Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar merhaba
Simdi su spor listesi konusunu aydinlatalim herkes ayni gun spor listesine artisini koysun lutfen boylece karisiklik olmaz ben soyle bir plan da yaptim gun gun ceza listesi olusturdum size de uyarsa uygulayalim

Spor yapmayanlar icin ceza listesi

Pazartesi 200 ip atlama

Sali 50 mekik+ 20 dk farkli turde egzersizler

Carsamba minimum 40 dk yuruyus

Persembe leslie ile 1 mil

Cuma zumba tarzi egzersizler

Cumartesi min 40 dk yuruyus

Pazar farkli turde egzersiz min 30 dk (shred leslie slim in 6 vs) sizin yaraticiliginiza kalmis artik

Öğle 13.30
Lorlu yumurta
Domates yarım
Salatalık yarım
3 bardak çay

Ara 17.00
Yarım şeftali,yarım muz,2 ceviz,5 fındık,
Tarcın,zencefil,2 kaşık yoğurtlu smothie

Akşam 20.00

3 küçük zeytinyağlı dolma
Küçük yarım kase salatalıklı,marullu yoğurt

Ara 21.30
Türk kahvesi

2.5 litre su
Rezene çayı
Spor yok

Bencede böyle güzel olur.Farklı egzersizler yapmış oluruz.

ispanyol bir şey sormak istiyorum.Sen ğöğüs uzmanısın ama bilirsin belki hassas bağırsak sendromu var bende.Bir şey yediğim zaman midemde ağrı oluyor ve hazımsızlık oluyor.Karnım şişiyor.Bu hastalık midede ve karında ödem oluşturur mu?

süper olmuş..harika fikir
nefis bir menüüüü
tabii .. temelde karın ağrısı, ishal,kabızlık vardır.. ama hazımsızlık , yanma karında şişkinlik de sık görülür..baharatlı, gazlı şeyleren uzak durmalısın , bazı hastalarda süt ve süt ürünleri de yapabiliyor.. acaba şu tarçın-zencefil yapıyor olabilir mi bu aralar

Acı biber çok yedim.Dediğin gibi tarçın ve zencefile ara vereyim.Probiyotik tablet kullanıyorum .O hem kabızlığıma hemde bağırsak sendromuna iyi gelmişti.Süt sadece kahveye koyuyorum.Demek ki yine rahatsızlığım başladı ona da ara vereyim.Demek ki kilomun artı göstermesi bununla alakalı.Sağol hocam teşekkür ediyorum.

Cok gecmis olsun canim

selam kızlar nasılsınız artı koymayı unutmuşum 2 gündür ya ama spor yaptım yani bu aralar çok yoğunum yorgınluktan ölüyorum desem yeri hem herkes izinde olduğundan çok yoğun geçiyorhemde sistem hata veriyor hergün bakmam gerekenin 2 katı hasta bakıyorum resmen işkence gibi eve zor atıyorum kendimi kusura bakmayın

pazartesi 30 dk zumba
salı 15 dk zumba ve 2 mile leslie 100 mekik
bugün daha bişey yepmadım birdinleneyimde

Hosgeldin canim sporla aran nasil? Menulerini miktar ve saatleri ile paylasmani istiyoruz tabi ki su ve spor ile birlikte
sabah 11 gibi 1 tb ekmeği çeçil peyniri 2 tane yarım domates biraz salatalık ve lipton Light şeftali bi yarım saat 45 dakika sonra slim plus kayısılı içtim 1 saat sonra da sütün içine biraz nescafe koydum içtim yaklaşık 2 lt su içtim şimdiden az önce de leslie 3 mile mile cyrus leg workout ve 2 karın için pilates hareketleri yaptım şu anda bir armut yiyorum akşama misafirler var annem tavuk but paçanga böreği köfte bulgur pilavı ve tatlı yaptı artık biraz az tuttum yemekte de fazla kaçırmam umarım

hoşgeldin canım takip et buraları birde dünkü menüm diye geçmiş menünü yaz bakalım hatalarını falan söyleriz sana geçmiş okudumda
teşekkürler hayatım
dün sabah yumurta ramazan olmuş pek sevmedim ama birkaç kaşık aldım yarından da az tb ekmeği çeçil peyniri yine 2 adet 5 zeytin domates salatalık bi de acı biber yiyorum uçlarından 3 4 tane sonra yine slim plus çağlarında içtim ve 3 gibi bi armut yiyip 6 gi i tavuklu pilav yedim 8 gibi falan uyuyakalmışım uyanınca su ve süt içtim bi e çeyrek armut spor olarak da leslie 3 mile yapıyorum her gün mile cyrus7leg de yapıyorum ama dün yapmadım canım ya acısı da yeni yeni geçmeye başladı neredeyse 1 hafta olacak hadi bakalım bu arada her gün en az 2 lt su tüketiyorum

merhaba tatlım senin menü pekk diyetisyenin verdiği menüye benzemio yalnız , sanırım sadece günde 1 dilim ekmeğin vardı sen her öğün yemişsin ve tabi cıslarda var düzenli uysan hiç fena olmayacak yani , sonra gitmiyor bu kilolar dersin bakk

Dünkü menüm

10:00 civarı kahvaltı ( çeyrek simit, 1 üçgen peynir, şekersiz çay 1 fincan)

14:30 civarı Öğle yemeği (1 tabak patates salatası, bir dilim ekmek)

17:00 civarı (2 bisküvi, bir fincan kahve)

19:00 (meyveli yoğurt bir kutu)

30 dakika egzersiz 2, 5 lt kadar su

Cok gecmis olsun canim

Teşekkür ederim canım.

Kolay gelsin.Sende çok yoğunsun.Bu yorgunluğa sporunu da yapıyorsun ne güzel.

Sen tabi kilo verirsin aç geziyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…