- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Brans neydi hocam?haklısın cnm sabırsızlıkla okulun açılmasnı bekliyorum.öğretmenlik bana terapi gibi
Bu liste neyin nesi
Spor listesi canim sen de gel artik artini koyyy cok ara verdin cookkBu liste neyin nesi
Selam kuslar netim cok az kusura bakmayin gelemiyorum pek, zaten yatiyordum daha bugun duzene girmeye calisacagim siz neler yapiyorsunuz?
Evet ara verdim bugun 30dk yuruyusle basladim sporuma devam edicem canim listeye girdigim zaman baslarimBrans neydi hocam?
Spor listesi canim sen de gel artik artini koyyy cok ara verdin cookk
Hoş geldin.Evet ara verdim bugun 30dk yuruyusle basladim sporuma devam edicem canim listeye girdigim zaman baslarim
Canim ben de artidayim ama sebebini biliyorum tatildeyim evdeym diye annem paso biseyler yapiyor yemeyince kiriliyor, zaten beni cok sk goremiyor uzmek istemiyorum ben de ama gidince ski bi diye beni bekliyorrrİyi olmana sevindim.Bende durumlar fena elimi kaldıracak halim yok.İki gündür artıda çıkıyorum moralim bozuk.
tabi ki canim hemen gel bekliyoruzzzEvet ara verdim bugun 30dk yuruyusle basladim sporuma devam edicem canim listeye girdigim zaman baslarim
bi doktora gorun canim istersen, bozma moralini tek derdin bu olsun allah askinaCanım sıkkın.İki gündür artıda çıkıyorum.Ödem baş sorunum inşallah ödemdir.Montignac diyeti iyi geldi bana ama yasaklar şu sıra zorluyor beni.Birde bur haftadır yemek yediğim zaman midemde ağrı ve şişlik olmaya başladı.Hassas bağırsak sendromu var acaba o mu başladı.İlacını da kullanıyorum ama fark yok.Yarın az ve sık yemeye çalışacağım.Detoks mu yapsam diye düşünüyorum.
Canim bisey yememissin resmenSelam kızlar, bu saatte işten mi dönülür yaaa diye haykırmak istiyorum :/
Dünkü menüme geçeyim hemen
9:00 civarı (1domates, 1 haşlanmış yumurta, 1bardak şekersiz çay)
14:00 civarı (bir dilim ince hamur pizza)
16:00 civarı narlı soda
19:00 civarı bir avuç kadar patlamış mısır
2,5 litre su 4 km yürüyüş, 30 dakika egzersiz
Sayilir tani ki canim bnde bugun yuruyus yaprim amabenim arti kaybolmus yaw
Canim ben de artidayim ama sebebini biliyorum tatildeyim evdeym diye annem paso biseyler yapiyor yemeyince kiriliyor, zaten beni cok sk goremiyor uzmek istemiyorum ben de ama gidince ski bi diye beni bekliyorrr
bi doktora gorun canim istersen, bozma moralini tek derdin bu olsun allah askina
Selam kızlar, bu saatte işten mi dönülür yaaa diye haykırmak istiyorum :/
Dünkü menüme geçeyim hemen
9:00 civarı (1domates, 1 haşlanmış yumurta, 1bardak şekersiz çay)
14:00 civarı (bir dilim ince hamur pizza)
16:00 civarı narlı soda
19:00 civarı bir avuç kadar patlamış mısır
2,5 litre su 4 km yürüyüş, 30 dakika egzersiz
Cok sagol canim iste biraz bozuyoruz ama artik takimdan bu anlamda anlayis bekliyorum ne yapayim 27 snde donuyorum az kaldi zaten artk gidince yogun bie tempoyla baslayacagimHaklısın.Olsun annenin tadını çıkar.Senin için uğraşması çok güzel.Allah sağlık versin.
Allahtan kafayı bozup cıssslara saldırmıyorum.
Sağlıklıyız şükür.Acı biber çok yedim o benim rahatsızlığı tetikledi heralde.Bugün yemedim ama karnım ve midem şiş ve midem ağrıyor.
Kıyamam saat on ikiye geliyor.Ne zaman dinleneceksin ?Allah kolaylık versin canım.Pizza tok tuttu heralde aksam bir şey yememişsin.Sen ne iş yapıyorsun?
Seninde az zamanın kalmış tadını çıkar canım.Sen öğretmen misin?Cok sagol canim iste biraz bozuyoruz ama artik takimdan bu anlamda anlayis bekliyorum ne yapayim 27 snde donuyorum az kaldi zaten artk gidince yogun bie tempoyla baslayacagim
Canim bisey yememissin resmen
Haklısın.Olsun annenin tadını çıkar.Senin için uğraşması çok güzel.Allah sağlık versin.
Allahtan kafayı bozup cıssslara saldırmıyorum.
Sağlıklıyız şükür.Acı biber çok yedim o benim rahatsızlığı tetikledi heralde.Bugün yemedim ama karnım ve midem şiş ve midem ağrıyor.
Kıyamam saat on ikiye geliyor.Ne zaman dinleneceksin ?Allah kolaylık versin canım.Pizza tok tuttu heralde aksam bir şey yememişsin.Sen ne iş yapıyorsun?
Çok zevkli bir işin varmış ama bu şekilde çalışmak baya yorucu.Canım ben takı ve çanta tasarımı yapıyorum bi firmada, bir iş bağladılar deli gibi çalışıyoruz malesef şu ara.
Pizza çok susattı o yüzden açlık hissetmedim ama zaten yiyecek vakit yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?