Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dünkü menüm
sabah 11 00
1 haslanmıs yumurta
1 domates 1 salatlk
2 dilim kaşar peynir
3 dilim salam

saaat 15 00
10 çatal makarna 2 bardak ayran

17.00
1 bardak süt
küçücük bir cikolata ( dayanamadım napim regl yakın çikolata krizim tuttu normalde dayanırımda)

20 00
1 şiş kuşbası kebab
5 çatal salata
1 dilim ekmek
2 bardak ayran

2 litre su

spor yok

Bikaç hafta önce ayrıldım , işte çok yoğunum yeteri kadar gelemiyorum bende biraz izne çıkayım dedim . İspanyol evet aldigi kiloyu vermeye calışıyor , ama sanırım bu cuma listeye girecek .
Sen napmışsın öyle ohhh sefan olsunn tartıl bakalım kaça çıktın ? Hemen bugünden basliyosun heeee dikkat etmeye ok ?

1
Tanidiklardan kimse pek kalmamis nerede millet nerede diyet yapanlar tez gelsinler eski duzenimizi oturtalim ozledim vallahi
Evet biraz fazla abarttim ama bu sabah tartildim sukur emeklerim bosa gitmemis okadar yememe gore 68.6 olmusum enson 67 ydim listede sanirin bi bakabilirmisin 1.6 gram almisim 5 haftada yine iyiyim bence okadar yememe gerci gece yatmadan once hergun ip atladim squat yaptim mekik cektim bos durmadim yani kilo almasaydim iyiydi ama yinede fazla almadan donmwm iyi oldu evet basladim canim bugunden itibaren yine dikkat etme vakti vee hedef 65 sonrasi 60 ins.

dünkü menu
9.00
2 domates
5 zeytin
1 kare süzme peynir
1 küçük poğaca
bol maydanoz limonlu,
11.00 şekersiz kremalı nescafe
13.00
patates salatası pasta tabagı nda
15.00 1 lokum (morhipo yollamıs yemesem olmazdı)
19.00
4 kasık taze barbunya
3 kasık pilav
6 dılım karpuz
el kadar pide ekmek
20.30 taze ayçekirdeği 1 avuctan fazla
3 lt su
yarım saat yuruyus yarım saat egzersız

hadı bakım ınsallah dıyelım ben 65 le gelınlık gıydıydım:)

Arkadaşlar ben 5. takımdan imseval

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nun-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.245012/

sizden ricam bu grupta bir anket var o ankati oylayabilir misiniz?

100 kilonun üzerindekiler için bir konu açılması için. "Hayır" oyu kullanırsanız çok minnettar olurum.

90 kilonun üzerindekiler grubunda yarışmak isteyenler gene istedikleri yerde yarışabilirler ama 100 kilonun üzeri için konu açılmalı böyle çok arkadaşımız var. Diyet günlüklerinde orda burda (şekil1A: ben )

arkadaşlar yine ben.

ankata "Evet" oyu kullanmanızı rica edecektim ben bi yanlışlık olmuş

Hosgeldin sekerciim

Ben de 2 hafta izinliydim 1 kg alarak geldim. Dün başladım diyete kizlar. İnşallah süper bir motivasyonla devam edicem!

Dünkü menüm

Kahvaltı 9:30
1 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
2 zeytin
Domates salatalık biber

Ara 12:45
Yarım avuç yabanmersini
3 çatal peynirli makarna

Öğle 14:30
1 tabak etli taze fasulye
1 tabak pirincli patatesli etli tepsi güveci
1 kase yogurt

Ara 17:30
1 avuç fındık
7-8 yabanmersini

Aksam 19:40
1 kase yogurt
1 tabak zeytinyagli fasulye
1 köfte

2 Lt kadar su. (Suyum bitmişti esim gelene kadar susuz kaldım cok içemedim)

Kizlaaar ben geldimm nasilsiniz kimler izne cikti kimler buralarda bakalim
burcuuuuu döndün müüüü
ispanyol feci kilo aldı .. 4 kilo aldı .. azıcık kaldı ama bu hafta girecek inşallah listeye

dünkü menüm
08:30 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim t.b ekm, 1 dilim peynir, 5 zeytin, yarım domates, 1 salatalık
09.30 tek şekerli türk kahvesi
10.30 1 yeşil elma
12.30 2 yuvarlak köfte (sulu), 1 dilim ekmek, 1 kase çorba
15:30 3 kuru kayısı, 10 badem, nescafe 2si birarada
19:00 4 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt, ton balıklı salata
21:00 1 erik
su 3 lt
spor 1 saat yürüyüş

yaa sanki bu diyet listesi bana çok geliyor ben önceden daha az yiyordum.. inşallah vermişimdir .. regl oldum bi de tartılmıyorum zaten.. perşembe sabah tartılcam

Dunku menu
Sabah 09:40
1 dilim cavdarliekmek
8zeytin
2 dilim penir
Domates salatalik

Öğle 12: 50
1 dilim patatesli börek

Aksam 18:30
Tavuk nuget
1 dilim karpuz
Su : 3 lt
Spor yok

Kortizon tedavisi alacakmisim kizlar ya bu kilo aldirir mi simdi hersey basa mi donecek yani o kadar emek verdim kilo pofss (

ben kaçırdım galiba neden kortizon tedavisi alacaksın..
eğer dikkat etmezsen kilo alabilirsin.. iştah açılıyor aynı zamanda şeker ve tuz tüketimin sıfıra yakın olmalı..

günaydın kızlar .2 gündür çok kötüyüm size de çok mahçup hissediyorum kendimi.bebeğim 2 gündür doğru düzgün uyumuyor .gündüz de ablası yüzünden ne ben uyuyabiliyorum ne de küçük kızım.uyudukları kısa anlarda da ben dinlenme çabasındayım.bu nedenle acıkınca ne bulursam onu yedim diyetim aksadı yani.utancımdan menü falan da paylaşmk istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…