teşekkür ederim ama ben sizden yardım istiyorum 64.9 da kaldım artık hırsımı kaybetmeye başlıyorum olmayacakmış gibi geliyor lütfen yardım eder misin yanlışım neredehoşgeldin cnm.bu yaşta bedenini tanıyıp dikkat etmen çok güzel
cnm günlük menünü paylaşınca bakalım.benim de arada hatalarım oluyo ama öğreniyoruz işteteşekkür ederim ama ben sizden yardım istiyorum 64.9 da kaldım artık hırsımı kaybetmeye başlıyorum olmayacakmış gibi geliyor lütfen yardım eder misin yanlışım nerede
ispanyolcum diyetisyene gidiyo diyetisyen menüsü tatlımmerhaba menünüzü çok beğendim acaba kilonuzu ve diyetinizle ilgili ayrıntılı bilgi verebilir misiniz
sınıf öğretmeniyim 8. yılıma başlıcam inş.sizi bilmiyorum ama ben çalışırken daha düzenli daha kolay kilo veriyorum.evde cn sıkıntısından arada kaçamaklarım oluyoBrans neydi hocam?
Spor listesi canim sen de gel artik artini koyyy cok ara verdin cookk
helal olsun bu menüyle doydun yaSelam kızlar, bu saatte işten mi dönülür yaaa diye haykırmak istiyorum :/
Dünkü menüme geçeyim hemen
9:00 civarı (1domates, 1 haşlanmış yumurta, 1bardak şekersiz çay)
14:00 civarı (bir dilim ince hamur pizza)
16:00 civarı narlı soda
19:00 civarı bir avuç kadar patlamış mısır
2,5 litre su 4 km yürüyüş, 30 dakika egzersiz
kahvaltıyı hep böyle geç mi yapıyodun.diğer menülerini hatırlayamadım daÖğle 13.30
Elimin yarısı kadar pişi
Bir dilim peynir
Yarım domates, salatalık
Ara 17.00
10 tane antep fıstığı
10 tane yer fıstığı
4 tane çubuk kraker
Akşam 20.00
Yarım muz,yarım şeftali
2 kaşık yoğurt,2.ceviz,2 fındıklı
Keten tohumu,tarçın,zencefilli smothie
Ara 22.00
Sütlü süzme kahve
2.5 litre su
1 bardak rezene çayı
1 bardak beşi bir yerde çayı
Spor 1,5 km yürüyüş.Dün balık yutmaya gittik.Az oldu diye spor yaptım doye işaretlemedim.
reglinin 19. günü mü şakamı buGünaydın kozlaar
Zahmet edip de bana cevap yazan arkadaslar, sizi cok seviyorum. Mazur görün çoklu alıntı yapamıyorum. Telefonla cok zor oluyor. Zamanım varken sürekli geri dönerek iletimi kayıt falan yapıyordum da şimdi cok az girebiliyorum.
Bu sabah 71.3 tartildim. 71 ile ayrılmıştım. Ödemmis demek ki. Bugün reglimin 19. gunu(!) belki de ondandir hi?
benim o dan 1 tanecikle kurtulman çok güzel .ben tatlı delisiyim.accık tadına bakim desem bazen gerisi geliyodünkü menüm
08:30 1 hgaşlanmış yumurta, 1 dilim t.b ekmeği, 1 dilim peynir, 5 zeytin, yarım domates,1 salatalık, beyaz çay
10.30 3 hurma
12:30 3 kaşık patlıcan yemeği, 1 kase cacık, 1 dilim ekmek, 1 dilim karpuz
14:30 3 küçük lokum, 5 badem, nescafe
18:30 5 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 tuzlu kurabiye
21:00 1 tane benimo bisküvi
su: 3.5 lt
spor 1.5 saat yürüyüş
çok geçmiş olsun cnm.benim doğum dan sonra 10 güne çıktı çok can sıkıcı bişey düzelmesini bekliyorumEvet canım. İlk 10 gun regl kanamasiydi. Sonraki 5 gun lekelenme, ardından yine arttı kanamalar. İmplanon düzensizlik yapıyor bende, ara kanama oluyordum ama bu ay boyle oldu nedense. Doktorum izindeymis onu bekliycem
Evet canimSeninde az zamanın kalmış tadını çıkar canım.Sen öğretmen misin?
yiyecek bisey goremedim ben canim pekÖğle 13.30
Elimin yarısı kadar pişi
Bir dilim peynir
Yarım domates, salatalık
Ara 17.00
10 tane antep fıstığı
10 tane yer fıstığı
4 tane çubuk kraker
Akşam 20.00
Yarım muz,yarım şeftali
2 kaşık yoğurt,2.ceviz,2 fındıklı
Keten tohumu,tarçın,zencefilli smothie
Ara 22.00
Sütlü süzme kahve
2.5 litre su
1 bardak rezene çayı
1 bardak beşi bir yerde çayı
Spor 1,5 km yürüyüş.Dün balık yutmaya gittik.Az oldu diye spor yaptım doye işaretlemedim.
Hosgeldin canim ilk sayfada kurallarimiz var daha once hic cuma zayiflama yarismasina katildin mi?merhaba ben katılmak için yazmıştım uygun konuya ama fazla mesaj gelince kimseden ileti alamadım bu sefer çok kararlıyım ve takım arkadaşları arıyorum destek olacak lütfen buraya yazmamı mazur görün 1.70 boyunda 64.5 kiloyum hedefim önce 59 sonra 56 ve 52 beni aranıza alabilir misiniz acaba
anladm canimO kadar yoğunuz ki yemek yemeye fırsat yok maalesef
Ozledik kiz gel artikk ondandir ondanmnGünaydın kozlaar
Zahmet edip de bana cevap yazan arkadaslar, sizi cok seviyorum. Mazur görün çoklu alıntı yapamıyorum. Telefonla cok zor oluyor. Zamanım varken sürekli geri dönerek iletimi kayıt falan yapıyordum da şimdi cok az girebiliyorum.
Bu sabah 71.3 tartildim. 71 ile ayrılmıştım. Ödemmis demek ki. Bugün reglimin 19. gunu(!) belki de ondandir hi?
Hosgeldin canim sporla aran nasil? Menulerini miktar ve saatleri ile paylasmani istiyoruz tabi ki su ve spor ile birlikteöncelikle çok teşekkür ediyorum kabul ettiğiniz için yaşım daha küçük 16 yaşındayım 1.70 boyunda bugün sabah itibariyle 64.9 um sanırım bu kiloda kaldım eskiden şok diyetlerle kısa sürede vermeye çalışırdım ama şu an sağlık yolundayım ve 55 olmak istiyorum hiç olamadığım bi kilo ve sizden yardım istiyorum mesela dün sabah gayet. güzel bi kahvaltı yaptım yumurta peynir domates salatalık zeytin öğlen acıkmadım armut yedim 6 gibi de tavuklu pilav yedim bol bol yoğurt tabiki bi de slim plus çay kullanıyorum liptonun akşam 8 gibi armutun 4 te 1 ini yedim yatmadan önce de su süt ama yine aynı kilodayım ayrıca leslie de yapıyorum ama insan 100 gram oynamaz mı yanlışlarım varsa düzeltmeniz için bekliyoruum
Bende ingilizce ogretmeniyim yani tabi okul olunca daha duzenli oluyor ama ogle aralari arkadaslar hadi ne yiyoruz diyenlere uymazsaksınıf öğretmeniyim 8. yılıma başlıcam inş.sizi bilmiyorum ama ben çalışırken daha düzenli daha kolay kilo veriyorum.evde cn sıkıntısından arada kaçamaklarım oluyo
ayy çok teşekkür ederimm.. bir ben beğenemiyorum menülerimi..merhaba menünüzü çok beğendim acaba kilonuzu ve diyetinizle ilgili ayrıntılı bilgi verebilir misiniz
ooo süpersin kuşummdünkü mnm
kahvaltı 1 domates.biraz peynir.2 tatlım kş reçel.2 dilim çavdar.şekersiz çay
ara 3çatal mini mini karpuz
ayran aşı akşam 20 ye kadar
ara 3 erik
2.5 lt su
spor leslie 2 miles
pzt nin cezası 200 ip atlama
olur olur üzülme.. zaman zaman hepimiz senin gibi hissediyoruz.. birkaç gün menülerini düzenli paylaş bizimle saatli ve tam porsiyon kaşık vs belirterek.. içtiğin suyu ve sporu da yaz bakalım nerde yanlış yapılıyor.. mesela benim yanlışım şok diyetlerle oldu.. resmen 2 verip 3 aldım onlarla.. şimdi az gitsin öz gitsin modundayımteşekkür ederim ama ben sizden yardım istiyorum 64.9 da kaldım artık hırsımı kaybetmeye başlıyorum olmayacakmış gibi geliyor lütfen yardım eder misin yanlışım nerede
saat geç olunca 1 taneyle yetindim.. eminim erken bir saat olsaydı 3-4 giderdibenim o dan 1 tanecikle kurtulman çok güzel .ben tatlı delisiyim.accık tadına bakim desem bazen gerisi geliyo
Eşim gece çalışıyor tatil zamanı böyle canım.kahvaltıyı hep böyle geç mi yapıyodun.diğer menülerini hatırlayamadım da
Evet canim
yiyecek bisey goremedim ben canim pek
Hosgeldin canim ilk sayfada kurallarimiz var daha once hic cuma zayiflama yarismasina katildin mi?
anladm canim
Kolay gelsin cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?