Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım sıkkın.İki gündür artıda çıkıyorum.Ödem baş sorunum inşallah ödemdir.Montignac diyeti iyi geldi bana ama yasaklar şu sıra zorluyor beni.Birde bur haftadır yemek yediğim zaman midemde ağrı ve şişlik olmaya başladı.Hassas bağırsak sendromu var acaba o mu başladı.İlacını da kullanıyorum ama fark yok.Yarın az ve sık yemeye çalışacağım.Detoks mu yapsam diye düşünüyorum.

İyi olmana sevindim.Bende durumlar fena elimi kaldıracak halim yok.İki gündür artıda çıkıyorum moralim bozuk.
Canim ben de artidayim ama sebebini biliyorum tatildeyim evdeym diye annem paso biseyler yapiyor yemeyince kiriliyor, zaten beni cok sk goremiyor uzmek istemiyorum ben de ama gidince ski bi diye beni bekliyorrr
Evet ara verdim bugun 30dk yuruyusle basladim sporuma devam edicem canim listeye girdigim zaman baslarim
tabi ki canim hemen gel bekliyoruzzz
bi doktora gorun canim istersen, bozma moralini tek derdin bu olsun allah askina

Selam kızlar, bu saatte işten mi dönülür yaaa diye haykırmak istiyorum :/

Dünkü menüme geçeyim hemen

9:00 civarı (1domates, 1 haşlanmış yumurta, 1bardak şekersiz çay)

14:00 civarı (bir dilim ince hamur pizza)

16:00 civarı narlı soda

19:00 civarı bir avuç kadar patlamış mısır

2,5 litre su 4 km yürüyüş, 30 dakika egzersiz

Canim bisey yememissin resmen

Haklısın.Olsun annenin tadını çıkar.Senin için uğraşması çok güzel.Allah sağlık versin.
Allahtan kafayı bozup cıssslara saldırmıyorum.

Sağlıklıyız şükür.Acı biber çok yedim o benim rahatsızlığı tetikledi heralde.Bugün yemedim ama karnım ve midem şiş ve midem ağrıyor.

Kıyamam saat on ikiye geliyor.Ne zaman dinleneceksin ?Allah kolaylık versin canım.Pizza tok tuttu heralde aksam bir şey yememişsin.Sen ne iş yapıyorsun?

Cok sagol canim iste biraz bozuyoruz ama artik takimdan bu anlamda anlayis bekliyorum ne yapayim 27 snde donuyorum az kaldi zaten artk gidince yogun bie tempoyla baslayacagim

Öğle 13.30
Elimin yarısı kadar pişi
Bir dilim peynir
Yarım domates, salatalık

Ara 17.00
10 tane antep fıstığı
10 tane yer fıstığı
4 tane çubuk kraker

Akşam 20.00
Yarım muz,yarım şeftali
2 kaşık yoğurt,2.ceviz,2 fındıklı
Keten tohumu,tarçın,zencefilli smothie

Ara 22.00
Sütlü süzme kahve

2.5 litre su
1 bardak rezene çayı
1 bardak beşi bir yerde çayı

Spor 1,5 km yürüyüş.Dün balık yutmaya gittik.Az oldu diye spor yaptım doye işaretlemedim.

merhaba ben katılmak için yazmıştım uygun konuya ama fazla mesaj gelince kimseden ileti alamadım bu sefer çok kararlıyım ve takım arkadaşları arıyorum destek olacak lütfen buraya yazmamı mazur görün 1.70 boyunda 64.5 kiloyum hedefim önce 59 sonra 56 ve 52 beni aranıza alabilir misiniz acaba

Canım ben takı ve çanta tasarımı yapıyorum bi firmada, bir iş bağladılar deli gibi çalışıyoruz malesef şu ara.

Pizza çok susattı o yüzden açlık hissetmedim ama zaten yiyecek vakit yok

Canım ben takı ve çanta tasarımı yapıyorum bi firmada, bir iş bağladılar deli gibi çalışıyoruz malesef şu ara.

Pizza çok susattı o yüzden açlık hissetmedim ama zaten yiyecek vakit yok
Çok zevkli bir işin varmış ama bu şekilde çalışmak baya yorucu.
Allah bol kazanç versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…