ben kaçırdım galiba neden kortizon tedavisi alacaksın..
eğer dikkat etmezsen kilo alabilirsin.. iştah açılıyor aynı zamanda şeker ve tuz tüketimin sıfıra yakın olmalı..
günaydın kızlar .2 gündür çok kötüyüm size de çok mahçup hissediyorum kendimi.bebeğim 2 gündür doğru düzgün uyumuyor .gündüz de ablası yüzünden ne ben uyuyabiliyorum ne de küçük kızım.uyudukları kısa anlarda da ben dinlenme çabasındayım.bu nedenle acıkınca ne bulursam onu yedim diyetim aksadı yani.utancımdan menü falan da paylaşmk istemedim.
cnm tatilde iyiydi.büyük kızım sıkılmıyodu dayı amca nineler dedeler falan.artık evdeyim kızım çok sıkılıyo haliyle yavrum benle yada kardeşiyle uğraşıyo.e tabi kardeş de uykusunu almayınca fena oluyo.dün öyle bi ağlam krizi tuttu ki bebeğimi dayanamadım eşimi işten çağırdım.sonra sağolsun dinleneyim diye büyük kızımı da götürdü iş yerine.Birden cikti maalesef tedavi icin kullanilacakemeklerim bosa gider sisersem uzulurumm
Bu ara bende oyleyim sebepsiz uykusuzluk evde misafir bozulan menu filan batirdim ortaligi sabah fazla cikiyor bi de adet oncesi olunca zaten sistim..
aman kuzum mdikkat etgünaydın kızlar .2 gündür çok kötüyüm size de çok mahçup hissediyorum kendimi.bebeğim 2 gündür doğru düzgün uyumuyor .gündüz de ablası yüzünden ne ben uyuyabiliyorum ne de küçük kızım.uyudukları kısa anlarda da ben dinlenme çabasındayım.bu nedenle acıkınca ne bulursam onu yedim diyetim aksadı yani.utancımdan menü falan da paylaşmk istemedim.
süper fikir.. hadi bakalım kolay gelsin bozma sakınbugün çok daha iyiyim.ayran aşı detoksu yapcmdaha önce dce bu şekilde kilo vweermiştim.düzensiz beslenmemin ardından bunu yapıp rahatlıyorum.etkisi de oluyo.
geçmiş olsun canmm.. ne kadar sre ve ne kadra dozda kullanacaksın bunlar önemli.Birden cikti maalesef tedavi icin kullanilacakemeklerim bosa gider sisersem uzulurumm
Bu ara bende oyleyim sebepsiz uykusuzluk evde misafir bozulan menu filan batirdim ortaligi sabah fazla cikiyor bi de adet oncesi olunca zaten sistim..
aman kuzum mdikkat et
süper fikir.. hadi bakalım kolay gelsin bozma sakın
geçmiş olsun canmm.. ne kadar sre ve ne kadra dozda kullanacaksın bunlar önemli.
ödem , şişkinlik illaki yapıyor
cnm tatilde iyiydi.büyük kızım sıkılmıyodu dayı amca nineler dedeler falan.artık evdeyim kızım çok sıkılıyo haliyle yavrum benle yada kardeşiyle uğraşıyo.e tabi kardeş de uykusunu almayınca fena oluyo.dün öyle bi ağlam krizi tuttu ki bebeğimi dayanamadım eşimi işten çağırdım.sonra sağolsun dinleneyim diye büyük kızımı da götürdü iş yerine.
dünkü menu
9.00
2 domates
5 zeytin
1 kare süzme peynir
1 küçük poğaca
bol maydanoz limonlu,
11.00 şekersiz kremalı nescafe
13.00
patates salatası pasta tabagı nda
15.00 1 lokum (morhipo yollamıs yemesem olmazdı)
19.00
4 kasık taze barbunya
3 kasık pilav
6 dılım karpuz
el kadar pide ekmek
20.30 taze ayçekirdeği 1 avuctan fazla
3 lt su
yarım saat yuruyus yarım saat egzersız
Hosgeldin sekerciim
Ben de 2 hafta izinliydim 1 kg alarak geldim. Dün başladım diyete kizlar. İnşallah süper bir motivasyonla devam edicem!
Dünkü menüm
Kahvaltı 9:30
1 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
2 zeytin
Domates salatalık biber
Ara 12:45
Yarım avuç yabanmersini
3 çatal peynirli makarna
Öğle 14:30
1 tabak etli taze fasulye
1 tabak pirincli patatesli etli tepsi güveci
1 kase yogurt
Ara 17:30
1 avuç fındık
7-8 yabanmersini
Aksam 19:40
1 kase yogurt
1 tabak zeytinyagli fasulye
1 köfte
2 Lt kadar su. (Suyum bitmişti esim gelene kadar susuz kaldım cok içemedim)
Ama sık sık yiyiyorsun ya metabolizma hızlanıyor.Bence bu hafta kilo verirsin.dünkü menüm
08:30 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim t.b ekm, 1 dilim peynir, 5 zeytin, yarım domates, 1 salatalık
09.30 tek şekerli türk kahvesi
10.30 1 yeşil elma
12.30 2 yuvarlak köfte (sulu), 1 dilim ekmek, 1 kase çorba
15:30 3 kuru kayısı, 10 badem, nescafe 2si birarada
19:00 4 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt, ton balıklı salata
21:00 1 erik
su 3 lt
spor 1 saat yürüyüş
Kaçamak yok ama.Sonucunu bende bekliyorum.yaa sanki bu diyet listesi bana çok geliyor ben önceden daha az yiyordum.. inşallah vermişimdir .. regl oldum bi de tartılmıyorum zaten.. perşembe sabah tartılcam
Geçmiş olsun.İnşallah önemli bir şeyin yoktur.Dunku menu
Sabah 09:40
1 dilim cavdarliekmek
8zeytin
2 dilim penir
Domates salatalik
Öğle 12: 50
1 dilim patatesli börek
Aksam 18:30
Tavuk nuget
1 dilim karpuz
Su : 3 lt
Spor yok
Kortizon tedavisi alacakmisim kizlar ya bu kilo aldirir mi simdi hersey basa mi donecek yani o kadar emek verdim kilo pofss(
Allah sana kolaylık versin.Zor dönemden geçiyorsun.Kaç aylıktı bebeğin kusura bakma ben unutuyorum?günaydın kızlar .2 gündür çok kötüyüm size de çok mahçup hissediyorum kendimi.bebeğim 2 gündür doğru düzgün uyumuyor .gündüz de ablası yüzünden ne ben uyuyabiliyorum ne de küçük kızım.uyudukları kısa anlarda da ben dinlenme çabasındayım.bu nedenle acıkınca ne bulursam onu yedim diyetim aksadı yani.utancımdan menü falan da paylaşmk istemedim.
Veriyorsundur canim duzenli ya ondan fazla geliyoe olabilir sanayaa sanki bu diyet listesi bana çok geliyor ben önceden daha az yiyordum.. inşallah vermişimdir .. regl oldum bi de tartılmıyorum zaten.. perşembe sabah tartılcam
ne icin kortizon canim dikkat etmek lazim tabiDunku menu
Sabah 09:40
1 dilim cavdarliekmek
8zeytin
2 dilim penir
Domates salatalik
Öğle 12: 50
1 dilim patatesli börek
Aksam 18:30
Tavuk nuget
1 dilim karpuz
Su : 3 lt
Spor yok
Kortizon tedavisi alacakmisim kizlar ya bu kilo aldirir mi simdi hersey basa mi donecek yani o kadar emek verdim kilo pofss(
haklısın cnm sabırsızlıkla okulun açılmasnı bekliyorum.öğretmenlik bana terapi gibiArada oluyor oyle sakin olmaya calis aslinda oyalayacak biseyler lazim.
Ha birde kac gun sureyle koruma evresini yapacagimizi bilen varsa o da cok sevaba girer yazarak:)
Hosbulduk canim ben 5 haftadir izindeydim iyi az almisim ozamanHosgeldin sekerciim
Ben de 2 hafta izinliydim 1 kg alarak geldim. Dün başladım diyete kizlar. İnşallah süper bir motivasyonla devam edicem!
Canim nezamanda 4kilo aldin sen neyseki az kalmis bende dikkat etmeye basladim bakalim ins. En kisa zamanda veririm listeye girerimburcuuuuu döndün müüüü
ispanyol feci kilo aldı .. 4 kilo aldı .. azıcık kaldı ama bu hafta girecek inşallah listeye
spor listesi cnm günlük sporumuzu yapınca artı koyuyoruz karşısına.yapamadıysak cezamızı daha sonra yapıyoruz ip atlama mekik cezaları vardıBu liste neyin nesi
[QUOTE="sosyestetik, post: 42219606, member: 583695"
ne icin kortizon canim dikkat etmek lazim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?