Ben burdaym canimHu hu nerdesiniz
Bende bazen aynaya bakinca kendimi cok iyi hissediyorum bazn de berbat hissediyorum sanirim degisken ruh halimizden kaynaklaniyor, kolay gelsin bitirdin mi peki isleri canim ?Slm kizlar bende buralardayimda tatildonusu oldugundan camasir utu birwkmiyor katilayim sizlere dun 30dkk yuruyus yaptim bugun 15dkka yapabildim esim geldi disciye gittim sonrasinda utu vs kaldi bugun cumartesi kadin gelsin evi temizlesin guzel bir tempoya girecegim ve fit olacagim ins
Kizlar gozummu alistibu kiloma nedendir kilolu geliyorum yani kiloluyumda eskiden bukadar gozume batmiyordu 14 kilo verdim ama sanki vermemisim eski kilomdaymisim gibi gozume geliyor sizlerdede oylemi benmi anormalim yoksa
Teşekkür ederim canım.
Kolay gelsin.Sende çok yoğunsun.Bu yorgunluğa sporunu da yapıyorsun ne güzel.
Sen tabi kilo verirsin aç geziyorsun canım.
Benlik isler hemen hemen bitti kadin gelecek geri kalan isleri yapacak sonrasi rahatim dogalgaz islerine gecince yine tesgale olur neyse birmuddet rahatim amaBende bazen aynaya bakinca kendimi cok iyi hissediyorum bazn de berbat hissediyorum sanirim degisken ruh halimizden kaynaklaniyor, kolay gelsin bitirdin mi peki isleri canim ?
Slm kizlar bende buralardayimda tatildonusu oldugundan camasir utu birwkmiyor katilayim sizlere dun 30dkk yuruyus yaptim bugun 15dkka yapabildim esim geldi disciye gittim sonrasinda utu vs kaldi bugun cumartesi kadin gelsin evi temizlesin guzel bir tempoya girecegim ve fit olacagim ins
Kizlar gozummu alistibu kiloma nedendir kilolu geliyorum yani kiloluyumda eskiden bukadar gozume batmiyordu 14 kilo verdim ama sanki vermemisim eski kilomdaymisim gibi gozume geliyor sizlerdede oylemi benmi anormalim yoksa
Afiyet olsun resmen aç geziyorsun.Havalarda sıcak kendine dikkat et canım.Bugün yemek yedim nihayet doğru düzgün :)
67 ile ayrilmissin canim simdi kacsin?
Benlik isler hemen hemen bitti kadin gelecek geri kalan isleri yapacak sonrasi rahatim dogalgaz islerine gecince yine tesgale olur neyse birmuddet rahatim amakilocuklari vereyimde girwyim listeye tez vakitte kilom en son kacti sosyetik
Herkesin begenmedigi bir yeri var iste canim temelde bayanlar olarak memnuniyetsizlik var bizde herhaldeİş hiç bir türlü bitmiyor.Kolay gelsin.Ben de bazen olsun yinede çok kötü değilim diyorum,bazen de giydiim hiç bir şeyi yakıştıramıyorum.
Geçen instagram da bir bayan kiloluymuş diyet ve spor ile incecik olmuş.Bacakları çöp gibi göbek zaten kalmamış.Bacaklarım hala çok kalın diye dert yanmış.Bu da artık zayıflama olayının takıntı haline gelmesi bence.Biz de gerçekten fazlalık var da böyle düşünüyoruz.İnşallah istediğim işte buydu diyeceğimiz günler gelir.
Afiyet olsun resmen aç geziyorsun.Havalarda sıcak kendine dikkat et canım.
Elimizdekilere şükür etmeyi bilmiyoruz.Haklısın ve birde bayanlar olarak takıntılıyız.Herkesin begenmedigi bir yeri var iste canim temelde bayanlar olarak memnuniyetsizlik var bizde herhalde
Aslinda dogru soyluyorsun nekadar zayiflasakta muhakkak biyerlerimize takariz bizİş hiç bir türlü bitmiyor.Kolay gelsin.Ben de bazen olsun yinede çok kötü değilim diyorum,bazen de giydiim hiç bir şeyi yakıştıramıyorum.
Geçen instagram da bir bayan kiloluymuş diyet ve spor ile incecik olmuş.Bacakları çöp gibi göbek zaten kalmamış.Bacaklarım hala çok kalın diye dert yanmış.Bu da artık zayıflama olayının takıntı haline gelmesi bence.Biz de gerçekten fazlalık var da böyle düşünüyoruz.İnşallah istediğim işte buydu diyeceğimiz günler gelir.
Afiyet olsun resmen aç geziyorsun.Havalarda sıcak kendine dikkat et canım.
Bu sabah 67.9 dum canim ins. Haftaya cumaya katilirim araniza67 ile ayrilmissin canim simdi kacsin?
Evet ne yazikki memnunsuzuzHerkesin begenmedigi bir yeri var iste canim temelde bayanlar olarak memnuniyetsizlik var bizde herhalde
Kesinliklee hemen hallet o 900 grami ccimAslinda dogru soyluyorsun nekadar zayiflasakta muhakkak biyerlerimize takariz bizkiyafetleri yakistiriyorumda yinede kilo vermemis hissediyorum kendimi belkide bir suredir bu kiloda sabit kaldigindan olabilir neyse duraklama evremi aona erdirip kilo verme devrim baslayacak ins.
Bu arada ben burcu 28yasinda 2kiz annesi ev hanimiyim siz yenisiniz herhalde
Bu sabah 67.9 dum canim ins. Haftaya cumaya katilirim araniza
Evet ne yazikki memnunsuzuz
Kesinliklee hemen hallet o 900 grami ccim
kesinlikle katılıyorum..o yüzden beğenmiyorum menümü..topsrlıyotrum ama merak etmemerhaba tatlım senin menü pekk diyetisyenin verdiği menüye benzemio yalnız , sanırım sadece günde 1 dilim ekmeğin vardı sen her öğün yemişsin ve tabi cıslarda vardüzenli uysan hiç fena olmayacak yani , sonra gitmiyor bu kilolar dersin bakk
kolay gelsin kuşummm.. cabuk verirsin sen aldığını
Benlik isler hemen hemen bitti kadin gelecek geri kalan isleri yapacak sonrasi rahatim dogalgaz islerine gecince yine tesgale olur neyse birmuddet rahatim amakilocuklari vereyimde girwyim listeye tez vakitte kilom en son kacti sosyetik
ama ne yaptıııııııınnn.. hadi küçük bir kare yedin tmm 3 kez yemişsin.. hem de gecee.. cık cık cık.. bugün yeni baştan başlıyoruz tamam mı.. tatlı yok abur cubbur yoookk.. canın çok çekerse erken satlerde minicik bi parça yiyosun anlaştık mıkızlar bugün uyku düzenim bozuldu ve 3 te kalkıp damla sakızlı tatlı ve üstüne bitter çikolatalı tatlıdan küçük 2 kare şeklinde yedim hem de saat 3 te nolacak şimdi hemen bol bol su içtim üstüne ama ondan önce de saat 9 gibi yemiştim orta boy bi kare
kızlar bugün uyku düzenim bozuldu ve 3 te kalkıp damla sakızlı tatlı ve üstüne bitter çikolatalı tatlıdan küçük 2 kare şeklinde yedim hem de saat 3 te nolacak şimdi hemen bol bol su içtim üstüne ama ondan önce de saat 9 gibi yemiştim orta boy bi kare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?