Hoş geldin.teşekkür ederim ama ben sizden yardım istiyorum 64.9 da kaldım artık hırsımı kaybetmeye başlıyorum olmayacakmış gibi geliyor lütfen yardım eder misin yanlışım nerede
Bencede böyle güzel olur.Farklı egzersizler yapmış oluruz.Kizlar merhaba
Simdi su spor listesi konusunu aydinlatalim herkes ayni gun spor listesine artisini koysun lutfen boylece karisiklik olmaz ben soyle bir plan da yaptim gun gun ceza listesi olusturdum size de uyarsa uygulayalim
Spor yapmayanlar icin ceza listesi
Pazartesi 200 ip atlama
Sali 50 mekik+ 20 dk farkli turde egzersizler
Carsamba minimum 40 dk yuruyus
Persembe leslie ile 1 mil
Cuma zumba tarzi egzersizler
Cumartesi min 40 dk yuruyus
Pazar farkli turde egzersiz min 30 dk (shred leslie slim in 6 vs) sizin yaraticiliginiza kalmis artik
Farkli fikirlere de acigim benim aklima bunlar geldi simdilikBencede böyle güzel olur.Farklı egzersizler yapmış oluruz.
süper olmuş..harika fikirKizlar merhaba
Simdi su spor listesi konusunu aydinlatalim herkes ayni gun spor listesine artisini koysun lutfen boylece karisiklik olmaz ben soyle bir plan da yaptim gun gun ceza listesi olusturdum size de uyarsa uygulayalim
Spor yapmayanlar icin ceza listesi
Pazartesi 200 ip atlama
Sali 50 mekik+ 20 dk farkli turde egzersizler
Carsamba minimum 40 dk yuruyus
Persembe leslie ile 1 mil
Cuma zumba tarzi egzersizler
Cumartesi min 40 dk yuruyus
Pazar farkli turde egzersiz min 30 dk (shred leslie slim in 6 vs) sizin yaraticiliginiza kalmis artik
nefis bir menüüüüÖğle 13.30
Lorlu yumurta
Domates yarım
Salatalık yarım
3 bardak çay
Ara 17.00
Yarım şeftali,yarım muz,2 ceviz,5 fındık,
Tarcın,zencefil,2 kaşık yoğurtlu smothie
Akşam 20.00
3 küçük zeytinyağlı dolma
Küçük yarım kase salatalıklı,marullu yoğurt
Ara 21.30
Türk kahvesi
2.5 litre su
Rezene çayı
Spor yok
tabii .. temelde karın ağrısı, ishal,kabızlık vardır.. ama hazımsızlık , yanma karında şişkinlik de sık görülür..baharatlı, gazlı şeyleren uzak durmalısın , bazı hastalarda süt ve süt ürünleri de yapabiliyor.. acaba şu tarçın-zencefil yapıyor olabilir mi bu aralarispanyol bir şey sormak istiyorum.Sen ğöğüs uzmanısın ama bilirsin belki hassas bağırsak sendromu var bende.Bir şey yediğim zaman midemde ağrı oluyor ve hazımsızlık oluyor.Karnım şişiyor.Bu hastalık midede ve karında ödem oluşturur mu?
Acı biber çok yedim.Dediğin gibi tarçın ve zencefile ara vereyim.Probiyotik tablet kullanıyorum .O hem kabızlığıma hemde bağırsak sendromuna iyi gelmişti.Süt sadece kahveye koyuyorum.Demek ki yine rahatsızlığım başladı ona da ara vereyim.Demek ki kilomun artı göstermesi bununla alakalı.Sağol hocam teşekkür ediyorum.süper olmuş..harika fikir
nefis bir menüüüü
tabii .. temelde karın ağrısı, ishal,kabızlık vardır.. ama hazımsızlık , yanma karında şişkinlik de sık görülür..baharatlı, gazlı şeyleren uzak durmalısın , bazı hastalarda süt ve süt ürünleri de yapabiliyor.. acaba şu tarçın-zencefil yapıyor olabilir mi bu aralar
Cok gecmis olsun canimAcı biber çok yedim.Dediğin gibi tarçın ve zencefile ara vereyim.Probiyotik tablet kullanıyorum .O hem kabızlığıma hemde bağırsak sendromuna iyi gelmişti.Süt sadece kahveye koyuyorum.Demek ki yine rahatsızlığım başladı ona da ara vereyim.Demek ki kilomun artı göstermesi bununla alakalı.Sağol hocam teşekkür ediyorum.
katılmadım ama okudumHosgeldin canim ilk sayfada kurallarimiz var daha once hic cuma zayiflama yarismasina katildin mi?
hoşgeldin canım takip et buraları birde dünkü menüm diye geçmiş menünü yaz bakalım hatalarını falan söyleriz sana geçmiş okudumdakatılmadım ama okudum
sabah 11 gibi 1 tb ekmeği çeçil peyniri 2 tane yarım domates biraz salatalık ve lipton Light şeftali bi yarım saat 45 dakika sonra slim plus kayısılı içtim 1 saat sonra da sütün içine biraz nescafe koydum içtim yaklaşık 2 lt su içtim şimdiden az önce de leslie 3 mile mile cyrus leg workout ve 2 karın için pilates hareketleri yaptım şu anda bir armut yiyorum akşama misafirler var annem tavuk but paçanga böreği köfte bulgur pilavı ve tatlı yaptı artık biraz az tuttum yemekte de fazla kaçırmam umarımHosgeldin canim sporla aran nasil? Menulerini miktar ve saatleri ile paylasmani istiyoruz tabi ki su ve spor ile birlikte
teşekkürler hayatımhoşgeldin canım takip et buraları birde dünkü menüm diye geçmiş menünü yaz bakalım hatalarını falan söyleriz sana geçmiş okudumda
helal olsun bu menüyle doydun ya
merhaba tatlım senin menü pekk diyetisyenin verdiği menüye benzemio yalnız , sanırım sadece günde 1 dilim ekmeğin vardı sen her öğün yemişsin ve tabi cıslarda vardünkü menüm
08:30 1 hgaşlanmış yumurta, 1 dilim t.b ekmeği, 1 dilim peynir, 5 zeytin, yarım domates,1 salatalık, beyaz çay
10.30 3 hurma
12:30 3 kaşık patlıcan yemeği, 1 kase cacık, 1 dilim ekmek, 1 dilim karpuz
14:30 3 küçük lokum, 5 badem, nescafe
18:30 5 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 tuzlu kurabiye
21:00 1 tane benimo bisküvi
su: 3.5 lt
spor 1.5 saat yürüyüş
Cok gecmis olsun canim
Kolay gelsin.Sende çok yoğunsun.Bu yorgunluğa sporunu da yapıyorsun ne güzel.selam kızlar nasılsınız artı koymayı unutmuşum 2 gündür yaama spor yaptım yani bu aralar çok yoğunum yorgınluktan ölüyorum desem yeri hem herkes izinde olduğundan çok yoğun geçiyorhemde sistem hata veriyor hergün bakmam gerekenin 2 katı hasta bakıyorum resmen işkence gibi eve zor atıyorum kendimi kusura bakmayın
pazartesi 30 dk zumba
salı 15 dk zumba ve 2 mile leslie 100 mekik
bugün daha bişey yepmadım birdinleneyimde
Dünkü menüm
10:00 civarı kahvaltı ( çeyrek simit, 1 üçgen peynir, şekersiz çay 1 fincan)
14:30 civarı Öğle yemeği (1 tabak patates salatası, bir dilim ekmek)
17:00 civarı (2 bisküvi, bir fincan kahve)
19:00 (meyveli yoğurt bir kutu)
30 dakika egzersiz 2, 5 lt kadar su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?