Göbeğim ve göğüs kismim var begenmiyorum :))Herkesin begenmedigi bir yeri var iste canim temelde bayanlar olarak memnuniyetsizlik var bizde herhalde
öncelikle çok teşekkür ediyorum kabul ettiğiniz için yaşım daha küçük 16 yaşındayım 1.70 boyunda bugün sabah itibariyle 64.9 um sanırım bu kiloda kaldım eskiden şok diyetlerle kısa sürede vermeye çalışırdım ama şu an sağlık yolundayım ve 55 olmak istiyorum hiç olamadığım bi kilo ve sizden yardım istiyorum mesela dün sabah gayet. güzel bi kahvaltı yaptım yumurta peynir domates salatalık zeytin öğlen acıkmadım armut yedim 6 gibi de tavuklu pilav yedim bol bol yoğurt tabiki bi de slim plus çay kullanıyorum liptonun akşam 8 gibi armutun 4 te 1 ini yedim yatmadan önce de su süt ama yine aynı kilodayım ayrıca leslie de yapıyorum ama insan 100 gram oynamaz mı yanlışlarım varsa düzeltmeniz için bekliyoruum
Ozledik kiz gel artikk ondandir ondanmn
günaydın kknın en çıtır hatunlarıııı
yaa malesef 2 gün sonra adet günüm o yüzden isteğimi bastıramadım sanırım çünkü bu zamana kadar hiç böyle büyük bi kaçamak yapmamıştııım anlaştık anlaştık hatta o tatlıya düşman oldum artık görmek bile istemiyorum yemem bileama ne yaptıııııııınnn.. hadi küçük bir kare yedin tmm 3 kez yemişsin.. hem de gecee.. cık cık cık.. bugün yeni baştan başlıyoruz tamam mı.. tatlı yok abur cubbur yoookk.. canın çok çekerse erken satlerde minicik bi parça yiyosun anlaştık mı
EN AZINDAN AKŞAM TOPARLAMIŞSIN .. DİKKAT ET KUZUMMMAzcik kötü olmus kalori yuksek ve gece bugun hafif beslen bi de spor telafi sart adet oncesiysen olabiliyor maalesef.
Kizlar dün yemek paylasmadim sanirim utaniyorum artik kotuye gidiyorum diye ne guzel bi efor saglamistim iyi kotu gidiyordu birden su kortizon olayi iki gundur aliyorum ve cok yuksek doz haftaya istemsiz fazla gibi gorunebilir ama dikkat edecegim bakalim tuzlu sifir. Bol su filan bir de adete iki gun kaldi onun siskinligi resmen su topu modunda dolasiyorum su andun yediklerimi paylasayim cok gezdik yuruduk carsi pazar yaptim en azindan spor iyi..
sabah 10:00
1,5 simit
1 dilim peynir
8 zeytin
öğle 16:30
1 yarim ekmek arasi tavuk döner
1 kola zero
Ara 17:30
3 kucuk dilim cezerye
Aksam 19:00
4 kasik yogurt
Spor: 2,5 saat yürüyüş
Su : 3,5 litre su
güzel olmuş menün..günaydın
dunku menu
9.00 1 domates+5 zeytin+1 k.k süzme peynır+4 lokma pide +kusburnu cayı
10.00 1 nescafe kremalı
12.30 1 kase mercımek çorba
14.00 1 turk kahve 1 k.k. kadar cezerye
16.00 1 harnup
19.30 1 kase corba +4 kasık kıymalı makarna+karpuz 5 küçük dilim
20.30 4 tane dikenli incir (şekersiz bi meyve )
21.00 5 tatlı kasıgı dondurma
3 lt su 1 mil lessi
bu arada dukan yapmaya karar verdım
bu şekilde veremıyorum sankı
meyve hastası olarak zor olacak amma yapmaya deger diye düşünüyorum 3 ayda arkş. 13 kılo verdi
arada bıraktıgı zamanda olmus ustelık
çok da kötü değil kuzum üzülme o kadar..Dünkü menüm
9:30 kahvaltı
4 çatal kızarmış patates
2kk peynir
4 zeytin
Domates salatalık
Ara yok
14:00 öğle
7-8 üzüm
1 kase yogurt
1 tbk etli fasulye
3-4 kasik patates pirinc etli güveç
16:50 ara
3 hurma
15 fındık
18:20 hangi ogun bilemedim
1 kase salata
1 kasik dolusu nutella
10-12 fındık
(geceden esime trip atıp sabahında kendisini sözlü saldırı ile göndermiştim. Öğlene kadar ağladım. Acısı boyle çıktı. Bı de tabi reglimin 20. Gunu şerefine)
20 civarı da 2 kasik pilav ile 3 kasik taze fasulye yedim iste buna hic gerek yoktu
2lt su
Spor yok
o nasıl tartı öyleeeeHeey fakir hercules kullananlar etinizi kemiğinizi bı deyin hele
Aksam olcumumdeki sonuc
24.4 yag
51.9 su
39.8 kas
13.8 kemik
2698 kcal
Ama bak yasımı ve cinsiyetimi girip girmediğimi hatirlayamadim.
çorbada sıkıntı yok kzuum iç bol bolyaa malesef 2 gün sonra adet günüm o yüzden isteğimi bastıramadım sanırım çünkü bu zamana kadar hiç böyle büyük bi kaçamak yapmamıştııım anlaştık anlaştık hatta o tatlıya düşman oldum artık görmek bile istemiyorum yemem bile
bugün hafif beslenmeyi düşünüyorum şu 2 gün falan çorba yeşil çay falan beslensem kötü mü olur acaba yazlıktayız şimdi annem tavuk suyu getirmiş ona bi. çorba yaptırsam ispanyolcum sen bilirsin
İş hiç bir türlü bitmiyor.Kolay gelsin.Ben de bazen olsun yinede çok kötü değilim diyorum,bazen de giydiim hiç bir şeyi yakıştıramıyorum.
Geçen instagram da bir bayan kiloluymuş diyet ve spor ile incecik olmuş.Bacakları çöp gibi göbek zaten kalmamış.Bacaklarım hala çok kalın diye dert yanmış.Bu da artık zayıflama olayının takıntı haline gelmesi bence.Biz de gerçekten fazlalık var da böyle düşünüyoruz.İnşallah istediğim işte buydu diyeceğimiz günler gelir.
Afiyet olsun resmen aç geziyorsun.Havalarda sıcak kendine dikkat et canım.
masallah yuruyuse bakMerhabalar kızlar :)
Dünkü menüm
9:00 civarı kahvaltı (1 domates, 1salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1,5 dilim ekmek, 4 zeytin, bir çay kaşığı reçel 1 çay kaşığı kaymak)
12:00 civarı (1adet salatalık)
15:30 civarı (patates yemeği 4-5 kaşık, bir tabak yağsız çoban salata)
19:30 civarı akşam yemeği (bulgur pilavı 4 kaşık, bir tabak roka salatası)
21:00 civarı (1 top dondurma)
5 km. Yürüyüş,30 dk. Egzersiz, 3, 3 lt. Su
Guzel canim menunMerhabalar kızlar :)
Dünkü menüm
9:00 civarı kahvaltı (1 domates, 1salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1,5 dilim ekmek, 4 zeytin, bir çay kaşığı reçel 1 çay kaşığı kaymak)
12:00 civarı (1adet salatalık)
15:30 civarı (patates yemeği 4-5 kaşık, bir tabak yağsız çoban salata)
19:30 civarı akşam yemeği (bulgur pilavı 4 kaşık, bir tabak roka salatası)
21:00 civarı (1 top dondurma)
5 km. Yürüyüş,30 dk. Egzersiz, 3, 3 lt. Su
aynennnmasallah yuruyuse bak
canim istersen once derin bir nefes al ve sakinles. Gece cikolata yedin diye kendini yemissin zaten. Hepimizin zaman zaman krizleri olabilir isteneb kiloya da bir anda ulasamayqbiliyorz malesef zaten dikkat ediyorsun biraz daha az stres lutfenkızlar sabah 1 yumurta 2 dilim peynir biraz domates çok az salatalık 5 zeytin ve bol maydanoz yiyip çay içtim 11.30 gibi yaptık biraz geç oldu bi 15 20 dakika daha geçsin leslie 3 mile yapıcam akşam da bisiklet sürüjem bugün bol bol su bitki çayı içip hafif beslenmeyi düşünüyorum çorba yapamayabilirim ama karpuz falan meyve aşırıya kaçmadan yemeyi düşünüyorum başka hafif ne önerebilirsiniz
Aslinda dogru soyluyorsun nekadar zayiflasakta muhakkak biyerlerimize takariz bizkiyafetleri yakistiriyorumda yinede kilo vermemis hissediyorum kendimi belkide bir suredir bu kiloda sabit kaldigindan olabilir neyse duraklama evremi aona erdirip kilo verme devrim baslayacak ins.
Bu arada ben burcu 28yasinda 2kiz annesi ev hanimiyim siz yenisiniz herhalde
Bu sabah 67.9 dum canim ins. Haftaya cumaya katilirim araniza
Evet ne yazikki memnunsuzuz
Olmuş bir kere takılma canım.Bugün karbonhidratı elinden geldiğince azalt ve spor yap ki kilo olarak tartıya yansımasın.kızlar bugün uyku düzenim bozuldu ve 3 te kalkıp damla sakızlı tatlı ve üstüne bitter çikolatalı tatlıdan küçük 2 kare şeklinde yedim hem de saat 3 te nolacak şimdi hemen bol bol su içtim üstüne ama ondan önce de saat 9 gibi yemiştim orta boy bi kare
Dünkü menüm
9:30 kahvaltı
4 çatal kızarmış patates
2kk peynir
4 zeytin
Domates salatalık
Ara yok
14:00 öğle
7-8 üzüm
1 kase yogurt
1 tbk etli fasulye
3-4 kasik patates pirinc etli güveç
16:50 ara
3 hurma
15 fındık
18:20 hangi ogun bilemedim
1 kase salata
1 kasik dolusu nutella
10-12 fındık
(geceden esime trip atıp sabahında kendisini sözlü saldırı ile göndermiştim. Öğlene kadar ağladım. Acısı boyle çıktı. Bı de tabi reglimin 20. Gunu şerefine)
20 civarı da 2 kasik pilav ile 3 kasik taze fasulye yedim iste buna hic gerek yoktu
2lt su
Spor yok
Heey fakir hercules kullananlar etinizi kemiğinizi bı deyin hele
Aksam olcumumdeki sonuc
24.4 yag
51.9 su
39.8 kas
13.8 kemik
2698 kcal
Ama bak yasımı ve cinsiyetimi girip girmediğimi hatirlayamadim.
Selam Kuslar nasilsiniz? Ben artik iyiden iyiye bozdum diyeti herhalde aksam hareket etmeye calisiyorum gerci ama yettigni pek sanmiyorum 27 snden sonra ski diyet artk ne yapalim
Tatil boyle oldu biraz izne de ayrilamam picaklarsiniz yoksa beni iyisi mi beni idare edeceksiniz artik birazcik napalim
Sana da iyi çalışmalar canım.günaydın kknın en çıtır hatunlarıııı
EN AZINDAN AKŞAM TOPARLAMIŞSIN .. DİKKAT ET KUZUMMM
güzel olmuş menün..
ben dah önce dukan yaptım kolesterolüm çok yükseldi. bir de tatlı hiç yok ya dayanamdım fazla..
çok da kötü değil kuzum üzülme o kadar..
o nasıl tartı öyleeee
çorbada sıkıntı yok kzuum iç bol bol
içindekatkı maddesi var ayrıca glikoz şurubu yada tatlandırıcı yani zararlıkızlar freşanın armutlusunu içiyorum sizce sağlıksız bir şey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?