- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
canım ya 2 günlüğüne gidiyorum demiştin ama iki hafta bildirim yapmadın sonuçta bizimde elimizde olmayan kurallar var biz seni takım içinde idare edebiliriz tabi ama cumaları listede sen bildirim yapmayınca sıkıntı olmuş oluyor en azından cuma uğrayabilmiş olsaydın tak bir mesaj bile olsa çok iyi olurduAma belli degildi 2 gunlugune gittim donusum uzadi bazi nedenlerden ondan once duzenli girip yaziyodum bunlarinda goz onunde bulundurulmasi lazimdi silerken birsure yikum yazmasaydim haklisinz
Neyse onemli degil caniniz sagolsun
sıcaktan eriyorum kaptan eve yeni geldim zaten yoruldumda yemek yiycem birazdanHu hu kizlarrr herkes nerdeee
Evet ya çok sıcakk ! Eve gitmek için sabırsızlanıyorum , malum ptesi sendromundanda çıktık ...sıcaktan eriyorum kaptan eve yeni geldim zaten yoruldumda yemek yiycem birazdan
Tamam canin anladim ben takilirim beni yeni olarak alin ozaman 2 hafta sonra takima girebilirim ozaman degilnicanım ya 2 günlüğüne gidiyorum demiştin ama iki hafta bildirim yapmadın sonuçta bizimde elimizde olmayan kurallar var biz seni takım içinde idare edebiliriz tabi ama cumaları listede sen bildirim yapmayınca sıkıntı olmuş oluyor en azından cuma uğrayabilmiş olsaydın tak bir mesaj bile olsa çok iyi olurdusonuçta iki günlüğüne gidyorum diyip bir daha hiç uğramayan üyeler de var gerçi ben mesajını hatırlamıyorum aprilde izne ayrıldığı için haber verdiğinden de haberimiz yoktu ama kaptanın dediği gibi bizimle yine takılmaya devam et ona göre bişeyler düşünürüz
Ben devam etnek istiyorum tabikide uzuldum yani brn menulerimi yazarim takima alinmasamda sorun degil burada motive oluyorumCanim sen simdiden sonra katilmak istiyorsan yaz yine menulerini duzenli paylasimda bulun, biliyorum hatirliyorum ben seni ama bizim de cok zor durumlarda kaldigimiz zamanlar oluyor bize de hak var.
sen paylasimda bulun menulerini yazmaya devam et iki hafta kadar ben doger kaptanlara da sorarim olur derlerse(ki burda karsilikli iyi niyet soz konusu) seni yine takima aliriz.
Afiyet olsun canimsıcaktan eriyorum kaptan eve yeni geldim zaten yoruldumda yemek yiycem birazdan
Evet canim sen paylasimda bulunmaya devamTamam canin anladim ben takilirim beni yeni olarak alin ozaman 2 hafta sonra takima girebilirim ozaman degilni
sen bunlari dert etme canim menulerini paylasmaya devam etBen devam etnek istiyorum tabikide uzuldum yani brn menulerimi yazarim takima alinmasamda sorun degil burada motive oluyorum
Sagol canim durmak yok yola devamdevam ozamanAfiyet olsun canim
Evet canim sen paylasimda bulunmaya devam
sen bunlari dert etme canim menulerini paylasmaya devam et
Kolay gelsin canim evet istanbul yaniyormusEvet ya çok sıcakk ! Eve gitmek için sabırsızlanıyorum , malum ptesi sendromundanda çıktık ...
Afiyet olsun kuzummm
spor yok muuuDunku menum
Sabah 10:00
2 tane yagda yumurta
1 adet Domates
1 ince dilim peynir
1 bardak cay
1 dilim ekmek
Saat 14 00
1 bardak Sut sekersiz
1 tatli kasigi bal
Saat 16 00
1 adet elma
.
Saat 20 00
3 adet dolma
2 tane sarma
2 bardak ayran
2 litre su
Bitsin artıkkk evetKolay gelsin canim evet istanbul yaniyormus
Biraz Daha devam edecek herhalde bahar insaniyiz biz herhalde hafiften esinti ne sicak ne sogukBitsin artıkkk evet
Eylül' den umudum varBiraz Daha devam edecek herhalde bahar insaniyiz biz herhalde hafiften esinti ne sicak ne soguk
hoşgeldin iyi insanKizlaaar ben geldimm nasilsiniz kimler izne cikti kimler buralarda bakalim
Iyi insanimdir soylemesi ayiphoşgeldin iyi insantamda aklımdan geçmiştin nerede bizim Burcu dedim kendi kendime yaklaşık bikaç saat önce iyiyim sen ? ben izindeyim canım İspanyolda listeye girmeye çalışıo otiide izinde
malesef spor yok ama yapıcam inşallahspor yok muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?