Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın
dunku menu
9.00 1 domates+5 zeytin+1 k.k süzme peynır+4 lokma pide +kusburnu cayı
10.00 1 nescafe kremalı
12.30 1 kase mercımek çorba
14.00 1 turk kahve 1 k.k. kadar cezerye
16.00 1 harnup
19.30 1 kase corba +4 kasık kıymalı makarna+karpuz 5 küçük dilim
20.30 4 tane dikenli incir (şekersiz bi meyve )
21.00 5 tatlı kasıgı dondurma
3 lt su 1 mil lessi

bu arada dukan yapmaya karar verdım
bu şekilde veremıyorum sankı
meyve hastası olarak zor olacak amma yapmaya deger diye düşünüyorum 3 ayda arkş. 13 kılo verdi
arada bıraktıgı zamanda olmus ustelık

Ozledik kiz gel artikk ondandir ondanmn

Ben de özledim de cok yogun geçiyor zor giriyorum canım. Cumartesiden itibaren de evde tadilat başlayacak. Bayagi bir ısımız var yani

Dünkü menüm

9:30 kahvaltı

4 çatal kızarmış patates
2kk peynir
4 zeytin
Domates salatalık

Ara yok

14:00 öğle
7-8 üzüm
1 kase yogurt
1 tbk etli fasulye
3-4 kasik patates pirinc etli güveç

16:50 ara
3 hurma
15 fındık

18:20 hangi ogun bilemedim
1 kase salata
1 kasik dolusu nutella
10-12 fındık
(geceden esime trip atıp sabahında kendisini sözlü saldırı ile göndermiştim. Öğlene kadar ağladım. Acısı boyle çıktı. Bı de tabi reglimin 20. Gunu şerefine )

20 civarı da 2 kasik pilav ile 3 kasik taze fasulye yedim iste buna hic gerek yoktu

2lt su
Spor yok

Heey fakir hercules kullananlar etinizi kemiğinizi bı deyin hele

Aksam olcumumdeki sonuc
24.4 yag
51.9 su
39.8 kas
13.8 kemik

2698 kcal

Ama bak yasımı ve cinsiyetimi girip girmediğimi hatirlayamadim.

Son düzenleme:
yaa malesef 2 gün sonra adet günüm o yüzden isteğimi bastıramadım sanırım çünkü bu zamana kadar hiç böyle büyük bi kaçamak yapmamıştııım anlaştık anlaştık hatta o tatlıya düşman oldum artık görmek bile istemiyorum yemem bile
bugün hafif beslenmeyi düşünüyorum şu 2 gün falan çorba yeşil çay falan beslensem kötü mü olur acaba yazlıktayız şimdi annem tavuk suyu getirmiş ona bi. çorba yaptırsam ispanyolcum sen bilirsin

EN AZINDAN AKŞAM TOPARLAMIŞSIN .. DİKKAT ET KUZUMMM
güzel olmuş menün..
ben dah önce dukan yaptım kolesterolüm çok yükseldi. bir de tatlı hiç yok ya dayanamdım fazla..
çok da kötü değil kuzum üzülme o kadar..

Aksam olcumumdeki sonuc
24.4 yag
51.9 su
39.8 kas
13.8 kemik

2698 kcal

o nasıl tartı öyleeee
çorbada sıkıntı yok kzuum iç bol bol

Sağol canım, haklısın bugünlerde rahatladım biraz artık düzenli şekilde yiyeceğim

Merhabalar kızlar :)

Dünkü menüm

9:00 civarı kahvaltı (1 domates, 1salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1,5 dilim ekmek, 4 zeytin, bir çay kaşığı reçel 1 çay kaşığı kaymak)

12:00 civarı (1adet salatalık)

15:30 civarı (patates yemeği 4-5 kaşık, bir tabak yağsız çoban salata)

19:30 civarı akşam yemeği (bulgur pilavı 4 kaşık, bir tabak roka salatası)

21:00 civarı (1 top dondurma)

5 km. Yürüyüş,30 dk. Egzersiz, 3, 3 lt. Su

masallah yuruyuse bak

kızlar sabah 1 yumurta 2 dilim peynir biraz domates çok az salatalık 5 zeytin ve bol maydanoz yiyip çay içtim 11.30 gibi yaptık biraz geç oldu bi 15 20 dakika daha geçsin leslie 3 mile yapıcam akşam da bisiklet sürüjem bugün bol bol su bitki çayı içip hafif beslenmeyi düşünüyorum çorba yapamayabilirim ama karpuz falan meyve aşırıya kaçmadan yemeyi düşünüyorum başka hafif ne önerebilirsiniz

Selam Kuslar nasilsiniz? Ben artik iyiden iyiye bozdum diyeti herhalde aksam hareket etmeye calisiyorum gerci ama yettigni pek sanmiyorum 27 snden sonra ski diyet artk ne yapalim
Tatil boyle oldu biraz izne de ayrilamam picaklarsiniz yoksa beni iyisi mi beni idare edeceksiniz artik birazcik napalim

Guzel canim menun
masallah yuruyuse bak
aynennn
canim istersen once derin bir nefes al ve sakinles. Gece cikolata yedin diye kendini yemissin zaten. Hepimizin zaman zaman krizleri olabilir isteneb kiloya da bir anda ulasamayqbiliyorz malesef zaten dikkat ediyorsun biraz daha az stres lutfen

Bende 39 yaşında 4 ve 14 yaşlarında iki çocuk annesi ev hanımıyım canım.Ben yeniyim ama daha listeye giremedim.Bu hafta da giremeyeceğim belli oldu.

Olmuş bir kere takılma canım.Bugün karbonhidratı elinden geldiğince azalt ve spor yap ki kilo olarak tartıya yansımasın.

Ah bu erkekler. Oluyor arada böyle şeyler.Bugün dikkat et bari.20 gün çok uzun doktora gittin mi?

Aksam olcumumdeki sonuc
24.4 yag
51.9 su
39.8 kas
13.8 kemik

2698 kcal

Senin yağ oranın benimkinden az.Aklımda kalanı yazacağım :
30.9 YAĞ
SUYU HATIRLAMIYORUM
34.3 KAS
12.1 KEMİK
1700 LERDE KARBONHİDRAT
Yarın tam yazarım.

Olsun az kaldı.Bizim de senden çok farkımız yok zaten kaptanım.

canım kahvaltıdan 1.30 saat sonra falan leslie 3 mile yaptım 2 göbek hareketiyle 25 kere bacak açık squat yaptım bugün çok az oldu bu hareketler ondan sonra slim plus kayısılı içtim 4 gibi de 3 köfte 2 yemek kaşığı var ya da yok bulgur pilavı 4 kaşık yoğurt yedim yanında da rakı bardağında vişne soda karışımı içtim az önce de 1 tanecik fındık akşam yemeği yememeyi düşünüyorum onun yerine gece acıkma ak için yarım saat 1 saat sonra hatta 1 1.30 saat sonra 1 parça karpuz yemeyi düşünüyorum akşam da yeşil çay içerim iyi. mi kızlar yarında böyle yaparım yarın çorba yaptırıp onu içicem tavuk suyuna tavuk parçaları

Üzülmedim valla menüme. Tribal enfeksiyonum sonuc verdi mutluyum Esim hemen bir planlama uzmanı kesildi ve bekleyen islerimize basliycaz inşallah. Araya bı de yeni koltuk takımı sıkıştırdım

Bugün de bı dışarı atabilirsem kendimi benden iyisi yok!

Tartı da 50 tllik bı şey. İnternette daha ucuza da bulunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…