Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kozlaar

Zahmet edip de bana cevap yazan arkadaslar, sizi cok seviyorum. Mazur görün çoklu alıntı yapamıyorum. Telefonla cok zor oluyor. Zamanım varken sürekli geri dönerek iletimi kayıt falan yapıyordum da şimdi cok az girebiliyorum.

Bu sabah 71.3 tartildim. 71 ile ayrılmıştım. Ödemmis demek ki. Bugün reglimin 19. gunu(!) belki de ondandir hi?

Dünkü menüm

9:15 kahvaltı

Domates biber büyükama üstüne azcik kasar
3 zeytin
Yarim salatalık
2kk beyaz peynir
1 tk reçel

11:30 ara
5-6 kasik nesfit
1 bard tarcinli sut

13:50 öğle
1 kase yogurt
1 kase sehriye çorbası
1 tbk etli taze fasulye

15:00 ara
Kucuk salkım üzüm
2 hurma+13 fındık
1 isirik kek (misafir vardı)

19:00 aksam
2 kase Ayça Kaya kisiri (bulgur, yesilmercimek, yeşillik, domates, taze nane, nar eksisi, az tuz az yag)

22 civarı tek şekerli turk kahvesi

2.3 Lt su

Kizlar Salata inanılmaz tok tuttu. 1.5-2 arası yattım hic acıkmadım

günaydın kızlar
7.00 1 elma
9.00 nescafe kremalı şekersiz
12.00 3 küçük pastane pogacası
14.00 4 kuru kayısı
16.00 1 elma +1 dilim armut +1 dilim şeftali dilimler küçük
18.30 15 tane beyaz leblebı
19.30 1 kase mercimek çorba+2 küçük patl.dolma+salata
21.00 6 dilim küçük karpuz
3 lt su +yarim saat yuruyus

canım acayıp tatlı tuzlu aburcubur yanı ıstedi ama yemedım
gercı yememek için almıyorum eve artık sadece çubuk kraker oluyor

canım dikkat et kendine.. devam eerse doktora görün canım.. ben de artı çıktım bugün dayanamadım tartıldım..regl 2 gün oldu gerçi , umarım cumaya vermiş olurum
ayyy kuzummm saate baaakk.. kıyamam sanaa bi de aç kalmışsın üstüne
smoothiee çok hoş göründü gözüme ben de deniycemm.. emnün süper
hoşgeldin canımm.. takım kaptanımız sosyestetik ve yardımcılarımız ApriL_2007 , deadline sana bilgi vereceklerdir.. boyun süppperrr..
ayy harikasın ben hala veremedim takıldım kaldım 70 te..19.. gün nasıl oluyor 19 güğndür kanaman mı var yoksa

poğaça dışında süper olmuş.. ben de dün bozdum birqzcık

dünkü menüm
08:30 1 hgaşlanmış yumurta, 1 dilim t.b ekmeği, 1 dilim peynir, 5 zeytin, yarım domates,1 salatalık, beyaz çay
10.30 3 hurma
12:30 3 kaşık patlıcan yemeği, 1 kase cacık, 1 dilim ekmek, 1 dilim karpuz
14:30 3 küçük lokum, 5 badem, nescafe
18:30 5 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 tuzlu kurabiye
21:00 1 tane benimo bisküvi
su: 3.5 lt
spor 1.5 saat yürüyüş

Evet canım. İlk 10 gun regl kanamasiydi. Sonraki 5 gun lekelenme, ardından yine arttı kanamalar. İmplanon düzensizlik yapıyor bende, ara kanama oluyordum ama bu ay boyle oldu nedense. Doktorum izindeymis onu bekliycem

Hah ben boyle menüleri seviyorum iste!

Evet canım. İlk 10 gun regl kanamasiydi. Sonraki 5 gun lekelenme, ardından yine arttı kanamalar. İmplanon düzensizlik yapıyor bende, ara kanama oluyordum ama bu ay boyle oldu nedense. Doktorum izindeymis onu bekliycem
görün mutlaka nasıl kanamadır o öyle
Hah ben boyle menüleri seviyorum iste!
iyi anlamda di mii..benimo ile tıuzu kurabiye olmayaydı iyiydi

Bence öğünlerini düzenle. Aksama kadar geçiştirmissin. Aksam güzel ama 6 dilim karpuz o saat icin uygun olmayabilir.

Menün cok güzel. 1.5 km az degil haksızlık etme kendine

görün mutlaka nasıl kanamadır o öyle

iyi anlamda di mii..benimo ile tıuzu kurabiye olmayaydı iyiydi

İyi anlamda iyi. Oğün öğün.. Yemeden kilo verilmiyor gercekten. Bak o kadar kilo vermene rağmen yag oranın fazla çıkmış senin. Boyle sağlıklı beslenince minik cisslar tolore ediliyor merak etme

Hosgeldin canım. Kendini tanıtarak başlayabilirsin. Yasin, kilon, isin, diyet denemelerin, hedefin, boyun posun.. Anlat iste biz okuruz :)

Hosgeldin canım. Kendini tanıtarak başlayabilirsin. Yasin, kilon, isin, diyet denemelerin, hedefin, boyun posun.. Anlat iste biz okuruz :)

öncelikle çok teşekkür ediyorum kabul ettiğiniz için yaşım daha küçük 16 yaşındayım 1.70 boyunda bugün sabah itibariyle 64.9 um sanırım bu kiloda kaldım eskiden şok diyetlerle kısa sürede vermeye çalışırdım ama şu an sağlık yolundayım ve 55 olmak istiyorum hiç olamadığım bi kilo ve sizden yardım istiyorum mesela dün sabah gayet. güzel bi kahvaltı yaptım yumurta peynir domates salatalık zeytin öğlen acıkmadım armut yedim 6 gibi de tavuklu pilav yedim bol bol yoğurt tabiki bi de slim plus çay kullanıyorum liptonun akşam 8 gibi armutun 4 te 1 ini yedim yatmadan önce de su süt ama yine aynı kilodayım ayrıca leslie de yapıyorum ama insan 100 gram oynamaz mı yanlışlarım varsa düzeltmeniz için bekliyoruum

merhaba menünüzü çok beğendim acaba kilonuzu ve diyetinizle ilgili ayrıntılı bilgi verebilir misiniz

dünkü mnm
kahvaltı 1 domates.biraz peynir.2 tatlım kş reçel.2 dilim çavdar.şekersiz çay
ara 3çatal mini mini karpuz
ayran aşı akşam 20 ye kadar
ara 3 erik
2.5 lt su
spor leslie 2 miles
pzt nin cezası 200 ip atlama

hoşgeldin cnm.bu yaşta bedenini tanıyıp dikkat etmen çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…