canım dikkat et kendine.. devam eerse doktora görün canım.. ben de artı çıktım bugün dayanamadım tartıldım..regl 2 gün oldu gerçi , umarım cumaya vermiş olurumCanım sıkkın.İki gündür artıda çıkıyorum.Ödem baş sorunum inşallah ödemdir.Montignac diyeti iyi geldi bana ama yasaklar şu sıra zorluyor beni.Birde bur haftadır yemek yediğim zaman midemde ağrı ve şişlik olmaya başladı.Hassas bağırsak sendromu var acaba o mu başladı.İlacını da kullanıyorum ama fark yok.Yarın az ve sık yemeye çalışacağım.Detoks mu yapsam diye düşünüyorum.
ayyy kuzummm saate baaakk.. kıyamam sanaa bi de aç kalmışsın üstüneSelam kızlar, bu saatte işten mi dönülür yaaa diye haykırmak istiyorum :/
Dünkü menüme geçeyim hemen
9:00 civarı (1domates, 1 haşlanmış yumurta, 1bardak şekersiz çay)
14:00 civarı (bir dilim ince hamur pizza)
16:00 civarı narlı soda
19:00 civarı bir avuç kadar patlamış mısır
2,5 litre su 4 km yürüyüş, 30 dakika egzersiz
smoothiee çok hoş göründü gözüme ben de deniycemm.. emnün süperÖğle 13.30
Elimin yarısı kadar pişi
Bir dilim peynir
Yarım domates, salatalık
Ara 17.00
10 tane antep fıstığı
10 tane yer fıstığı
4 tane çubuk kraker
Akşam 20.00
Yarım muz,yarım şeftali
2 kaşık yoğurt,2.ceviz,2 fındıklı
Keten tohumu,tarçın,zencefilli smothie
Ara 22.00
Sütlü süzme kahve
2.5 litre su
1 bardak rezene çayı
1 bardak beşi bir yerde çayı
Spor 1,5 km yürüyüş.Dün balık yutmaya gittik.Az oldu diye spor yaptım doye işaretlemedim.
hoşgeldin canımm.. takım kaptanımızmerhaba ben katılmak için yazmıştım uygun konuya ama fazla mesaj gelince kimseden ileti alamadım bu sefer çok kararlıyım ve takım arkadaşları arıyorum destek olacak lütfen buraya yazmamı mazur görün 1.70 boyunda 64.5 kiloyum hedefim önce 59 sonra 56 ve 52 beni aranıza alabilir misiniz acaba
ayy harikasın ben hala veremedim takıldım kaldım 70 te..19.. gün nasıl oluyor 19 güğndür kanaman mı var yoksaGünaydın kozlaar
Zahmet edip de bana cevap yazan arkadaslar, sizi cok seviyorum. Mazur görün çoklu alıntı yapamıyorum. Telefonla cok zor oluyor. Zamanım varken sürekli geri dönerek iletimi kayıt falan yapıyordum da şimdi cok az girebiliyorum.
Bu sabah 71.3 tartildim. 71 ile ayrılmıştım. Ödemmis demek ki. Bugün reglimin 19. gunu(!) belki de ondandir hi?
poğaça dışında süper olmuş.. ben de dün bozdum birqzcıkgünaydın kızlar
7.00 1 elma
9.00 nescafe kremalı şekersiz
12.00 3 küçük pastane pogacası
14.00 4 kuru kayısı
16.00 1 elma +1 dilim armut +1 dilim şeftali dilimler küçük
18.30 15 tane beyaz leblebı
19.30 1 kase mercimek çorba+2 küçük patl.dolma+salata
21.00 6 dilim küçük karpuz
3 lt su +yarim saat yuruyus
canım acayıp tatlı tuzlu aburcubur yanı ıstedi ama yemedım
gercı yememek için almıyorum eve artık sadece çubuk kraker oluyor
olsun duzelır benım kılo durdu sankı hep 100 200 -+ gıdıp gelıyor ne yapsam acaba .........poğaça dışında süper olmuş.. ben de dün bozdum birqzcık
canım dikkat et kendine.. devam eerse doktora görün canım.. ben de artı çıktım bugün dayanamadım tartıldım..regl 2 gün oldu gerçi , umarım cumaya vermiş olurum
ayyy kuzummm saate baaakk.. kıyamam sanaa bi de aç kalmışsın üstüne
smoothiee çok hoş göründü gözüme ben de deniycemm.. emnün süper
hoşgeldin canımm.. takım kaptanımızsosyestetik ve yardımcılarımız ApriL_2007 , deadline sana bilgi vereceklerdir.. boyun süppperrr..
ayy harikasın ben hala veremedim takıldım kaldım 70 te..19.. gün nasıl oluyor 19 güğndür kanaman mı var yoksa
dünkü menüm
08:30 1 hgaşlanmış yumurta, 1 dilim t.b ekmeği, 1 dilim peynir, 5 zeytin, yarım domates,1 salatalık, beyaz çay
10.30 3 hurma
12:30 3 kaşık patlıcan yemeği, 1 kase cacık, 1 dilim ekmek, 1 dilim karpuz
14:30 3 küçük lokum, 5 badem, nescafe
18:30 5 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 tuzlu kurabiye
21:00 1 tane benimo bisküvi
su: 3.5 lt
spor 1.5 saat yürüyüş
görün mutlaka nasıl kanamadır o öyleEvet canım. İlk 10 gun regl kanamasiydi. Sonraki 5 gun lekelenme, ardından yine arttı kanamalar. İmplanon düzensizlik yapıyor bende, ara kanama oluyordum ama bu ay boyle oldu nedense. Doktorum izindeymis onu bekliycem
iyi anlamda di mii..benimo ile tıuzu kurabiye olmayaydı iyiydiHah ben boyle menüleri seviyorum iste!
günaydın kızlar
7.00 1 elma
9.00 nescafe kremalı şekersiz
12.00 3 küçük pastane pogacası
14.00 4 kuru kayısı
16.00 1 elma +1 dilim armut +1 dilim şeftali dilimler küçük
18.30 15 tane beyaz leblebı
19.30 1 kase mercimek çorba+2 küçük patl.dolma+salata
21.00 6 dilim küçük karpuz
3 lt su +yarim saat yuruyus
canım acayıp tatlı tuzlu aburcubur yanı ıstedi ama yemedım
gercı yememek için almıyorum eve artık sadece çubuk kraker oluyor
Öğle 13.30
Elimin yarısı kadar pişi
Bir dilim peynir
Yarım domates, salatalık
Ara 17.00
10 tane antep fıstığı
10 tane yer fıstığı
4 tane çubuk kraker
Akşam 20.00
Yarım muz,yarım şeftali
2 kaşık yoğurt,2.ceviz,2 fındıklı
Keten tohumu,tarçın,zencefilli smothie
Ara 22.00
Sütlü süzme kahve
2.5 litre su
1 bardak rezene çayı
1 bardak beşi bir yerde çayı
Spor 1,5 km yürüyüş.Dün balık yutmaya gittik.Az oldu diye spor yaptım doye işaretlemedim.
görün mutlaka nasıl kanamadır o öyle
iyi anlamda di mii..benimo ile tıuzu kurabiye olmayaydı iyiydi
merhaba ben katılmak için yazmıştım uygun konuya ama fazla mesaj gelince kimseden ileti alamadım bu sefer çok kararlıyım ve takım arkadaşları arıyorum destek olacak lütfen buraya yazmamı mazur görün 1.70 boyunda 64.5 kiloyum hedefim önce 59 sonra 56 ve 52 beni aranıza alabilir misiniz acaba
Hosgeldin canım. Kendini tanıtarak başlayabilirsin. Yasin, kilon, isin, diyet denemelerin, hedefin, boyun posun.. Anlat iste biz okuruz :)
dünkü menüm
08:30 1 hgaşlanmış yumurta, 1 dilim t.b ekmeği, 1 dilim peynir, 5 zeytin, yarım domates,1 salatalık, beyaz çay
10.30 3 hurma
12:30 3 kaşık patlıcan yemeği, 1 kase cacık, 1 dilim ekmek, 1 dilim karpuz
14:30 3 küçük lokum, 5 badem, nescafe
18:30 5 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 tuzlu kurabiye
21:00 1 tane benimo bisküvi
su: 3.5 lt
spor 1.5 saat yürüyüş
hoşgeldin cnm.bu yaşta bedenini tanıyıp dikkat etmen çok güzelöncelikle çok teşekkür ediyorum kabul ettiğiniz için yaşım daha küçük 16 yaşındayım 1.70 boyunda bugün sabah itibariyle 64.9 um sanırım bu kiloda kaldım eskiden şok diyetlerle kısa sürede vermeye çalışırdım ama şu an sağlık yolundayım ve 55 olmak istiyorum hiç olamadığım bi kilo ve sizden yardım istiyorum mesela dün sabah gayet. güzel bi kahvaltı yaptım yumurta peynir domates salatalık zeytin öğlen acıkmadım armut yedim 6 gibi de tavuklu pilav yedim bol bol yoğurt tabiki bi de slim plus çay kullanıyorum liptonun akşam 8 gibi armutun 4 te 1 ini yedim yatmadan önce de su süt ama yine aynı kilodayım ayrıca leslie de yapıyorum ama insan 100 gram oynamaz mı yanlışlarım varsa düzeltmeniz için bekliyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?