Bikaç hafta önce ayrıldım , işte çok yoğunum yeteri kadar gelemiyorum bende biraz izne çıkayım dedim . İspanyol evet aldigi kiloyu vermeye calışıyor , ama sanırım bu cuma listeye girecek .Iyi insanimdir soylemesi ayip
ikidugun 1nisan yaptimda geldim
Sen nezaman izine ayrildin ispanyol kilomu aldida listeye girmeyecalisiyor bu gidisle bende hemen giremeyecegim yarin sabah tartilacagim belli olur
Cok ozledim sizi spor yapmayi bu arada cok ekmek yedim memleketin pidesi cok guzeldi hergun kahvaltida 1pide yemisimdirbakalim bizekackilo olarak donecek guzelim ekmekler degisiklik varmi bi yaramazlikneler yapiyorsunuz
1Bikaç hafta önce ayrıldım , işte çok yoğunum yeteri kadar gelemiyorum bende biraz izne çıkayım dedim . İspanyol evet aldigi kiloyu vermeye calışıyor , ama sanırım bu cuma listeye girecek .
Sen napmışsın öyle ohhh sefan olsunn tartıl bakalım kaça çıktın ? Hemen bugünden basliyosun heeee dikkat etmeye ok ?
hadı bakım ınsallah dıyelım ben 65 le gelınlık gıydıydım:)1
Tanidiklardan kimse pek kalmamis nerede millet nerede diyet yapanlar tez gelsinler eski duzenimizi oturtalim ozledim vallahi
Evet biraz fazla abarttim ama bu sabah tartildim sukur emeklerim bosa gitmemis okadar yememe gore 68.6 olmusum enson 67 ydim listede sanirin bi bakabilirmisin 1.6 gram almisim 5 haftada yine iyiyim bence okadar yememegerci gece yatmadan once hergun ip atladim squat yaptim mekik cektim bos durmadim yani kilo almasaydim iyiydi ama yinede fazla almadan donmwm iyi oldu evet basladim canim bugunden itibaren yine dikkat etme vakti vee hedef 65 sonrasi 60 ins.
Arkadaşlar ben 5. takımdan imseval
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nun-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.245012/
sizden ricam bu grupta bir anket var o ankati oylayabilir misiniz?
100 kilonun üzerindekiler için bir konu açılması için. "Hayır" oyu kullanırsanız çok minnettar olurum.
90 kilonun üzerindekiler grubunda yarışmak isteyenler gene istedikleri yerde yarışabilirler ama 100 kilonun üzeri için konu açılmalı böyle çok arkadaşımız var. Diyet günlüklerinde orda burda (şekil1A: ben)
1
Tanidiklardan kimse pek kalmamis nerede millet nerede diyet yapanlar tez gelsinler eski duzenimizi oturtalim ozledim vallahi
Evet biraz fazla abarttim ama bu sabah tartildim sukur emeklerim bosa gitmemis okadar yememe gore 68.6 olmusum enson 67 ydim listede sanirin bi bakabilirmisin 1.6 gram almisim 5 haftada yine iyiyim bence okadar yememegerci gece yatmadan once hergun ip atladim squat yaptim mekik cektim bos durmadim yani kilo almasaydim iyiydi ama yinede fazla almadan donmwm iyi oldu evet basladim canim bugunden itibaren yine dikkat etme vakti vee hedef 65 sonrasi 60 ins.
burcuuuuu döndün müüüüKizlaaar ben geldimm nasilsiniz kimler izne cikti kimler buralarda bakalim
ispanyol feci kilo aldı .. 4 kilo aldı .. azıcık kaldı ama bu hafta girecek inşallah listeyeIyi insanimdir soylemesi ayip
ikidugun 1nisan yaptimda geldim
Sen nezaman izine ayrildin ispanyol kilomu aldida listeye girmeyecalisiyor bu gidisle bende hemen giremeyecegim yarin sabah tartilacagim belli olur
Cok ozledim sizi spor yapmayi bu arada cok ekmek yedim memleketin pidesi cok guzeldi hergun kahvaltida 1pide yemisimdirbakalim bizekackilo olarak donecek guzelim ekmekler degisiklik varmi bi yaramazlikneler yapiyorsunuz
ben kaçırdım galiba neden kortizon tedavisi alacaksın..Dunku menu
Sabah 09:40
1 dilim cavdarliekmek
8zeytin
2 dilim penir
Domates salatalik
Öğle 12: 50
1 dilim patatesli börek
Aksam 18:30
Tavuk nuget
1 dilim karpuz
Su : 3 lt
Spor yok
Kortizon tedavisi alacakmisim kizlar ya bu kilo aldirir mi simdi hersey basa mi donecek yani o kadar emek verdim kilo pofss(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?