Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın canlarım enerjımı topladım geldım
şimdilik süperim diyetime devam ediyorum tam gaz 74.2 çıktım sabah
rahatsızlıgım da gecti tatıl ıyı geldı ama mıde bul. olmasa süper olurdu......

Günaydınlar :)

Dünkü menüm

10:30 civarı kahvaltı (1 dilim ekmek, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1domates, 2biber 4-5 sap tere otu)

15:30 civarı (2 kaşık pilav, 4 kaşık domates yemeği)

21:00 civarı (tonbalıklı salata 1tabak)

23:00 civarı (1 incir 1 salatalık)

50 dakika egzersiz 3 km. Yürüyüş 2,5 litre su

SupeRsin canim
guzel ama daha erken saatlerde yeme isini tamamlasan daha guzel olur sanki
merhabalaaar tatlişkolaaaar
merhaba tatlimmm
iyiyim canımm yemeğe gitmiştim..
haftasonu evde tamirat vardı, kvlerde kalıyorum çocuklarla.. akşam gittim temizlik yaptım bir de üstüne regl oldum.. belim çok ağrıyor..
bu hafta tkimin regl haftasi anlasilan, ben de ayni dertten muzdaribim canim

şu regl 1-2 gün geçsin toptan yaparım cezaları olur mu.. bugün yürüyüş yapıcam inşalllha

Dogrudur fakat o bir sure ne kadar bir sure? Onu belirtmen uygun olurdu.
Ama belli degildi 2 gunlugune gittim donusum uzadi bazi nedenlerden ondan once duzenli girip yaziyodum bunlarinda goz onunde bulundurulmasi lazimdi silerken birsure yikum yazmasaydim haklisinz
Neyse onemli degil caniniz sagolsun

Ama belli degildi 2 gunlugune gittim donusum uzadi bazi nedenlerden ondan once duzenli girip yaziyodum bunlarinda goz onunde bulundurulmasi lazimdi silerken birsure yikum yazmasaydim haklisinz
Neyse onemli degil caniniz sagolsun
Canim sen simdiden sonra katilmak istiyorsan yaz yine menulerini duzenli paylasimda bulun, biliyorum hatirliyorum ben seni ama bizim de cok zor durumlarda kaldigimiz zamanlar oluyor bize de hak var.
sen paylasimda bulun menulerini yazmaya devam et iki hafta kadar ben doger kaptanlara da sorarim olur derlerse(ki burda karsilikli iyi niyet soz konusu) seni yine takima aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…