Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugün çok daha iyiyim.ayran aşı detoksu yapcmdaha önce dce bu şekilde kilo vweermiştim.düzensiz beslenmemin ardından bunu yapıp rahatlıyorum.etkisi de oluyo.

ben kaçırdım galiba neden kortizon tedavisi alacaksın..
eğer dikkat etmezsen kilo alabilirsin.. iştah açılıyor aynı zamanda şeker ve tuz tüketimin sıfıra yakın olmalı..

Birden cikti maalesef tedavi icin kullanilacak emeklerim bosa gider sisersem uzulurumm

Bu ara bende oyleyim sebepsiz uykusuzluk evde misafir bozulan menu filan batirdim ortaligi sabah fazla cikiyor bi de adet oncesi olunca zaten sistim..

Birden cikti maalesef tedavi icin kullanilacak emeklerim bosa gider sisersem uzulurumm

Bu ara bende oyleyim sebepsiz uykusuzluk evde misafir bozulan menu filan batirdim ortaligi sabah fazla cikiyor bi de adet oncesi olunca zaten sistim..
cnm tatilde iyiydi.büyük kızım sıkılmıyodu dayı amca nineler dedeler falan.artık evdeyim kızım çok sıkılıyo haliyle yavrum benle yada kardeşiyle uğraşıyo.e tabi kardeş de uykusunu almayınca fena oluyo.dün öyle bi ağlam krizi tuttu ki bebeğimi dayanamadım eşimi işten çağırdım.sonra sağolsun dinleneyim diye büyük kızımı da götürdü iş yerine.

aman kuzum mdikkat et
bugün çok daha iyiyim.ayran aşı detoksu yapcmdaha önce dce bu şekilde kilo vweermiştim.düzensiz beslenmemin ardından bunu yapıp rahatlıyorum.etkisi de oluyo.
süper fikir.. hadi bakalım kolay gelsin bozma sakın

geçmiş olsun canmm.. ne kadar sre ve ne kadra dozda kullanacaksın bunlar önemli.
ödem , şişkinlik illaki yapıyor

Arada oluyor oyle sakin olmaya calis aslinda oyalayacak biseyler lazim.

Bence listede fazlalıklar var.Ama egzersiz güzel olmuş.

Hosgeldin sekerciim

Ben de 2 hafta izinliydim 1 kg alarak geldim. Dün başladım diyete kizlar. İnşallah süper bir motivasyonla devam edicem!

Başladın mı devamı geliyor üzülme.

Başlangıç için güzel.

Ama sık sık yiyiyorsun ya metabolizma hızlanıyor.Bence bu hafta kilo verirsin.

yaa sanki bu diyet listesi bana çok geliyor ben önceden daha az yiyordum.. inşallah vermişimdir .. regl oldum bi de tartılmıyorum zaten.. perşembe sabah tartılcam
Kaçamak yok ama.Sonucunu bende bekliyorum.
Geçmiş olsun.İnşallah önemli bir şeyin yoktur.

Allah sana kolaylık versin.Zor dönemden geçiyorsun.Kaç aylıktı bebeğin kusura bakma ben unutuyorum?

Selam kuslar netim cok az kusura bakmayin gelemiyorum pek, zaten yatiyordum daha bugun duzene girmeye calisacagim siz neler yapiyorsunuz?

yaa sanki bu diyet listesi bana çok geliyor ben önceden daha az yiyordum.. inşallah vermişimdir .. regl oldum bi de tartılmıyorum zaten.. perşembe sabah tartılcam
Veriyorsundur canim duzenli ya ondan fazla geliyoe olabilir sana
ne icin kortizon canim dikkat etmek lazim tabi

[QUOTE="sosyestetik, post: 42219606, member: 583695"

ne icin kortizon canim dikkat etmek lazim tabi[/QUOTE]

Bas agrisi vs sikayetlerim vardi onun icin basladi bakalim. Su an bir kac gune hasta olacagim onun siskinligi de var cok yiyorum kendimi kontrol edemiyorum Azaltmam lazim cok yiyorum derken sekerli maalesef (

Ha birde kac gun sureyle koruma evresini yapacagimizi bilen varsa o da cok sevaba girer yazarak:)

Hosgeldin sekerciim

Ben de 2 hafta izinliydim 1 kg alarak geldim. Dün başladım diyete kizlar. İnşallah süper bir motivasyonla devam edicem!
Hosbulduk canim ben 5 haftadir izindeydim iyi az almisim ozaman
burcuuuuu döndün müüüü

ispanyol feci kilo aldı .. 4 kilo aldı .. azıcık kaldı ama bu hafta girecek inşallah listeye
Canim nezamanda 4kilo aldin sen neyseki az kalmis bende dikkat etmeye basladim bakalim ins. En kisa zamanda veririm listeye girerim
Gittigim yerde tartida aynada yoktu 70leri gorucem diye tekrar cok korktum ama sukurki gormedim

bugün leslie 2 miles yaptım.dün yapamamıştım bugün 200 ip atladım cezamı da yaptım.
kızlar ip atlama alışmaya başladım eşimi de aldım yanıma hani şu çiftli ip atlama vardı ya çocukken yaprdık onu yapmaya çalıştık birlikte bol kahkahalı oldu yani

Zayıflama Egzersizleri Grubu: 1. Uygulama Teknikleri
  1. Ellerinizin yere değmesini sağlayacak şekilde 10 kez sağ tarafınıza, 10 kez de sol tarafınıza eğilin.
  1. Ellerinizi öne doğru uzatarak; 25 kez çömelin.
  1. İleri, geri ve yana doğru olmak üzere bacaklarınızı 25 kez sallayın. Bu egzersizi kas ya da sinir sıkışması meydana getirmemek adına çok hızlı bir şekilde yapmamaya özen gösterin
  1. Kollarınızı öne – yukarı ve yukarı – yana olmak üzere 15’er kez uzatın.
  1. Öncelikle yüz üstü olarak uzanın. Ardından başınızı 3 kez yukarı doğru kaldırıp tekrar eski pozisyonunuza dönün.
  1. 10 adet mekik çekin.
  1. Sırt üstü şekilde yere uzanın. Ardından bacaklarınızı yukarı doğru kaldırıp tekrar eski pozisyonunuza dönün.

Zayıflama Egzersizleri Grubu: 2. Uygulama Teknikleri
  1. Ayakta vücut duruşunuzu dik bir pozisyona getirin ve ardından ellerinizi yanlara doğru açarak 30 saniye kadar zıplayın.
  2. Bir duvara yaslanarak vücudunuzu oturur pozisyona getirin. Ardından yukarı ve aşağı yönlerde 30 saniye kadar hareket edin.
  3. 30 saniye kadar şınav çekin.

[QUOTE="sosyestetik, post: 42219606, member: 583695"

ne icin kortizon canim dikkat etmek lazim tabi

Bas agrisi vs sikayetlerim vardi onun icin basladi bakalim. Su an bir kac gune hasta olacagim onun siskinligi de var cok yiyorum kendimi kontrol edemiyorum Azaltmam lazim cok yiyorum derken sekerli maalesef ([/QUOTE]
Cok gecmis olsun canim dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…