canimiyiyim canımm yemeğe gitmiştim..
haftasonu evde tamirat vardı, kvlerde kalıyorum çocuklarla.. akşam gittim temizlik yaptım bir de üstüne regl oldum.. belim çok ağrıyor..
Dogrudur fakat o bir sure ne kadar bir sure? Onu belirtmen uygun olurdu.Ama ben sehirdsina cikacagim birsureyokum yazmstm giderken intwrntm yoktu
Ama belli degildi 2 gunlugune gittim donusum uzadi bazi nedenlerden ondan once duzenli girip yaziyodum bunlarinda goz onunde bulundurulmasi lazimdi silerken birsure yikum yazmasaydim haklisinzDogrudur fakat o bir sure ne kadar bir sure? Onu belirtmen uygun olurdu.
Canim sen simdiden sonra katilmak istiyorsan yaz yine menulerini duzenli paylasimda bulun, biliyorum hatirliyorum ben seni ama bizim de cok zor durumlarda kaldigimiz zamanlar oluyor bize de hak var.Ama belli degildi 2 gunlugune gittim donusum uzadi bazi nedenlerden ondan once duzenli girip yaziyodum bunlarinda goz onunde bulundurulmasi lazimdi silerken birsure yikum yazmasaydim haklisinz
Neyse onemli degil caniniz sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?