Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

teşekkür ederim ama ben sizden yardım istiyorum 64.9 da kaldım artık hırsımı kaybetmeye başlıyorum olmayacakmış gibi geliyor lütfen yardım eder misin yanlışım nerede
cnm günlük menünü paylaşınca bakalım.benim de arada hatalarım oluyo ama öğreniyoruz işte

helal olsun bu menüyle doydun ya

kahvaltıyı hep böyle geç mi yapıyodun.diğer menülerini hatırlayamadım da

reglinin 19. günü mü şakamı bu

benim o dan 1 tanecikle kurtulman çok güzel .ben tatlı delisiyim.accık tadına bakim desem bazen gerisi geliyo

Evet canım. İlk 10 gun regl kanamasiydi. Sonraki 5 gun lekelenme, ardından yine arttı kanamalar. İmplanon düzensizlik yapıyor bende, ara kanama oluyordum ama bu ay boyle oldu nedense. Doktorum izindeymis onu bekliycem
çok geçmiş olsun cnm.benim doğum dan sonra 10 güne çıktı çok can sıkıcı bişey düzelmesini bekliyorum

ay bu spor + larına bi hal olmuş.geçmişe baktım da biçoğumuz yapmış ayrı ayrı artı koymuşuz sanki

Seninde az zamanın kalmış tadını çıkar canım.Sen öğretmen misin?
Evet canim
yiyecek bisey goremedim ben canim pek
Hosgeldin canim ilk sayfada kurallarimiz var daha once hic cuma zayiflama yarismasina katildin mi?
O kadar yoğunuz ki yemek yemeye fırsat yok maalesef
anladm canim
Kolay gelsin cok

Ozledik kiz gel artikk ondandir ondanmn

Hosgeldin canim sporla aran nasil? Menulerini miktar ve saatleri ile paylasmani istiyoruz tabi ki su ve spor ile birlikte

sınıf öğretmeniyim 8. yılıma başlıcam inş.sizi bilmiyorum ama ben çalışırken daha düzenli daha kolay kilo veriyorum.evde cn sıkıntısından arada kaçamaklarım oluyo
Bende ingilizce ogretmeniyim yani tabi okul olunca daha duzenli oluyor ama ogle aralari arkadaslar hadi ne yiyoruz diyenlere uymazsak

merhaba menünüzü çok beğendim acaba kilonuzu ve diyetinizle ilgili ayrıntılı bilgi verebilir misiniz
ayy çok teşekkür ederimm.. bir ben beğenemiyorum menülerimi..
tatlım çalıştığım merkezdeki diyetisyen arkadaş verdi menümü.. öğle yemeği işyerine göre düzenlendi.. regl olduğum için 1-2 ufak firem var.. listemi yazarım birazdan..
kilom 70ti en son.. 87ile doğuma girdim..81.4 le buraya katıldım..10 kilo versem süper olacak..
ooo süpersin kuşumm
teşekkür ederim ama ben sizden yardım istiyorum 64.9 da kaldım artık hırsımı kaybetmeye başlıyorum olmayacakmış gibi geliyor lütfen yardım eder misin yanlışım nerede
olur olur üzülme.. zaman zaman hepimiz senin gibi hissediyoruz.. birkaç gün menülerini düzenli paylaş bizimle saatli ve tam porsiyon kaşık vs belirterek.. içtiğin suyu ve sporu da yaz bakalım nerde yanlış yapılıyor.. mesela benim yanlışım şok diyetlerle oldu.. resmen 2 verip 3 aldım onlarla.. şimdi az gitsin öz gitsin modundayım
benim o dan 1 tanecikle kurtulman çok güzel .ben tatlı delisiyim.accık tadına bakim desem bazen gerisi geliyo
saat geç olunca 1 taneyle yetindim.. eminim erken bir saat olsaydı 3-4 giderdi

kahvaltıyı hep böyle geç mi yapıyodun.diğer menülerini hatırlayamadım da
Eşim gece çalışıyor tatil zamanı böyle canım.

Evet canim

yiyecek bisey goremedim ben canim pek

Hosgeldin canim ilk sayfada kurallarimiz var daha once hic cuma zayiflama yarismasina katildin mi?

anladm canim
Kolay gelsin cok

Buna rağmen kiloda oynama olmadı düşün artık.

dreamofyou
diyet listem
13.08.2015 DİYET LİSTEM
Kahvaltı
(aynı): 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates ,salatalık
Ara 1(10:00): 1 taze meyve
Ara 2 (15:00):1 porsiyon kuru meyve, 5-6 adet badem/fındık
Ara3 (17:00): 1 bardak süt ürünü(süt,ayran,yoğurt,cacık )
Akşam : 1 kase çorba/yarım kase bulgur pilavı, 4-5 kaşık etli sebze yemeği, 1-2 kaşık yoğurt, bol salata
(doymazsan 1 dilim ekmek, yemek etsizse yoğurdu arttır veya ton balığı ye)
Ara4 (21:00): 1 porsiyon taze meyve)
ÖĞLE:
13.08.2015 Perşembe: Yarım kase çorba, 2 biber dolma, salata
14.08.2015 Cuma:1 kase çorba, tavuk yemeği, salata
15.08.2015 Cumartesi: patates yemeği, 1 bardak yoğurt, domates salatalık (evden)
17.08.2015 Pazartesi:1 kase çorba, köfte , 1 dilim ekmek
18.08.2015 Salı: evden getir veya dışarıda ızgara,salata,ayran
19.08.2015 Çarşamba: 1 kase çorba, piliç yemeği, salata
20.08.2015 Perşembe: 1 kapya dolma, yoğurt-salata (ikisi de evden)
21.08.2015 Cuma:1 kase çorba, 3 köfte, salata (evden)
22.08.2015 cumartesi:6 kaşık nohut, 1 kase cacık, 1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…